sağol canım birbirimize yazamasakda bazı şeyleri atlasak da ben sizlerin her konuda manevi desteğinize inanıyorum çok teşekkür ederim arkadaşım :)Gününüz aydın olsun
Eda Rüzgar bebeğin odası hayırlı olsun
Deniss sıkma canını İstanbulda yaşamadığına şükretmelisin, biz alıştık artık sanırım hergün sabah akşam o sitresi yaşıyoruz malesef.
Leyna Canım dün yazamadım geçmiş olsun k.pederin inşallah daha iyidir.
günaydın arkadaşlar.bugün sağlık ocağında aşımızın ilk dozunu vuruldum.şimdilik bi ağrı yok.sonrası da iyi olur umarım.bu arada bebişler nasıllar.benimki uyuyor galiba.boynuna dolanan kordon işini hala aklımda.bi tekme atsa rahatlayacağım ama hanımefendiden tık yok.
günaydın arkadaşlar.bugün sağlık ocağında aşımızın ilk dozunu vuruldum.şimdilik bi ağrı yok.sonrası da iyi olur umarım.bu arada bebişler nasıllar.benimki uyuyor galiba.boynuna dolanan kordon işini hala aklımda.bi tekme atsa rahatlayacağım ama hanımefendiden tık yok.
hay allah yaa siz de çok güzelsiniz maşallah size süpürgeni nereden aldın kızzzgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkes ailesinin profilini koymuş buda benim ailem
aha bu eşimm:125:
buda içerde kas yapan ogluşum
buda bennn
ayyy kızlar gece bile girip konuşmuşsunuz beynım döndü yavv..neyse cabuk bıttı sukur...
ayy kızlar dun oglen vaktı kalbım yerınden cıkıcakmıs gıbı atmaya basladı ne oldu neden oldu anlamadım sureklı devam etti..ustune karnım da gerılıp agrımaya basladı..sankı kalıbıma sıgamamısım gıbı ınanılmaz daraldım ..esım kalk dedı bır hava alıp gelelım ,ne oturabılıyon ne durabılıyon yerınde...kalkıp yuruyus yaptık sonra pazara ugrayıp bıseyler aldık daha sonrada esımooooo dadını yerim bana araba kullanmak ıcın antreman yaptırdı..bos bır arazıye gıdıp araba kullandım neysekı ıcımdekı daraltı gectı derken saatler sonra...
eve geldık acıktık yemek yedık 1 saat kadar sonra yıne..Aallahım bune bıcım bır hıstır boyle..nefesıme yansımıs soluk soluga kalmısım esım dıyor n oluyor doktora gotureyım mı..catlıcam sandım(hanı nazar degerya arkadaslar)neyse esım dedı kalk saat gece 9 cıvarı cıktık bıraz daha yuruduk eve kendımızı zor attık benım tişimin gelmesi yuzunden...sonrada film izleyip uyuduk ...gece sabaha karsı namazı kılıp yattıktan bir mafir sonra esıme bagırısıma uyandım telefonu oyle bır kurmus kı her 5 dk bır ınanılmaz fecı yuksek sesle calmaya baslıyor..cıldırıcam sandım esıme sanada o telefonuna da baslıcam sımdı adammmmmmmm dıye bas bas bagırdım... yazık gece gece adamcagız bana acıklama yapacam dıye cırpınıyor .. askım yanlıs kurmusum saatı falan fılan sonra öptu tekrar uyumusum..
oyle ıste...
ayyy kızlar gece bile girip konuşmuşsunuz beynım döndü yavv..neyse cabuk bıttı sukur...
ayy kızlar dun oglen vaktı kalbım yerınden cıkıcakmıs gıbı atmaya basladı ne oldu neden oldu anlamadım sureklı devam etti..ustune karnım da gerılıp agrımaya basladı..sankı kalıbıma sıgamamısım gıbı ınanılmaz daraldım ..esım kalk dedı bır hava alıp gelelım ,ne oturabılıyon ne durabılıyon yerınde...kalkıp yuruyus yaptık sonra pazara ugrayıp bıseyler aldık daha sonrada esımooooo dadını yerim bana araba kullanmak ıcın antreman yaptırdı..bos bır arazıye gıdıp araba kullandım neysekı ıcımdekı daraltı gectı derken saatler sonra...
eve geldık acıktık yemek yedık 1 saat kadar sonra yıne..Aallahım bune bıcım bır hıstır boyle..nefesıme yansımıs soluk soluga kalmısım esım dıyor n oluyor doktora gotureyım mı..catlıcam sandım(hanı nazar degerya arkadaslar)neyse esım dedı kalk saat gece 9 cıvarı cıktık bıraz daha yuruduk eve kendımızı zor attık benım tişimin gelmesi yuzunden...sonrada film izleyip uyuduk ...gece sabaha karsı namazı kılıp yattıktan bir mafir sonra esıme bagırısıma uyandım telefonu oyle bır kurmus kı her 5 dk bır ınanılmaz fecı yuksek sesle calmaya baslıyor..cıldırıcam sandım esıme sanada o telefonuna da baslıcam sımdı adammmmmmmm dıye bas bas bagırdım... yazık gece gece adamcagız bana acıklama yapacam dıye cırpınıyor .. askım yanlıs kurmusum saatı falan fılan sonra öptu tekrar uyumusum..
oyle ıste...
hay allah yaa siz de çok güzelsiniz maşallah size süpürgeni nereden aldın kızzz
ay canım yaa belki de nazar değdibir duşa girseydin hemen su rahatlatırdı belki iyi olmuş dışarı çıkıp nefes aldığın oluyor öyle ara ara hepimizde allahtan ağlama krizlerine girmemişsin :)))
hay allah yaa siz de çok güzelsiniz maşallah size süpürgeni nereden aldın kızzz
:)))
kızlarr tetanoz aşısı oldunuzmu ben ilk doz için geçmii kaldım yoksa
herşeyi agırdan alan kocama savurcam
bu arada pazartesi günü gidip hem kendime hemde bebişime
ciciler alcam gerçi ogluşumunkiler cici olcak ben dogum çantasını yavaş yavaş hazırlamaya başlayayım
ne olur ne olmaz allah korusun bu haldeyken doktor uzun yol yasagı verdi
karnım burnumdayken yataktan çıkartmaz
kızlarr tetanoz aşısı oldunuzmu ben ilk doz için geçmii kaldım yoksa
canım 2 kez dus yaptım ama sıcak su kalp atıslarımı artırıyor nefesım kesılıyor cok kez...esım basımda duruyor bayılırım dıye banyo sonuna kadar..
10 gun kadar once ınanmıcaksın esım sırf temızlıkte bana yardımcı olmuyor dıye(allah ıcın ne dersem de yapar ben nıye oyle oldum anlamadım)ben once avaz avaz bagırdım adama..kavga ettım..sonrada gttım yataga bır agla bı agla..esım hıckırıklarıma geldı..sakınlestıremıyor benı..kendıme sastım kaldımsu ıcırıyor yok bana sarılıyor yok...aslında mesele temızlık degıl o gune kadar sustugum bazı seylerın patlamasıydı..anladı ve basımda bekledı saatlerce ..ama kac saat agladım ve oylece kendımden gectım bılemedım..esım ck sonra dıyorkı hayy ben sızın gıbı hormonların ....:)
bıde pasamın haberını aldıgım zamanlardı..ınanılmaz etkılenmıstım ondan o gunlerımn de emınım pasam kadar aglamısmdır..
sağol canım birbirimize yazamasakda bazı şeyleri atlasak da ben sizlerin her konuda manevi desteğinize inanıyorum çok teşekkür ederim arkadaşım :)
hadi bakalım geçmiş olsunn ağrı yapmaz inşallah yapsada 1 günde geçer zaten bebeğin gayet iyi dir annesi o kendini kurtarır sen merak etme hanımefendi uyuyordur :)
canım doğum çantana neleri koyacaksın .ben hiç bişi bilmiyom yaa.bi bebeğe hastane çıkışı aldık.onu koyacam.kendimiz ve bebek için başka ne koyacaz.sitelerde ooooffff ne malzmeler yazmışlar.onları koysak valize ihtiyacımız olur.
canım doğum çantana neleri koyacaksın .ben hiç bişi bilmiyom yaa.bi bebeğe hastane çıkışı aldık.onu koyacam.kendimiz ve bebek için başka ne koyacaz.sitelerde ooooffff ne malzmeler yazmışlar.onları koysak valize ihtiyacımız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?