2011 Ekim Anneleri

yaa parasını hiç düşünmemiştim elimizi cebimize sokturmamıştı kayınpeder sağolsun kulakları çınlasın :)))
tabii bundan sonra 3 kişi gidiceğimiz için bir finansman bize de şart
bu sene bize de ööyle çok yıldızlı bir otelde tatil zor görünüyor
işte canım vermiş şeker testi zaten ilk 50 gr la başlanıyor gerek görürlerse 100 gr yapıyorlar hadi bakalım iyi sonuçlar alırsın inşallah

aa neden acabaaa...tansiyon aleti gibi bişey işte ama bende şaşırdım sağlık ocağında bu teknolojiye hakkaten Benim aile hekimi rutin kontrollerin yapılsın diye yolladı aşı odasına ondan mı kiiii???

banada sölemedıler burdan duydumya gıttım böle bırsey varmıs dıyee ınternette satılan ürünlere benzıyor bebeği kalp sesini dınlıyorsun

Günaydın güzeller biz geldik. Sabah 8'de çıktık eşimle evden, 10'da burda oldum o hala yolda!! İiiii.Melih Gökçek'e küfür ede ede geldim, eşimin gözleri pörtledi yaa sen neler diyosun bunları da mı duyacaktım diye hayretler içinde belediye başkanımızı iyi anmalarımı dinledi garibim. Perişan olduk resmen yaa o ne trafikti öyle. Sinirden hala kalbim küt küt atıyor, kalp atışımın düzelmedi yarım saattir sinir küpüyüm hala.

pazar sabahı 11.00 de alıp gece 01.00 de montajını bitirdiğimiz rüzgarımızın odası teyzeleri
he bide oğlumla ben tabi 19+5 ti galiba çekildiğinde :26:

Hayırlı olsun canım çok güzel olmuş. İyi günlerinde sağlıkla yatmayı, kullanmayı nasip etsin Allah. Maşallah canım benim. Göbüşene dee :) Karelik gitmiş sanki yuvarlanmaya başlamış Eda :)

Günaydın kızlar.nasılsınızzzz

Günaydın canım hoşgeldin :) Ben biraz sinirliyim, feci gerginim, asabiyim :) Birazdan yatışıcam :) Onun haricinde pamuk kızım da iyi teyzesi, büyüyor :) Sen nasılsın pamuğun nasıl?

dur bende kendi ailemi çiziyim kızz:)) :26: bu been :76: bu kızıım buda benim heriff:):) ne aile olduk ama
:26::76:

maşallah size :) Üç silahşörler :)

oyy teşekkür ederim canım.sen nasılsın?

Bu benim eşim ve eniştem
Bunlarda aybenle ben
ayıramadım napim

hahahahahah çok güzel olmuş edoşummm
bende bizim normal halimizi yapayım dedim ama bir animasyon paklamıyor
ben
Kocam
Buda bebikimiz

ayyy çok hoşsunuz allah muhabbetinizi artırsın dostluğunuz hiiiç bozulmasın öpüyorum bebekerinizi ve sizi

Merhabalar arkadaşlar... Temizlik yapılıyor şimdi evde, öğleden sonra da doktor kontrolümüz var saat 16:00'da... Yarın da akşamüstü yola çıkacağız; bu yoğunlukta yorulmamak için sağlık ocağından da 4 günlük rapor alacağım okula gitmemek için (kendi doktorum verir mi emin değilim o yüzden önce sağlık ocağına gidip işimi garantiye alayım dedim) (eşim bugün ve yarın okula gidiyor, perşembe & cuma izin alacak)...

Denizcim, sinirlerini yıpratmayaya çalış, malesef belediyeciliğin "b" sinden & şehirciliğin "ş" sinden anlamayan yöneticilerle dolu ülkemiz... Bu arada elbisemi beğenmene de sevindim, teşekkür ederim...

Son düzenleme:
ben bugün erken çıkıyorum kızlar ,öğrencilerin karnelerişni çıkarıp süslücez falaann...keşke gelmese bugün öğrenci diicem ama nerdeeee...siz bebeklerinizi tatile bi hafta kala okula yollamayın olurmuu...öğretmende rahat rahat hazırlasın herşeyi hele bide hamileyse öpüyorum hepinizi ve bebiklerii

oy benim kuzu denizim bugün kurt kesilmiş çokta haklısın canım bende dayanamıyorum artık tahammulum yok trafiğe ve duyarsız insanlara cuma akşamı eve gelip hüngür hüngür ağladım dayak yemişim gibi 2 saat boyumun zor yeiştiği otobüs askısında bi o tarafa bi bu tarafa savrulduk baskılı tişörtüme rağmen 1 allahın kulu yer vermedi bende eve gidip ağladım eşim sordu edacım ne oldu hıçkıra hıçkıra kimse bana yer vermedi ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü diye öğürdüm resmen
Odamızı beyenmene sevindik teyzesi daha güzelleri pamuk kızımıza inşallah
göbeğimin bugünki halini koysam pes dersiniz bu kadar tutarsızlık olmaz yani takılmıyorum artık

günaydın
çok sinirlenmişsin gevşe deniz gevşeee
küfür etme kötü konuşma cık cık cık yakıştıramadım hayretler içerisindeyim

off off off bu ne sinir. Ama haklısın bende trafiğe hiç dayanamıyorum.allahtan metrobüs var. çok rahatladık. Ama sakin olmaya çalış canım yaa.bu trafik hep böyle maalesef.
Benim pamuğumda iyi çok şükür.maşallah bebeklerimize.allah sağlıkla kuacağımıza almayı nasip etinnn. :97:

Gününüz aydın olsun

Eda Rüzgar bebeğin odası hayırlı olsun
Deniss sıkma canını İstanbulda yaşamadığına şükretmelisin, biz alıştık artık sanırım hergün sabah akşam o sitresi yaşıyoruz malesef.
Leyna Canım dün yazamadım geçmiş olsun k.pederin inşallah daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…