wuuuu leynaaaaaaa o ne kızzz...çok pahalı orası amaa...yani ondan değilde gideceğimiz günlerde odada yok zaten:44:
biz daha böyle boş sakin yerleri tercih edelim
hımmm şimdi verdiği tahlil reçetesine baktımdaaaa OGTT (50GR) yazıyoooo..sanırım yükleme bu oluyo dimiii????
Günaydın kızlar.nasılsınızzzz
güle güle kullanın güneytepe ailesine benden hediyedir hehehe bak gökkuşağıda nasıl tanıyor seni hemen beğeniler geldi sizi kıpır ailesi siziiiiii
dur bende kendi ailemi çiziyim kızz:)) :26: bu been :76: bu kızıımbuda benim heriff:):) ne aile olduk ama
:26::76:
onlar böcek ailesi olarak bizden daha kıpır ve zıpırlar leynam
iyiyiz güzel bayan
Sen nasılsın ?
onlar böcek ailesi olarak bizden daha kıpır ve zıpırlar leynam
aa neden acabaaa...tansiyon aleti gibi bişey işte ama bende şaşırdım sağlık ocağında bu teknolojiye hakkatenBenim aile hekimi rutin kontrollerin yapılsın diye yolladı aşı odasına ondan mı kiiii???
yaaa onların resmini de sen yap o zaman bakalım nasıllarmış
Bunlar da biz olalım bari ;
vee Hahahah kocam saçımı çekermişşşş
Bu benim eşim ve eniştem
Bunlarda aybenle ben
ayıramadım napim
pazar sabahı 11.00 de alıp gece 01.00 de montajını bitirdiğimiz rüzgarımızın odası teyzeleri
he bide oğlumla ben tabi 19+5 ti galiba çekildiğinde :26:
İyi akşamlar hanımlar...
Leyna, kayınpederine geçmiş olsun, yakında iyileşir umarım...
Bugün sonunda düğün için elbisemi aldım, önceki denediklerimden daha farklı bir model, rengi de kremle kırık beyaz arası; aslında beyaza yakın renklerde almaya hiç niyetim yoktu ama eşim de çok beğendi bu rengi & elbiseyi; umarım "gelinle yarışmış" demez hiç kimse...
Boyu diz hizasında, rahat olur benim için de, uzunlardan korktum açıkçası düşerim falan diye... Eşim de uzun istemedi, bunda karar kıldık sonunda... Giydiğim zaman da fotosunu eklerim, bakalım üzerimde görünce de beğenecek misiniz?)
Aa çok güzelmiş. Güle güle giy. Yuhh yani, demesinler bunu. Pes doğrusu. Uzun almamakla iyi etmişsin, Allah muhafaza takılıp düşebilirdin. iyi günlerinde kullan Aytencim.
Eki Görüntüle 209483
Günaydın kızlar.nasılsınızzzz
dur bende kendi ailemi çiziyim kızz:)) :26: bu been :76: bu kızıımbuda benim heriff:):) ne aile olduk ama
:26::76:
oyy teşekkür ederim canım.sen nasılsın?
Bu benim eşim ve eniştem
Bunlarda aybenle ben
ayıramadım napim
hahahahahah çok güzel olmuş edoşummm
bende bizim normal halimizi yapayım dedim ama bir animasyon paklamıyor
ben
Kocam
Buda bebikimiz
günaydın güzeller biz geldik. Sabah 8'de çıktık eşimle evden, 10'da burda oldum o hala yolda!! Iiiii.melih gökçek'e küfür ede ede geldim, eşimin gözleri pörtledi yaa sen neler diyosun bunları da mı duyacaktım diye hayretler içinde belediye başkanımızı iyi anmalarımı dinledi garibim. Perişan olduk resmen yaa o ne trafikti öyle. Sinirden hala kalbim küt küt atıyor, kalp atışımın düzelmedi yarım saattir sinir küpüyüm hala.
Hayırlı olsun canım çok güzel olmuş. Iyi günlerinde sağlıkla yatmayı, kullanmayı nasip etsin allah. Maşallah canım benim. Göbüşene dee :) karelik gitmiş sanki yuvarlanmaya başlamış eda :)
Günaydın canım hoşgeldin :) ben biraz sinirliyim, feci gerginim, asabiyim :) birazdan yatışıcam :) onun haricinde pamuk kızım da iyi teyzesi, büyüyor :) sen nasılsın pamuğun nasıl?
Maşallah size :) üç silahşörler :)
günaydınGünaydın güzeller biz geldik. Sabah 8'de çıktık eşimle evden, 10'da burda oldum o hala yolda!! İiiii.Melih Gökçek'e küfür ede ede geldim, eşimin gözleri pörtledi yaa sen neler diyosun bunları da mı duyacaktım diye hayretler içinde belediye başkanımızı iyi anmalarımı dinledi garibim. Perişan olduk resmen yaa o ne trafikti öyle. Sinirden hala kalbim küt küt atıyor, kalp atışımın düzelmedi yarım saattir sinir küpüyüm hala.
Hayırlı olsun canım çok güzel olmuş. İyi günlerinde sağlıkla yatmayı, kullanmayı nasip etsin Allah. Maşallah canım benim. Göbüşene dee :) Karelik gitmiş sanki yuvarlanmaya başlamış Eda :)
Günaydın canım hoşgeldin :) Ben biraz sinirliyim, feci gerginim, asabiyim :) Birazdan yatışıcam :) Onun haricinde pamuk kızım da iyi teyzesi, büyüyor :) Sen nasılsın pamuğun nasıl?
maşallah size :) Üç silahşörler :)
günaydın güzeller biz geldik. Sabah 8'de çıktık eşimle evden, 10'da burda oldum o hala yolda!! Iiiii.melih gökçek'e küfür ede ede geldim, eşimin gözleri pörtledi yaa sen neler diyosun bunları da mı duyacaktım diye hayretler içinde belediye başkanımızı iyi anmalarımı dinledi garibim. Perişan olduk resmen yaa o ne trafikti öyle. Sinirden hala kalbim küt küt atıyor, kalp atışımın düzelmedi yarım saattir sinir küpüyüm hala.
Hayırlı olsun canım çok güzel olmuş. Iyi günlerinde sağlıkla yatmayı, kullanmayı nasip etsin allah. Maşallah canım benim. Göbüşene dee :) karelik gitmiş sanki yuvarlanmaya başlamış eda :)
Günaydın canım hoşgeldin :) ben biraz sinirliyim, feci gerginim, asabiyim :) birazdan yatışıcam :) onun haricinde pamuk kızım da iyi teyzesi, büyüyor :) sen nasılsın pamuğun nasıl?
Maşallah size :) üç silahşörler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?