2011 Ekim Anneleri

bu çatı muayenesi ne zaman yapılıyo ki?
yani normal mi sezeryan mı olacağı ne zaman belli oluyo kızlar ??

canım çok tatlı elbisen güle güle giy. güzel bi düğün olur inş.
Gelinle niye yarışmış desinler ki? renginden dolayı mı?

Evet canım rengi beyaza yakın diye... Gerçi eşim "öyle saçma şey mi olurmuş canım" diyip durdu ama, düğünde gelinden başkası beyaz giymez muhabbeti var ya... Benim yoktu öyle takıntılarım, hatta kendi düğünümde de "gelinlik giymeyinde ne giyerseniz giyin" diye espri yapmıştım... )))

Çatı muayenesi de 36. haftada falan herhalde, doğuma yakın yapılıyor sanırım, normal doğuma engel bir durum var mı diye...

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar.bugün giremedim hiç.geçmişi okudum bitti şükür.fazla konuşmamışsınız.
LEYNACIM kayınpederine geçmiş olsun.
YALUG bende yaptırdım 50 gr lık şeker yüklemesi ama sonucu daha almadım yarın eşimle gideriz almaya.seninde eşin gitmiş Allah kavuştursun ayrılık çok zor bunu ben iyi biliyorum.
AYTENCİM seninde elbisen çok şirin iyi günlerde giy.

iyi akşamlar kızlar
bugün işlerimi devir edeceğim arkadaş başladı işe sabahtan bi oturtturdum bilgisayar başına her bişiyi yaptırdım ona umarım öğretmek için doğru bir yol seçmişimdir keza ben izliyerek dinleyerek not alarak yapmaktansa kendim yaparak daha kolay öğrenirim neyseee dolayısıyla bilgisayara dokunmadım bile bugün :)
ama aklım hep burdaydı hepinizi çok özledimm
kızlar bide söylemeyi atladım sanırım size, yoğun akıntımı cumartesi doktorumada anlattım mantar oluşmuştur gebelikte sık raslanır dedi ve 1 fitil yazdı sadece 1 tane var kutuda da cumartesi gecesi kullandım o günden beri su gibi akıntım var neredeyse kaçırıyorum diycem o derece ya bebeğimin suyuysa paniğine kapıldım doktoru aradım bugün tatildeymiş ulaşmak zor oldu ama ulaştım sordum fitili atıyorsundur dedi şüphemden bahsettim o da bir olasılık dedi öyle isede yapıcak birşey yok dedi bi kaç gün daha sürerse zehra hanıma muayne ol dedi ... açıkçası içim çok rahat etmedi ama cumartesi günki randevumda hiç bir sıkıntımız yoktu suyumuz iyidi vs.. fitilden sonra başladı şikayetim herhalde fitille alakalıdır diyede teselli ediyorum kendimi :26: aksi gibi oğlumda oynamıyor dünden beri

geçmiş benim için çığırından çıktı hard_disc kadar disiplinli bir okuyucuda olamadım bi türlü
inşallah siz ve kuzularınız çok çok iyisinizdir
yarın netbookumu götürcem şirkete ayrılık sona ercek inşallah
öpüyorum hepinizi hasretle ben gözlerinizde oğlum ellerinizden

pazar sabahı 11.00 de alıp gece 01.00 de montajını bitirdiğimiz rüzgarımızın odası teyzeleri
he bide oğlumla ben tabi 19+5 ti galiba çekildiğinde :26:

Eklentiler

• $100_3635.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $100_3636.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $100_3637.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 25

Geçmiş olsun, umarım ciddi bir sorun yoktur... Ben hiç sektirmeden okudum şimdiye kadar ama çarşamba ya da perşembe kayseriye gideceğiz artık haftaya pazartesiye kadar pek giremeyebilirim; ipin ucu iyice kaçacak benim için de...

Odası da hayırlı olsun Rüzgar Bey'in... )) Sağlıkla kullansın inşallah...

Son düzenleme:

şimdilik sakin olmaya çalışıyorum canım umarım dediğin gibidir...
ben sana güveniyorum sen bu sınavıda verirsin dönünce hatta bana özet bile çıkarırsın belki
odası içinde teşekkür ederiz canım daha güzelleri utkucuğumun olsun inşallah

ohh ohh gezin gezin bebikine istanbul havası çektirdinnbizde seni göremiyorduk kaç gündür özlettin kendiniiiii
pazar sabahı 11.00 de alıp gece 01.00 de montajını bitirdiğimiz rüzgarımızın odası teyzeleri
ayy maşallahhhhhhhhh odası da gelmiş güzel günlerde kullansın miniğinn göbüşte maşallahh çok güzell
merhaba canım aç karnına gidiceksin.

yaaa ben aç karnına kusarımm birde bu şeker yüklemesi ne zaman yapılacakkk ben bilmiyorummm:26:

Psikolojik çoğunlukla. Bir de demir eksikliğinden olabiliyor. Tedavi olursa düzelir ama sen kızma eşine. isteyerek yapmıyor çünkü. öp sen onu bi güzel :)
valla adamımın kat kat fazlası var eksiği yok 103 kg maşallah deyimdeallah korusun zayıflar sonra o bünyedede demir eksikse ben nerelere gideyim bu halimle

bende şimdi kesinlikle psikolojik olduğunu düşünüyorum öptüm öptüm en bol ennn yılışık olanından
hadi canımm ayyy ben ne yaparı caba korkarmmıyım dokunabilirmiyim gerçi desem gülersin belki ama abartısız sölüyorum ben 3 gündür hemen midemin altında sert taş gibi bişey hissediyorum hatta elimi o bölgede gezdirince elime geliyo o sertlik eşime gösterdim dokunduğu gibi çekti elini budsa ne dediii ne olaki şimdi buuu:26:

allah kavuştursun ... tatlıyla hiç aram yok demişsin acaba ben ne yaparım bilmiyorum bugün koskoca bir paket tahin helvası yedim ve gariptir yedikçe eşime bu nedne tuzlu dedim gerçekten sanki içine tuz serpilmiş gibiydi damak tadımmı değişti ne
neyseki dr diyetisyene yönlendirmemiş sende az daha dikkat eder busüreci tamamlarsın hayırlıyla inşallah
canım inşallah o akıntı fitilin etkisidir yani temizlemiştir görevi bitincede geri gidiyodur aklına kötü şeyler getirme rüzgar beyin odası alınmış onun mutluluğunu yaşıyodur ne bileyim kendini o beşikte mışıl mışıl hayal ederken uyuya kalıyodur her defasında onun için hareketini hissetmemişsindir
bizde oğlunun nanaklarından öperiz koomacan
aaaaaaayyyyyyyyyyy biri beni tutsun bayılmak isitiyorummmmmmmmmmmmmmmm:111:
:111:

odanız çok güzelmiş sağlıklı ,iyi günlerde kullansın rüzgar bebek senin fiziğe bakınca maşallah gebelik pek yakışmış çok hoş görünüyorsun
mrb kızlar şeker yüklemesi için aç karnınamı gitmek gerekiyor,yok karnınamı?
genelde aç gidildiğini duymuştum dr söler zaten aç yada tok gel diye

yaaaa eneee bebikimi elledimmmm
ama benim taş gibi değil böyle orada bişey vardı

Son düzenleme:
İYİ GECELER KIZLARR:) bizim beyy le tatil mekanı bakıyoduk ,o yüzden bu saate kadar giremedim ,ve halada biyer kesinleştirmiş değiliz ,bide 27 haziranda gitcez tatile ,okuldanda izin almam gerekcek sminerin son 4 günü buda düşündürüyo biraz beni ...neyse kuşadası kesin gibi gözüküyo ,1-2 otel var aklımızda yarın karar vercez.
bu arada bugün aşımı oldum ben,su ana kadar bi sıkıntı yaşamadım ,buz koydum gelir gelmez ,bi tenceree sarma sarınca pek hissdemedim sanırım ,azcık ağrı hissediyom hepsi bu ,inşallah yarın olmaz ,yaa ama göğüslerim yanıyo resmem bu ne kızlar yaaa???:26: bu aradada sağlık ocağında şu kalp dinleme aletini gördüm ,bebeğimin kalp atışlarınıda duyduk ,ne süper bişey yaaa çok beğendim ,sağlık ocaklarına böyle bi mkanın gelmesi ne güzel dimi

yslzytn bebek odan çook güzel benimde büyük bi evim olursa bende alırım inş. şimdilik oyun parklıyla idare etcem...
umarım hepiniz iyisinizdir kızlar ..şimdide uyku vaktii..iyi geceler hepinizee...

yaaaa eneee bebikimi elledimmmm
ama benim taş gibi değil böyle orada bişey vardı
seninki bebeğin pipisi olmasın dicem abartmış olucam hatta topiğin yuhlarını üstüme çekmiş olucam çocuk pipiyi göbüşe yaslıcak değilya benim hormonlarda bi garip çalışıyo valla belki topukalrıdır ne bileyim elleridir neden olmasınki geçen gün hangi arkadaşımız bebeğinin kafasını hissetmişti senin haftalarına yakındı galiba
benim hissettiğim sertlik sabit ama çıplakken dokunduğum her an o sertlik orada bazen ayağı mideme kaçmış olabilirmiki diyorum yada midemde sorun var bilemedim

şükürler olsun allahımmmmmmmmmmm başka mutluyum bugece her zamankindne daha huzurlu uyucam nazlı nazlı bu kız dedi,m bu gece iyice tepindi çok şükürrr ve ilkkez şuann el ayak kafa göz bişeyler oldu saniyelikti ama oldu hissettim evet evet ayyy hamilemiyim HAMİLEYİİMMMMMMMMMMM

benim göğüsleirm artık memeluklara sığmıyordu çıkarıp vedalaşıp kaldırdım 85 bedenlik memeluklarımı bugün duştan sonra yağlanırken anaaaaaamm bide baktım ne göreyim yağlanmama rağmen benim memikler inceden yırtılmışş ve koyulaşmış hemde oldukça geniş bi koyuluktu kendime baktıkça bir an rahmetli nenemin vücudu geldi gözümün önüne ööööğ dedim ama az önceki içimde kopan gümbürtüdensonra varsın her yanım yırtılsın cırım cırım olsun beaa değer bebeğime dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…