Teşekkür ederim tuğbacım çok sağol :) anne kız çok mutlu olduk o gün :)
Amin canım.
Evet canım haklısın, Yasin enişten de aynen senin gibi düşünüyor:) herhalde biz de ya hastanede ya da Emel'in gittiği uzman iyiymiş, ona gidicez. ikisi arasındayız şimdilik. Akşam düşünüp karar verelim ama hrs olacak bu gidişle.
Anladım canım. arkadaşının ilk haftaları daha zor geçiyordur tabi. ona iyilik yapayım derken kendine kast ettin bak şimdi off. gerçi bizim arkadaş görüşmelerimiz de öyle olurdu önceden ama kimseyi almıyorum şuan. evlendikten bir süre sonra, balayından gelince topluca aldım herkesi o kadar. onun haricinde ikişerli üçerli gruplar halinde alıyoruz :) bi de bizim kızlar tembel. ancak laklak yapsınlar, e ben de herkese tek tek hizmet edemeyeceğime göre, görüşmeyi en çok istediğim kişileri ağırlıyorum. o arkadaşlardan biri cumartesi akşamı bizi çağırdı. 10-12 kişi kadar evlerine yemeğe gittik. çoruma düğününe gittiğimiz arkadaş. balayından döndüler, yemeğe aldılar bizi. gündüz öyle çok yorulmuş ki hazırlık yapıcam diye, akşam bizimle konuşacak hali yoktu. güleryüz görmek beni daha çok memnun ederdi, keşke o kadar yormasaydı kendini. ben misafirlerimi nasıl ağırlıyorsam o şekilde de karşılanmak isterim açıkçası. o yüzden pek keyifli geçmedi gecemiz. sizinki en azından eğlenceliymiş :)
Magnorm u bana bu gidişimde verdi canım doktor. kramp için değil de, huzursuz bacak sendromum için verdisıkıntı, stres ve yorgunluktan uzak durmamı söyledi. bir de magnezyumun sayısız faydalarını anlattı. çok faydalı ve önemliymiş, ihmal etmeden için hanımlar. öpüyorum.
ya ben magnezyum içmiyorum. Dr bu kontrolde verirmi ki acaba? sorsammı? bacak kramplarım çok hafif hafif başladı
Perinatoloji
Benim doktorum da radyolojide yaptırmamı istemedi ayrıntılı ultrason perinatolojinin uzmanlık alanı dedi.
dün gece nasıl bir uyku halindeydim bilemiyorum eşimin horlamasına çıglıklarla uyandım
adam yerinden sıçradı sonra o korkuyla bi daha tırsarım diye salona yattım sabah beni göremeyince yerde aramış adamacep benim hatun gece düştümü diye
ben içiyorum da ne oluyor gece yatarken sanki kanım çekiliyormuş gibi oluyorum bırakmadım inatla içiyorum gecer diye ama haftada en az 3 kere bacaklarımdan dolayı çok huzursuz yatıyorum bazen uyandırıyor beni gece yarısı
kızlar bişi sorcammmmmmmmm ben dün 1.5 dilim salam yedimm canım çekiyoduu bişi olurmu kiii:26::26::26::26::26:
ilk defa duyuyorum ben de böööyle radyolojiye gittim diye kendimi sevindiriyorum meğer daha duyacağım neler var
kız canom sizin gece uykularınız da bi alem yok kocan seni bir gün yere düştü sanır meğer sen daha yeni yatıyor olursun korkusundan kolunu tutar duvar kenarına yatırır seni bir gün seni yerde arar bak ben sana diyim bunlar hep o arasında kaybolduğun salatalar ve pizzalar yüzünden oluyor
allah iyiliğini versin hoş harunsun vesselam...
kızartsaydın hahahhha
nie söylüyorsun yauu biizmde canımız çekerse ki salamı çok severim
kızlar bişi sorcammmmmmmmm ben dün 1.5 dilim salam yedimm canım çekiyoduu bişi olurmu kiii:26::26::26::26::26:
olabilir keşke yemeseydin
mesela gece afakanlar basabilir ağzına acı biber sürülebilir bebebğin kıpır kıpır kıpırdayabilir hamilelerin canı çekebilir daha sayimmiiii
kız ne olcak canommm afiyet olsun yarasın ama daha çok yiyecek olursan kızartıp ye bariii
cif çok güzel temizler ama onuda durulaması zor olur iyice durulayamazsan bu seferde zamanla sarartır eşin evdeymiş madem durulama işini ona yaptırırsın üstünden bide sen geçersin ohhhhh mis gibi olurlar
selam filiz hala mııı temizzliiikk :) yeter yeter canın çıktı yeteerr :)
ellerine sağlık.
Sıcak suya kosla halı şampuanı ile omomatik karıştırıp banyo lifiyle siliyorum ben. Yani siliyordum :)
artık kendim silmiyorum
Leyna nın koltukları çok beyaz, ona sor istersen canım.
KIZLAR çok komik bi rüya gördüm gece kredi kartı ektrem gelmiş altındaküçük puntolarla açıklama var akparti seçim çalışmaları katılım payı 39 tl chp katılım payı 23 falan diye bi liste vardı çok kızdım artık açık açık bize yansıtıyolar diye sanırım biyerim açıkta kaldı
sağol canım kalp işte zamanımızın en zor hastalıklarından yediklerimizden içtiklerimizden midir stresten midir bilmiyorum ben bile risk taşıyorum hatta doğacak bebeğim bile annemde var babam da var allah korusun hepimizi...
sende çok yormuşsın kendini ama kalabalıkta da böyle şeyler çok güzel olurkeşke herkes kendi yediği tabağı akıtıp makinaya atsa çayını kendi dolursa oturduğu yeri şööyle bir yere çırpıp düzetse onlar gidince silme süpürme işi 1 satte biter zaten :))artık dinlen bari kendini de çok yorma anneni de bir kaç güne böl işlerini büroda işin olmadıkça eve gelebiliyorsun zaten yavaş yavaş yaparsın...
ya da gece tv ye fazla baktın.öyle uyudun.
Kızlar içim çok kötüü korkularım var endişelerim varr
detaylıda radyolog dedı bebeğin eşi aşağıda dedı bu da sezaryan olmak zorunda bırakabılır senı dedı o problem değil bebeğim sağlıklı olsunda
ama internetten araştırdığıma göre kanama rizki varmış ki eğer bu durumda kanama olursa bebeği kurtarmak çok daha zorlasıyormuss
ve erken doğum tehdidi de olabılırmıs bu durumda
allah ım ne olur bebeğimi koruu
saol cnm bu hafta sonu kısemtse nısanımız olcak evet ısten bıraz eren ayrıldım normalde agurtosun sonunda dogum ıznıne ayrılıcaktım aslında ılk basta gecımsılıkten oldu ben cıkıcam eleman bakın dedım oyle deyınce kıymete bındım sanırımagostosa kadar sskmı yarısını onlar yarısını ben yatırıcam cıkısımı vermıcekler dogum ıznıne ayrılmıs gıbı gozukucem dogumdan sonra donersem devam edıcez donmezsemde cıkısımı vercekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?