- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
evet kaşıntı yapıyp birde iiirrrrrkek suratı gibi sert oluyo neyseki fikfikolmayınca o mahcubiyeti yaşamıyorumbi arkadaşımeşine aldırıyo ben gösteremedim bile bunca zamandır eşime geçen zarf attım bir banyoya gidiyorum seslenince gel oda lifmi yapılıcak kesemi dedi hayır dedim temizlik neee bu saattemi yarın yaparız dedi ya beni temizlicen dedim nasıl nereni sahimi göstercenmi sonunda dedi ama ben temizleyememki ayıp dedi anlıyacağın benim elim mecbur jiletle önümüzdkei 6 ay dost kalmam lazım afiyet olsun bebeğine yarasın
Eki Görüntüle 209737
yaşasın başardım galiba:) kızlar işte benim ikizlerin odası. 16 temmuzda teslim edilecek inşallah:)
Benim de çok uykum var ayakta uyuyorum iki gündür. haftasonu çok yordum kendimi, dinlenemedim hala. dün akşam da çok erken uyudum oysa... gece uykumda sorun yok şimdilik, bacaklarım huzursuzlandığında sık uyanıyorum. bir de sol tarafıma çok yattığımda kalbim çok çarpıyor o zamanlarda uyuyamıyorum.
tünaydın tatlişkom.
1) ctesi kontrolümüz vardı bizim. doktorumuz hiç olmadığı kadar ilgiliydi, bir bilgi gibi konuştu hayran hayran dinledik biz. edindiğim bilgileri aktarayım : tam olarak bu kelimelerle söylemedi ama ben anladığım şekilde anlatıyorum dinle canım bak :) sırt üstü yatmak yok artık. sağa da çok yatmiycaz. sol tarafa yatıcaz ki kordon kanımız kalınlaşsın ve bebeğimize giden kan miktarı artsın, minnoşlar iyi beslensin. bunu hep okurdum, bilimsel gerçekliği varmış. artı uzmanlar bir deney yapmış, gün içinde sol tarafına bir saat yatan anne adaylarının bebekleri, bir saat soluna yatmayanlara göre çok daha sağlıklı doğmuşlar. sola yatan annelerin kordonu baş parmak kalınlığında, yatmayanlarınki serçe parmak kalınlığında gözlenmiş.
şiddete de maruz kalsak sola yatılacak eslemim ben öyle yapıcam bundan sonra.
2) ben de kullanamiorum bu nedennn yaa bir açıklama yapsaydınız sayın yetkililerryeni sayfa düzenini de hiiiiç sevmedim, zırt pırt donuyor, aşağı yukarı gidip geliyor kafasına göre bir tripler, bir haller..
Edoşum iş tecrübesi olmasa da bir anlamda iyi olmuş. önümüzdeki aylar iş yapmakta zorlanırsan ondan rica edersin, hem öğrendiklerini pekiştirir hem senin iş yükünü hafifletir canım. bi de 2,5 ay gerçekten az yaa :)
yok kübracım yok özleme böyle şeyler :) evinin, taşınma telaşının tadını çıkar. buraya gelince yeni bir düzen kurarsın kendine, yeniden güzel olur her şey merak etme.
evet evet bence dee :)
yuhhh yaa bu nedir. ahlaksızlar!! polis çağırmak lazım diycem ama ne yapacaklar ki..
nasıl yaniidiş ağrısı çok fenadır ama ne biliyim, bana tuhaf bir yöntem gibi geldi canım karanfil falan dene sen.
ayy çok merak ettim eyt :) nasıl beceriyosun, ağzını açman gerekiyor, e açık tutunca duman uçup gitmiyo muama diyosan ki kapalı tutuyorum o zaman da yutma riski çok. ayy çıkamadım işin içinden ayrıca böyle dahiane fikirleri leyna dan beklerdim açıkçası şaşırdımm :)
5 dakikada sinek kaydı yaniievettttt kahvaltı faslından sonra gecmıse bakıp geldık...canom kukun şimdilik iyide sonra başına bela olmaz inşaallah kuşum...
ben hayatım boyunca agda kullanmadım hiç bir yerime..çok istedım bir kez arkadasım yalvardı yakardı ben yapıyım dıye tamam dedım..ama kız ustume oturdu avaz avaz bagıra bagıra tobe bıda dedım aglamaktan halım kalmamıstı...1 2 yıl oncede ablama ben yalvardım soz aglamıcam bagırmıcam yap dedım..bacaklarımın önunu alana kadar etmedıgımı koymadım kıza..arkasına yıne jılet vurdum..sonra bıde kendım aldım yapıyım dıye onuda elıme yuzume bulastırdım sakız gıbı sündü de sündü aney mubarekk.. sımdı dogumda temız olsun dıye agda yapmak ıstıyorum eczanede uyusturucu kremler satılıyormus hanı su vajınusmuslu bayanlar kulnaıyolarmısya alıstırıyım kendımıd ıyorum ama gozum kesmıyor..jıletle alınca da dogumda utanıyorum ben yaaa.. benım kocam pek bir meraklı sen dıyor alamazsan sıkıntı yapma bana soyle ben az tıras köpüğüyle hallederım 5 dakkada dıyor..
5 dakikada sinek kaydı yanii.benım kocam pek bir meraklı sen dıyor alamazsan sıkıntı yapma bana soyle ben az tıras köpüğüyle hallederım 5 dakkada dıyor..
evettttt kahvaltı faslından sonra gecmıse bakıp geldık...canom kukun şimdilik iyide sonra başına bela olmaz inşaallah kuşum...
ben hayatım boyunca agda kullanmadım hiç bir yerime..çok istedım bir kez arkadasım yalvardı yakardı ben yapıyım dıye tamam dedım..ama kız ustume oturdu avaz avaz bagıra bagıra tobe bıda dedım aglamaktan halım kalmamıstı...1 2 yıl oncede ablama ben yalvardım soz aglamıcam bagırmıcam yap dedım..bacaklarımın önunu alana kadar etmedıgımı koymadım kıza..arkasına yıne jılet vurdum..sonra bıde kendım aldım yapıyım dıye onuda elıme yuzume bulastırdım sakız gıbı sündü de sündü aney mubarekk.. sımdı dogumda temız olsun dıye agda yapmak ıstıyorum eczanede uyusturucu kremler satılıyormus hanı su vajınusmuslu bayanlar kulnaıyolarmısya alıstırıyım kendımıd ıyorum ama gozum kesmıyor..jıletle alınca da dogumda utanıyorum ben yaaa.. benım kocam pek bir meraklı sen dıyor alamazsan sıkıntı yapma bana soyle ben az tıras köpüğüyle hallederım 5 dakkada dıyor..
evettttt kahvaltı faslından sonra gecmıse bakıp geldık...canom kukun şimdilik iyide sonra başına bela olmaz inşaallah kuşum...
yaa geçende esımın ense tırası gelmıs dedım berbere gıtme banyoda ben alıverıyım ense tırasını dedım aldım..neyse 1 2 hafta sonra berbere gıdınce berber tavır yapmıs baska bır yere gıdıyon bellı sen dıye esıme..oda yok demıs ensem gelınce vakıt yoktu esım aldı..adam kıskanmıs resmen ..bızım tıras anılarımız yol olur anlıcanız..
hani ışıklı lazer varyaa onu yoluma tuttular bende yandan söyle bakarken baktım kii totoma tutuyolarr ahlaksızlar saydırdım bende
lazer zamanı kullanıodum
kremin adı EMNA ve dr onayı ile hamileyken kullanılabilir :)
ek bilgi
vay terbiyesiz ........ler yaaayy ben çok korkarım gecetek başıma dışarı çıkmaya iyi cesaret yani sendekide
hahaha eşin sorunu çözmüş sen düşünme o zmana
ağda yapmadan önce acımaması içinmi bu kremler?
herkeze merhaba.. kızlar bugun mutfagı temızleyecez esımle.. tatıle gıtmeden tum temızlıgım bıtsın ıstıyorum.. dogum temızlıgı yapmıyacam cunku.. sizler nasılsınız???
ya tatil konusu açılmılşken. ben de temmuzun ilk yada ikinci haftası gidicem. doktorum hiç problem olmadığını söyledi. tatile gitmek için de çıldırıyorum. zor bi sene oldu benim için ama nedense 2-3 gündür bi yanda da korkuyorum. benden başka böyle salakça bi duygu yaşayan var mı?
benim eşim iş değiştirdiği için bu sene izni yok...biz ancak ramazan bayramında gidebiliriz onda da malum 34. hafta( ama ben yineden iyi olursam hastanesi olan bir şehire tatile gimek istiyorum...acaba 34. haftada uçak yasakmı?
benim eşim iş değiştirdiği için bu sene izni yok...biz ancak ramazan bayramında gidebiliriz onda da malum 34. hafta( ama ben yineden iyi olursam hastanesi olan bir şehire tatile gimek istiyorum...acaba 34. haftada uçak yasakmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?