2011 Ekim Anneleri

canım yaaa...geçmiş olsun..umarım devam etmez böylece atlatmış olursun..şuan umarım iyisindir bişey yoktur..

sakral omur ( kuyruk sokumu) küçükken bisiklet çarpmıştı ozaman sakral bölgede ezik oluştu ve malesef bu bölgem kendini toparlayamadı. ezik kemikte olduğu için ve yaşım genç olduğu için herhangi bir cerrahi girişimde bulunulmadı. ağır taşımadığım ve dikkatli olduğum sürece hayatımı çok olumsuz etkilemiyordu ama hamilelikle birlikte rahatsız edici oldu yinede geçici bir durum. doğumdan sonra rahatlarım diye düşünüyorum :)) Ben liseyi sağlık meslekte okumuştum birazda buyüzden sağlıkla ilgili az çok bilgim var. Pamuk kızın hareketlenmeye başladı demek bu dünyanın en güzel hissi. benim kıızmda bazen acıktığımda uyarıyor beni yada ters bir hareket yaptığımda sanki yeni yeni birbirimizi anlamaya başladık.. Düşünsene belkide şimdi parmağını emiyor,hıçkııryor,hafifçe dönüyor yada gülüyor bu çok güzel bir duygu Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah..

:) evet minik kızımın resmi teyzesii....çok tesekkurlerr şirin olur inşallah..bilmem ki saçlarımıdır acaba....

oooo maaşaallah canımm çok tatlı görünüyor minik kızın Bana saçmış gibi geldi ayy bak şimdi benimkinde saça benzeyen bişey yoktu aaaa benim kızım keltoşmu yoksa :))))

merabalar

dun esım evderdı o yuzden hıc gıremedım bırlıkte vakıt gecırdık bırazx aşımıda oldum ılk bı kac saat bırsey yoktu ama ondan sonra agrımaya basladı halada agrıyo

günaydın kızlar
Leyna geçmiş olsun canım,ağrıların hafifler inşallah
hard-disk bebeğine maşallah

bende grip oldum,hava değişikliği mahvetti beni

günaydın kızlar

günaydın hoşgeldin....
geçmiş olsun canım ıhlamur iç bol bol inşallah atlatırsınnn

Son düzenleme:

gecmıs olsun leynacım umarım bır daha tekrarlamaz

Keşke doktorunu dinleseydin çok geçmiş olsun.Lütfen çok dikkat et en ufak şikayetinde doktorunla irtibata geç.

canım yaaa...geçmiş olsun..umarım devam etmez böylece atlatmış olursun..şuan umarım iyisindir bişey yoktur..

hastanede yatmayı kabul etmedim çünkü psikolojim daha çok bozulacaktı orda kalsam şu an çok şükür ki iyiyim anneme sadece hastaneye gidip kontrol olduğumu söyledim yatıracaklarını söylesem çıldırıdı heralde
kendi doktoruma gitmedim ama kendisini arayıp bilgi verdim bilgi aldım...büyük doğumun aciline gittim çok iyi ilgilendiler hatta bir ara doğumu orada yapmayı bile düşündüm çünkü ben orda tahlil sonuçları beklerken bir bebek gördüm yeni doğmuş hemde erken doğum küvezle getirdiler ailesi nasıl telaşlıydı aslında gittiğimiz hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi çok önemli benim hastanemde yok mesela öyle bir durum olmuş olsa apar topar büyük doğuma getirilcek bebek
hepinize tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz için allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler...

Son düzenleme:
günaydın kızlar

teşekkür ederim canım bu arada dün sana hoşgeldin diyemedim şimdi söyleyim özlettin kendini :)))
bu aralar kendimize çok dikkat etmemiz gerek sende dinlen bol bol üşütme dinlenmeyle geçiyor en iyi sana da geçmiş olsun...
gecmıs olsun leynacım umarım bır daha tekrarlamaz

sağol canım inşallah...

gunaydın kızlar..ben 15 20 dk once kalktım ..aynaya baktım ...yuzumdekı şişliğe ınanamadım dun aksam roka salatası yemıstım sanırım ondan kaynaklı bır sıslık olustu(içine bıraz tuz koymustum-tuzu kesmeme ragmen )artık benım veled sıkıstırır oldu..ayaklarımı karnıma dogru cektıgımde,tuvalete gırdıgımde dırekt tepkı verıyor cunku sıkısıyor..bırde bu ayda dogru duzgun bırsey yemememe ragmen kılo alıyorum..eskıye nazaran cok fazla su ıcıyorum gunluk yedıgım 2 elmam var gecen hafta boyunca her gun 1 avuc fındık ve o mıktarlardada cevız yedım cunku herseyı yemedıgım ıcın vıtamınsız kalmak ıstemıyorum(doktorun verdıgı ılacları kabızlık ve karın agrısı yaptıgı ıcın de 1 hafta soonra bırakmıstım)..ekmek gunde 2 dılım kadar az sebze domates salatalık yedıgım bu..ama sanırım doktorumun dedıgı dogru cıktı..kılo konusunda 6. aydan ıtıbaren ıstesende ıstemesende heray 2 kılo alacaksın demıstı..bu aylık o ıkı kıloyu aldım bıle..

artık sıkıstıgımı hıssedıyorum bırde..rahat hareket edemıyorum sankı karnım patlıcak gıbı gerım gerım gerılıyo..ovsalaya ovsalaya rahatlatıyoırum ıste..
bu arada gecmısı okudum leyna cok gecmıs olsun canımAllah tekrarını yasatmasın..canom kendıne ıyı bak datlum sen bıze lazımsın ..herkes ıyı baksın kendıne heeehazıran annelerı sayfasında hergun uzuluyorum zaten anıden bısey oluyor...sız ıyı olun lutfennn benı uzmeyın...

Günaydınlar herkese. Ben yine hiç uyuyamadım artık moralim bozulmaya başladı bu meseleden dolayı

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah. Bende senin gibi düşünüyorum hastanede yatmak daha çok insanı hasta eder psikolojisini bozar.

Canomm sanada geçmiş olsun canım. Dikkat et sürekli kontrol et tansiyonunu.

ogluşum teyzelerin bize geçmiş olsun demiyo bak

ogluma şikayet ediyom sizi

canım geçmiş olsun kendi derdime daldım hakkını helal et...
bu aralar biz neden böyleyiz nazar var heralde üzerimizde
hadi şimdi herkes kendisine içinden okuyup üflesin okuyanlar beğensin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…