canım hayırlı uğurlu olsun eviniz Allah yardımcın olsun sana kim yardım edicek eşya yerleştirme de falan tatlım?
aa ne çabuk davet etmiş sizi halbuki daha yeni evlenmemişlermiydi onlar? ya evet tabi güleryüz daha önemli benim de inan ağrılarım olmasına rağmen elimden geldiğince renk vermedim parol içtim çünkü onları da üzmek istemem keyifli keyifli oturdularAnladım canım. arkadaşının ilk haftaları daha zor geçiyordur tabi. ona iyilik yapayım derken kendine kast ettin bak şimdi off. gerçi bizim arkadaş görüşmelerimiz de öyle olurdu önceden ama kimseyi almıyorum şuan. evlendikten bir süre sonra, balayından gelince topluca aldım herkesi o kadar. onun haricinde ikişerli üçerli gruplar halinde alıyoruz :) bi de bizim kızlar tembel. ancak laklak yapsınlar, e ben de herkese tek tek hizmet edemeyeceğime göre, görüşmeyi en çok istediğim kişileri ağırlıyorum. o arkadaşlardan biri cumartesi akşamı bizi çağırdı. 10-12 kişi kadar evlerine yemeğe gittik. çoruma düğününe gittiğimiz arkadaş. balayından döndüler, yemeğe aldılar bizi. gündüz öyle çok yorulmuş ki hazırlık yapıcam diye, akşam bizimle konuşacak hali yoktu. güleryüz görmek beni daha çok memnun ederdi, keşke o kadar yormasaydı kendini. ben misafirlerimi nasıl ağırlıyorsam o şekilde de karşılanmak isterim açıkçası. o yüzden pek keyifli geçmedi gecemiz. sizinki en azından eğlenceliymiş :)
Magnorm u bana bu gidişimde verdi canım doktor. kramp için değil de, huzursuz bacak sendromum için verdisıkıntı, stres ve yorgunluktan uzak durmamı söyledi. bir de magnezyumun sayısız faydalarını anlattı. çok faydalı ve önemliymiş, ihmal etmeden için hanımlar. öpüyorum.
aynen canım 3 defa makine çalıştırdık şimdi dopdolu bi makine dolusu tabak bardak boşaltılmak için beni bekliyo ben de annemioyy 3 defa makinayımı çalıştırdınız inanmıyorumgelip gidene kadar tkındılar heralde
valla benim ark. çok yardım eder ama o dediğim kişi kıçını bile kaldırmazdı. seninde dediğin gibi kendi evin sonuçta kalkmasan olmuyor. ve ben ciddi ciddi çok fazla yoruluyorum. ben yorulunca bebeğimin tekmeleri tamamen duruyor ve alıyor beni bir korku. Kendimi değil, bebeğimi düşündüğümden istemedim. şu zamana kadar çağarıyordum misafir ama geçenlerde öyle bi yoruldum ki misafir ağarlıycam die. Dedim bu günüde kazasız belasız atlatayım. Daha misafir felan kabul etmiycem.
Siiznkilerde pek rahatmış hanihamile insanın evine öyle gidilirmi yaa valla çok büyük hak yiyorlar. bişey desen olmaz, demesen olmaz iki ucu da kötü
Allah yardımcın olsun canım
melek anneleri herkeze merhaba...tetenoz aşısı yaptıran varmı aranızda kaçıncı haftada yapılıyor
sağolasın canım çok teşekkür ederim rüyanda hayırlara çıksın inşallahyok ya zaten yoldaydım yarım saat anca izledim
Denizcim gördünmü bebişin iyi şükür
Leyna sizede geçmiş olsun Allahbeterinden saklasın
miranda cnm maaşallah ağırlaşmaya başlamışsındır bebişin kocaman olmuş artık
amin canım sağolCanım meraklanma bişeycik olmazzz. 24. haftanın sonunda belli oluyormuş esas plesanta yerleşimi.
Usluem valla rahatlamışın iyi olmuş. Bizde kös kös ağustosu bekliyoruz. İnşşal o günlere hayırlısıyla erişir de hamileliğimizin son zamanlarını rahat rahat geçiririz.
Leynaa sana alıntı yapmıştım gitmiş. Kayınbabana geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde torununu sevmeyi nasip etsin.
Deniiiiz kolyen hayırlı olsun tatlım. Bizim babamızda bu sene evlilik yıldönümü ve doğum günümde kolye , küpe hediye etti. Hiiiç çıkarmıyorum.
leyna kayınpederin mi rahatsızlandı.geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.
Kızlarrr bende de ödem oluşmuş. Son zamanlarda bacaklarım kütük gibi görünüyordu. Geçen ağda yaparken hiiç çekici gelmedi bacaklarım kendi kendime. Sonra yüzüklerim önceden parmağımdan düşerdi şimdi tam oluyor, hatta geçen zor sokmuştum parmağıma. Ahhh ahh kilolu olmak bana hiç yakışmadı derkene sağlık ocağındaki hemşire ödemin varmı dedi. bende "Şişkinliğim var ama kilo mu aldım, ödemmi anlayamıyorum dedim?" Bacağımı açtı, kaval kemiğime parmağıyla bastırdı. Eğer bastığın yer hemen eski haline gelmiyorsa ödem var demektir dedi ki bende de oluşmuş.
KIZLAR çok komik bi rüya gördüm gece kredi kartı ektrem gelmiş altındaküçük puntolarla açıklama var akparti seçim çalışmaları katılım payı 39 tl chp katılım payı 23 falan diye bi liste vardı çok kızdım artık açık açık bize yansıtıyolar diye sanırım biyerim açıkta kaldı
melek anneleri herkeze merhaba...tetenoz aşısı yaptıran varmı aranızda kaçıncı haftada yapılıyor
canım 20.haftadan sonra..hafta sınırı yok ama genellikle 5. ve 6. aylarda 1 ay arayla toplam iki doz aşı yapılıo ikinci aşımızdan 6 ay sonra bir doz daha aşı yaptırıyoruz..bazı drlar durumuna uygulamasına göre 1er yıl arayla 2 doz daha yapıtırarak toplam 5 doza tamamlıyo..
arkadaslar ben ve esim asılara karsıyız. sizce bu asılar zorunlu mu? ben yaptırmaım 22. haftam bitiyor.
arkadaslar ben ve esim asılara karsıyız. sizce bu asılar zorunlu mu? ben yaptırmaım 22. haftam bitiyor.
neden karşısınız? bebeğiniz doğunca onun aşıları da mı yaptırmayacaksınız ?arkadaslar ben ve esim asılara karsıyız. sizce bu asılar zorunlu mu? ben yaptırmaım 22. haftam bitiyor.
yok canım zorunlu değil ama sen kendi doktoruna bi sor istersen mesela benim doktorum yaptırma dedi...
Perinatoloji
Benim doktorum da radyolojide yaptırmamı istemedi ayrıntılı ultrason perinatolojinin uzmanlık alanı dedi.
bebegimiz dogunca da zorunlu olan bir kac taneyi yaptırıp diger bir suru asıyı yaptırmayı planlamıyoruz. ama sonra ne olur bilmiyorum.simdiki, asıların icerikleri cok farklı diye duyduk ve genetigi degsitrien bazı seyler olbiliyormus. italyan bir cift tanıdıgımız var ve onlar da aynı sekilde dusunuyorlar. ogullarına bir kac ası dısında yaptırmamıslar. cocuk oldukca saglıklı ve su an 3 yasında. cocugu her yere de goturuyorlar. önce ingiltere sonra da simdi diyarbakırda yasıyorlar. yani asılar gercekten gerekli mi sorusu bizim kafamızı karıstırıyor.eskiden yeni dogan bebekelre bu kadar cok ası yapılmıyordu... simdi neden bu kadr cok????
perinatoloji uzmanı denizcim sanırım aklına gelmeyen...
ya ben magnezyum içmiyorum. Dr bu kontrolde verirmi ki acaba? sorsammı? bacak kramplarım çok hafif hafif başladı
kızlar bişi sorcammmmmmmmm ben dün 1.5 dilim salam yedimm canım çekiyoduu bişi olurmu kiii:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?