- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
canım geçmiş olsun kendi derdime daldım hakkını helal et...
bu aralar biz neden böyleyiz nazar var heralde üzerimizde
hadi şimdi herkes kendisine içinden okuyup üflesin okuyanlar beğensin...
günaydın arkadaşlar
dün alt tarafım ve kasıklarım çok ağrıyor dedikten sonra saat 14:30 civarında acilleştim eşim geldi hemen hastaneye gittik kan ve idrar tahlili yapıldı nts ye bağladılar hiç bir şey çıkmadı bebek de gayet iyiydi ama doktor erken doğum olabileceğini söyledi hastaneye yatırcam dedi ben yatmak istemedim sonra hastaneye yatmak istemediğime dair imzalı kağıt aldılar benden çok korktum bebeğime birşey olmasından sonra eve gidip yattım bu gün ağrı biraz hafiflemiş durumda ama tekrarlarsa hastaneye yatışım kaçınılmaz olacak sanırım
Günaydın arkadaşlar... Dün kontrole gittim, bebeğim 456 gr & 21 cm olmuş...Her şey yolunda dedi doktorum, hatta gelişimi haftasının ilerisindeymiş...
Leyna, geçmiş olsun tatlım, evde dinlenirken de yanında mutaka birisi olsun; umarım tehlikeli bir durum değildir, bebeğinin iyi olmasına sevindim, belki yorgunluk ve hamileliğe bağlı değişimler birleşince ağır gelmiştir...
Eneeeeem kızım o saatte ayakta olman anormal. Bi dergide okumuştum. şimdi çocukların çok geç yatmasının en büyük nedeni annelerin geç yatmasıymış hamileyken. Birde bebek-çocuklar uyuyunca bir hormon salgılanıyormuş (büyüme hormonu deği o iki iki dört zaten) başka bişey. Sadece gece uyuyuncasalgılanıyormuş ve buda kansere yakalanma ihtimalini düşürüyormuş. En geç 10,30 da uyumuş olmaları gerekiyormuş.günaydın kızlar dün gece bende maalesef çok kötü oldumsaat 1 gibiydi eşim yattı bende tv izliyordum saat 2ye dogru yattıgım yer oynamaya başladı ayaga kalkayım dedim baktım başım dönüyo hemen ayaklarımın altına yastık koydum yattım yok başım hala dönüyo yarım saat yattım ama geçmedi dayanamadım resmen sürüne sürüne yatak odasının kapısına kadar geldim seslendim eşimde artık tedbirli o kadar kısık seslenmeme uyandı beni yataga taşıdı kolonya falan sürmüş sonrası yok ya uyudum ya bayıldım ama çok korktum
ay şok oldum canım yaa neden yatmak istemedin kiiiiiii ailenle aynı şehirdeysen biraz gelip yanında kalsınlar iş güç sakın yapmaa umarım sağlıgına kavuşursun canımmm
ogluşum teyzelerin bize geçmiş olsun demiyo bak
ogluma şikayet ediyom sizi
günaydın kızlar dün gece bende maalesef çok kötü oldumsaat 1 gibiydi eşim yattı bende tv izliyordum saat 2ye dogru yattıgım yer oynamaya başladı ayaga kalkayım dedim baktım başım dönüyo hemen ayaklarımın altına yastık koydum yattım yok başım hala dönüyo yarım saat yattım ama geçmedi dayanamadım resmen sürüne sürüne yatak odasının kapısına kadar geldim seslendim eşimde artık tedbirli o kadar kısık seslenmeme uyandı beni yataga taşıdı kolonya falan sürmüş sonrası yok ya uyudum ya bayıldım ama çok korktum
:
aynı şeyler bendede var canım yaaa...hele dün akşam biraz yemeği fazlamı kaçırdım ne ,birazda karpuz yedim,ayy ne ayağa kalkabildim ,ne oturabildim ,yaa çok acayip oldum ,dedim ben 9. aya kadar ne yapcam böyle ,resmen göğsümden altı kocaman olmuştu ,sırt üstü uzanıp sabah olmasını bekledim ,şimdide bişey yemeye korkuyom valla şişcem diye yaaagunaydın kızlar..ben 15 20 dk once kalktım ..aynaya baktım ... yuzumdekı şişliğe ınanamadım dun aksam roka salatası yemıstım sanırım ondan kaynaklı bır sıslık olustu (içine bıraz tuz koymustum-tuzu kesmeme ragmen )artık benım veled sıkıstırır oldu..ayaklarımı karnıma dogru cektıgımde,tuvalete gırdıgımde dırekt tepkı verıyor cunku sıkısıyor.. bırde bu ayda dogru duzgun bırsey yemememe ragmen kılo alıyorum..eskıye nazaran cok fazla su ıcıyorum gunluk yedıgım 2 elmam var gecen hafta boyunca her gun 1 avuc fındık ve o mıktarlardada cevız yedım cunku herseyı yemedıgım ıcın vıtamınsız kalmak ıstemıyorum(doktorun verdıgı ılacları kabızlık ve karın agrısı yaptıgı ıcın de 1 hafta soonra bırakmıstım)..ekmek gunde 2 dılım kadar az sebze domates salatalık yedıgım bu..ama sanırım doktorumun dedıgı dogru cıktı..kılo konusunda 6. aydan ıtıbaren ıstesende ıstemesende heray 2 kılo alacaksın demıstı..bu aylık o ıkı kıloyu aldım bıle..
artık sıkıstıgımı hıssedıyorum bırde..rahat hareket edemıyorum sankı karnım patlıcak gıbı gerım gerım gerılıyo..ovsalaya ovsalaya rahatlatıyoırum ıste..
bu arada gecmısı okudum leyna cok gecmıs olsun canımAllah tekrarını yasatmasın..canom kendıne ıyı bak datlum sen bıze lazımsın .. herkes ıyı baksın kendıne heee hazıran annelerı sayfasında hergun uzuluyorum zaten anıden bısey oluyor...sız ıyı olun lutfennn benı uzmeyın...
hepimiz çok önemliyiz canım benim tırnağımıza iğne batsa da önemliyiz neren acıyorsa canın orada işte can tatlıayyy kıyamammmmm senin durum daha önemli canım benimmmmmmmmmmmm
o zaman bu güzel sözlerin için bu çiçekler benden sanaLeyna çok teşekkür ederim canım
senin sıkıntılarında geçecek,o sancıları bende çektim tatil dönüşü
yorgunluğa bağlıyorum
erken doğum filan yok inşallah,tedbir amaçlı söylemler
gününde saatinde kurtulacaksınız hepiniz
Ayy canım geçmiş olsun. Keşke yatsaydın bence çok iyi gelirdi.
ohh maş. paşayaa :)) annesi hep böyle güzel besle oğluşunu :)
Eneeeeem kızım o saatte ayakta olman anormal. Bi dergide okumuştum. şimdi çocukların çok geç yatmasının en büyük nedeni annelerin geç yatmasıymış hamileyken. Birde bebek-çocuklar uyuyunca bir hormon salgılanıyormuş (büyüme hormonu deği o iki iki dört zaten) başka bişey. Sadece gece uyuyuncasalgılanıyormuş ve buda kansere yakalanma ihtimalini düşürüyormuş. En geç 10,30 da uyumuş olmaları gerekiyormuş.
bana kalsa 10 da uyuycamda eşimle oturuken mecbur bazen 12 yi buluyor. bazende şöyle bi uzanayım diyorum hahaha uyumuşum eşim üstümü örtmüş. yatarken uyandırıyor kaldığım yerden yatağımda devam ediyorum
Günaydın kipra, fatoş ve edut. Nasılsınız?
Ben çok ii değilim. sabah gözümü wc de açtım. Bu aralar yine bulantı ve kusmalarım arttı. Neden acaba:44:
sağol canım tansiyonum düştü sadecetatlım neyin var bılmıommm ama çok geçmişşşler olsunnn.alla şifalat versinnn
Ayy canım geçmiş olsun. Keşke yatsaydın bence çok iyi gelirdi.
ohh maş. paşayaa :)) annesi hep böyle güzel besle oğluşunu :)
Eneeeeem kızım o saatte ayakta olman anormal. Bi dergide okumuştum. şimdi çocukların çok geç yatmasının en büyük nedeni annelerin geç yatmasıymış hamileyken. Birde bebek-çocuklar uyuyunca bir hormon salgılanıyormuş (büyüme hormonu deği o iki iki dört zaten) başka bişey. Sadece gece uyuyuncasalgılanıyormuş ve buda kansere yakalanma ihtimalini düşürüyormuş. En geç 10,30 da uyumuş olmaları gerekiyormuş.
bana kalsa 10 da uyuycamda eşimle oturuken mecbur bazen 12 yi buluyor. bazende şöyle bi uzanayım diyorum hahaha uyumuşum eşim üstümü örtmüş. yatarken uyandırıyor kaldığım yerden yatağımda devam ediyorum
ayy yanakkları tommbiikkçok tatlıymış canım maşallah.
Kıslaaar gece çok hareketli olan bebeğim bu sabah itibari ile hiç kıpırdamadı endişelenmeye başladım:44:
Kıslaaar gece çok hareketli olan bebeğim bu sabah itibari ile hiç kıpırdamadı endişelenmeye başladım:44:
Eyt canım hiç canını sıkma
daha dün bir arkadaşım söyledi
hamileliği boyunca en fazla 3 saat uyuyormuş,doktor doktor gezmişler
hepside bazı hamileliklerde olabileceğini söylemişler
ama bir oğlu var maşallah,zeka küpü
sağol canım tansiyonum düştü sadece
bacıııı uyuyabiliyomusun diye bi sorsanaaaaaa yatakta döne döne bir hal oldum uykum gelmiyo yatsamda sağ bacagım kasılıyo onun agrısı gecene kadar saatte ilerliyorr
sanse senmıydın guzum bikini almak için pazarda gezen pendıktre...cok ucuza bıkını buldum da tavsıye edıyım dedım..
günaydın kızlar
Leyna geçmiş olsun canım,ağrıların hafifler inşallah
hard-disk bebeğine maşallah
bende grip oldum,hava değişikliği mahvetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?