2011 Ekim Anneleri

selam kızlar
dün aşımı olmuştumya kolumun ağrısı akşama doğru geçti ama yatarken yinede sağ tarafıma yattım ve gece boyunca sola dönmemeliyim kolumun üstüne yatmamalıyım diyerelk
neyse sabah bir kalktım yine aynı yöndeyim, gece boyu kıpırdamamışım sanırım :) ama nasıl bir bel ağrısı, resmen ikiye ayrıldı belim, akşama kadar topalladım resmen, ama çok şükür iyiyim şimdi.

ben bi geçmişe bakiiim

meraba kızlar bende bu hafta gidicem sözde aşı vurunmaya ama korkuyorum yaaaa gidemiycem galiba ((

selam canım,öncelikle eşin haklı olumlu düşünmen lazım
devlet hastanesinin doktoru vardı İbrahim Tırak,sonra özel hastane açmıştı dedeman yolunda jinefem di galiba
isteyen hastasını özel hastanesinde isteyeni devlette yapıyordu
bir araştır istersen
ben ayrılalı 6 yıl oldu:44:

meraba kızlar bende bu hafta gidicem sözde aşı vurunmaya ama korkuyorum yaaaa gidemiycem galiba ((

beni bugün sağlık ocağından aradı hemşire tetanoz aşısı zamanı şuan ama mecbur değilsin vurulmaya dedi..

bende çok korktum ,elim ayağım titredi resmen ama nerdeyse hiiç hissetmmedim desem yeridir arkadaşlar ,aşı olmadan önce dedimki kendi kendime ,kızım sen daha doğum yapacan yada bıçak altına yatacan minicik bi aşıdanmı korkuyon
hatta okadar kaptırmışımki ,aşı bitince doğum yapmış gibi rahatladım sankiiii nasıl motive ettiysem inşallah doğumumda bukadar kolay olur...:97:

uzuuun süredir kendim yaptığım için bi strateji geliştirdim benn üst tarafı yapıyorum şeysinin sonra kotluk altları ve bacakla uğraşıyom 5-6 dk ,bu arada zaten uyuşmuş oluyo ,sonrada yavaş yavaş ve küçük bölgeler halinde yapıyorum ,toplamda 15-20 dk yı bulmuyo bile ,bide rahatlıyorumki ,bioder var bende birazda ondan sürüyorum ,psikolojik galiba daha yavş uzuyo sankim ihergün sürmememe rağmen

siz yapıp kurtulmuşsunuz ama ben yapmıcam canım zaten alerjik bünyem var ve gereksiz buluyorum..

canım ben 8 saatlik yoldan taşııtım bi şirkete iğnem kırılmadan geldi hepsi adamlar 10 kat gazeteye tabakları 6 şar koyuyorlar tek tek sardığınız zaman kırılır dediler bize elletmediler ve acaip memnun kaldım tavsiyem

şeymacım daha önce yazdım geçen gün ama görmedin galiba,
senin tanıdıın mobilya tamiri yapan yer var mı tv ünitemin camı kırıldı da burda da kimseyi yanımıyoz, bilgin var mıc anım

günaydınnn kızlarr,

nihayet topiğe girebilidm önümüzdeki 10 gün boyunca biraz yoğunum ve topiğe daha az girebilicemi sanıyorum (. Size bendeki değişikliklerden bahsetmek istiyorum. öncelikle karnım son 3 gün içeriisnde dsaha yuvarlak ve sivri oldu. Mide ile göbeğin alt kısmı ( şuana kadar olan hamileliğimde şişen göbeğim) birleşmeye ve göğüs altından itibaren bir bütün gibi görünmye başladı... Bununla beraber son iki gündür göbek deliğim ve çevresi inanılmaz acıdı ve gerildi öyle bir acı çektimki doktora gidecek kadar ama bunun büyüyen rahmime bağlı olduğu ve normal olduğu rahmimin büyümeye devam etmesiyle birlikte acının azalacağı söylendi ve şuan ağrı ve acımın azaldığını söyleyebilirim. Bumu yaşamayan ama ilerde karşılaşıcak arkadaşlar için tavsiyem bu acı yürürken ve ayakta dururken artıyor ama yan yatıp dinlenilidğinde hafifliyor. Buna ek olarak gün içinde sürekli oturmak,ayakta kalmak yada yorucu diyebileceğimiz yürüyüşler sonrası günün sonunda dizden aşağısında ve ayak bileğimde şişme oluyor. Ayrıca ayak tabanlarım iğnelenir gibi topuklu ayakkabı giyip çok yol yürümüşüm gibi ağrıyor. Bunun içinde işyerimdeki masam kapalı olduğu için tahtakaleden en küçük boy tabure aldım üzerinede minder aldım ve otururken ayaklarımı onun üzerine koyuyorum ayrıca yarım saatte bir mutlaka ayağa kalkıp ofiste biraz dolaşıyorum birde günde en az 15 dk yürüyüş yapıp 2,5-3 lt su içiyorum böylece akşam eve geldiğimde ayaklarımın eskisi kadar şiş olmadığını farkettim. Ayrıca tuzlu, turşu vb. uzak durmaya çalışıyorum fakat yinede sabahları kalktığımda ayak tabanlarımda bir gerginlik ve huzursuzluk olduğunu söylemeliyim. birde akşamları ayaklarımın altına 3 yastık koyup uzanıyorum böylece var olan şişliğim geçiyor. el ve yüzde ani şişlikler olmadığı sürece bahsetmiş olduğum tarzda ki şişliklerin bebeğimiz için bir zararı yok ancak bizim için oldukça rahatsız edici birde doktoruma ödem yada varis çorabını soracağım ödem önlemede oldukça iyi olduklarını duydum. Buarada bu belirtiler5imden önce karnımın altında kasıklarımda kısa süreli ağrı yada minik sancılarım olmuştu doktorum bunun beni doğuma hazırlayacak olan bringston sancısı olduğunu ve dokuzuncu ayıma kadar ara ara bu sancının olabileceğini endişelenmemi sancı varken hareket değişikliği yada dinlenmenin faydalı olabileceğini söylemişti. bunların haricinde iyi olduğumu söyleyebilirim sanırım benim haftalarımda görülmesi muhtemel şikayetler bunlar aynı sorunları yaşayan arkadaşlar en azından benim gibi endişelenmemiş olurlar diye bunları yazıyorum. Buarada umarım herkez çok iyiidr. Leynacım kayınpederin umarım iyileşmiştir geçmiş olsun canım...

Günaydın kipra, fatoş ve edut. Nasılsınız?
Ben çok ii değilim. sabah gözümü wc de açtım. Bu aralar yine bulantı ve kusmalarım arttı. Neden acaba:44:

Hanzadecim geçmiş olsun. Kızı olanın kasığı, oğlu olanın beli ağrırmış derler ya ondan mı acaba? Benim ablamında sürekli kasık ağrısı şikayeti var, benim de bel ağrısı. İkisi de yorulunca ortaya çıkıyor..

günaydın arkadaşlar
dün alt tarafım ve kasıklarım çok ağrıyor dedikten sonra saat 14:30 civarında acilleştim eşim geldi hemen hastaneye gittik kan ve idrar tahlili yapıldı nts ye bağladılar hiç bir şey çıkmadı bebek de gayet iyiydi ama doktor erken doğum olabileceğini söyledi hastaneye yatırcam dedi ben yatmak istemedim sonra hastaneye yatmak istemediğime dair imzalı kağıt aldılar benden çok korktum bebeğime birşey olmasından sonra eve gidip yattım bu gün ağrı biraz hafiflemiş durumda ama tekrarlarsa hastaneye yatışım kaçınılmaz olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…