- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
günaydın arkadaşlar
dün alt tarafım ve kasıklarım çok ağrıyor dedikten sonra saat 14:30 civarında acilleştim eşim geldi hemen hastaneye gittik kan ve idrar tahlili yapıldı nts ye bağladılar hiç bir şey çıkmadı bebek de gayet iyiydi ama doktor erken doğum olabileceğini söyledi hastaneye yatırcam dedi ben yatmak istemedim sonra hastaneye yatmak istemediğime dair imzalı kağıt aldılar benden çok korktum bebeğime birşey olmasından sonra eve gidip yattım bu gün ağrı biraz hafiflemiş durumda ama tekrarlarsa hastaneye yatışım kaçınılmaz olacak sanırım
Ahh güzelim benim sende de yok yokmuş. Bir de kendi kendinin doktoru olmuşsun :) Sakral omurunun yerini merak ettim bakıcam az sonra :) Benimki klasik, boyunda ve belde fıtık var o kadar
Minik prenseslerimiz için tüm bu ağrıları çektiklerimize değer tabiki. Hatta bu sabah cimcimem beni öyle mutlu etti ki, ilk kez kibarcık kibarcık minicik minicik hareketlerle beni uyandırdı :) Acıktım mı dediii, kalk artık işe git bana iyi bak mı dedii, yanlış yatıyosun doğru pozisyona geç mi dediii, bunları henüz anlamıyorum ama çooook güzeldi fatoşcum :)
:) evet minik kızımın resmi teyzesii....çok tesekkurlerr şirin olur inşallah..bilmem ki saçlarımıdır acaba....
herkesee gunaydın kıssslarrrr !!! hoşgeldim :))))
günaydın hoşgeldin....günaydın kızlar
Leyna geçmiş olsun canım,ağrıların hafifler inşallah
hard-disk bebeğine maşallah
bende grip oldum,hava değişikliği mahvetti beni
günaydın arkadaşlar
dün alt tarafım ve kasıklarım çok ağrıyor dedikten sonra saat 14:30 civarında acilleştim eşim geldi hemen hastaneye gittik kan ve idrar tahlili yapıldı nts ye bağladılar hiç bir şey çıkmadı bebek de gayet iyiydi ama doktor erken doğum olabileceğini söyledi hastaneye yatırcam dedi ben yatmak istemedim sonra hastaneye yatmak istemediğime dair imzalı kağıt aldılar benden çok korktum bebeğime birşey olmasından sonra eve gidip yattım bu gün ağrı biraz hafiflemiş durumda ama tekrarlarsa hastaneye yatışım kaçınılmaz olacak sanırım
günaydın kızlar dün gece bende maalesef çok kötü oldumsaat 1 gibiydi eşim yattı bende tv izliyordum saat 2ye dogru yattıgım yer oynamaya başladı ayaga kalkayım dedim baktım başım dönüyo hemen ayaklarımın altına yastık koydum yattım yok başım hala dönüyo yarım saat yattım ama geçmedi dayanamadım resmen sürüne sürüne yatak odasının kapısına kadar geldim seslendim eşimde artık tedbirli o kadar kısık seslenmeme uyandı beni yataga taşıdı kolonya falan sürmüş sonrası yok ya uyudum ya bayıldım ama çok korktum
ayyy geçmiş olsun canımmm
tansiyonunmu düştü aceba,eve tansiyon aleti alıp günlük kendin takip etsen
günaydın hoşgeldin....
geçmiş olsun canım ıhlamur iç bol bol inşallah atlatırsınnn
Canım çooook geçmiş olsun. Şok oldum resmen.Ama niye biraz hastanede yatmayı denemedin canım yaaa. En fazl 1 hafta durumunu gözlem altında tutarlardı, sonrasında şikayetin yoksa salıverirlerdi. Bir de başka doktora görünsen mi acaba? Eğer o da tehlike görürse biraz gözlem altında kalsan?
Keşke doktorunu dinleseydin çok geçmiş olsun.Lütfen çok dikkat et en ufak şikayetinde doktorunla irtibata geç.
Günaydın canım. Dün benim de midem fenaydı. Kahvaltıdan sonra yumurta kokusundan midem bulandı. sofrayı toplarken hava alayım diye mutfak balkonuna çıktım, çıkar çıkmaz balkondaki çöp kovasına çıkardımama benim üşütme galiba. belki sen de üşütmüşsündür canım geçmiş olsun.
Benim hem kasığım hem belim ağrıyor bugünlerde :) Gerçi cumartesi kızımızın olacağı bir kez daha kesinleşti ama yine de şüphe mi etmeliyim :) Evet kesinlikle yorgunluk halinde artıyor.
Ahh canım benim yaa şok olduumneyaptın da bu duruma geldin sen?? bülent beye mi gittin? başka bir dr mu söyledi? kendi doktoruna gitmediysen bir de ona git istersen. hayy Allah canım çok geçmiş olsun. Niye olmuş ve niye yatmayı kabul etmedin? Bir süre olsa da yat, gözlem altında kalman lazım demek ki.
Maşallah Utku'muza :) Kocaman olmuş Ayten'cimSonuna kadar hep böyle devam eder inşallah sürecin canım.
Senin için ikinci bir şok olacak herhalde. önce erkek denmişti galiba sana, sonra kukusunu olduğunu öğrendin diye hatırlıyorum, bir ikinci şoku nasıl karşılarsınız bilemiycem :) Allah kolaylık versin
canım keşke hastaneye yatsaydın. eğer erken doğum riskin varsa hastanede kontrol altına alabiliyorlar diye okumuştum ben. sonuçta sadece 3-4 gün yatırırlardı ama sonra tehlike tamamen geçmiş olurdu bence kendinide bebeğinide riske atma hiç neolur neolmaz sen yinede tekrar git doktorunun kararına göre hareket et canım.
günaydın kızlar dün gece bende maalesef çok kötü oldumsaat 1 gibiydi eşim yattı bende tv izliyordum saat 2ye dogru yattıgım yer oynamaya başladı ayaga kalkayım dedim baktım başım dönüyo hemen ayaklarımın altına yastık koydum yattım yok başım hala dönüyo yarım saat yattım ama geçmedi dayanamadım resmen sürüne sürüne yatak odasının kapısına kadar geldim seslendim eşimde artık tedbirli o kadar kısık seslenmeme uyandı beni yataga taşıdı kolonya falan sürmüş sonrası yok ya uyudum ya bayıldım ama çok korktum
ay şok oldum canım yaa neden yatmak istemedin kiiiiiii ailenle aynı şehirdeysen biraz gelip yanında kalsınlar iş güç sakın yapmaa umarım sağlıgına kavuşursun canımmm
canım yaaa...geçmiş olsun..umarım devam etmez böylece atlatmış olursun..şuan umarım iyisindir bişey yoktur..
ayyy geçmiş olsun canımmm
tansiyonunmu düştü acaba,eve tansiyon aleti alıp günlük kendin takip etsen
teşekkür ederim canım bu arada dün sana hoşgeldin diyemedim şimdi söyleyim özlettin kendini :)))günaydın kızlar
Leyna geçmiş olsun canım,ağrıların hafifler inşallah
hard-disk bebeğine maşallah
bende grip oldum,hava değişikliği mahvetti beni
gecmıs olsun leynacım umarım bır daha tekrarlamaz
günaydın arkadaşlar
ogluşum teyzelerin bize geçmiş olsun demiyo bak
ogluma şikayet ediyom sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?