Günaydın arkadaşlar... Dün kontrole gittim, bebeğim 456 gr & 21 cm olmuş...Her şey yolunda dedi doktorum, hatta gelişimi haftasının ilerisindeymiş...
Leyna, geçmiş olsun tatlım, evde dinlenirken de yanında mutaka birisi olsun; umarım tehlikeli bir durum değildir, bebeğinin iyi olmasına sevindim, belki yorgunluk ve hamileliğe bağlı değişimler birleşince ağır gelmiştir...
günaydın arkadaşlar
dün alt tarafım ve kasıklarım çok ağrıyor dedikten sonra saat 14:30 civarında acilleştim eşim geldi hemen hastaneye gittik kan ve idrar tahlili yapıldı nts ye bağladılar hiç bir şey çıkmadı bebek de gayet iyiydi ama doktor erken doğum olabileceğini söyledi hastaneye yatırcam dedi ben yatmak istemedim sonra hastaneye yatmak istemediğime dair imzalı kağıt aldılar benden çok korktum bebeğime birşey olmasından sonra eve gidip yattım bu gün ağrı biraz hafiflemiş durumda ama tekrarlarsa hastaneye yatışım kaçınılmaz olacak sanırım
Hanzadecim geçmiş olsun. Kızı olanın kasığı, oğlu olanın beli ağrırmış derler ya ondan mı acaba? Benim ablamında sürekli kasık ağrısı şikayeti var, benim de bel ağrısı. İkisi de yorulunca ortaya çıkıyor..
günaydın arkadaşlar
dün alt tarafım ve kasıklarım çok ağrıyor dedikten sonra saat 14:30 civarında acilleştim eşim geldi hemen hastaneye gittik kan ve idrar tahlili yapıldı nts ye bağladılar hiç bir şey çıkmadı bebek de gayet iyiydi ama doktor erken doğum olabileceğini söyledi hastaneye yatırcam dedi ben yatmak istemedim sonra hastaneye yatmak istemediğime dair imzalı kağıt aldılar benden çok korktum bebeğime birşey olmasından sonra eve gidip yattım bu gün ağrı biraz hafiflemiş durumda ama tekrarlarsa hastaneye yatışım kaçınılmaz olacak sanırım
Günaydın kipra, fatoş ve edut. Nasılsınız?
Ben çok ii değilim. sabah gözümü wc de açtım. Bu aralar yine bulantı ve kusmalarım arttı. Neden acaba:44:
Hanzadecim geçmiş olsun. Kızı olanın kasığı, oğlu olanın beli ağrırmış derler ya ondan mı acaba? Benim ablamında sürekli kasık ağrısı şikayeti var, benim de bel ağrısı. İkisi de yorulunca ortaya çıkıyor..
günaydın arkadaşlar
Günaydın arkadaşlar... Dün kontrole gittim, bebeğim 456 gr & 21 cm olmuş...Her şey yolunda dedi doktorum, hatta gelişimi haftasının ilerisindeymiş...
Leyna, geçmiş olsun tatlım, evde dinlenirken de yanında mutaka birisi olsun; umarım tehlikeli bir durum değildir, bebeğinin iyi olmasına sevindim, belki yorgunluk ve hamileliğe bağlı değişimler birleşince ağır gelmiştir...
Eyvaah korkutmayın beni
Hiç kasık ağrılarım olmuyor belim ağrıyor.Doktorum kız bebekte yanılma payı yüksek demişti üstelik benim ki bacaklarını tam açmıyor son anda süpriz yaparsa şok olurumşi.
günaydın arkadaşlar
Günaydın arkadaşlar... Dün kontrole gittim, bebeğim 456 gr & 21 cm olmuş...Her şey yolunda dedi doktorum, hatta gelişimi haftasının ilerisindeymiş... ...
Günaydın kipra, fatoş ve edut. Nasılsınız?
Ben çok ii değilim. sabah gözümü wc de açtım. Bu aralar yine bulantı ve kusmalarım arttı. Neden acaba:44:
Fatoşcum durumunu ne güzel özetlemişsin. Bizlere de karşılaşabileceğimiz durumlarla ilgili bilgi sahibi olma fırsatı vermişsin teşekkürler. Ağrıların, acıların kısa zamanda diner umarım diycem ama inanma bana :) daha da artacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Günaydınlar herkeseeeeee........sağlıkve huzur dolu bir gün olsun inşaallah..........
evet canım düşünsene asıl kasık ağrısını şimdi görücez ilk zamanlar hepimizi biraz endişelendiricek bu ağrılar galiba :)) ama doğuma hazırlık için olmasıda güzel değilmi herşey mükemmel bir şekilde işliyor bu gerçek bir mucize..
buarada kasık ağrısı kız yada erkek farketmiyor hepimizde olucak sonuçta karnımızın büyümesi ilede alakalı. Bel ağrısı ise normal bir duurm ve oda hemen hemen tüm gebelerde görülüyor. Benim sakral omurumda 5cm boyunda ezik var malesef bu yüzden bazen kilitleniyor ve uzandı9ğım yerden doğrulamıyorum, sanırım seninde belinle ilgili bir sorunun vardı bizm durumumuzdaki hamilelerin bel ağrıısının şiddetli olması normal sanırım ilerleyen aylarda bu hallerimizi arar hale gelicez :))
Ama minik prenseslerimiz için değer dimi?
canım avatarındaki resim bebeğinin resmi mi? çok şirinmişşş yesinler onun tombiş yanaklarını birde sanki saçlarımı var ne?
günaydın arkadaşlar
:) evet minik kızımın resmi teyzesii....çok tesekkurlerr şirin olur inşallah..bilmem ki saçlarımıdır acaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?