evde oturmaya hıc alısık degılım hep calıstıgım ıcın komsumda yok calısınca pek kımseyı goremıyosun o yuzden sıkılmaya basladım sıkıldıkcada temızlık yapıyorum yemegımıde yaptım aradan cıktı en azından esımın gelmesıne yakında salata yaparım tamamdır
Gel canım bana ben evdeyimmm
ayrıca bu komşu tezlerine hastayım valla
ben sakızı çok severim ilk üç ay çiğneyemedim aşırı bulantılardan son 10 gündürde iyi hissedditiğim zaman günde 2,3 sakız değşirim komşum ne dese beğeni,rsiniz tuğba ne zaman görsem ağzında sakız var aqz çiğne çocuğun b...klu olur dediaayyy şoklardayım hangi çocuk b..ksuz olurki ne alaka yani
göbeğini kaşı geç öylelerine karşıbu kadar bilmişlik yapıyolarda iç karın genişliğini yada darlığını bilmiyolarmı sanki
kızzz anlattıgım sadece 1 komsuuudiğerleri bu kadar anormal değil ilk zamanlarda biraz fazla yüz verdim annemin yoklugundan dolayı ona sıgındım oda bunu suistimal etmeye başladı
çok sağoll canımm inşallahh boşuna endişe ediyorumdurBen geçen çarşamba yaptırdım aşımı ne yapılırken nede sonrasında hiç bişey anlamadım acaba yapandanmı yoksa bünyedenmi kaynaklanıyo çünkü ben daha önce kan aldırmıştım kolum mosmor olmuştu birazda yapanla alakalı olduğunu düşünüyorum Yaparken kolumu serbest bıraktırmadı kasını çıkarıcak gibi kolunu katla dedi yaptı hiç bişey hissetmedim bile inşallah seninde öyle olur
Yaz tatilleride başladı herkes başlar yavaş yavaş tatile çıkmaya İnşşallah ayarlayabiliriz herkesin müsait olduğu bi günü
Endişelenme internettende bişeyler okumaktan vazgeç her yerde farklı bişey yazıyo Sadece sonradan yukarı çıktığını ve en kısa zamandada çıkıcağı düşün Kızların dediği gibi 24.haftaya kadar çıkma süresi var
1 ay bana çok zor geçicek inşallahh güzel şeyler duyarımCanım kasma o kadar kendini bebişine yazık hem bak 24. haftada çıkıyomuş yukarı inş. bu kaygıların hep yersiz olacak. az daha sık dişini bak ne kaldı şurda 24. haftaya
kendımle alakalı bır sey olsa bu kadar takmazdım emınım ama benım için dünyadakı en önemlı varlık bebeğimmmbende smile koyamıyorum ,dün akşam büssürü saçmaladım ,sonra açıp düzeltemedim bile yaaa
ayy geçmiş olsun canım kayın pederine ,inşallah en kısa sürede atlatır ,kalpmi problemi nedir?? bende bugün aşı yaptırdım gelir gelmez buz kkoydum ,kaynanam diyoki öyle iş yapmadan durma ,yoksa topaklanır ,sarma sarcam şimdi ,bide bi akrabayı çağırdım onunla beraber kömbe yapcazz
canımcım hiiç stres yapma çoğu zaman korktuğumuz şeyleri kendimiz çağırıyoruz ,düşünmemeya çalış ,biliyorum çok zor bu ama başka meşkaleler bul kendine ve kasinlikle internetten araştırma yapma ,bazen çok bilmek daha fazla zarar veriyo insana ,uzat ayaklarına desperate hausewifes in geçmiş bölümlerini izlee..
Kızlar acil yardımınız lazım !!!!!
Beyaz deri koltuk nasıl temizlenir? Kararmaya başlamış kalorifer isinden.
kosla halıyla silmeyi düşünüyorum şimdi işe yarar mı sizce??
sağol canımmm meğer benim tosunumun durumu pek vahimmiş ben bu kadar adı gibi huzursuz olduğjnu tahmin etmiyordum hmmm :S
hamilelik bulantılarından dolayı öpemiyor,öptüremiyodum eşime kendimi bugün gelsinde kocaman öpeyim herifimi bide kızıyodum geceleri yapma şunu ödüm patlıyor deprem diye
Kızlar içim çok kötüü korkularım var endişelerim varr
detaylıda radyolog dedı bebeğin eşi aşağıda dedı bu da sezaryan olmak zorunda bırakabılır senı dedı o problem değil bebeğim sağlıklı olsunda
ama internetten araştırdığıma göre kanama rizki varmış ki eğer bu durumda kanama olursa bebeği kurtarmak çok daha zorlasıyormuss
ve erken doğum tehdidi de olabılırmıs bu durumda
allah ım ne olur bebeğimi koruu
yok kızzz o dogum yapan arkadaşımın annesihee anladıım. e o zaman işin kolaymış canım dert etme görüşmezsin olur biter. bu kadın değil mi ilk günden bebeğinin gözüne sürme çeken, 15 günlük çocuğa pekmez yediren. sana bakım esnasında yardım etmek isterse bir şekilde geri çevir, aman diyimm :)
Kızlar Eda'dan haber var. iyiymiş, Rüzgar da iyi çok şükür
işten ayrıldıktan sonra onun yerine işe başlayan bayan gelmiş, ona işi gösteriyormuş. Yarın kendi bilgisayarını getirip bize canlı canlı bağlanacak inşallah :)
günaydınnnnnnnn
hayırlı olsun canım sağlıkla yatsın inşallah miniginnn fiyatları nasıl ??
canım benimde aynı şekilde maalesef eşi aşagıda doktorum bu yüzden arabayla yolculuk yapmama izin vermiyorr kızlar yazmışlar 24. haftadan sonra yukarı çıkar diye inşallah yukarı çıkar allahım bebeklerimizi bizlere bagışlasınn
canım inşallahh atlatıcazz bu sorunudaa rabbim meleklerımızı bıze bağışlıcakkkk
tünaydın anneler..nasılsınız??buluşma kararı henüz tam alınamamış ama bi kıpırdanma olmuş..hadi bakalım..
bu arada dün kanamam oldu..hafif korkulu gittim dr.a olabilcek şeyleri tahmin ediyodum çünkü..bide oğlumun kıpırdadığını hissediyodum..dr. herşeyin gayet iyi ollduğunu yorulmamdan ve sıcaktan olduğunu söyledi..yaz hamileliği geçiriyoruz annişler sizlerde dikkat edin kendinize ekstra ilgi istiyen bi gebelik durumu söz konusu..
geçmiş olsunn canım ALLAH KIMSEYE YAŞATMASINNN O KORKULARII
canım çok geçmiş olsun yordunmu sen kendini yoksaaa:
bebegimiz dogunca da zorunlu olan bir kac taneyi yaptırıp diger bir suru asıyı yaptırmayı planlamıyoruz. ama sonra ne olur bilmiyorum.simdiki, asıların icerikleri cok farklı diye duyduk ve genetigi degsitrien bazı seyler olbiliyormus. italyan bir cift tanıdıgımız var ve onlar da aynı sekilde dusunuyorlar. ogullarına bir kac ası dısında yaptırmamıslar. cocuk oldukca saglıklı ve su an 3 yasında. cocugu her yere de goturuyorlar. önce ingiltere sonra da simdi diyarbakırda yasıyorlar. yani asılar gercekten gerekli mi sorusu bizim kafamızı karıstırıyor.eskiden yeni dogan bebekelre bu kadar cok ası yapılmıyordu... simdi neden bu kadr cok????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?