ayy çok fecii doktora bir sormak lazım aslında acaba ikimizin acısı aynı mı?
bende söylimmi söylemeyimmi diyordum ama 2 gündür benim alt tarafım zonkluyor çok acı veriyor acaba çatıyla mı alakalıdır o da olmazsa doktora gidicem de alttan muayene ederse diye korkuyorum
ben dün agda yaptım da
göbüşüm büyüdükten sonra ne halt edecemm acaba
hayatım boyunca bu kadar zorlanmamıştım
bir yandan oglum tekmeliyo bir yandan sıcak
bir yandan agda yapışıyo birdeee kutumda bişi farkettim
hani vajina dudakları varyaaaa sarkmışlarkocaman olmuşlarr
sizdede böylemii yoksa eşi asagıda oldugu içinmi böyle olduu
Bir arkadaş sormuşta bana cvp verim dedim görmüşken.
ayy benim çatımmı açılıyor terasmı bilemiyorum. 23. haftadan itibaren açılmaya başlarmışş. Sol bacağımı sürüyerek geziyorum bu gün. Dün acıyordu bu gün resmen delirtiyor beni. Ağrı kesicide içmek istemiyorum
aaa komşumun dogumdan 1 hafta önce bakıldı herkeste farklı galiba:26:
Dişlerimde sorun yok diş etlerim birde 20 lik dişim şişiyor ama patlamıyorGitsem yarıp alalım diyecek onun içinde ya narkoz ya lokal anestazi yapacak. Onada hamileyken cesaret edemiyorum. Göye bütün sorunlu dişlerimi halletmiştim hamile kalmadan önce. Başka yerden patlak verdi
Eki Görüntüle 209737
yaşasın başardım galiba:) kızlar işte benim ikizlerin odası. 16 temmuzda teslim edilecek inşallah:)
Eki Görüntüle 209737
yaşasın başardım galiba:) kızlar işte benim ikizlerin odası. 16 temmuzda teslim edilecek inşallah:)
canım ağrı kesici içsende pek bi işe yaramıycak çok az azaltır tabii ben psikolojik olarak tatmin oluyom diosan o ayrıhamilelik hormonları nedeniyle eklemlerde bölgesel ayrılma oluyo ve çocukumuz yerleşiyo bunlar nedeniyle ağrı oluyo..oğum sonrası hepsi geçicek inş
bu genel yapılan haftadır..herkeste farklı değildir..son haftalara bırakmak risk oluşturur hatta..o yüzden 34-38.hafta yapılır..
Eki Görüntüle 209737
Eki Görüntüle 209737
Kızlarr çok uykum var :93::93: 10 gündür sabah 5 te ayağa dikiliyorum gecede doğru düzgün uyuyamıyorum. Sizde de oluyor mu?
şekerpareler tünaydın
Bişey sorcam
soru :1 yan yatmak gerekiyo ama benim bıdıklar yan yatınca tekmeliyo iki yanımada yatınca şiddete maruz kalıyorum gerçi doktor istediğin gib yat dedi ama napabilirim ???**
soru:2 ben ifadeleri kullanamıyorum niden acaba???
teşekkür ederim eslemim
Bizim eleman tanıdık hatır gönülle alındı hiç ön muhasebe bilgisi yok kdv dahi hesaplıyamıyor dolayısıyla daha önce muhasebe programıda kullanmışlığı yok yani 0 dan başladık :) 2.5 ay az bile bence herşeye hakim olması için ondan erken başladı canım ağustostada çalışıcam eylülde evdeyiz inşallah
ohh ne güzell..ben işe gitmeyi özledim..evde canım çok sıkılıyo yapcak bişeyler allahtan bu aralar var...ankaraya gidincede yaz geliyo sıcaktan geçer günler diom avutuyorum kendimi..
nesi güzel kız bende her sabah işkence çekiyorum kalkarken yatağımdan ayrılmak çok zoruma gidiyor
Bence tadını çıkar evde olmanın
dün gece sokaga çıktım eşimi metrodan alayımda yürüyüs olsun dedim sıkıldım
anaaaaaaaaaa koca koca adamlar lazeri totoşuma tutmaya başladılar
bende zaten kalbim sıkışmış zar zor atmışım kendimi sokaga başladım bagırmaya
ahlaksızlarrr utanmazlarr ....... lar hadi benden utanmıyosunuz karnımdakinden utanın falan
adamlar şokbaktım içeri giriyolar pisliklerrr
20 lik dişim + diş etlerim gayet iyi performans sergiliyolar canım. Çok ayıp biliyorum ama ben bazen acıya dayanamayıp sigara dumanı tutuyorum azcık uyuşsun diye
:))) kızlar içmiyorum tutuyorum sadeceama bazen ağrı beni çıldırtıyor,sürekli ağrı kesicide içemiyorum son raddede ona başvuruyorum bir sürede olsa rahatlama yapıyor.
slm enn gençç,enn güzel annelergeçmişebaktım şükür olumsuz bişey yok herkesinkeyfi yerinde
ben aylardır uyumamış gibiyim azda kasık ağrım var yine sanırım bu enfeksiyon olayı geçmedi o kadar antibiyotik almama rağmen bağışıklıkmı kazandı nedir pööffffffff
bu aradaa canommesajını gözlerim hatta ağzım açık okudum ağdalı mesajını okuduktan sonra hemen münüşüme baktım şükür sarkma yok ama azıcık üstten büyümüş gibime geldi yani şişirilmiş gibi (benim münüş ufacık,tefecik bişeydide ondan dikkatimi, çekti)ama ağda konusunda şaşırdım nasıl yapabiliyosun bende çok istitorum ağdayla temizlenmeyi hepte öyle olurdu ama korkuyorum şimdi kendimi kasınca zorlayınca bişey olur diye hart hurt jilete talim amman dikkat et allah saklasın ...
allaha emanet olun kızlar allah sizleri ve bebiklerinizi korusun şimdilik hoşçakalııın
herkese benden bi süüüüttt
[yine erken veda ettim ama anlamadım şimdi dudakları sarkan canommu miherimahmı yanlışmı okudum ben yaf[/INDENT]
ben dün agda yaptım da
göbüşüm büyüdükten sonra ne halt edecemm acaba
hayatım boyunca bu kadar zorlanmamıştım
bir yandan oglum tekmeliyo bir yandan sıcak
bir yandan agda yapışıyo birdeee kutumda bişi farkettim
hani vajina dudakları varyaaaa sarkmışlar kocaman olmuşlarr
sizdede böylemii yoksa eşi asagıda oldugu içinmi böyle olduu
dün gece sokaga çıktım eşimi metrodan alayımda yürüyüs olsun dedim sıkıldım
anaaaaaaaaaa koca koca adamlar lazeri totoşuma tutmaya başladılar
bende zaten kalbim sıkışmış zar zor atmışım kendimi sokaga başladım bagırmaya
ahlaksızlarrr utanmazlarr ....... lar hadi benden utanmıyosunuz karnımdakinden utanın falan
adamlar şokbaktım içeri giriyolar pisliklerrr
evet kaşıntı yapıyp birde iiirrrrrkek suratı gibi sert oluyo neyseki fikfikolmayınca o mahcubiyeti yaşamıyorumbacım ben jilet kullanamıyorum heleki yazın oraya kaşımaktan parçalarım valla doguma yakın alabilirsem alıcam yoksa kutumu kuaföre açmaktansa jilete vurcamdoktorum bişey olmaz demişti agdayla daha rahat ediyorum jiletle her hafta alacagıma 15 günde bir agda daha göselll
süt içinde teşekkürrr ohh iyi geldiii
nasıl yanii ben hiç bişi anlamadım. o nedem k yaa? nasıl lazer? naptılar ki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?