günaydın arkadaşlar...
kahvaltımızı yaptık geldik oğluşumla.
ya bi şey soracam bi ara biri burda nutella hamilelere zararlı demişti. bu konu kafama takıldı çünkü ben çok tüketiyorum.
var mı gerçekten böyle bir şey?
günaydın arkadaşlar...
ya bi şey soracam bi ara biri burda nutella hamilelere zararlı demişti. bu konu kafama takıldı çünkü ben çok tüketiyorum.
günaydın arkadaşlar...
yok canım 24. haftaya kadar ilk dozu yaptırabiliyorsun bende yaptırmadımmm
ben bugün oldum geldim.
yoooo bende tam tersini duydum sadece nutellada katkılı şeyler yokmuşş
bunu kaynımın tanıdıgı bir doktor arkadaşı söylemiştiii
selam güzel anneler
nasılsınız, herkes iyidir umarım
1 haftalık tatil sonrasında evimdeyim tekrar
beni unutmadınız umarım
günaydın arkadaşlar...
ya canım canın ne ıstıyorsa abartmadan ye..kızartma kanser yapar der dururlar bın senedır kangımız kanser olduk...anlamıyorum su felaket tellallarını..abartmadan yedıgın surece herseyden ye.ayrıca torba yogurdu yıyın kızlar annem ablamda cok yemıs ablam 5 kılo dogmus bebege cıddı yarıyor yanı..
ohhh çok şükürrrrr bu cuma yapiimde ertesi gün işe gitme derdi olmasın baree
ayy nasıl olduu kolunda ağrı varmı miden bulanıyomu başın dönüyomu yavruuu ben çok korkuyorumda doktor dediki geçen hafta için olmalısın dediiiia amkorktum yakıyomu yaniiiii
Sanmıyorum, benim bir arkadaşım 500 gr lık kutunun yarısını yiyordu bir oturuşta (aslında hepsini yerdim ama elimden aldılar ne olur ne olmaz diye demişti...)
Sonuç olarak, her şeyin aşırısı zararlı, kararında yedikten sonra bir sorun çıkcağını sanmıyorum... Afiyet olsun...
ohhh çok şükürrrrr bu cuma yapiimde ertesi gün işe gitme derdi olmasın baree
ayy nasıl olduu kolunda ağrı varmı miden bulanıyomu başın dönüyomu yavruuu ben çok korkuyorumda doktor dediki geçen hafta için olmalısın dediiiia amkorktum yakıyomu yaniiiii
Selam hoşgeldiin.
Tatil mii... düşüncesi bile çok güzel. bir ay sonra bugün ben de tatilde olucam innnşallah :)
yoo unutmadım ben unutmadııım :) sınavı nasıldı oğlunun? en son o zaman görüştük sanırım. her şey yolundadır umarım görüşürüz öptüm.
Denizcim mütişsinoğlumun sınavı beklediğimiz gibi geçmedi malesef
7 yanlışı var,sınav öncesi heyacanlandı
ama tatil iyi geldi ,dinlendik hepimiz
darısı sana inşallahhh
aclıktan ölmek uzereyım benım kocıs gelır bırazdan kalkıyım kahvaltımızı hazırlayım kızlar öptukbenım kuduruk kızımla sızı...
bizi ösleyinnnnnnnnnnnnnnnn:92::92::92::92:
canım müthişşş yanıyooo kolummm.yerinden kaldıramıyorummmmm
şaka şaka.yok canım şimdilik bişi hissetmiyorum.gelir gelmez buz koydum hemşire söyledi.bakalım akşama ne olacak
ben de bir cuma gününe denk getirip yaptırıcam, ağlayıp sızlanma kısmını evde geçiriyim, işte kimseye nazım geçmezse evde rahat ederim :)
kıss zeynep doğum yapıcaz hepimiz, iğne acıtsa nolur kiiben korkmuyorum şimdilik ama şimdilik heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?