2011 Ekim Anneleri

günayddın kızlaarrr...aşı oldum ya beeen ,hiiç sorun yaşamadım maşşallah yaaa Nazar sadece üzerine yatmamaya çalıştım ,ama karnım ve bacaklarımın bi kısmı kızardı kaşınmaktan ,bendene bu şekil bi etki gösterdi sanırım bu arada bidahaki kontrolde doktorumdaaç gel dedi,şeker yüklemesi içinmi acaba ,ama öyle bişey demedi ,şekerine bakcaz dedi ,bende tahlilller pahalı oluyo diye devlette yaptırıp gitcektim istediği testleri ,çünkü yazıp elime verdi hangilerini istediğini ,bişey anlamadım valla,,herkesten istedilermişeker yüklemesini ,yoksa ailesnde şeker olanlarmı yaptırıyo risk olduğu içünn

gününüz aydın olsun çook sevgili arkadaşlarım:124:
sanseeciğim bak ben sana diyorum madem kuşadasına gideceksiniz sürmeli efes e gidin her şeyden önce yemekleri çok güzel tabi beklentiler mutlaka farklıdır ama ben bir daha gitmeyi düşünüyorum aynı yere :)))
bir de ben sağlık ocağına gittiğimde o kalp atıı dinleme cihazını bana göstermediler neden kiii:111:

bana da şeker yükleme testi için gerek görmedi aslında her hamileye yapılması gereken rutin testlerden kendileri 2 li 3 lü gibi diye biliyorum ama :26:
sana şekerine bakıcaz dediysen bunun karşılığı o testtir bence

Günaydın...
Şeker yüklemisi 24-28 haftalar arası tüm gebelere mutlaka yaptırılılıyor diye biliyorum.Normal de şeker sorunu olmayıp gebelik şekeri çıkan bir sürü arkadaşım var.Önümüzde ki hafta benim de yaptırmam lazım bir şikayetim yok ama ailemde şeker öyküsü olduğu için mi istedi doktorum acaba:26:

Günaydın anneler ve minnak bebekler. Herkes iyidir umarım.
Dün eve gidince kendimi enerjik hissettiğim için epey iş gördüm. Neredeyse hiç oturmadım. Gece 3 defa lavoboya kalktığımda belim kopacak gibi ağrıyordu. Kasıklarımda da hafif bir sancı oldu. Korktum valla. Ama şükür şimdi iyiyim. Aman kızlar dikkat edelim. Biz hanımlar bazen işe başlayınca abartıyoruz.

Neyse dün çok sallandım işte, bugün o kadar iş birikmiş ki anlatamam. Sanırım akşama ancak girebilirim. Hepinizi öptm.

Benim de en çok yaptığım hata işe başladığım zaman şunuda yapayım bunu da yapayım derken kendimi çok yorduğumun farkına varamıyorum,sonra kıpırdayamaz hale geliyorum az iş yapıp çok dinlenmek gerekli

günaydınnnnnnnnnnnnnn oğlumun maşallahı var teyzeleri dün dinlenmiş sanırım bugün başladı antremanlara .........
hepinize teşekkür ederim beğeni ve yorumlarınız için çok mutlu ettiniz biziii :)

evet benim duyduğum gördüğüm herkes yaptırıyor ama doktorum sana yapmıycam gerek yok dedi bende şeker çıkmayacağını gözümden anladı adam :)))

günaydın kuşum :)
dün senin çekirdek ailene yaptığım benzetmeyi gördünmüüüüü??

aa neden acabaaa...tansiyon aleti gibi bişey işte ama bende şaşırdım sağlık ocağında bu teknolojiye hakkaten benim aile hekimi rutin kontrollerin yapılsın diye yolladı aşı odasına ondan mı kiiii???

dur dur meraklanma ben sana yine yaparım
:118:işte senin çekirdek ailen kocan oğlun ve sen ayy çok sevdim ben bunları kıpır kıpırlar

ya sen süpersin ya daha başka hiç bir ifade bizi bu kadar net anlatamazdı
Tebrik koyduk sana oğlumla
Bende bayılıyorum bu ifadeye sırasıyla ben oğlum ve kocacım :118:
Teşekkür ederiz güneytepe ailesi olarak leynamm

wuuuu leynaaaaaaa o ne kızzz...çok pahalı orası amaa...yani ondan değilde gideceğimiz günlerde odada yok zaten:44:
biz daha böyle boş sakin yerleri tercih edelim

hımmm şimdi verdiği tahlil reçetesine baktımdaaaa OGTT (50GR) yazıyoooo..sanırım yükleme bu oluyo dimiii????

güle güle kullanın güneytepe ailesine benden hediyedir hehehe bak gökkuşağıda nasıl tanıyor seni hemen beğeniler geldi sizi kıpır ailesi siziiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…