Hiç böyle saçma bişey duymadım. Senin komşular pek terelelli valla. Hepsi seçilmişmidir nedir anlamadım ki
çatının genişmi, darmı olduğuna ancak Dr muayenedensonra karar verir. Sende inanıyorsun hemen yya salla şunları.
benim göbeğimede herkezbüyük diyor. Snir oluyorum sadeceherkezin vucudu bünyesi farklı sanane benim göbemden kardeşim yaa. Hiç çeneleri hayra çalışmıyor bunların. hayır bir gün dicem bi kerede sen doğur ben seni görem dicem ama evlenip boşanmış oda abes kaçar kırmayım diyorum. Hep kırılan ben oluyorum
İyi akşamlar hanımlar...
Leyna, kayınpederine geçmiş olsun, yakında iyileşir umarım...
Bugün sonunda düğün için elbisemi aldım, önceki denediklerimden daha farklı bir model, rengi de kremle kırık beyaz arası; aslında beyaza yakın renklerde almaya hiç niyetim yoktu ama eşim de çok beğendi bu rengi & elbiseyi; umarım "gelinle yarışmış" demez hiç kimse...
Boyu diz hizasında, rahat olur benim için de, uzunlardan korktum açıkçası düşerim falan diye... Eşim de uzun istemedi, bunda karar kıldık sonunda... Giydiğim zaman da fotosunu eklerim, bakalım üzerimde görünce de beğenecek misiniz?)
Eki Görüntüle 209483
bu çatı muayenesi ne zaman yapılıyo ki?
yani normal mi sezeryan mı olacağı ne zaman belli oluyo kızlar ??
canım çok tatlı elbisen güle güle giy. güzel bi düğün olur inş.
Gelinle niye yarışmış desinler ki? renginden dolayı mı?
iyi akşamlar kızlar
bugün işlerimi devir edeceğim arkadaş başladı işe sabahtan bi oturtturdum bilgisayar başına her bişiyi yaptırdım ona umarım öğretmek için doğru bir yol seçmişimdir keza ben izliyerek dinleyerek not alarak yapmaktansa kendim yaparak daha kolay öğrenirim neyseee dolayısıyla bilgisayara dokunmadım bile bugün :)
ama aklım hep burdaydı hepinizi çok özledimm
kızlar bide söylemeyi atladım sanırım size, yoğun akıntımı cumartesi doktorumada anlattım mantar oluşmuştur gebelikte sık raslanır dedi ve 1 fitil yazdı sadece 1 tane var kutuda da cumartesi gecesi kullandım o günden beri su gibi akıntım var neredeyse kaçırıyorum diycem o dereceya bebeğimin suyuysa paniğine kapıldım doktoru aradım bugün tatildeymiş ulaşmak zor oldu ama ulaştım sordum fitili atıyorsundur dedi şüphemden bahsettim o da bir olasılık dedi öyle isede yapıcak birşey yok dedi bi kaç gün daha sürerse zehra hanıma muayne ol dedi ... açıkçası içim çok rahat etmedi ama cumartesi günki randevumda hiç bir sıkıntımız yoktu suyumuz iyidi vs.. fitilden sonra başladı şikayetim herhalde fitille alakalıdır diyede teselli ediyorum kendimi :26: aksi gibi oğlumda oynamıyor dünden beri
geçmiş benim için çığırından çıktı hard_disc kadar disiplinli bir okuyucuda olamadım bi türlü
inşallah siz ve kuzularınız çok çok iyisinizdir
yarın netbookumu götürcem şirkete ayrılık sona ercek inşallah
öpüyorum hepinizi hasretle ben gözlerinizde oğlum ellerinizden
Geçmiş olsun, umarım ciddi bir sorun yoktur... Ben hiç sektirmeden okudum şimdiye kadar ama çarşamba ya da perşembe kayseriye gideceğiz artık haftaya pazartesiye kadar pek giremeyebilirim; ipin ucu iyice kaçacak benim için de...
Odası da hayırlı olsun Rüzgar Bey'in...)) Sağlıkla kullansın inşallah...
mrb kızlar şeker yüklemesi için aç karnınamı gitmek gerekiyor,yok karnınamı?
edacım odanız çok güzel.
inş içinde rüzgarla birlikte fotolarınıda görürüz.
senin göbüşünede maaşaallah.
nejlam canım çok teşekkür ederiz yakışıklı oğlumla
beyenmene çok sevindik
daha güzelleri yiğenlerimin olsun inşallah
ohh ohh gezin gezin bebikine istanbul havası çektirdinnherkese selammm.biz geldik kizimla.sizi hep takip ediyoruz ama.babamizi ugurladik cuma gunu.ne zormus ayrilik..cabuk gecsin su 3 ay baska bisey istemiyorum.gecen seker yuklemesi yapmislardi bana.50 gr lik.sinirin ustunde ciktigindan doktorumuz 100 gr lik istedi.c.tesi onu yaptirdim.3 saat surdu.sizlerden de istenirse hazirlikli gidin kizlar..hareket etmeden 3 saat oturtuyorlar sizi.gezmeniz yasak.su icmek yemek yemek hersey yasak..100 gr seker yuklemeside biraz yuksek cikti fakat doktorumuz diyetisyene yonlendirmeye gerek yok yemene dikkat et tatli yeme dedi.tatliyla aram hic yok.bu aralar meyve cok yiyorum dedim.onlarida sinirli yiyecekmisiz..asil seker meyvedeymis.artik 25.haftaya girdin tuzu kesmelisin dedi..bundan sonra vucut artik odem tutmaya baslayacakmis..peyniri suda bekletip ye dedi.bundan sonra yogurt sut cok tuketmelisin dedi.artik hamile oldugumu simdi daha cok anlar onlar.gece yatarken hareketlerim cok kisitlandi..her donusumde uyanir oldum.bide tam ben uyuyacakken kizim kuduruyo..:)) sanirim biyolojik saati benim yatma saatim olacak..allah saglik versin tum bebislere.bizdeki son havadisler bunlar
ayy maşallahhhhhhhhh odası da gelmiş güzel günlerde kullansın miniğinn göbüşte maşallahh çok güzellpazar sabahı 11.00 de alıp gece 01.00 de montajını bitirdiğimiz rüzgarımızın odası teyzeleri
he bide oğlumla ben tabi 19+5 ti galiba çekildiğinde :26:
merhaba canım aç karnına gidiceksin.
yaaa ben aç karnına kusarımm birde bu şeker yüklemesi ne zaman yapılacakkk ben bilmiyorummm:26:
valla adamımın kat kat fazlası var eksiği yok 103 kgPsikolojik çoğunlukla. Bir de demir eksikliğinden olabiliyor. Tedavi olursa düzelir ama sen kızma eşine. isteyerek yapmıyor çünkü. öp sen onu bi güzel :)
kızlar ben az önce göbüşüme badem yagı sürerken farkettim acaba sizdede oldumu hiç ilk kez oldu
göbüşümü yaglarken alt kısmında böyle sanki minik minik misket gibi ama tam yuvarlak değil bişeyler vardı elledikçe geliyodu sonra yok oldu
bebegimi ellemiş olamam değilmii
herkese selammm.biz geldik kizimla.sizi hep takip ediyoruz ama.babamizi ugurladik cuma gunu.ne zormus ayrilik..cabuk gecsin su 3 ay baska bisey istemiyorum.gecen seker yuklemesi yapmislardi bana.50 gr lik.sinirin ustunde ciktigindan doktorumuz 100 gr lik istedi.c.tesi onu yaptirdim.3 saat surdu.sizlerden de istenirse hazirlikli gidin kizlar..hareket etmeden 3 saat oturtuyorlar sizi.gezmeniz yasak.su icmek yemek yemek hersey yasak..100 gr seker yuklemeside biraz yuksek cikti fakat doktorumuz diyetisyene yonlendirmeye gerek yok yemene dikkat et tatli yeme dedi.tatliyla aram hic yok.bu aralar meyve cok yiyorum dedim.onlarida sinirli yiyecekmisiz..asil seker meyvedeymis.artik 25.haftaya girdin tuzu kesmelisin dedi..bundan sonra vucut artik odem tutmaya baslayacakmis..peyniri suda bekletip ye dedi.bundan sonra yogurt sut cok tuketmelisin dedi.artik hamile oldugumu simdi daha cok anlar onlar.gece yatarken hareketlerim cok kisitlandi..her donusumde uyanir oldum.bide tam ben uyuyacakken kizim kuduruyo..:)) sanirim biyolojik saati benim yatma saatim olacak..allah saglik versin tum bebislere.bizdeki son havadisler bunlar
canım inşallah o akıntı fitilin etkisidir yani temizlemiştir görevi bitincede geri gidiyodur aklına kötü şeyler getirme rüzgar beyin odası alınmış onun mutluluğunu yaşıyodur ne bileyim kendini o beşikte mışıl mışıl hayal ederken uyuya kalıyodur her defasında onun için hareketini hissetmemişsindirkızlar bide söylemeyi atladım sanırım size, yoğun akıntımı cumartesi doktorumada anlattım mantar oluşmuştur gebelikte sık raslanır dedi ve 1 fitil yazdı sadece 1 tane var kutuda da cumartesi gecesi kullandım o günden beri su gibi akıntım var neredeyse kaçırıyorum diycem o dereceya bebeğimin suyuysa paniğine kapıldım doktoru aradım bugün tatildeymiş ulaşmak zor oldu ama ulaştım sordum fitili atıyorsundur dedi şüphemden bahsettim o da bir olasılık dedi öyle isede yapıcak birşey yok dedi bi kaç gün daha sürerse zehra hanıma muayne ol dedi ... açıkçası içim çok rahat etmedi ama cumartesi günki randevumda hiç bir sıkıntımız yoktu suyumuz iyidi vs.. fitilden sonra başladı şikayetim herhalde fitille alakalıdır diyede teselli ediyorum kendimi :26: aksi gibi oğlumda oynamıyor dünden beri
geçmiş benim için çığırından çıktı hard_disc kadar disiplinli bir okuyucuda olamadım bi türlü
inşallah siz ve kuzularınız çok çok iyisinizdir
yarın netbookumu götürcem şirkete ayrılık sona ercek inşallah
öpüyorum hepinizi hasretle ben gözlerinizde oğlum ellerinizden
aaaaaaayyyyyyyyyyy biri beni tutsun bayılmak isitiyorummmmmmmmmmmmmmmm:111:pazar sabahı 11.00 de alıp gece 01.00 de montajını bitirdiğimiz rüzgarımızın odası teyzeleri
he bide oğlumla ben tabi 19+5 ti galiba çekildiğinde :26:
genelde aç gidildiğini duymuştum dr söler zaten aç yada tok gel diyemrb kızlar şeker yüklemesi için aç karnınamı gitmek gerekiyor,yok karnınamı?
valla adamımın kat kat fazlası var eksiği yok 103 kgmaşallah deyimdeallah korusun zayıflar sonra o bünyedede demir eksikse ben nerelere gideyim bu halimle
bende şimdi kesinlikle psikolojik olduğunu düşünüyorum öptüm öptüm en bol ennn yılışık olanından
hadi canımm ayyy ben ne yaparı caba korkarmmıyım dokunabilirmiyim gerçi desem gülersin belki ama abartısız sölüyorum ben 3 gündür hemen midemin altında sert taş gibi bişey hissediyorum hatta elimi o bölgede gezdirince elime geliyo o sertlik eşime gösterdim dokunduğu gibi çekti elini budsa ne dediii ne olaki şimdi buuu:26:
seninki bebeğin pipisi olmasın dicem abartmış olucam hatta topiğin yuhlarını üstüme çekmiş olucam çocuk pipiyi göbüşe yaslıcak değilya benim hormonlarda bi garip çalışıyo vallayaaaa eneee bebikimi elledimmmm
ama benim taş gibi değil böyle orada bişey vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?