2011 Ekim Anneleri

Günaydın arkadaşlar... Dün kontrole gittim, bebeğim 456 gr & 21 cm olmuş... Her şey yolunda dedi doktorum, hatta gelişimi haftasının ilerisindeymiş...

Leyna, geçmiş olsun tatlım, evde dinlenirken de yanında mutaka birisi olsun; umarım tehlikeli bir durum değildir, bebeğinin iyi olmasına sevindim, belki yorgunluk ve hamileliğe bağlı değişimler birleşince ağır gelmiştir...

Son düzenleme:

teşekkür ederim arkadaşım seninde bebeğin kocaman olmuş maşallah utku paşaya

Canım çooook geçmiş olsun. Şok oldum resmen. Ama niye biraz hastanede yatmayı denemedin canım yaaa. En fazl 1 hafta durumunu gözlem altında tutarlardı, sonrasında şikayetin yoksa salıverirlerdi. Bir de başka doktora görünsen mi acaba? Eğer o da tehlike görürse biraz gözlem altında kalsan?

Eyvaah korkutmayın beni
Hiç kasık ağrılarım olmuyor belim ağrıyor.Doktorum kız bebekte yanılma payı yüksek demişti üstelik benim ki bacaklarını tam açmıyor son anda süpriz yaparsa şok olurumşi.

Keşke doktorunu dinleseydin çok geçmiş olsun.Lütfen çok dikkat et en ufak şikayetinde doktorunla irtibata geç.

Ben şimdilik jiletle aldım belki iki ay daha alırım ama sonrası için çok zor bide her an doğum olabilecğeini , yada her hangi bir durum da muayene gerektireceğini düşünerek her daim temiz pak gezmek zorundayız. Bende eşimden isteyemem, bana göre değil yani ne bilim bencede çok aleniyete gerek yok :)) En mantıklısı ağda salonuna gitmek gerçi bende çok yoktu taki hamişliğe kadar ne güzel bitti sayılırdı. Şimdi artırdık tabi jilet ve hormonlarla, neyse bu aydan sonra giderim acısından ölmessem gebermessem iyidir, bu uyuşturucu kremler vardır emla mı ne kullanmak zararlımı acaba?[/QUOTE]

Emla kremi ben denedim hiç bir işe yaramıyor

Günaydın kipra, fatoş ve edut. Nasılsınız?
Ben çok ii değilim. sabah gözümü wc de açtım. Bu aralar yine bulantı ve kusmalarım arttı. Neden acaba:44:

Günaydın canım. Dün benim de midem fenaydı. Kahvaltıdan sonra yumurta kokusundan midem bulandı. sofrayı toplarken hava alayım diye mutfak balkonuna çıktım, çıkar çıkmaz balkondaki çöp kovasına çıkardım ama benim üşütme galiba. belki sen de üşütmüşsündür canım geçmiş olsun.

Benim hem kasığım hem belim ağrıyor bugünlerde :) Gerçi cumartesi kızımızın olacağı bir kez daha kesinleşti ama yine de şüphe mi etmeliyim :) Evet kesinlikle yorgunluk halinde artıyor.

Ahh canım benim yaa şok olduum neyaptın da bu duruma geldin sen?? bülent beye mi gittin? başka bir dr mu söyledi? kendi doktoruna gitmediysen bir de ona git istersen. hayy Allah canım çok geçmiş olsun. Niye olmuş ve niye yatmayı kabul etmedin? Bir süre olsa da yat, gözlem altında kalman lazım demek ki.

Maşallah Utku'muza :) Kocaman olmuş Ayten'cim Sonuna kadar hep böyle devam eder inşallah sürecin canım.

Senin için ikinci bir şok olacak herhalde. önce erkek denmişti galiba sana, sonra kukusunu olduğunu öğrendin diye hatırlıyorum, bir ikinci şoku nasıl karşılarsınız bilemiycem :) Allah kolaylık versin

Fatoşcum durumunu ne güzel özetlemişsin. Bizlere de karşılaşabileceğimiz durumlarla ilgili bilgi sahibi olma fırsatı vermişsin teşekkürler. Ağrıların, acıların kısa zamanda diner umarım diycem ama inanma bana :) daha da artacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım keşke hastaneye yatsaydın. eğer erken doğum riskin varsa hastanede kontrol altına alabiliyorlar diye okumuştum ben. sonuçta sadece 3-4 gün yatırırlardı ama sonra tehlike tamamen geçmiş olurdu bence kendinide bebeğinide riske atma hiç neolur neolmaz sen yinede tekrar git doktorunun kararına göre hareket et canım.

Harddisc maşallah bebişine. İyi bakmışın demekki ona annesi. Benim bebikim 390 gr dı, 21. haftada. Haftasından 6 gün ilerideydi, şimdi sat ile eşitlenmiş. Kociş kızıyor, kilo almıcam diye bebeğime kilo aldırmıyosun diye. Küçük doğar ya da bişey olursa grşrz senle diyor. Ceviz yemiyorum epeydir. Sanırım o etkiledi bıdığımı.

Günaydın kipra, fatoş ve edut. Nasılsınız?
Ben çok ii değilim. sabah gözümü wc de açtım. Bu aralar yine bulantı ve kusmalarım arttı. Neden acaba:44:

canım bazı hamilelerde doğuma kadar bulantı ve kusmalar devam edebiliyormuş. Bendede ara ara bazı şeylerden iğrenme ve öğürme olabiliyor yada bulantı olabiliyor ama hafif diyebilirim . Fakat bulantı tamamen geçtikten sonra ileriki gebelik haftalarında aniden şiddetli olarak ortaya çıkarsa ve karın ve kasıkta ağrıda bu duruma eşlik ederse doktora danışılması gereken bir durum diye okumuştum. Ama sende de hafif bulantı ise bu denizin yada benim bahsettiğim tarzda ara ara ortaya çıkan bulantı yada üşütmeye bağlı bulantı olabilir ve bu durum normal gibi gözüküyor.

evet canım düşünsene asıl kasık ağrısını şimdi görücez ilk zamanlar hepimizi biraz endişelendiricek bu ağrılar galiba :)) ama doğuma hazırlık için olmasıda güzel değilmi herşey mükemmel bir şekilde işliyor bu gerçek bir mucize..
buarada kasık ağrısı kız yada erkek farketmiyor hepimizde olucak sonuçta karnımızın büyümesi ilede alakalı. Bel ağrısı ise normal bir duurm ve oda hemen hemen tüm gebelerde görülüyor. Benim sakral omurumda 5cm boyunda ezik var malesef bu yüzden bazen kilitleniyor ve uzandı9ğım yerden doğrulamıyorum, sanırım seninde belinle ilgili bir sorunun vardı bizm durumumuzdaki hamilelerin bel ağrıısının şiddetli olması normal sanırım ilerleyen aylarda bu hallerimizi arar hale gelicez :))
Ama minik prenseslerimiz için değer dimi?

Ahh güzelim benim sende de yok yokmuş. Bir de kendi kendinin doktoru olmuşsun :) Sakral omurunun yerini merak ettim bakıcam az sonra :) Benimki klasik, boyunda ve belde fıtık var o kadar
Minik prenseslerimiz için tüm bu ağrıları çektiklerimize değer tabiki. Hatta bu sabah cimcimem beni öyle mutlu etti ki, ilk kez kibarcık kibarcık minicik minicik hareketlerle beni uyandırdı :) Acıktım mı dediii, kalk artık işe git bana iyi bak mı dedii, yanlış yatıyosun doğru pozisyona geç mi dediii, bunları henüz anlamıyorum ama çooook güzeldi fatoşcum :)

günaydın kızlar dün gece bende maalesef çok kötü oldumsaat 1 gibiydi eşim yattı bende tv izliyordum saat 2ye dogru yattıgım yer oynamaya başladı ayaga kalkayım dedim baktım başım dönüyo hemen ayaklarımın altına yastık koydum yattım yok başım hala dönüyo yarım saat yattım ama geçmedi dayanamadım resmen sürüne sürüne yatak odasının kapısına kadar geldim seslendim eşimde artık tedbirli o kadar kısık seslenmeme uyandı beni yataga taşıdı kolonya falan sürmüş sonrası yok ya uyudum ya bayıldım ama çok korktum

ay şok oldum canım yaa neden yatmak istemedin kiiiiiii ailenle aynı şehirdeysen biraz gelip yanında kalsınlar iş güç sakın yapmaa umarım sağlıgına kavuşursun canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…