2011 Ekim Anneleri

Bende kısmetse 2011 Ekim annesi olacağım sanırım ; Sat : 31.01.2011 aslında doğum tarihi 07.11.2011 çıkıyor ama benim daha önce bir bebek kaybım var iç kanama geçirmiştim bu nedenle acil sezeryana almışlardı o yüzden ; sezeryanı da 10 gün falan önce yapıyorlar sanırım ekim sonuna kayabilir büyük ihtimalle... aslında çok korkuyorum bugün 19 hafta 1 günlük olduk kızımla ama ben önceki hamileliğimde 33 haftada sorun yaşamıştım ne kadar düşünmek istemesemde yapamıyorum malesef hatta uyuyamıyorum çok takarım genelde herşeyi nefret etsemde bu huyumdan elimde olmuyor eşimde kızıyor bana iyi düşün iyi olsun kötü düşünüp çağırma diyor... Antalya da yaşıyorum aslında bir sürü soru işareti var aklımda doktor, hastane doğru yeri ve kişiyi tercih etmek istiyorum doğal olarak herkes gibi moralimi yüksek tutmak ve bir sorun yaşamadan bu hamileliği geçirmek mutlu olmak istesemde; bu düşüncelerden kurtulamıyorum... Bir doktorum var gittiğim memnunumda ama özelde yapıyor sezeryanlarını devlette bir hastaneye bağlı olarak çalışmıyor Yeni doğan ünitesi olmayan bir hastaneyi önerir gibi oldu bir konuşma arasında ama bende yeni doğan ünitesi olsun istiyorum doğal olarak ne olur ne olmaz sonuçta Antalya da yaşayan arkadaşlardan fikir almak istiyorum nerde doğum yapmayı düşünüyorlar yada yapmış olanlardan sonuçta sonuna kadar doktorumla devam etmek ve iyi bir doğum geçirmek tabi ki dileğim ama nedense soru işaretlerimde bir türlü azalmıyor içimi rahatlatamıyorum şimdiden teşekkür ederim hepinize...

kızlar bişey sorcam..tabak çanak kırılcak vs eşyaları koliliim dedim ama hiç yapmadım şimdiye kadar..nası yapıcam bunu bi tarif etsenize bilen varsa belki anlarım..gözümde o kadar büyüyo kii anlatamam..offf keşke sihir gerçek olsa hepsi bi anda güzelce toplansa.. :S

çıkmadan cevap vreyim : )) bol bol gazete kağıtları ile sarmala canım. hatta şu baloncuklu plastik şeyler oluyo ya kırılcak şeyler aldığında onlara sarılır hani. onlardan bulursan onlara sar, öyle kolile.

kolay gelsin

tek tek gazete kağıdına saracaksın bacım....

Ben celduum ayy internetsizlik ne menem bişimiş :)) Hemen işe başlamamız lazım kayıtlar bekliyor,ben hemen foruma daldım
Herkesler iyimi? şööyle bir göz atayım hemen çıkacam maleseff..

benımkı sadece yemek yerken tekmıklıyor
nesi güzel kız bende her sabah işkence çekiyorum kalkarken yatağımdan ayrılmak çok zoruma gidiyor
Bence tadını çıkar evde olmanın
ahh evde olsayddımmm bir uzansaydım tv izleseydımmm kesın uyuyakalırdımm :)
Eki Görüntüle 209737

yaşasın başardım galiba:) kızlar işte benim ikizlerin odası. 16 temmuzda teslim edilecek inşallah:)
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr harıka ıkı tane karyolamı alcaksınnn ?
:))) ne düşüncelıymısss kocacınnn
lazer zamanı kullanıodum
kremin adı EMNA ve dr onayı ile hamileyken kullanılabilir :)
ek bilgi
emla krem 54 tll KIZLARRR TNE OLARAKTA SATILIYORR 11 TL TANESI BANA YARIM TÜP BIKINI ICIN YETIYO GEÇEN AY YAPTIRDIM KENDIM YAPAMIYORUM BEN ARKADAŞIM KUAFÖR DE ÇALIŞIYO ONA YAPTIRIYORUM
bir kerede ben almıştım eşimin
bir kere bana ya agda nasıl bişey ne gerek var yapış yapış sanada alalım traş bıçagı köpük kullan demişti
BEN YAZIN KOCISIN KOLTUK ALTINA YAPIYORUMM :)) AĞDA BALAYINA GIDERKEN SIRTINADA YAPMISTIMM :)
evet lokal uyuşukluk ve his kaybı sağlıyor
%100 etkili değil ama başarılı
45 DAK ÖNCE SÜRÜNNN

ŞU BALONCUK GIBI OLAN SEYLER VARYA ONLARA SAR KALDIR KESINLIKLEE KIRILMIYOR BEN MUTFAKTAKI BÜYÜN PLASTIKLERIN ICINE KOYMUSTUM ÖNEMLI CAM ESTALARIMI ÖNCE BALONCUKLARA SARIP SONRA BULASIK LEĞENI SONRA KOLI :)

peki kolinin alt zeminine gazeteden destek yapıcak mıyım??

gerek yok ama ben söyle yapıyordum altını çok iyi bantlayıp birde ağırlıklarına dikkat etmen lazım...camlar birden çok ağır olabiliyor...birde alta büyük kaseleri koyup üstüne bardakları koyuyordum...birde karışık kolileme...mesela mutfak 1.dolap de üzerinede yaz....

ah su agda baimiza neler aciyor ben agdaya tatil
verdim cilet vurmakta killari guclendiriyor oh erkek sakali gibim
ediyo ben veetle yapiyorum agda gibi olmuyor ama hic olmazsa temiz :82:

tamam canım öle yapicam..zaten çok yok öyle kırılcak eşyam neyim..konsolda 1 yemek takınım var bide mutfakta..zorlamaz inş..benim gibi kabiliyet düşmanı bi insan bunu becerirse..herkesçikler yapabilir...hadi bana kolay gele...sizleri minikleri öptümm kendinize iyi bakın...

HEHE tamam canikom sola yatarım oğluşumda tekmelesin napayım ben ya üfff yeni düzeni sevmedim ben yaaa kayıp duruyo bu yazılar

kızlarrrrr yine kıllı tüylü konulara girmişsiniz beaaa gerçeken biz yatsak biri acısız ağrısız gelse alsa ne güzel olurrr

canım ben dün oldum ,Allaha şükür hiç bi sorun yok şu anda gelirgelmez buz koydum ve normal işlerimi yaptım ,gecede üstüne yatmadım ...

vuuu süüpeer ..ben kocamdan böyle bişey isteyemem galiba yaa..bukadar aleniyet fazla bana ,ben üni. den beri ılık ağdağla yapıyorum hatta geçen haftada yaptım ,ama ileriki dönemlerde bi ağdacı bulurum gibime geliyo ,jilet beni çok rahatsız ediyo ,sanki onlar diken gibi bana batıyo

bende alıyorum eşimin ensesini ,hem çok daha güzel oluyo :))

Kızlar bugün kasıklarımın ağrısından öldüm, yere uzanıp ayaklarımı dikmem lazım havaya dikemiyorum ayaklarım davul oldu.. Çok zor bir gün bugün bide karşımda patronla ortaklar var kalkamıyorumda zırt pırt, rapor çıkarıyorum onlara, kasığım ağrıyo diyemiyorum ki Kitlendim kaldım şu rapğorları alıp hemen gitseler odalarına yaa....

canım yaa zor bi durum gerçekten ,kolay gelsin iAllah yardımcın olsun ,masada oturuyosan masanın altına tabure gibi bişey koy ayaklarını ona uzat olmazmı??

kızlar bugun wenıce den kızıma cicler aldımmm iki tane de ayakkabı aldımm yenı doğan için patık işte ne denıyorsa çokk güzellerrr

[vuuu süüpeer ..ben kocamdan böyle bişey isteyemem galiba yaa..bukadar aleniyet fazla bana ,ben üni. den beri ılık ağdağla yapıyorum hatta geçen haftada yaptım ,ama ileriki dönemlerde bi ağdacı bulurum gibime geliyo ,jilet beni çok rahatsız ediyo ,sanki onlar diken gibi bana batıyo

Ben şimdilik jiletle aldım belki iki ay daha alırım ama sonrası için çok zor bide her an doğum olabilecğeini , yada her hangi bir durum da muayene gerektireceğini düşünerek her daim temiz pak gezmek zorundayız. Bende eşimden isteyemem, bana göre değil yani ne bilim bencede çok aleniyete gerek yok :)) En mantıklısı ağda salonuna gitmek gerçi bende çok yoktu taki hamişliğe kadar ne güzel bitti sayılırdı. Şimdi artırdık tabi jilet ve hormonlarla, neyse bu aydan sonra giderim acısından ölmessem gebermessem iyidir, bu uyuşturucu kremler vardır emla mı ne kullanmak zararlımı acaba?

canım yaa zor bi durum gerçekten ,kolay gelsin iAllah yardımcın olsun ,masada oturuyosan masanın altına tabure gibi bişey koy ayaklarını ona uzat olmazmı??

Görürlerdi sansecim ayıp olurdu, patron neysede diğerlerine karşı biraz abes durur masanın altı açık önü kapalı değil malesef Neyseki gitiler şimdi uzattıım işimi bitirimde hemen kaççam eve umarım araba kullanırken kasıklarım sızlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…