- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
hosbuldumtamam ben arimicam :82:elektirikler gitsin
sana birsey olmasin
kızzlar yarın randevumuz var. ilk kez bu kadar uzun ara verdik.tam 5 hafta oldu.haftasonu seyahat var bakalım doktor izin verecek mi????:18::18:
bu arada diş etlerinden sıkıntı yaşayan varmı.benim hergün bir tarafta yanma oluyo...
ve yslzytn koyduğun fotoğrafı göremedim ben geçmişe baktım, bulamadım.merak ettim bebişin odasını :)))):84::84::84:
20 lik dişim + diş etlerim gayet iyi performans sergiliyolar canım. Çok ayıp biliyorum ama ben bazen acıya dayanamayıp sigara dumanı tutuyorum azcık uyuşsun diye
20 lik dişim + diş etlerim gayet iyi performans sergiliyolar canım. Çok ayıp biliyorum ama ben bazen acıya dayanamayıp sigara dumanı tutuyorum azcık uyuşsun diye
offffffff 5 haftamıBüyük buluşma desene sen şuna
Güzel haberler getir bizeeee inşallah
Diş etlerim her fırçaladığımda kanıyor canım ama normalmiş öyle okudum
Koyduğum foto 2863 te canım bak bakalım beyencekmisin
pehhh kızz devlet dairesinde çalışıyon bi de orda kolsuz giyinmek yasak değilmiii:26:
Sanırım 9. ayda yapılıyor. Dr alttan bakıyornormalmi değilmi diye biliyorum.bu çatı muayenesi ne zaman yapılıyo ki?
yani normal mi sezeryan mı olacağı ne zaman belli oluyo kızlar ??
pazar sabahı 11.00 de alıp gece 01.00 de montajını bitirdiğimiz rüzgarımızın odası teyzeleri
he bide oğlumla ben tabi 19+5 ti galiba çekildiğinde :26:
nesi güzel kız bende her sabah işkence çekiyorum kalkarken yatağımdan ayrılmak çok zoruma gidiyor
Bence tadını çıkar evde olmanın
kızzlar yarın randevumuz var. ilk kez bu kadar uzun ara verdik.tam 5 hafta oldu.haftasonu seyahat var bakalım doktor izin verecek mi????:18::18:
bu arada diş etlerinden sıkıntı yaşayan varmı.benim hergün bir tarafta yanma oluyo...
ve yslzytn koyduğun fotoğrafı göremedim ben geçmişe baktım, bulamadım.merak ettim bebişin odasını :)))):84::84::84:
Kızlarr çok uykum var :93::93: 10 gündür sabah 5 te ayağa dikiliyorum gecede doğru düzgün uyuyamıyorum. Sizde de oluyor mu?
Sanırım 9. ayda yapılıyor. Dr alttan bakıyornormalmi değilmi diye biliyorum.
:))) kızlar içmiyorum tutuyorum sadeceama bazen ağrı beni çıldırtıyor,sürekli ağrı kesicide içemiyorum son raddede ona başvuruyorum bir sürede olsa rahatlama yapıyor.
bir an öyle hatırlayıverdim bizim memurlar yasak diyorlarbir zamanlar devlette çalışanlara kapanmak yasaktı, şimdide tersimi oldu ayol. Değişime bak beee...
ben de bazen yüzüklerimi takmayı unutuyorum erkekler bakmaya yeltendiklerinde karnımı gerdiriyorum heheh direkmen bakışlar değişiyordün gece sokaga çıktım eşimi metrodan alayımda yürüyüs olsun dedim sıkıldım
anaaaaaaaaaa koca koca adamlar lazeri totoşuma tutmaya başladılar
bende zaten kalbim sıkışmış zar zor atmışım kendimi sokaga başladım bagırmaya
ahlaksızlarrr utanmazlarr ....... lar hadi benden utanmıyosunuz karnımdakinden utanın falan
adamlar şokbaktım içeri giriyolar pisliklerrr
yoo sıfır kol değilde 1 ay önce kıyafet yönetmeliği geldi tayt streç pantolon kot askılı bady bide sandalett yasak bide diz üstü etekkkk
ama millet kalın askılı bide giyiniyooo temmuz ağustostaa coşuuyoolarrr
canım 34-38.haftada yapılıyo çatı muayenesi dediğin gibi vajinal muayene..çünkü ordaki kemiklerin durumuna bakıyo..doğal olanı bu..
canım 34-38.haftada yapılıyo çatı muayenesi dediğin gibi vajinal muayene..çünkü ordaki kemiklerin durumuna bakıyo..doğal olanı bu..
ayy çok fecii doktora bir sormak lazım aslında acaba ikimizin acısı aynı mı?Bir arkadaş sormuşta bana cvp verim dedim görmüşken.
ayy benim çatımmı açılıyor terasmı bilemiyorum. 23. haftadan itibaren açılmaya başlarmışş. Sol bacağımı sürüyerek geziyorum bu gün. Dün acıyordu bu gün resmen delirtiyor beni. Ağrı kesicide içmek istemiyorum
bende kuzey ve asilin odasını aldım eklemek istiyorum nasıl olacak?
canım yuzlu suyla gargara yap olmadı karanfil falan koy belki gecer böylece olmadı çektireceksin her bebek anneden bir diş götürürmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?