Bende kısmetse 2011 Ekim annesi olacağım sanırım ; Sat : 31.01.2011 aslında doğum tarihi 07.11.2011 çıkıyor ama benim daha önce bir bebek kaybım var iç kanama geçirmiştim bu nedenle acil sezeryana almışlardı o yüzden ; sezeryanı da 10 gün falan önce yapıyorlar sanırım ekim sonuna kayabilir büyük ihtimalle... aslında çok korkuyorum bugün 19 hafta 1 günlük olduk kızımla ama ben önceki hamileliğimde 33 haftada sorun yaşamıştım ne kadar düşünmek istemesemde yapamıyorum malesef hatta uyuyamıyorum çok takarım genelde herşeyi nefret etsemde bu huyumdan elimde olmuyor eşimde kızıyor bana iyi düşün iyi olsun kötü düşünüp çağırma diyor... Antalya da yaşıyorum aslında bir sürü soru işareti var aklımda doktor, hastane doğru yeri ve kişiyi tercih etmek istiyorum doğal olarak herkes gibi moralimi yüksek tutmak ve bir sorun yaşamadan bu hamileliği geçirmek mutlu olmak istesemde; bu düşüncelerden kurtulamıyorum... Bir doktorum var gittiğim memnunumda ama özelde yapıyor sezeryanlarını devlette bir hastaneye bağlı olarak çalışmıyor Yeni doğan ünitesi olmayan bir hastaneyi önerir gibi oldu bir konuşma arasında ama bende yeni doğan ünitesi olsun istiyorum doğal olarak ne olur ne olmaz sonuçta Antalya da yaşayan arkadaşlardan fikir almak istiyorum nerde doğum yapmayı düşünüyorlar yada yapmış olanlardan sonuçta sonuna kadar doktorumla devam etmek ve iyi bir doğum geçirmek tabi ki dileğim ama nedense soru işaretlerimde bir türlü azalmıyor içimi rahatlatamıyorum şimdiden teşekkür ederim hepinize...
meraba kızlar bende bu hafta gidicem sözde aşı vurunmaya ama korkuyorum yaaaagidemiycem galiba ((
meraba kızlar bende bu hafta gidicem sözde aşı vurunmaya ama korkuyorum yaaaagidemiycem galiba ((
beni bugün sağlık ocağından aradı hemşire tetanoz aşısı zamanı şuan ama mecbur değilsin vurulmaya dedi..
uzuuun süredir kendim yaptığım için bi strateji geliştirdim bennBen şimdilik jiletle aldım belki iki ay daha alırım ama sonrası için çok zor bide her an doğum olabilecğeini , yada her hangi bir durum da muayene gerektireceğini düşünerek her daim temiz pak gezmek zorundayız. Bende eşimden isteyemem, bana göre değil yani ne bilim bencede çok aleniyete gerek yok :)) En mantıklısı ağda salonuna gitmek gerçi bende çok yoktu taki hamişliğe kadar ne güzel bitti sayılırdı. Şimdi artırdık tabi jilet ve hormonlarla, neyse bu aydan sonra giderim acısından ölmessem gebermessem iyidir, bu uyuşturucu kremler vardır emla mı ne kullanmak zararlımı acaba?
bende çok korktum ,elim ayağım titredi resmen ama nerdeyse hiiç hissetmmedim desem yeridir arkadaşlar ,aşı olmadan önce dedimki kendi kendime ,kızım sen daha doğum yapacan yada bıçak altına yatacan minicik bi aşıdanmı korkuyon
hatta okadar kaptırmışımki ,aşı bitince doğum yapmış gibi rahatladım sankiiiinasıl motive ettiysem inşallah doğumumda bukadar kolay olur...:97:
siz yapıp kurtulmuşsunuz ama ben yapmıcam canım zaten alerjik bünyem var ve gereksiz buluyorum..
kızlar bişey sorcam..tabak çanak kırılcak vs eşyaları koliliim dedim ama hiç yapmadım şimdiye kadar..nası yapıcam bunu bi tarif etsenize bilen varsa belki anlarım..gözümde o kadar büyüyo kii anlatamam..offf keşke sihir gerçek olsa hepsi bi anda güzelce toplansa.. :S
Kızlar bugün kasıklarımın ağrısından öldüm, yere uzanıp ayaklarımı dikmem lazım havaya dikemiyorum ayaklarım davul oldu.. Çok zor bir gün bugün bide karşımda patronla ortaklar var kalkamıyorumda zırt pırt, rapor çıkarıyorum onlara, kasığım ağrıyo diyemiyorum kiKitlendim kaldım şu rapğorları alıp hemen gitseler odalarına yaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?