2011 Ekim Anneleri

pehhh kızz devlet dairesinde çalışıyon bi de orda kolsuz giyinmek yasak değilmiii:26:

yoooo bende tam tersini duydum sadece nutellada katkılı şeyler yokmuşş
bunu kaynımın tanıdıgı bir doktor arkadaşı söylemiştiii

iremcim 5 kilo doğuramam ya o kadar da olmasın 3,500 kiloda anlaşalım :)) yoğurt iyi tüketiyorum ben de ama denizin de dediği gibi hem masraflı hem zahmetli olur sğzme yoğurt. gerçi hazırları var alınabilir.
turkuazcım keşke ben de tahin-pekmez tüketebilsem. ağzıma sürmedim hamilelikten beri. daha önce de sevmezdim gerçi. annemdem bi kavanoz dut pekmezi aldım, tezgahın üstüne de bıraktım görüp yerim diye ama yok daha ağzını bile açmadm (
nutellayı azaltacam haklısınız her şeyin fazlası zarar. ama güzel şey meret ya yedikçe yiyesi geliyo insanın

Kızlarr çok uykum var :93::93: 10 gündür sabah 5 te ayağa dikiliyorum gecede doğru düzgün uyuyamıyorum. Sizde de oluyor mu?

şekerpareler tünaydın

Bişey sorcam

soru :1 yan yatmak gerekiyo ama benim bıdıklar yan yatınca tekmeliyo iki yanımada yatınca şiddete maruz kalıyorum gerçi doktor istediğin gib yat dedi ama napabilirim ???**

soru:2 ben ifadeleri kullanamıyorum niden acaba???

inşallah dediğin gibidir canım bugün oynayınca rahatladım biraz doktorum tatilde acaba duyguyla özlemin gittiği şifaya gidip oğlumu görsemmi diyorum bizim detaylıdan bişi anlamadım hem suyuna falanda bakmış oluruz, bilemedim
Hayalimdeki odayı aldım canım inşallah herkes gönlündekini alır bebesine sağlıkla huzurla büüyütür içinde
Beşiğimiz sallanmıyor eşimin iş arkadaşı hamile doktoru bebeği ayakta ve beşikte sallamanın direk onu sarsmak olduğunu söylemiş büyük tramva yaşıyormuş o an bebekler Bizde böyle tercih ettik ve kesinlikle bu uyarıyıda dikkate alıcaz Sizinde aklınızda olsun
O reklamı beni çok duygulandırıyo canım hepte dilimde sözleri rüzgarrrr nereye götür beni orayaaaaa

zeytincik nbr hayırlı uğurlu olsun oğluşun odası izne ne zaman ayrılıyosun erken almışsınız elemanı

zeytincik nbr hayırlı uğurlu olsun oğluşun odası izne ne zaman ayrılıyosun erken almışsınız elemanı

teşekkür ederim eslemim
Bizim eleman tanıdık hatır gönülle alındı hiç ön muhasebe bilgisi yok kdv dahi hesaplıyamıyor dolayısıyla daha önce muhasebe programıda kullanmışlığı yok yani 0 dan başladık :) 2.5 ay az bile bence herşeye hakim olması için ondan erken başladı canım ağustostada çalışıcam eylülde evdeyiz inşallah

yaa buradada başlayacak sanırsammm elektrik gitti az öncee yazamadım

1. soruna cevap veremicem bende yan yatınca beyimiz rahatsız oluyo uçan tekmeleri savuruyoo
hadi bizde 1 tene 2 taneyle allah sana kolaylık versin:)
2. soruna gelinceeeee bir kerelik sen yazacaksın sonra düzeli ben hiç sefmedim bu olayı zatii

Son düzenleme:

ohh ne güzell..ben işe gitmeyi özledim..evde canım çok sıkılıyo yapcak bişeyler allahtan bu aralar var...ankaraya gidincede yaz geliyo sıcaktan geçer günler diom avutuyorum kendimi..

ohh ne güzell..ben işe gitmeyi özledim..evde canım çok sıkılıyo yapcak bişeyler allahtan bu aralar var...ankaraya gidincede yaz geliyo sıcaktan geçer günler diom avutuyorum kendimi..

nesi güzel kız bende her sabah işkence çekiyorum kalkarken yatağımdan ayrılmak çok zoruma gidiyor
Bence tadını çıkar evde olmanın

kızzlar yarın randevumuz var. ilk kez bu kadar uzun ara verdik.tam 5 hafta oldu.haftasonu seyahat var bakalım doktor izin verecek mi????:18::18:

bu arada diş etlerinden sıkıntı yaşayan varmı.benim hergün bir tarafta yanma oluyo...

ve yslzytn koyduğun fotoğrafı göremedim ben geçmişe baktım, bulamadım.merak ettim bebişin odasını :)))):84::84::84:

dün gece sokaga çıktım eşimi metrodan alayımda yürüyüs olsun dedim sıkıldım
anaaaaaaaaaa koca koca adamlar lazeri totoşuma tutmaya başladılar
bende zaten kalbim sıkışmış zar zor atmışım kendimi sokaga başladım bagırmaya
ahlaksızlarrr utanmazlarr ....... lar hadi benden utanmıyosunuz karnımdakinden utanın falan
adamlar şokbaktım içeri giriyolar pisliklerrr

offffffff 5 haftamı Büyük buluşma desene sen şuna
Güzel haberler getir bizeeee inşallah
Diş etlerim her fırçaladığımda kanıyor canım ama normalmiş öyle okudum
Koyduğum foto 2863 te canım bak bakalım beyencekmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…