2011 Ekim Anneleri

20 lik dişim + diş etlerim gayet iyi performans sergiliyolar canım. Çok ayıp biliyorum ama ben bazen acıya dayanamayıp sigara dumanı tutuyorum azcık uyuşsun diye

ayyy ne güzel tatil planları yapılıyorr gidip bol bol eglenin bize gezmek yasak yaa
denize bol bol girin
güneşten uzak durunnn
çok soguk içecekler içmeyin
ani hareketlerde bulunmayınnn
çok yemeyinnn
bizim içinde kumdan kale yapınnnnnnn

20 lik dişim + diş etlerim gayet iyi performans sergiliyolar canım. Çok ayıp biliyorum ama ben bazen acıya dayanamayıp sigara dumanı tutuyorum azcık uyuşsun diye

sana sadece sunu söyleyeyim arkadaşım hamileliginde azaltmıştı sigarasını
ama kızı dogduktan sonra 1 yıl oksijen tüpü kullandı
sigara kullanmayınn minikleriniz sağlıkla dogsun

ay yapma c vitamini almamız gerekiyor bol bol.benim bir diş abarttı iki gündür.diş mi onun eti mi ağrıyo çözemedim.her fırçalamada kan gölü o ayrı mesele :)

canım fotoyu gördüm.çok tatlı bi oda olmuş.içi dolunca bebiş eşyalarıyla daha da sevimli görünecek gözüne.biz daha mobilya işine girişmedik.tatile gidip gelip öyle halledicez.

bu arada benim doktor hep 5 hafta diyo ben zorla 4 haftada gidiyordum.zaten iki doktora gittim bu zamana kadar.diğerinin de randevusunu geç aldım.yola çıkmadan görüneyim diye.bi baktık ara uzun olmuş.

pehhh kızz devlet dairesinde çalışıyon bi de orda kolsuz giyinmek yasak değilmiii:26:

yoo sıfır kol değilde 1 ay önce kıyafet yönetmeliği geldi tayt streç pantolon kot askılı bady bide sandalett yasak bide diz üstü etekkkk
ama millet kalın askılı bide giyiniyooo temmuz ağustostaa coşuuyoolarrr

nesi güzel kız bende her sabah işkence çekiyorum kalkarken yatağımdan ayrılmak çok zoruma gidiyor
Bence tadını çıkar evde olmanın

ayy ne biliim hayatımda ilk defa evde bu kadar uzun süre oturdum..bide benim işim zevkli işyerimi seviodum ondan heraldiiimm..:44:

vayyy anasınııı büyük buluşma varr..niysem özlem giderirsin bol bol bebişinle.. bide diş eti durumu benimde fırçalarken oluyo o da gayet normal beklenen bişe..diş kaybımız olmasında..

ama ama ama sen napıosunn...yapmaa lütfennn....

Kızlarr çok uykum var :93::93: 10 gündür sabah 5 te ayağa dikiliyorum gecede doğru düzgün uyuyamıyorum. Sizde de oluyor mu?

bendee uykusuzumm senn gibii geceleri kramplar giriyoooo bi yerimi tutarak uyanıyorum her dakkaa çok sancılı kramplar oluyo allahtan bacağıma giriyo kramp karnıma değil çok şükürr gidip şu doktorun verdiği magneziumu da aliimde geçer belkiiiimmmmmm

:))) kızlar içmiyorum tutuyorum sadece ama bazen ağrı beni çıldırtıyor,sürekli ağrı kesicide içemiyorum son raddede ona başvuruyorum bir sürede olsa rahatlama yapıyor.

:))) kızlar içmiyorum tutuyorum sadece ama bazen ağrı beni çıldırtıyor,sürekli ağrı kesicide içemiyorum son raddede ona başvuruyorum bir sürede olsa rahatlama yapıyor.

canım yuzlu suyla gargara yap olmadı karanfil falan koy belki gecer böylece olmadı çektireceksin her bebek anneden bir diş götürürmüş

bir zamanlar devlette çalışanlara kapanmak yasaktı, şimdide tersimi oldu ayol. Değişime bak beee...
bir an öyle hatırlayıverdim bizim memurlar yasak diyorlar
ben de bazen yüzüklerimi takmayı unutuyorum erkekler bakmaya yeltendiklerinde karnımı gerdiriyorum heheh direkmen bakışlar değişiyor

zeynepcim geçen hafta bize de geldi kıyafet yönetmeliği aynı sizin gibi strech tayt kot yasak kolsuz yazmıyodu ama memurlar yasak olduğunu iddia ediyorlar bende giyiniyorum yazın sıcaklarda kolsuza yakın

canım 34-38.haftada yapılıyo çatı muayenesi dediğin gibi vajinal muayene..çünkü ordaki kemiklerin durumuna bakıyo..doğal olanı bu..

Bir arkadaş sormuşta bana cvp verim dedim görmüşken.

ayy benim çatımmı açılıyor terasmı bilemiyorum. 23. haftadan itibaren açılmaya başlarmışş. Sol bacağımı sürüyerek geziyorum bu gün. Dün acıyordu bu gün resmen delirtiyor beni. Ağrı kesicide içmek istemiyorum

ayy çok fecii doktora bir sormak lazım aslında acaba ikimizin acısı aynı mı?
bende söylimmi söylemeyimmi diyordum ama 2 gündür benim alt tarafım zonkluyor çok acı veriyor acaba çatıyla mı alakalıdır o da olmazsa doktora gidicem de alttan muayene ederse diye korkuyorum

ben dün agda yaptım da
göbüşüm büyüdükten sonra ne halt edecemm acaba
hayatım boyunca bu kadar zorlanmamıştım
bir yandan oglum tekmeliyo bir yandan sıcak
bir yandan agda yapışıyo birdeee kutumda bişi farkettim
hani vajina dudakları varyaaaa sarkmışlarkocaman olmuşlarr
sizdede böylemii yoksa eşi asagıda oldugu içinmi böyle olduu

canım yuzlu suyla gargara yap olmadı karanfil falan koy belki gecer böylece olmadı çektireceksin her bebek anneden bir diş götürürmüş

Dişlerimde sorun yok diş etlerim birde 20 lik dişim şişiyor ama patlamıyor Gitsem yarıp alalım diyecek onun içinde ya narkoz ya lokal anestazi yapacak. Onada hamileyken cesaret edemiyorum. Göye bütün sorunlu dişlerimi halletmiştim hamile kalmadan önce. Başka yerden patlak verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…