mrb
bıraz temızlık yaptım yemegımıde yaptım geldım
ası ıcın bende yarın gıdıcem umarım cok acımaz zaten en nefret ettıgım seydı ıgneler
:6
ayy çok güldüm eslem ALLAH iyiliğini versin hayır olsun canım...nasıl bi bilinçaltıysa artık
dün gece google amcama gebelikle ilgili görsel bişey sorarken buldum sizlerle paylaştım
haklısın senin bu konuda şahitlik yaptığın tecrübelerin vardı dimi.. evet ya abartmakta üzsütme yok galiba utandım şimdi çok
ben eşime bizden daha matrak bi çift yoktur derdimkiii sizin maceraları okudukça biz solda sıfır kalıyoruz gibime geliyor
ilahi eslem bu arada dün gece aklıma gelmiştin bugünde görmeseydim seni faceden yazacaktım iisin demi
Evet evet ondann :) endleeslove da hatırlatmış sağolun varolun mmuckss.
Ben de yeni başladım. Kramp bende de yok ama yine de içiyorum, benim rahatsızlığım başkaydı canım. Huzursuz bacak sendromu rahatsızlığım için verdi. sadece kramp için gerekli değilmiş bu magnezyum. 28. haftadan itibaren hamilelik zehirlenmesi, vücudun bebeği kabul etmeme durumu filan oluyormuş ve bu haftada kullanmaya başlayınca onun önüne geçiliyormuş. Uzuun uzun anlattı doktorum, her gün içicem artık.
QUOTE]
deniss bu huzursuz bacak sendromu dedikleri şey arabada masada sandalyade yatakta sürekli bacağın bilinç,ve istem dışı titrememisi oluyooo eğer öşyse eşim için acil önlem almam lazım yatarken sürekli sol bacak sallanır bende nazen deprem koşş diye bangır bangır olurumhekim müdahale edebiliyormu bu gibi durumlara ayyamma sordum demi afedersin
iyiyim cnm saol sen nasılsın bende dedim bu kız beni unuttu
bu arada hanzade ve zeytincik neden yokki nerelerdeler
iyiyim bende şükür canım unuturmuyum hiç donburma topiğinden buyana takipçinim ayrıca faceden bakıyorum sık sık yeni resimler varmı diye :87:iyiyim cnm saol sen nasılsın bende dedim bu kız beni unuttu
iğne yapılırken hiç acımıyor korkutma kendini sonrası da öyle çok feci değil bir şey yok yaaa biz bundan mı korkucaz
sen şimdi temiz evini düşün oohh mis gibi yemeğini de yapmışsın ben haftasonu ev temizliği yapamadım ona yanıyorum artık yarın akşam yaparım eşimde yok hazır yavaş yavaş süpürür silerim :84:
bacılarım dün apartmandan inerken komşuyla karşılaştım
kaç aylık oldunuz dedi bende dedim 5.5 aylık olduk didim
aa karnın çok yok çatında dardır senin doguramazsın didi
acaba karnımızın büyüklüğü kolay dogum yapacagımızımı anlatıyor ben
anlayamadım çok küçükmüş karnım herkes aynı şeyi söylemeye başladı
kalçamda nerdeyse büyümedi sadece karnım ve belim büyüdü ama çok değil
bu normal dogum yapmama engelmiiii:26::26:
birde ekimde dogum yapacagız yaaaa bebegimizi hergün mü yıkamamız gerekiyorr:26:
şimdiden teşekkürlerrrrrrrrrrrrr
birde ekimde dogum yapacagız yaaaa bebegimizi hergün mü yıkamamız gerekiyorr:26:
deseydin ya komşuna kadın doğumcu olsaymış bi bakışta maşallah teşhisler ardarda ne oluyo ya doğuramazmış çatır çatır doğurursun hemde inşallah bence çok alakası yok öyle karın büyüklüğüyle filan hem genelde 6 hatta 7 ayda bariz çıkıyomuş karın benimde yok herkes büyümemiş karnın bebekmi beslenemiyo diyo bende çok kafama takıyorum böle şeyler sölemeyinbana diye kestirip atıyorum önemli olan doktorumun teşhisi o iyi dediyse komşum arkadaşıma bu konuşarda laf düşmez çok mu acımasız oldum bilemem ama takma sen hayatım bunlara yıkama konusund abende şimdiden düşünüyorumbide ben erzurumdayım düşün soğuğun merkezindeyim nasıl yapcaz bilmiyorum inşallah lojmanlar sıcak olur tek ümidim bubacılarım dün apartmandan inerken komşuyla karşılaştım
Hiç böyle saçma bişey duymadım. Senin komşular pek terelelli valla. Hepsi seçilmişmidir nedir anlamadım ki
çatının genişmi, darmı olduğuna ancak Dr muayenedensonra karar verir. Sende inanıyorsun hemen yya salla şunları.
benim göbeğimede herkezbüyük diyor. Snir oluyorum sadeceherkezin vucudu bünyesi farklı sanane benim göbemden kardeşim yaa. Hiç çeneleri hayra çalışmıyor bunların. hayır bir gün dicem bi kerede sen doğur ben seni görem dicem ama evlenip boşanmış oda abes kaçar kırmayım diyorum. Hep kırılan ben oluyorum
bosver cnm sen onların dedıklerını onunla alakalı oldugunu sanmıyorum ben benımde senın gıbı cok fazla gobegım yok goren 2 aylık falan sanıyo ama doktorum ıc karnımın genıs olmasından kaynaklandıgını soyledı ayrıca benım annemınde oylermıs ok fazla gobegımı olmamıs bende kardesımdede ama ıkımızıde normal dogurmus
deseydin ya komşuna kadın doğumcu olsaymış bi bakışta maşallah teşhisler ardarda ne oluyo ya doğuramazmış çatır çatır doğurursun hemde inşallah bence çok alakası yok öyle karın büyüklüğüyle filan hem genelde 6 hatta 7 ayda bariz çıkıyomuş karın benimde yok herkes büyümemiş karnın bebekmi beslenemiyo diyo bende çok kafama takıyorum böle şeyler sölemeyinbana diye kestirip atıyorum önemli olan doktorumun teşhisi o iyi dediyse komşum arkadaşıma bu konuşarda laf düşmez çok mu acımasız oldum bilemem ama takma sen hayatım bunlara yıkama konusund abende şimdiden düşünüyorumbide ben erzurumdayım düşün soğuğun merkezindeyim nasıl yapcaz bilmiyorum inşallah lojmanlar sıcak olur tek ümidim bu
ne komşuymuş seninkier ya huuu bırakmıyolar ki kız rahat rahat hamile olsun hee çatım dar gel sana bi çatıyım da gör sen çatı nasıl olurmuş offf onlara ne yaaaa
ekimde doğan bebeklerin her gün yıkanması mı gerekirmiş pardon anlayamadım canomcuğum
deseydin ya komşuna kadın doğumcu olsaymış bi bakışta maşallah teşhisler ardarda ne oluyo ya doğuramazmış çatır çatır doğurursun hemde inşallah bence çok alakası yok öyle karın büyüklüğüyle filan hem genelde 6 hatta 7 ayda bariz çıkıyomuş karın benimde yok herkes büyümemiş karnın bebekmi beslenemiyo diyo bende çok kafama takıyorum böle şeyler sölemeyinbana diye kestirip atıyorum önemli olan doktorumun teşhisi o iyi dediyse komşum arkadaşıma bu konuşarda laf düşmez çok mu acımasız oldum bilemem ama takma sen hayatım bunlara yıkama konusund abende şimdiden düşünüyorumbide ben erzurumdayım düşün soğuğun merkezindeyim nasıl yapcaz bilmiyorum inşallah lojmanlar sıcak olur tek ümidim bu
ayrıca bu komşu tezlerine hastayım valla
ben sakızı çok severim ilk üç ay çiğneyemedim aşırı bulantılardan son 10 gündürde iyi hissedditiğim zaman günde 2,3 sakız değşirim komşum ne dese beğeni,rsiniz tuğba ne zaman görsem ağzında sakız var aqz çiğne çocuğun b...klu olur dediaayyy şoklardayım hangi çocuk b..ksuz olurki ne alaka yani
deniss bu huzursuz bacak sendromu dedikleri şey arabada masada sandalyade yatakta sürekli bacağın bilinç,ve istem dışı titrememisi oluyooo eğer öşyse eşim için acil önlem almam lazım yatarken sürekli sol bacak sallanır bende nazen deprem koşş diye bangır bangır olurumhekim müdahale edebiliyormu bu gibi durumlara ayyamma sordum demi afedersin
göbeğini kaşı geç öylelerine karşıbu göbekler küçük olsa dert, büyük olsa dert milletin hiç mi işi yok anlamadımki
valla ben ne cvp vericemi şaşırdım artık. Yeterr sus be şom ağızlı diye bağarmak istiyorum. Bi kerede şom ağzını hayır için aç yada hiç açma diyesim geliyor
ayrıca bu komşu tezlerine hastayım valla
ben sakızı çok severim ilk üç ay çiğneyemedim aşırı bulantılardan son 10 gündürde iyi hissedditiğim zaman günde 2,3 sakız değşirim komşum ne dese beğeni,rsiniz tuğba ne zaman görsem ağzında sakız var aqz çiğne çocuğun b...klu olur dediaayyy şoklardayım hangi çocuk b..ksuz olurki ne alaka yani
yaa canom senin bu komşular o binaya kurayla mı seçildi. yani normal şartlarda hepsinin bir araya toplanması mucize olur canım nerden buluyolar bunlar seni :) Boşver sen kulak asma o boşboğazlara. Hepsi doktor olmuş ahkam kesiyor, doktorundan başkasından duyduklarına çok inanma rahat ol.
Valla ben bebek bakımında çok kötü bir anne adayıyım, zamanla öğrenicem daha o konuya gelemedim :)
oldu deseydin nüfusuna ver sen çocuğu üstüne birde kaymaklı tatlı ısmarla yok demez vallahi ayy ben pot kırdım demi avucunuzu yalayop memişinizie sürün kızlar özürryaa bana diyor kii hergün gelicem sana bebegi yıkıcaz bebege pis bakarsan elimden çekecegin var sen anlamazsın ben bakarım falan diyor
oyuncak bebek sandı zaar ya 2 günde bir yıkarım çok soguk olursa haftada 2 falan ben korkarım hasta falan olur annem falan da yok yanımda yaz olsa belki pişik olmasın diye hergün duş falan aldırırdım daa o soguklarda kıyamam ben onaaaaaa
sağol canımmm meğer benim tosunumun durumu pek vahimmiş ben bu kadar adı gibi huzursuz olduğjnu tahmin etmiyordum hmmm :STedavi edilebiliyor tuğbacım çok şükür ki dermansız değil ama hamilelikte edilemiyor. parkinson hastalarına verdikleri ilaçtan veriyorlarmış, ben hiç kullanmadım henüz o kadar kötü olmadım. Yorgun, stresli, heyecanlı, gergin olduğun zamanlarda huzursuz uyuma hali oluyor. Bacakların sürekli kalkıp gezmek istiyor ama sen istemiyosun böyle bir durum. Hareketsiz durmaya tahammülü olmuyor, yorgunluktan bayılacak gibi oluyosun ve yürümeden rahat edemiyosun. o yorgunlukla yürümekten ne kadar keyif alınır düşün artık. Kalkıp yürümek, soğuğa yakın ılık duş almak, bacaklarını makas yapıp ya da yan yatıp iki bacağının arasına yastık koyarak uyumak geçici çözümler olabiliyor. iyi bir tedavi için nöroloji uzmanına gidip ilaç kullanmak lazım canım. Estağfrullah, sorarak öğreniyoruz burda. Geçmiş olsun eşine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?