2011 Ekim Anneleri

Bence bakmaz canım ama yapabileceği bişeyde yok. Eminim istersen ağrı kesici al der ve bu ağrılar olacak normal der.

Ayda bi kerede belim vuruyor. sanki iki kalça kemiklerim cart die ayrılcak gibi ağrım oluyor. 2-3 gün sonra geçior. ama hamileliğimden beri. ayda bir kere çekiyorum da bu bacak ağrım ilk defa. Sabah kalktığımda resmen yamulmuştum. belimde ağrıyor dediğin gibi. Bir kez daha diyorum anne olmak ne zormuş yauu :78:

hahahahah Allah iyiliğini versin emi oda kilo almıştırr

canım ağrı kesici içsende pek bi işe yaramıycak çok az azaltır tabii ben psikolojik olarak tatmin oluyom diosan o ayrı hamilelik hormonları nedeniyle eklemlerde bölgesel ayrılma oluyo ve çocukumuz yerleşiyo bunlar nedeniyle ağrı oluyo..oğum sonrası hepsi geçicek inş
aaa komşumun dogumdan 1 hafta önce bakıldı herkeste farklı galiba:26:

bu genel yapılan haftadır..herkeste farklı değildir..son haftalara bırakmak risk oluşturur hatta..o yüzden 34-38.hafta yapılır..

ben dün agda yaptım da
göbüşüm büyüdükten sonra ne halt edecemm acaba
hayatım boyunca bu kadar zorlanmamıştım
bir yandan oglum tekmeliyo bir yandan sıcak
bir yandan agda yapışıyo birdeee kutumda bişi farkettim
hani vajina dudakları varyaaaa sarkmışlarkocaman olmuşlarr
sizdede böylemii yoksa eşi asagıda oldugu içinmi böyle olduu[/QUOTE]

ayrıca bildiğim kadarıyla plasenta aşağıda değil, normali yukarıda oluyor resme bak istersen :)

http://www.kadinlarportali.com/wp-content/uploads/2011/03/Plasenta.jpg

tamam o zaman sürekli tuzlu suyla gargara yap diş eti için işe yarıyorrrr umarım hemen gecerr:13:

Eki Görüntüle 209737

yaşasın başardım galiba:) kızlar işte benim ikizlerin odası. 16 temmuzda teslim edilecek inşallah:)

çok güzelmiş iyi günlerde sağlıkla yatsınlar inş. annesi. İkiside erkekmi?

İnş. inş. valla ne zormuş yauu her gün başka bi tarafım ağrıyor. Artık kocamada bişi demek istemiyorum. ne nazlı kadın bu demesin sonra diye ama bende hakkaten nazlıyım, bide gerçekten oram buram ağrıyınca napayım yaa :78:

slm enn gençç,enn güzel anneler geçmişebaktım şükür olumsuz bişey yok herkesinkeyfi yerinde
ben aylardır uyumamış gibiyim azda kasık ağrım var yine sanırım bu enfeksiyon olayı geçmedi o kadar antibiyotik almama rağmen bağışıklıkmı kazandı nedir pööffffffff
bu aradaa canommesajını gözlerim hatta ağzım açık okudum ağdalı mesajını okuduktan sonra hemen münüşüme baktım şükür sarkma yok ama azıcık üstten büyümüş gibime geldi yani şişirilmiş gibi (benim münüş ufacık,tefecik bişeydide ondan dikkatimi, çekti)ama ağda konusunda şaşırdım nasıl yapabiliyosun bende çok istitorum ağdayla temizlenmeyi hepte öyle olurdu ama korkuyorum şimdi kendimi kasınca zorlayınca bişey olur diye hart hurt jilete talimamman dikkat et allah saklasın ...
allaha emanet olun kızlar allah sizleri ve bebiklerinizi korusun şimdilik hoşçakalııın

herkese benden bi süüüüttt

Kızlarr çok uykum var :93::93: 10 gündür sabah 5 te ayağa dikiliyorum gecede doğru düzgün uyuyamıyorum. Sizde de oluyor mu?

Benim de çok uykum var ayakta uyuyorum iki gündür. haftasonu çok yordum kendimi, dinlenemedim hala. dün akşam da çok erken uyudum oysa... gece uykumda sorun yok şimdilik, bacaklarım huzursuzlandığında sık uyanıyorum. bir de sol tarafıma çok yattığımda kalbim çok çarpıyor o zamanlarda uyuyamıyorum.

tünaydın tatlişkom.
1) ctesi kontrolümüz vardı bizim. doktorumuz hiç olmadığı kadar ilgiliydi, bir bilgi gibi konuştu hayran hayran dinledik biz. edindiğim bilgileri aktarayım : tam olarak bu kelimelerle söylemedi ama ben anladığım şekilde anlatıyorum dinle canım bak :) sırt üstü yatmak yok artık. sağa da çok yatmiycaz. sol tarafa yatıcaz ki kordon kanımız kalınlaşsın ve bebeğimize giden kan miktarı artsın, minnoşlar iyi beslensin. bunu hep okurdum, bilimsel gerçekliği varmış. artı uzmanlar bir deney yapmış, gün içinde sol tarafına bir saat yatan anne adaylarının bebekleri, bir saat soluna yatmayanlara göre çok daha sağlıklı doğmuşlar. sola yatan annelerin kordonu baş parmak kalınlığında, yatmayanlarınki serçe parmak kalınlığında gözlenmiş.
şiddete de maruz kalsak sola yatılacak eslemim ben öyle yapıcam bundan sonra.
2) ben de kullanamiorum bu nedennn yaa bir açıklama yapsaydınız sayın yetkililerr yeni sayfa düzenini de hiiiiç sevmedim, zırt pırt donuyor, aşağı yukarı gidip geliyor kafasına göre bir tripler, bir haller..

Edoşum iş tecrübesi olmasa da bir anlamda iyi olmuş. önümüzdeki aylar iş yapmakta zorlanırsan ondan rica edersin, hem öğrendiklerini pekiştirir hem senin iş yükünü hafifletir canım. bi de 2,5 ay gerçekten az yaa :)

ohh ne güzell..ben işe gitmeyi özledim..evde canım çok sıkılıyo yapcak bişeyler allahtan bu aralar var...ankaraya gidincede yaz geliyo sıcaktan geçer günler diom avutuyorum kendimi..

yok kübracım yok özleme böyle şeyler :) evinin, taşınma telaşının tadını çıkar. buraya gelince yeni bir düzen kurarsın kendine, yeniden güzel olur her şey merak etme.

nesi güzel kız bende her sabah işkence çekiyorum kalkarken yatağımdan ayrılmak çok zoruma gidiyor
Bence tadını çıkar evde olmanın

evet evet bence dee :)

yuhhh yaa bu nedir. ahlaksızlar!! polis çağırmak lazım diycem ama ne yapacaklar ki..

20 lik dişim + diş etlerim gayet iyi performans sergiliyolar canım. Çok ayıp biliyorum ama ben bazen acıya dayanamayıp sigara dumanı tutuyorum azcık uyuşsun diye

nasıl yanii diş ağrısı çok fenadır ama ne biliyim, bana tuhaf bir yöntem gibi geldi canım karanfil falan dene sen.

:))) kızlar içmiyorum tutuyorum sadece ama bazen ağrı beni çıldırtıyor,sürekli ağrı kesicide içemiyorum son raddede ona başvuruyorum bir sürede olsa rahatlama yapıyor.

ayy çok merak ettim eyt :) nasıl beceriyosun, ağzını açman gerekiyor, e açık tutunca duman uçup gitmiyo mu ama diyosan ki kapalı tutuyorum o zaman da yutma riski çok. ayy çıkamadım işin içinden ayrıca böyle dahiane fikirleri leyna dan beklerdim açıkçası şaşırdımm :)

ben dün agda yaptım da
göbüşüm büyüdükten sonra ne halt edecemm acaba
hayatım boyunca bu kadar zorlanmamıştım
bir yandan oglum tekmeliyo bir yandan sıcak
bir yandan agda yapışıyo birdeee kutumda bişi farkettim
hani vajina dudakları varyaaaa sarkmışlar
kocaman olmuşlarr

sizdede böylemii yoksa eşi asagıda oldugu içinmi böyle olduu[/QUOTE]

ayrıca bildiğim kadarıyla plasenta aşağıda değil, normali yukarıda oluyor resme bak istersen :)

http://www.kadinlarportali.com/wp-co...3/Plasenta.jpg

yine erken veda ettim ama anlamadım şimdi dudakları sarkan canommu miherimahmı yanlışmı okudum ben yaf​

bacım ben jilet kullanamıyorum heleki yazın oraya kaşımaktan parçalarım valla doguma yakın alabilirsem alıcam yoksa kutumu kuaföre açmaktansa jilete vurcam doktorum bişey olmaz demişti agdayla daha rahat ediyorum jiletle her hafta alacagıma 15 günde bir agda daha göselll
süt içinde teşekkürrr ohh iyi geldiii

Son düzenleme:

http://www.kadinlarportali.com/wp-co...3/Plasenta.jpg

yine erken veda ettim ama anlamadım şimdi dudakları sarkan canommu miherimahmı yanlışmı okudum ben yaf​
[/QUOTE]

Canom canom. ben yorum yapmaya çalışmıştım

nasıl yanii ben hiç bişi anlamadım. o nedem k yaa? nasıl lazer? naptılar ki ??

evet kaşıntı yapıyp birde iiirrrrrkek suratı gibi sert oluyo neyseki fikfikolmayınca o mahcubiyeti yaşamıyorum bi arkadaşımeşine aldırıyo ben gösteremedim bile bunca zamandır eşime geçen zarf attım bir banyoya gidiyorum seslenince gel oda lifmi yapılıcak kesemi dedi hayır dedim temizlik neee bu saattemi yarın yaparız dedi ya beni temizlicen dedim nasılnereni sahimş göstercenmi sonunda dedi ama ben temizleyememki ayıp dedi anlıyacağın benim elim mecbur jiletle önümüzdkei 6 ay dost kalmam lazım afiyet olsun bebeğine yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…