2011 Ekim Anneleri

selam güzel anneler
nasılsınız, herkes iyidir umarım
1 haftalık tatil sonrasında evimdeyim tekrar
beni unutmadınız umarım

yoooo bende tam tersini duydum sadece nutellada katkılı şeyler yokmuşş
bunu kaynımın tanıdıgı bir doktor arkadaşı söylemiştiii

ya canım canın ne ıstıyorsa abartmadan ye..kızartma kanser yapar der dururlar bın senedır kangımız kanser olduk...anlamıyorum su felaket tellallarını..abartmadan yedıgın surece herseyden ye.ayrıca torba yogurdu yıyın kızlar annem ablamda cok yemıs ablam 5 kılo dogmus bebege cıddı yarıyor yanı..

canım kimse kesin bişe diyemez çünkü içeriğini bilmiyoruz.ama bence fazla tüketme.neden dersen ne olsa koruyucu madde var içinde.bir miktar tüketmenin zararı olmaz.benim doktorum doğal şeyler yememi söyledi ben pekmez ve tahin karıştırıyorum.nutella kadar leziz olmuyor ama daha sağlıklı en azından:)))

yok canım 24. haftaya kadar ilk dozu yaptırabiliyorsun bende yaptırmadımmm

ohhh çok şükürrrrr bu cuma yapiimde ertesi gün işe gitme derdi olmasın baree

ben bugün oldum geldim.

ayy nasıl olduu kolunda ağrı varmı miden bulanıyomu başın dönüyomu yavruuu ben çok korkuyorumda doktor dediki geçen hafta için olmalısın dediiiia amkorktum yakıyomu yaniiiii

yoooo bende tam tersini duydum sadece nutellada katkılı şeyler yokmuşş
bunu kaynımın tanıdıgı bir doktor arkadaşı söylemiştiii

valla tam ben dıcektım canom agzımdan aldın..cokta yemeyın ben gıbı doktor ne yaptın bu bebege seker komasına sokmussun yerınde duramıyor demıstı..halbukı topu topu ıkı tanecık kucucuk hobıcık yemıstım..cınsıyetını gostermez falan dıye

selam güzel anneler
nasılsınız, herkes iyidir umarım
1 haftalık tatil sonrasında evimdeyim tekrar
beni unutmadınız umarım

Selam hoşgeldiin.
Tatil mii... düşüncesi bile çok güzel. bir ay sonra bugün ben de tatilde olucam innnşallah :)
yoo unutmadım ben unutmadııım :) sınavı nasıldı oğlunun? en son o zaman görüştük sanırım. her şey yolundadır umarım görüşürüz öptüm.

Sanmıyorum, benim bir arkadaşım 500 gr lık kutunun yarısını yiyordu bir oturuşta (aslında hepsini yerdim ama elimden aldılar ne olur ne olmaz diye demişti... )
Sonuç olarak, her şeyin aşırısı zararlı, kararında yedikten sonra bir sorun çıkcağını sanmıyorum... Afiyet olsun...

torba yoğurdu ne demek? süzme yoğurt mu?? eğer oysa eminim çok besleyicidir. kayınvalidem bir kg yoğurdu süzünce bir kase çıkıyor :) biraz masraflı :)

aclıktan ölmek uzereyım benım kocıs gelır bırazdan kalkıyım kahvaltımızı hazırlayım kızlar öptukbenım kuduruk kızımla sızı...

bizi ösleyinnnnnnnnnnnnnnnn:92::92::92::92:

canım müthişşş yanıyooo kolummm.yerinden kaldıramıyorummmmm
şaka şaka .yok canım şimdilik bişi hissetmiyorum.gelir gelmez buz koydum hemşire söyledi.bakalım akşama ne olacak

hahayyy benim nikah şahidim kızına hamileyken resmen çantasında gezdiriyordu nutellayı hemide kaşıkla
otobüste metroda yolsa sagda solda canı çektimi yiyordu haftada 2 kavanoz falandı kızıda maşallahhh 2 yaşında şuanda

ben de bir cuma gününe denk getirip yaptırıcam, ağlayıp sızlanma kısmını evde geçiriyim, işte kimseye nazım geçmezse evde rahat ederim :)
kıss zeynep doğum yapıcaz hepimiz, iğne acıtsa nolur kii ben korkmuyorum şimdilik ama şimdilik heheh

Denizcim mütişsinoğlumun sınavı beklediğimiz gibi geçmedi malesef
7 yanlışı var,sınav öncesi heyacanlandı

ama tatil iyi geldi ,dinlendik hepimiz
darısı sana inşallahhh

Denizcim mütişsinoğlumun sınavı beklediğimiz gibi geçmedi malesef
7 yanlışı var,sınav öncesi heyacanlandı

ama tatil iyi geldi ,dinlendik hepimiz
darısı sana inşallahhh

Sadece 7 yanlışş mıı :) kötü değildir canım iyi bir yerler olur inşallah Allah gönlünüze göre versin.
Ne diye bu kadar sınav yapıp eziyet ederler küçücük çocuklara, yazık yahu üzülüyorum ben.
Neyse ki tatil iyi olmuş. Darısı gidecek olan herkese inşallah.

aclıktan ölmek uzereyım benım kocıs gelır bırazdan kalkıyım kahvaltımızı hazırlayım kızlar öptukbenım kuduruk kızımla sızı...

bizi ösleyinnnnnnnnnnnnnnnn:92::92::92::92:

bu saate kadar aç bırakma kendini kendini bırakacaksan da bebeni bırakma bir iki lokma bişeyler ye de mideni bastırsın eşin gelene kadar

canım müthişşş yanıyooo kolummm.yerinden kaldıramıyorummmmm
şaka şaka .yok canım şimdilik bişi hissetmiyorum.gelir gelmez buz koydum hemşire söyledi.bakalım akşama ne olacak

aboooooowwwww doktor bana yapınca ertesi gün işe gitme didi :)

doğru sölüyosun denizcimm biz doğumuu yapıcazzzzz bi iğnee nedirrkiii vızz gelirr diyee kendimi adaptee ediiiyim baree DD

kızlşlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gayrettepede sel götürüyooooo aşırı bi yağış var göz gözü görmüyooooooo
üzerimdede sıfır kol badi pantolon vee babett varrr abooooooooqwwwwwwwwwwwwwwwww

yalugcum allah kavuştursun..ayrılık zor iş bilirim evliliğimin yarısını ayrı yaşamış bi insan olarak..inş zaman çabucanak güzel geçer..

edacım geçmiş olsun..inş devam etmezde fitilden kaynaklanıyodur..bu arada rüzgarın odası çok güzel..veee sana soru;yatağınız sallanıyo mu??bideee göbüto çok hoş yaa..benim davul oldu resmen sizde bişecik yokk

ayy bide sölemeden geçemiicem şu finansbank reklamı varya..''rüzgar nereye götür beni oraya..''aklıma direk sen ve rüzgar geliosunuz..

deniz canım sabah sabah gerilmişin allahtan bak istanbulda değilsin burası dahada facia..sabah en hızlı ulaşım metrobüs ondada tıklım tıklım cama yanağını yapıştırarak biniyosun sakin ol..

iremguzum bu hamilelik hormonları varya...gerçi çok değişen bişe olmuyo ama dolunca bişeylere fena patlıyosun sadece ondada sağolsun kocişler çekio..inş böyle daralmalar yaşamazsın..bişeylere takılıp kalmışsındır yada sadece daralmana odaklanmışsındır canım..dediğim gibi umarım bidaha olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…