2011 Ekim Anneleri

Gel canım bana ben evdeyimmm

herkese iyi akşamlar biz kıuzucumla bıcı bıcı yapmaya gidiyoruz tatlı teyzoşlarıda çok öpüyoruz

hahaha koptummmm yaaa

göbeğini kaşı geç öylelerine karşı bu kadar bilmişlik yapıyolarda iç karın genişliğini yada darlığını bilmiyolarmı sanki

laf olsun beri gelsin. illa dicek bişi bulmaya çalışıyorlar heralde. Bende çok hassasım her şeye üzülüyorum, kafama takıyorum :78:

aaaa usluemle günü gününe aynıyızzzzzzzz evet kimi takip edeceğimi buldum ben vedalaşmıştım demi topladım düşen çenemi kaçtım hemen byeeeeee

gidemde yatam azcık oglum gene içerde kas hareketlerine çalışıyo
çıkınca üçgen vucut çıkıyomuş
neyse kuzularınızı öptümmm görüşürüzzzz

kızzz anlattıgım sadece 1 komsuuudiğerleri bu kadar anormal değililk zamanlarda biraz fazla yüz verdim annemin yoklugundan dolayı ona sıgındım oda bunu suistimal etmeye başladı

hee anladıım. e o zaman işin kolaymış canım dert etme görüşmezsin olur biter. bu kadın değil mi ilk günden bebeğinin gözüne sürme çeken, 15 günlük çocuğa pekmez yediren. sana bakım esnasında yardım etmek isterse bir şekilde geri çevir, aman diyimm :)

çok sağoll canımm inşallahh boşuna endişe ediyorumdur
Canım kasma o kadar kendini bebişine yazık hem bak 24. haftada çıkıyomuş yukarı inş. bu kaygıların hep yersiz olacak. az daha sık dişini bak ne kaldı şurda 24. haftaya
1 ay bana çok zor geçicek inşallahh güzel şeyler duyarım
kendımle alakalı bır sey olsa bu kadar takmazdım emınım ama benım için dünyadakı en önemlı varlık bebeğimmm
Kızlar acil yardımınız lazım !!!!!

Beyaz deri koltuk nasıl temizlenir? Kararmaya başlamış kalorifer isinden.
kosla halıyla silmeyi düşünüyorum şimdi işe yarar mı sizce??

alla alla neyle acabaa pronto nun deri için olanı var ama ben beğenmedım onu

Psikolojik çoğunlukla. Bir de demir eksikliğinden olabiliyor. Tedavi olursa düzelir ama sen kızma eşine. isteyerek yapmıyor çünkü. öp sen onu bi güzel :)

Kızlar Eda'dan haber var. iyiymiş, Rüzgar da iyi çok şükür
işten ayrıldıktan sonra onun yerine işe başlayan bayan gelmiş, ona işi gösteriyormuş. Yarın kendi bilgisayarını getirip bize canlı canlı bağlanacak inşallah :)

canım boşuna kendinide bebeğide üzme radyolog şunu bilmiyor galiba bu haftalarda aşağıda olabilir 26 -30 haftalar arası yukarılara yerleşir.kendi doktorunu dinle.ben 4 aya yakın plesenta kanaması geçirdim. şuan hiç bi sorunum yok allaha şükür. hiç korkma ben bugüne kadar yaşadıklarımı yazssam hiç kimse sorunum var demez.allah yar veyardımcımız olsun.

yok kızzz o dogum yapan arkadaşımın annesi komşum baskası anam eyice karıştık

aman iyi iyiii hanzade nerde acabaaaa oda gelse bi görsek

kızlar ben az önce göbüşüme badem yagı sürerken farkettim acaba sizdede oldumu hiç ilk kez oldu
göbüşümü yaglarken alt kısmında böyle sanki minik minik misket gibi ama tam yuvarlak değil bişeyler vardı elledikçe geliyodu sonra yok oldu
bebegimi ellemiş olamam değilmii

iyi akşamlar arkadaşlar..nasıl yorgunum nasıl bitkinim anlatamam, pek yoruluyorum bugünlerde işte,
akşam olmak bilmiyr, bi bakiim dedim ama oturmaya takatim yok, slm verip cıkayım en iyisi dedim...

güzel muhabbetler size...

Eskiyle şimdiyi kıyaslarsak ultrasonada girmeyelim eskiden ultrasonda yokmuş Bazen bana vitamin ve demir ilacım için eskiden örnek veriyolar bende eskiden hormonlu şeyler yemiyomuşsunuz herşeyden gerekli vitamini alıyomuşsunuz diyorum daha bişey demiyolar Eski yeni olayına girince işin içinden çıkılmaz Ben yaptırdım en azından içim rahat eğer yaptırmamış olsam ve başıma bi iş gelmiş olsa o saatten sonra yapıcak bişeyim olmıycak Başa gelen çekilir demektense tedbirli davranmak daha iyi bana göre

İyi akşamlar kızlar merak ettirmişim sizi kusura bakmayın, pc ler sabah bakıma gitti, bir türlü açamadık sürekli kapandı. Güç kaynakları yanmış.. Yarın öğleden sonra ancak gelir dediler.. Akşama kadar evrak işleri ile uğraştık dosyalama vs.. Canım çıktı ayaklarım alev alev yanıyor. Çok yorgunum yemeğimde yok Birazdan kalkıp yapıcam artık ayaklarımı uzatıp dinleneyim önce.. Sıfır enerjim var pestil gibiyim ya dökülüyorum resmen... Hepiniz iyisinizdir umarım, yarın öğleden sonra görüşürüz yada yemekten sonra uyuklamassam gelirim gene Allaha emanet olun...

herkese selammm.biz geldik kizimla.sizi hep takip ediyoruz ama.babamizi ugurladik cuma gunu.ne zormus ayrilik..cabuk gecsin su 3 ay baska bisey istemiyorum.gecen seker yuklemesi yapmislardi bana.50 gr lik.sinirin ustunde ciktigindan doktorumuz 100 gr lik istedi.c.tesi onu yaptirdim.3 saat surdu.sizlerden de istenirse hazirlikli gidin kizlar..hareket etmeden 3 saat oturtuyorlar sizi.gezmeniz yasak.su icmek yemek yemek hersey yasak..100 gr seker yuklemeside biraz yuksek cikti fakat doktorumuz diyetisyene yonlendirmeye gerek yok yemene dikkat et tatli yeme dedi.tatliyla aram hic yok.bu aralar meyve cok yiyorum dedim.onlarida sinirli yiyecekmisiz..asil seker meyvedeymis.artik 25.haftaya girdin tuzu kesmelisin dedi..bundan sonra vucut artik odem tutmaya baslayacakmis..peyniri suda bekletip ye dedi.bundan sonra yogurt sut cok tuketmelisin dedi.artik hamile oldugumu simdi daha cok anlar onlar.gece yatarken hareketlerim cok kisitlandi..her donusumde uyanir oldum.bide tam ben uyuyacakken kizim kuduruyo..:)) sanirim biyolojik saati benim yatma saatim olacak..allah saglik versin tum bebislere.bizdeki son havadisler bunlar

İyi akşamlar hanımlar...
Leyna, kayınpederine geçmiş olsun, yakında iyileşir umarım...
Bugün sonunda düğün için elbisemi aldım, önceki denediklerimden daha farklı bir model, rengi de kremle kırık beyaz arası; aslında beyaza yakın renklerde almaya hiç niyetim yoktu ama eşim de çok beğendi bu rengi & elbiseyi; umarım "gelinle yarışmış" demez hiç kimse...

Boyu diz hizasında, rahat olur benim için de, uzunlardan korktum açıkçası düşerim falan diye... Eşim de uzun istemedi, bunda karar kıldık sonunda... Giydiğim zaman da fotosunu eklerim, bakalım üzerimde görünce de beğenecek misiniz? )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…