2011 Ekim Anneleri

aynen bacı bizdede faaliyet olmadıgı için jiletle hemencik yapmıyom 15.gün geliyo hoppp addaaaaaa

Eki Görüntüle 209737

yaşasın başardım galiba:) kızlar işte benim ikizlerin odası. 16 temmuzda teslim edilecek inşallah:)

Canım çok güzel bende internetten bu takıma göz koymuştum. Sorması ayıptır ne kadara aldın?

Canım çekip ağzımda bekletiyorum. Sonrada üflüyorum Hamile kalmadan önce içiciydim bıraktım ama ara sıra bir iki nefeslik kaçamak yapıyorum.

evettttt kahvaltı faslından sonra gecmıse bakıp geldık...canom kukun şimdilik iyide sonra başına bela olmaz inşaallah kuşum...
ben hayatım boyunca agda kullanmadım hiç bir yerime..çok istedım bir kez arkadasım yalvardı yakardı ben yapıyım dıye tamam dedım..ama kız ustume oturdu avaz avaz bagıra bagıra tobe bıda dedım aglamaktan halım kalmamıstı...1 2 yıl oncede ablama ben yalvardım soz aglamıcam bagırmıcam yap dedım..bacaklarımın önunu alana kadar etmedıgımı koymadım kıza..arkasına yıne jılet vurdum..sonra bıde kendım aldım yapıyım dıye onuda elıme yuzume bulastırdım sakız gıbı sündü de sündü aney mubarekk.. sımdı dogumda temız olsun dıye agda yapmak ıstıyorum eczanede uyusturucu kremler satılıyormus hanı su vajınusmuslu bayanlar kulnaıyolarmısya alıstırıyım kendımıd ıyorum ama gozum kesmıyor..jıletle alınca da dogumda utanıyorum ben yaaa..benım kocam pek bir meraklı sen dıyor alamazsan sıkıntı yapma bana soyle ben az tıras köpüğüyle hallederım 5 dakkada dıyor..

Son düzenleme:
[
5 dakikada sinek kaydı yanii
neyse size doyum olmuyor ben kaçtım arkadaşlar hoşçakalın

[
.benım kocam pek bir meraklı sen dıyor alamazsan sıkıntı yapma bana soyle ben az tıras köpüğüyle hallederım 5 dakkada dıyor..
5 dakikada sinek kaydı yanii
neyse size doyum olmuyor ben kaçtım arkadaşlar hoşçakalın

lazer zamanı kullanıodum
kremin adı EMNA ve dr onayı ile hamileyken kullanılabilir :)
ek bilgi

yaa geçende esımın ense tırası gelmıs dedım berbere gıtme banyoda ben alıverıyım ense tırasını dedım aldım..neyse 1 2 hafta sonra berbere gıdınce berber tavır yapmıs baska bır yere gıdıyon bellı sen dıye esıme..oda yok demıs ensem gelınce vakıt yoktu esım aldı..adam kıskanmıs resmen ..bızım tıras anılarımız yol olur anlıcanız..

selam kızlar.. bi süredir giremiyodum foruma.. şöyle bi göz attım geçmişe ama hepsini okumak mümkün değil : ) umarımbütün güzel anne adayları ve kuzuları iyidir

bir kerede ben almıştım eşimin
bir kere bana ya agda nasıl bişey ne gerek var yapış yapış sanada alalım traş bıçagı köpük kullan demişti

hani ışıklı lazer varyaa onu yoluma tuttular bende yandan söyle bakarken baktım kii totoma tutuyolarr ahlaksızlar saydırdım bende

vay terbiyesiz ........ler yaa ayy ben çok korkarım gecetek başıma dışarı çıkmaya iyi cesaret yani sendekide

hahaha eşin sorunu çözmüş sen düşünme o zmana

lazer zamanı kullanıodum
kremin adı EMNA ve dr onayı ile hamileyken kullanılabilir :)
ek bilgi

ağda yapmadan önce acımaması içinmi bu kremler?

evet lokal uyuşukluk ve his kaybı sağlıyor
%100 etkili değil ama başarılı

herkeze merhaba.. kızlar bugun mutfagı temızleyecez esımle.. tatıle gıtmeden tum temızlıgım bıtsın ıstıyorum.. dogum temızlıgı yapmıyacam cunku.. sizler nasılsınız???

herkeze merhaba.. kızlar bugun mutfagı temızleyecez esımle.. tatıle gıtmeden tum temızlıgım bıtsın ıstıyorum.. dogum temızlıgı yapmıyacam cunku.. sizler nasılsınız???

ya tatil konusu açılmılşken. ben de temmuzun ilk yada ikinci haftası gidicem. doktorum hiç problem olmadığını söyledi. tatile gitmek için de çıldırıyorum. zor bi sene oldu benim için ama nedense 2-3 gündür bi yanda da korkuyorum. benden başka böyle salakça bi duygu yaşayan var mı?

gayet normal bir his. bende de var. bana da bir sorun olmadığını ama ağustostan önce gidip dönmemi söyledi. temmuzun ikinci haftası gidicem ama otelin doktorunun 24 saat orda olup olmadığını, bir de hastanelere yakınlık durumunu filan araştırıyorum şimdi. Allah korusun, 1 haftalık zevkimiz yüzünden ömür boyu acısını yaşayacağımız bir durumla karşılaşmayız inşallah. Doktorumuzun söylediklerini yaparsak ve orda da kendimize dikkat edersek sağ salim gider döneriz inşallah.

benim eşim iş değiştirdiği için bu sene izni yok...biz ancak ramazan bayramında gidebiliriz onda da malum 34. hafta( ama ben yineden iyi olursam hastanesi olan bir şehire tatile gimek istiyorum...acaba 34. haftada uçak yasakmı?

28. haftaya kadar musade edıldıgını bılıyorum ben ucak bıletlerımı ona gore aldım hep...

malesef yasak bildiğim kadarıyla. havayolu şirketleri uçağa kabul etmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…