2011 Ekim Anneleri

Yok kuzum kendim kilo almadığım için şükürler olsun rahatım ben geçen ay 400 gr almıştım hamileliğin başından bu yana bakalım bu ay kontrolde ne çıkıcak hala kusuyorum pek bişey yiyemiyorum ben ama yavrum inadına kendine iyi bakmış teyzesi çok mutlu oldum bu duruma böyle giderse 3500 gr altına düşmez dedi dr. bakalım hayırlısı hepimiz için

canım tabi için öyle rahat ediyosa yaptırman iyi olmuş...benim doktorum ufacık bi opsiyon bile tanısaydı belki yaptırırdım ama hayır yaptırma diyince hiç sorgulamadım söylediği herşeyi emir addediyorum malum..

selam kızlar
tetanoz aşımın ilk dozunu yaptırdım öğlende,
şu anda kolum 1 ton çekiyor

geçmiş olsun coturnix umarım sen de bazı arkadaşlarımız gibi sadece ilk gün acısıyı yaşarsın ve geçer.
doktorum bana bişe demedi vurulmicak miyim acaba :44: ararım birazdan.

yaa korkutma gözümüü
çok yandı canım zaten

yok be yaauu geçmiş işte kimininki hiç ağrımıyor kimininki ağrıyor ama şimdiye kadar duyduğum en ağır ağrıyı mihrimah yaşamış herkeste aynı olcak değil ya seninki ağrımaz sen dayanıklı birine benziyorsun maşşallahhh
ya bu arada hanzade yok bu gün bilgisi olan var mı ?

hıı tamammmm şimdi anladımmmm
hanzadeyle yeşilzeytin öğle yemeğine gittiler dimiiii daha dönemedilerrr ikisi de yok ah sizi siziii siz gelin de ben sorarım sizeeee

hıı tamammmm şimdi anladımmmm
hanzadeyle yeşilzeytin öğle yemeğine gittiler dimiiii daha dönemedilerrr ikisi de yok ah sizi siziii siz gelin de ben sorarım sizeeee

eda ya msj attım ama cevap gelmedi henüz canım haberim yok maalesef. yarım saat filan oldu :44:

eda ya msj attım ama cevap gelmedi henüz canım haberim yok maalesef. yarım saat filan oldu :44:

işyerinde bir köşede sızıp kalmasın:44:hazır eşofmanlarla gidiyor işe :)
ay canım benim iyidir inşallah..
hanzadede merak ettirdi onun numarası yok değilmi?

işyerinde bir köşede sızıp kalmasın:44:hazır eşofmanlarla gidiyor işe :)
ay canım benim iyidir inşallah..
hanzadede merak ettirdi onun numarası yok değilmi?

yok yok uyumamıştır. enerji küpü edaa :) ne güzel keşke ben de eşofmanla gelebilsem aahh :)
hanzadenin numarası bende yok. inşallah ikisi de iyidir.

yok yok uyumamıştır. enerji küpü edaa :) ne güzel keşke ben de eşofmanla gelebilsem aahh :)
hanzadenin numarası bende yok. inşallah ikisi de iyidir.

ona şüphe yok canım pek zıpır edamız:118:ahanda bunlar gibi biri kendisi biri kocası biride minik erkeği :)))
keşke bende eşofmanla gelsem ne güzel olur hem o zaman daha verimli olabilirim hiç değilse hareketlerim kısıtlanmaz

mrb
bıraz temızlık yaptım yemegımıde yaptım geldım

ası ıcın bende yarın gıdıcem umarım cok acımaz zaten en nefret ettıgım seydı ıgneler

mrb
bıraz temızlık yaptım yemegımıde yaptım geldım

ası ıcın bende yarın gıdıcem umarım cok acımaz zaten en nefret ettıgım seydı ıgneler

ohh ohh hamarat hatun bende temizlik yaptım ama yemek yapmadım bu aralar canım yemek hiiiiçç istemiyor o önünden tabak alınamayan ben 2 kaşık yemekte zorlanıyorum sıcaklardan heralde

aşıdan bende nefret ediyorum ama eninde sonunda yapılacak
inşallah acımaz canımmm

tubiş nerden buldun bunları ne güzellermiş böyle

ayy bacı nereden buldun kıss bunları baktım ama göremedimmm
dün gece google amcama gebelikle ilgili görsel bişey sorarken buldum sizlerle paylaştım

haklısın senin bu konuda şahitlik yaptığın tecrübelerin vardı dimi.. evet ya abartmakta üzsütme yok galiba utandım şimdi çok ben eşime bizden daha matrak bi çift yoktur derdimkiii sizin maceraları okudukça biz solda sıfır kalıyoruz gibime geliyor

ilahi eslem bu arada dün gece aklıma gelmiştin bugünde görmeseydim seni faceden yazacaktım iisin demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…