İYİ GECELER KIZLARR:) bizim beyy le tatil mekanı bakıyoduk ,o yüzden bu saate kadar giremedim ,ve halada biyer kesinleştirmiş değiliz ,bide 27 haziranda gitcez tatile ,okuldanda izin almam gerekcek sminerin son 4 günü buda düşündürüyo biraz beni ...neyse kuşadası kesin gibi gözüküyo ,1-2 otel var aklımızda yarın karar vercez.
bu arada bugün aşımı oldum ben,su ana kadar bi sıkıntı yaşamadım ,buz koydum gelir gelmez ,bi tenceree sarma sarınca pek hissdemedim sanırım ,azcık ağrı hissediyom hepsi bu ,inşallah yarın olmaz ,yaa ama göğüslerim yanıyo resmem bu ne kızlar yaaa???:26: bu aradada sağlık ocağında şu kalp dinleme aletini gördüm ,bebeğimin kalp atışlarınıda duyduk ,ne süper bişey yaaaçok beğendim ,sağlık ocaklarına böyle bi mkanın gelmesi ne güzel dimi
yslzytn bebek odan çook güzel benimde büyük bi evim olursa bende alırım inş. şimdilik oyun parklıyla idare etcem...
umarım hepiniz iyisinizdir kızlar ..şimdide uyku vaktii..iyi geceler hepinizee...
günayddın kızlaarrr...aşı oldum ya beeen ,hiiç sorun yaşamadım maşşallah yaaa Nazar sadece üzerine yatmamaya çalıştım ,ama karnım ve bacaklarımın bi kısmı kızardı kaşınmaktan ,bendene bu şekil bi etki gösterdi sanırımbu arada bidahaki kontrolde doktorumdaaç gel dedi,şeker yüklemesi içinmi acaba ,ama öyle bişey demedi ,şekerine bakcaz dedi ,bende tahlilller pahalı oluyo diye devlette yaptırıp gitcektim istediği testleri ,çünkü yazıp elime verdi hangilerini istediğini ,bişey anlamadım valla,,herkesten istedilermişeker yüklemesini ,yoksa ailesnde şeker olanlarmı yaptırıyo risk olduğu içünn
bana da şeker yükleme testi için gerek görmedi aslında her hamileye yapılması gereken rutin testlerden kendileri 2 li 3 lü gibi diye biliyorum ama :26:
sana şekerine bakıcaz dediysen bunun karşılığı o testtir bence
Günaydın anneler ve minnak bebekler. Herkes iyidir umarım.
Dün eve gidince kendimi enerjik hissettiğim için epey iş gördüm.Neredeyse hiç oturmadım. Gece 3 defa lavoboya kalktığımda belim kopacak gibi ağrıyordu. Kasıklarımda da hafif bir sancı oldu. Korktum valla. Ama şükür şimdi iyiyim. Aman kızlar dikkat edelim. Biz hanımlar bazen işe başlayınca abartıyoruz.
Neyse dün çok sallandım işte, bugün o kadar iş birikmiş ki anlatamam. Sanırım akşama ancak girebilirim. Hepinizi öptm.
Günaydın...
Şeker yüklemisi 24-28 haftalar arası tüm gebelere mutlaka yaptırılılıyor diye biliyorum.Normal de şeker sorunu olmayıp gebelik şekeri çıkan bir sürü arkadaşım var.Önümüzde ki hafta benim de yaptırmam lazım bir şikayetim yok ama ailemde şeker öyküsü olduğu için mi istedi doktorum acaba:26:
günaydınnnnnnnnnnnnnn oğlumun maşallahı var teyzeleri dün dinlenmiş sanırım bugün başladı antremanlara .........
hepinize teşekkür ederim beğeni ve yorumlarınız için çok mutlu ettiniz biziii :)
evet benim duyduğum gördüğüm herkes yaptırıyor ama doktorum sana yapmıycam gerek yok dedi bende şeker çıkmayacağını gözümden anladı adam :)))
aa neden acabaaa...tansiyon aleti gibi bişey işte ama bende şaşırdım sağlık ocağında bu teknolojiye hakkatengününüz aydın olsun çook sevgili arkadaşlarım:124:
sanseeciğim bak ben sana diyorum madem kuşadasına gideceksiniz sürmeli efes e gidin her şeyden önce yemekleri çok güzeltabi beklentiler mutlaka farklıdır ama ben bir daha gitmeyi düşünüyorum aynı yere :)))
bir de ben sağlık ocağına gittiğimde o kalp atıı dinleme cihazını bana göstermediler neden kiii:111:
günaydın kuşum :)
dün senin çekirdek ailene yaptığım benzetmeyi gördünmüüüüü??
aaa görmedm leynam ama merak ettim hangi sayfada geçmiş benim için kabus şuan
dur dur meraklanma ben sana yine yaparım
:118:işte senin çekirdek ailen kocan oğlun ve sen ayy çok sevdim ben bunları kıpır kıpırlar
gününüz aydın olsun çook sevgili arkadaşlarım:124:
sanseeciğim bak ben sana diyorum madem kuşadasına gideceksiniz sürmeli efes e gidin her şeyden önce yemekleri çok güzeltabi beklentiler mutlaka farklıdır ama ben bir daha gitmeyi düşünüyorum aynı yere :)))
bir de ben sağlık ocağına gittiğimde o kalp atıı dinleme cihazını bana göstermediler neden kiii:111:
hımmm şimdi verdiği tahlil reçetesine baktımdaaaa OGTT (50GR) yazıyoooo..sanırım yükleme bu oluyo dimiii????bana da şeker yükleme testi için gerek görmedi aslında her hamileye yapılması gereken rutin testlerden kendileri 2 li 3 lü gibi diye biliyorum ama :26:
sana şekerine bakıcaz dediysen bunun karşılığı o testtir bence
ya sen süpersin ya daha başka hiç bir ifade bizi bu kadar net anlatamazdı
Tebrik koyduk sana oğlumla
Bende bayılıyorum bu ifadeye sırasıyla ben oğlum ve kocacım :118:
Teşekkür ederiz güneytepe ailesi olarak leynamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?