malesef yasak bildiğim kadarıyla. havayolu şirketleri uçağa kabul etmiyorlar
kızlar bişey sorcam..tabak çanak kırılcak vs eşyaları koliliim dedim ama hiç yapmadım şimdiye kadar..nası yapıcam bunu bi tarif etsenize bilen varsa belki anlarım..gözümde o kadar büyüyo kii anlatamam..offf keşke sihir gerçek olsa hepsi bi anda güzelce toplansa.. :S
kızlar bişey sorcam..tabak çanak kırılcak vs eşyaları koliliim dedim ama hiç yapmadım şimdiye kadar..nası yapıcam bunu bi tarif etsenize bilen varsa belki anlarım..gözümde o kadar büyüyo kii anlatamam..offf keşke sihir gerçek olsa hepsi bi anda güzelce toplansa.. :S
benımkı sadece yemek yerken tekmıklıyorşekerpareler tünaydın
Bişey sorcam
soru :1 yan yatmak gerekiyo ama benim bıdıklar yan yatınca tekmeliyo iki yanımada yatınca şiddete maruz kalıyorum gerçi doktor istediğin gib yat dedi ama napabilirim ???**
soru:2 ben ifadeleri kullanamıyorum niden acaba???
ahh evde olsayddımmm bir uzansaydım tv izleseydımmm kesın uyuyakalırdımm :)nesi güzel kız bende her sabah işkence çekiyorum kalkarken yatağımdan ayrılmak çok zoruma gidiyor
Bence tadını çıkar evde olmanın
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr harıka ıkı tane karyolamı alcaksınnn ?Eki Görüntüle 209737
yaşasın başardım galiba:) kızlar işte benim ikizlerin odası. 16 temmuzda teslim edilecek inşallah:)
:))) ne düşüncelıymısss kocacınnnevettttt kahvaltı faslından sonra gecmıse bakıp geldık...canom kukun şimdilik iyide sonra başına bela olmaz inşaallah kuşum...
ben hayatım boyunca agda kullanmadım hiç bir yerime..çok istedım bir kez arkadasım yalvardı yakardı ben yapıyım dıye tamam dedım..ama kız ustume oturdu avaz avaz bagıra bagıra tobe bıda dedım aglamaktan halım kalmamıstı...1 2 yıl oncede ablama ben yalvardım soz aglamıcam bagırmıcam yap dedım..bacaklarımın önunu alana kadar etmedıgımı koymadım kıza..arkasına yıne jılet vurdum..sonra bıde kendım aldım yapıyım dıye onuda elıme yuzume bulastırdım sakız gıbı sündü de sündü aney mubarekk.. sımdı dogumda temız olsun dıye agda yapmak ıstıyorum eczanede uyusturucu kremler satılıyormus hanı su vajınusmuslu bayanlar kulnaıyolarmısya alıstırıyım kendımıd ıyorum ama gozum kesmıyor..jıletle alınca da dogumda utanıyorum ben yaaa.. benım kocam pek bir meraklı sen dıyor alamazsan sıkıntı yapma bana soyle ben az tıras köpüğüyle hallederım 5 dakkada dıyor..
emla krem 54 tll KIZLARRR TNE OLARAKTA SATILIYORR 11 TL TANESI BANA YARIM TÜP BIKINI ICIN YETIYO GEÇEN AY YAPTIRDIM KENDIM YAPAMIYORUM BEN ARKADAŞIM KUAFÖR DE ÇALIŞIYO ONA YAPTIRIYORUMlazer zamanı kullanıodum
kremin adı EMNA ve dr onayı ile hamileyken kullanılabilir :)
ek bilgi
BEN YAZIN KOCISIN KOLTUK ALTINA YAPIYORUMM :)) AĞDA BALAYINA GIDERKEN SIRTINADA YAPMISTIMM :)bir kerede ben almıştım eşimin
bir kere bana ya agda nasıl bişey ne gerek var yapış yapış sanada alalım traş bıçagı köpük kullan demişti
45 DAK ÖNCE SÜRÜNNNevet lokal uyuşukluk ve his kaybı sağlıyor
%100 etkili değil ama başarılı
peki kolinin alt zeminine gazeteden destek yapıcak mıyım??
gerek yok ama ben söyle yapıyordum altını çok iyi bantlayıp birde ağırlıklarına dikkat etmen lazım...camlar birden çok ağır olabiliyor...birde alta büyük kaseleri koyup üstüne bardakları koyuyordum...birde karışık kolileme...mesela mutfak 1.dolap de üzerinede yaz....
Benim de çok uykum var ayakta uyuyorum iki gündür. haftasonu çok yordum kendimi, dinlenemedim hala. dün akşam da çok erken uyudum oysa... gece uykumda sorun yok şimdilik, bacaklarım huzursuzlandığında sık uyanıyorum. bir de sol tarafıma çok yattığımda kalbim çok çarpıyor o zamanlarda uyuyamıyorum.
tünaydın tatlişkom.
1) ctesi kontrolümüz vardı bizim. doktorumuz hiç olmadığı kadar ilgiliydi, bir bilgi gibi konuştu hayran hayran dinledik biz. edindiğim bilgileri aktarayım : tam olarak bu kelimelerle söylemedi ama ben anladığım şekilde anlatıyorum dinle canım bak :) sırt üstü yatmak yok artık. sağa da çok yatmiycaz. sol tarafa yatıcaz ki kordon kanımız kalınlaşsın ve bebeğimize giden kan miktarı artsın, minnoşlar iyi beslensin. bunu hep okurdum, bilimsel gerçekliği varmış. artı uzmanlar bir deney yapmış, gün içinde sol tarafına bir saat yatan anne adaylarının bebekleri, bir saat soluna yatmayanlara göre çok daha sağlıklı doğmuşlar. sola yatan annelerin kordonu baş parmak kalınlığında, yatmayanlarınki serçe parmak kalınlığında gözlenmiş.
şiddete de maruz kalsak sola yatılacak eslemim ben öyle yapıcam bundan sonra.
2) ben de kullanamiorum bu nedennn yaa bir açıklama yapsaydınız sayın yetkililerryeni sayfa düzenini de hiiiiç sevmedim, zırt pırt donuyor, aşağı yukarı gidip geliyor kafasına göre bir tripler, bir haller..
Edoşum iş tecrübesi olmasa da bir anlamda iyi olmuş. önümüzdeki aylar iş yapmakta zorlanırsan ondan rica edersin, hem öğrendiklerini pekiştirir hem senin iş yükünü hafifletir canım. bi de 2,5 ay gerçekten az yaa :)
yok kübracım yok özleme böyle şeyler :) evinin, taşınma telaşının tadını çıkar. buraya gelince yeni bir düzen kurarsın kendine, yeniden güzel olur her şey merak etme.
evet evet bence dee :)
yuhhh yaa bu nedir. ahlaksızlar!! polis çağırmak lazım diycem ama ne yapacaklar ki..
nasıl yaniidiş ağrısı çok fenadır ama ne biliyim, bana tuhaf bir yöntem gibi geldi canım karanfil falan dene sen.
ayy çok merak ettim eyt :) nasıl beceriyosun, ağzını açman gerekiyor, e açık tutunca duman uçup gitmiyo muama diyosan ki kapalı tutuyorum o zaman da yutma riski çok. ayy çıkamadım işin içinden ayrıca böyle dahiane fikirleri leyna dan beklerdim açıkçası şaşırdımm :)
canım ben dün oldum ,Allaha şükür hiç bi sorun yok şu anda gelirgelmez buz koydum ve normal işlerimi yaptım ,gecede üstüne yatmadım ...ohhh çok şükürrrrr bu cuma yapiimde ertesi gün işe gitme derdi olmasın baree
ayy nasıl olduu kolunda ağrı varmı miden bulanıyomu başın dönüyomu yavruuu ben çok korkuyorumda doktor dediki geçen hafta için olmalısın dediiiia amkorktum yakıyomu yaniiiii
vuuu süüpeer ..ben kocamdan böyle bişey isteyemem galiba yaa..bukadar aleniyet fazla bana ,ben üni. den beri ılık ağdağla yapıyorum hatta geçen haftada yaptım ,ama ileriki dönemlerde bi ağdacı bulurum gibime geliyo ,jilet beni çok rahatsız ediyo ,sanki onlar diken gibi bana batıyoevettttt kahvaltı faslından sonra gecmıse bakıp geldık...canom kukun şimdilik iyide sonra başına bela olmaz inşaallah kuşum...
ben hayatım boyunca agda kullanmadım hiç bir yerime..çok istedım bir kez arkadasım yalvardı yakardı ben yapıyım dıye tamam dedım..ama kız ustume oturdu avaz avaz bagıra bagıra tobe bıda dedım aglamaktan halım kalmamıstı...1 2 yıl oncede ablama ben yalvardım soz aglamıcam bagırmıcam yap dedım..bacaklarımın önunu alana kadar etmedıgımı koymadım kıza..arkasına yıne jılet vurdum..sonra bıde kendım aldım yapıyım dıye onuda elıme yuzume bulastırdım sakız gıbı sündü de sündü aney mubarekk.. sımdı dogumda temız olsun dıye agda yapmak ıstıyorum eczanede uyusturucu kremler satılıyormus hanı su vajınusmuslu bayanlar kulnaıyolarmısya alıstırıyım kendımıd ıyorum ama gozum kesmıyor..jıletle alınca da dogumda utanıyorum ben yaaa.. benım kocam pek bir meraklı sen dıyor alamazsan sıkıntı yapma bana soyle ben az tıras köpüğüyle hallederım 5 dakkada dıyor..
yaa geçende esımın ense tırası gelmıs dedım berbere gıtme banyoda ben alıverıyım ense tırasını dedım aldım..neyse 1 2 hafta sonra berbere gıdınce berber tavır yapmıs baska bır yere gıdıyon bellı sen dıye esıme..oda yok demıs ensem gelınce vakıt yoktu esım aldı..adam kıskanmıs resmen ..bızım tıras anılarımız yol olur anlıcanız..
canım yaa zor bi durum gerçekten ,kolay gelsin iAllah yardımcın olsun ,masada oturuyosan masanın altına tabure gibi bişey koy ayaklarını ona uzat olmazmı??Kızlar bugün kasıklarımın ağrısından öldüm, yere uzanıp ayaklarımı dikmem lazım havaya dikemiyorum ayaklarım davul oldu.. Çok zor bir gün bugün bide karşımda patronla ortaklar var kalkamıyorumda zırt pırt, rapor çıkarıyorum onlara, kasığım ağrıyo diyemiyorum kiKitlendim kaldım şu rapğorları alıp hemen gitseler odalarına yaa....
canım yaa zor bi durum gerçekten ,kolay gelsin iAllah yardımcın olsun ,masada oturuyosan masanın altına tabure gibi bişey koy ayaklarını ona uzat olmazmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?