kızlşlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gayrettepede sel götürüyooooo aşırı bi yağış var göz gözü görmüyooooooo
üzerimdede sıfır kol badi pantolon vee babett varrr abooooooooqwwwwwwwwwwwwwwwww
yoooo bende tam tersini duydum sadece nutellada katkılı şeyler yokmuşş
bunu kaynımın tanıdıgı bir doktor arkadaşı söylemiştiii
ya canım canın ne ıstıyorsa abartmadan ye..kızartma kanser yapar der dururlar bın senedır kangımız kanser olduk...anlamıyorum su felaket tellallarını..abartmadan yedıgın surece herseyden ye.ayrıca torba yogurdu yıyın kızlar annem ablamda cok yemıs ablam 5 kılo dogmus bebege cıddı yarıyor yanı..
canım kimse kesin bişe diyemez çünkü içeriğini bilmiyoruz.ama bence fazla tüketme.neden dersen ne olsa koruyucu madde var içinde.bir miktar tüketmenin zararı olmaz.benim doktorum doğal şeyler yememi söyledi ben pekmez ve tahin karıştırıyorum.nutella kadar leziz olmuyor ama daha sağlıklı en azından:)))
yalugcum allah kavuştursun..ayrılık zor iş bilirim evliliğimin yarısını ayrı yaşamış bi insan olarak..inş zaman çabucanak güzel geçer..
edacım geçmiş olsun..inş devam etmezde fitilden kaynaklanıyodur..bu arada rüzgarın odası çok güzel..veee sana soru;yatağınız sallanıyo mu??bideee göbüto çok hoş yaa..benim davul oldu resmen sizde bişecik yokk
Ayy bide sölemeden geçemiicem şu finansbank reklamı varya..''rüzgar nereye götür beni oraya..''aklıma direk sen ve rüzgar geliosunuz..
deniz canım sabah sabah gerilmişin allahtan bak istanbulda değilsin burası dahada facia..sabah en hızlı ulaşım metrobüs ondada tıklım tıklım cama yanağını yapıştırarak biniyosunSakin ol..
iremguzum bu hamilelik hormonları varya...gerçi çok değişen bişe olmuyo ama dolunca bişeylere fena patlıyosun sadeceondada sağolsun kocişler çekio..inş böyle daralmalar yaşamazsın..bişeylere takılıp kalmışsındır yada sadece daralmana odaklanmışsındır canım..dediğim gibi umarım bidaha olmaz..
Kızlarr çok uykum var :93::93: 10 gündür sabah 5 te ayağa dikiliyorum gecede doğru düzgün uyuyamıyorum. Sizde de oluyor mu?
evet cnm bendede oluyo 4 gibi falan uyanıyorum 1 saat uyuyamıyorum sonra tekrar uyuyorum sersem gibim oluyorum
inşallah dediğin gibidir canım bugün oynayınca rahatladım biraz doktorum tatilde acaba duyguyla özlemin gittiği şifaya gidip oğlumu görsemmi diyorum bizim detaylıdan bişi anlamadım hem suyuna falanda bakmış oluruz, bilemedim
Hayalimdeki odayı aldım canım inşallah herkes gönlündekini alır bebesine sağlıkla huzurla büüyütür içinde
Beşiğimiz sallanmıyor eşimin iş arkadaşı hamile doktoru bebeği ayakta ve beşikte sallamanın direk onu sarsmak olduğunu söylemiş büyük tramva yaşıyormuş o an bebeklerBizde böyle tercih ettik ve kesinlikle bu uyarıyıda dikkate alıcaz Sizinde aklınızda olsun
O reklamı beni çok duygulandırıyo canım hepte dilimde sözleri rüzgarrrr nereye götür beni orayaaaaa
pehhh kızz devlet dairesinde çalışıyon bi de orda kolsuz giyinmek yasak değilmiii:26:
zeytincik nbr hayırlı uğurlu olsun oğluşun odası izne ne zaman ayrılıyosun erken almışsınız elemanı
yaa buradada başlayacak sanırsammm elektrik gitti az öncee yazamadımkızlşlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gayrettepede sel götürüyooooo aşırı bi yağış var göz gözü görmüyooooooo
üzerimdede sıfır kol badi pantolon vee babett varrr abooooooooqwwwwwwwwwwwwwwwww
şekerpareler tünaydın
Bişey sorcam
soru :1 yan yatmak gerekiyo ama benim bıdıklar yan yatınca tekmeliyo iki yanımada yatınca şiddete maruz kalıyorum gerçi doktor istediğin gibi yat dedi ama napabilirim ???**
soru:2 ben ifadeleri kullanamıyorum niden acaba???
dur bende kendi ailemi çiziyim kızz:)) :26: bu been :76: bu kızıımbuda benim heriff:):) ne aile olduk ama
:26::76:
selamlar:80: nasilsiniz
bizde 2 gun tatilden sonra burdayiz aklima birden bu laf geldi yahu
efsane geri dondu
teşekkür ederim eslemim
Bizim eleman tanıdık hatır gönülle alındı hiç ön muhasebe bilgisi yok kdv dahi hesaplıyamıyor dolayısıyla daha önce muhasebe programıda kullanmışlığı yok yani 0 dan başladık :) 2.5 ay az bile bence herşeye hakim olması için ondan erken başladı canım ağustostada çalışıcam eylülde evdeyiz inşallah
ohh ne güzell..ben işe gitmeyi özledim..evde canım çok sıkılıyo yapcak bişeyler allahtan bu aralar var...ankaraya gidincede yaz geliyo sıcaktan geçer günler diom avutuyorum kendimi..
kızlar benden ses seda çıkmazsa polisi falan aramayın elektrikler gidebilir
hoşgeldinnn efsane
kızzlar yarın randevumuz var. Ilk kez bu kadar uzun ara verdik.tam 5 hafta oldu.haftasonu seyahat var bakalım doktor izin verecek mi????:18::18:
Bu arada diş etlerinden sıkıntı yaşayan varmı.benim hergün bir tarafta yanma oluyo...
Ve yslzytn koyduğun fotoğrafı göremedim ben geçmişe baktım, bulamadım.merak ettim bebişin odasını :)))):84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?