2011 Ekim Anneleri

ya ben magnezyum içmiyorum. Dr bu kontrolde verirmi ki acaba? sorsammı? bacak kramplarım çok hafif hafif başladı

ya ben magnezyum içmiyorum. Dr bu kontrolde verirmi ki acaba? sorsammı? bacak kramplarım çok hafif hafif başladı

ben içiyorum da ne oluyor gece yatarken sanki kanım çekiliyormuş gibi oluyorum bırakmadım inatla içiyorum gecer diye ama haftada en az 3 kere bacaklarımdan dolayı çok huzursuz yatıyorum bazen uyandırıyor beni gece yarısı

Perinatoloji
Benim doktorum da radyolojide yaptırmamı istemedi ayrıntılı ultrason perinatolojinin uzmanlık alanı dedi.
ilk defa duyuyorum ben de böööyle radyolojiye gittim diye kendimi sevindiriyorum meğer daha duyacağım neler var

kız canom sizin gece uykularınız da bi alem yok kocan seni bir gün yere düştü sanır meğer sen daha yeni yatıyor olursun korkusundan kolunu tutar duvar kenarına yatırır seni bir gün seni yerde arar bak ben sana diyim bunlar hep o arasında kaybolduğun salatalar ve pizzalar yüzünden oluyor
allah iyiliğini versin hoş hatunsun vesselam...

Son düzenleme:
kızlar bişi sorcammmmmmmmm ben dün 1.5 dilim salam yedimm canım çekiyoduu bişi olurmu kiii:26::26::26::26::26:

ooo hadi yaa. çok geçmiş olsun. Siyah çikolatada iyi geliyormuş bi dene istersen:97:

kızlar bişi sorcammmmmmmmm ben dün 1.5 dilim salam yedimm canım çekiyoduu bişi olurmu kiii:26::26::26::26::26:

olabilir keşke yemeseydin
mesela gece afakanlar basabilir ağzına acı biber sürülebilir bebebğin kıpır kıpır kıpırdayabilir hamilelerin canı çekebilir daha sayimmiiii
kız ne olcak canommm afiyet olsun yarasın ama daha çok yiyecek olursan kızartıp ye bariii

kız allah ne etmesin seniiiiiiiiiiiiiiiiii
bende gözlerim böyle okuyodum son yazdıklarında içime sular serpildiiii

neyse bacılar ben yerlerimi süpürüp sileyim arkadaşım yarın gelcekmişş sallana sallana yapayım
dün yapamamıştım haydin sizlere iyi sohbetlerrrrr

afiyet olsun canım.yemişsin artık boşver.bi de onu düşünüp dert etme kendine.ben de sucuk yiyorum ama o tür şeyleri yemiyodum.misafirlikte unutup lüpletmişim.ama kızartılmıştı neyseki.sonradan aklıma geldi.bi iki huzursuz oldum.sonra her şey olacağına varır dedim.boşverdim gitti

cif çok güzel temizler ama onuda durulaması zor olur iyice durulayamazsan bu seferde zamanla sarartır eşin evdeymiş madem durulama işini ona yaptırırsın üstünden bide sen geçersin ohhhhh mis gibi olurlar

canım eşim yapma diyo kardeşim gelsin yapsın diyo ama evdeyken ben yapmak istiyorum. O dışarı çıkınca gizliden silme niyetindeyim du bakalım napcaz :))

hala temizlik canım ya sorma. Girdim çıkamıyorum işin içinden :)) aslında ayaklarım ağrıdı ara verdim dün yoksa bitmişti şimdiye.
Bi de halılar yok yerde yıkamaya gönderdim halı olmayınca da ev hep temizlik havasında zaten.

O zaman ben önce cif sonra senin formülü bi deneyeyim inş. Işe yarar.
Loc vardı bitti leynacım duvar -cam temizliğinde. Daha önce denemiştim locu sanki yeterince iyi temizlemedi. Ya da ben yapamadım.
Bi ben beğenmiyorum zaten loc u bbenim dışımda herkes hayran. Herhalde işin sırrını çözemedim.

Bi de kızlar asprin diye bi temizlik ürünü çıkmış herkes çok methediyo. Aklınızda bulunsun. Ben bakamadım daha piyasaya. Bulunca alıp deniyecem sonuçlarını yazarım buraya. Hoş bu temizlikten sonra bi daha kıçımı zor kaldırırım ama dursun evde

KIZLAR çok komik bi rüya gördüm gece kredi kartı ektrem gelmiş altındaküçük puntolarla açıklama var akparti seçim çalışmaları katılım payı 39 tl chp katılım payı 23 falan diye bi liste vardı çok kızdım artık açık açık bize yansıtıyolar diye sanırım biyerim açıkta kaldı

ya da gece tv ye fazla baktın.öyle uyudun.

amin kübracım tekrar çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin...
evet tatlım hep beraber çok keyifli oluyo hakkaten ama nerdeee erkekler kalkıp tabaklarını makinaya yerleştirecekler? onu kızlar yaptı sağolsunlar..ben yormuycam kendimi annemi de yormuycam merak etme kuzum artık olduğu kadarıyla...

ya da gece tv ye fazla baktın.öyle uyudun.

yok ya zaten yoldaydım yarım saat anca izledim

Denizcim gördünmü bebişin iyi şükür
Leyna sizede geçmiş olsun Allahbeterinden saklasın

miranda cnm maaşallah ağırlaşmaya başlamışsındır bebişin kocaman olmuş artık

arkadaşlar çoğunlukta ödemler erken başlamış.benim son aylarımda oluyodu.daha yok şükür.ama biz serin yerde oturuyoruz ondan mı ki..sıcaklamı alakalı acep.kramplarımda başlamadı şükür.yarın hepsi olurmuş bi de.yalnız genişlemeye başladım galiba.kızım tırmanışta.yan bel bağlarım gerim gerim geriliyo.sanki tek tek liflerim uzuyo.hacıyatmaz gibi bi sağa bi sola esniyorum.

Canım meraklanma bişeycik olmazzz. 24. haftanın sonunda belli oluyormuş esas plesanta yerleşimi.

Usluem valla rahatlamışın iyi olmuş. Bizde kös kös ağustosu bekliyoruz. İnşşal o günlere hayırlısıyla erişir de hamileliğimizin son zamanlarını rahat rahat geçiririz.

Leynaa sana alıntı yapmıştım gitmiş. Kayınbabana geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde torununu sevmeyi nasip etsin.
Deniiiiz kolyen hayırlı olsun tatlım. Bizim babamızda bu sene evlilik yıldönümü ve doğum günümde kolye , küpe hediye etti. Hiiiç çıkarmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…