arkadaslar ben ve esim asılara karsıyız. sizce bu asılar zorunlu mu? ben yaptırmaım 22. haftam bitiyor.
yok ya zaten yoldaydım yarım saat anca izledim
Denizcim gördünmü bebişin iyi şükür
Leyna sizede geçmiş olsun Allahbeterinden saklasın
miranda cnm maaşallah ağırlaşmaya başlamışsındır bebişin kocaman olmuş artık
canım tabi için öyle rahat ediyosa yaptırman iyi olmuş...benim doktorum ufacık bi opsiyon bile tanısaydı belki yaptırırdım ama hayır yaptırma diyince hiç sorgulamadım söylediği herşeyi emir addediyorum malum..evet emelim zorunlu değilmiş doktorumda yaptırma diyor ama ben yaptırdım çünkü yaptırmasam üzülürdüm şimdi hastane ortamı çok steril falan filan diyorlar ama olsun mikrobun nereden geleceği hiç belli olmaz minicik bir enfeksiyon yüzünden neler çekiyor insanlar..yani bu benim düşüncem
selam kızlar
tetanoz aşımın ilk dozunu yaptırdım öğlende,
şu anda kolum 1 ton çekiyor
sen yarın gör onu bu daha iyi hallerin
geçmiş olsun en önemli safhayı atlatmışsın darısı diğer dozlara
selam kızlar
tetanoz aşımın ilk dozunu yaptırdım öğlende,
şu anda kolum 1 ton çekiyor
yaa korkutma gözümüü
çok yandı canım zaten
hıı tamammmm şimdi anladımmmm
hanzadeyle yeşilzeytin öğle yemeğine gittiler dimiiii daha dönemedilerrr ikisi de yok ah sizi siziii siz gelin de ben sorarım sizeeee
hıı tamammmm şimdi anladımmmm
hanzadeyle yeşilzeytin öğle yemeğine gittiler dimiiii daha dönemedilerrr ikisi de yok ah sizi siziii siz gelin de ben sorarım sizeeee
eda ya msj attım ama cevap gelmedi henüz canım haberim yok maalesef. yarım saat filan oldu :44:
işyerinde bir köşede sızıp kalmasın:44:hazır eşofmanlarla gidiyor işe :)
ay canım benim iyidir inşallah..
hanzadede merak ettirdi onun numarası yok değilmi?
yok yok uyumamıştır. enerji küpü edaa :)ne güzel keşke ben de eşofmanla gelebilsem aahh :)
hanzadenin numarası bende yok. inşallah ikisi de iyidir.
mrb
bıraz temızlık yaptım yemegımıde yaptım geldım
ası ıcın bende yarın gıdıcem umarım cok acımaz zaten en nefret ettıgım seydı ıgneler
tubiş nerden buldun bunları ne güzellermiş böyle
dün gece google amcama gebelikle ilgili görsel bişey sorarken buldum sizlerle paylaştımayy bacı nereden buldun kıss bunları baktım ama göremedimmm
haklısın senin bu konuda şahitlik yaptığın tecrübelerin vardı dimi.. evet ya abartmakta üzsütme yok galiba utandım şimdi çok:) canım ben belki biraz iş gereği olabilcek şeyleri tahmin edebiliyodum diye böyle soğuk kanlı davrandım ama içimde korku gene vardı..sen daha bi lateral gördün üzdün bebişi!!üzme bu kadar çabucanak bu kadar kendini :)
..
ben eşime bizden daha matrak bi çift yoktur derdimkiii sizin maceraları okudukça biz solda sıfır kalıyoruz gibime geliyordün gece nasıl bir uyku halindeydim bilemiyorum eşimin horlamasına çıglıklarla uyandım
adam yerinden sıçradı sonra o korkuyla bi daha tırsarım diye salona yattım sabah beni göremeyince yerde aramış adamacep benim hatun gece düştümü diye
KIZLAR çok komik bi rüya gördüm gece kredi kartı ektrem gelmiş altındaküçük puntolarla açıklama var akparti seçim çalışmaları katılım payı 39 tl chp katılım payı 23 falan diye bi liste vardı çok kızdım artık açık açık bize yansıtıyolar diye sanırım biyerim açıkta kaldı
Evet evet ondann :) endleeslove da hatırlatmış sağolun varolun mmuckss.
Ben de yeni başladım. Kramp bende de yok ama yine de içiyorum, benim rahatsızlığım başkaydı canım. Huzursuz bacak sendromu rahatsızlığım için verdi. sadece kramp için gerekli değilmiş bu magnezyum. 28. haftadan itibaren hamilelik zehirlenmesi, vücudun bebeği kabul etmeme durumu filan oluyormuş ve bu haftada kullanmaya başlayınca onun önüne geçiliyormuş. Uzuun uzun anlattı doktorum, her gün içicem artık.
QUOTE]
deniss bu huzursuz bacak sendromu dedikleri şey arabada masada sandalyade yatakta sürekli bacağın bilinç,ve istem dışı titrememisi oluyooo eğer öşyse eşim için acil önlem almam lazım yatarken sürekli sol bacak sallanır bende nazen deprem koşş diye bangır bangır olurumhekim müdahale edebiliyormu bu gibi durumlara ayyamma sordum demi afedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?