2011 Ekim Anneleri

canım geçmiş olsun kendi derdime daldım hakkını helal et...
bu aralar biz neden böyleyiz nazar var heralde üzerimizde
hadi şimdi herkes kendisine içinden okuyup üflesin okuyanlar beğensin...

ayyy kıyamammmmm senin durum daha önemli canım benimmmmmmmmmmmm

Leyna çok teşekkür ederim canım
senin sıkıntılarında geçecek,o sancıları bende çektim tatil dönüşü
yorgunluğa bağlıyorum
erken doğum filan yok inşallah,tedbir amaçlı söylemler
gününde saatinde kurtulacaksınız hepiniz

Ayy canım geçmiş olsun. Keşke yatsaydın bence çok iyi gelirdi.

ohh maş. paşayaa :)) annesi hep böyle güzel besle oğluşunu :)

Eneeeeem kızım o saatte ayakta olman anormal. Bi dergide okumuştum. şimdi çocukların çok geç yatmasının en büyük nedeni annelerin geç yatmasıymış hamileyken. Birde bebek-çocuklar uyuyunca bir hormon salgılanıyormuş (büyüme hormonu deği o iki iki dört zaten) başka bişey. Sadece gece uyuyuncasalgılanıyormuş ve buda kansere yakalanma ihtimalini düşürüyormuş. En geç 10,30 da uyumuş olmaları gerekiyormuş.

bana kalsa 10 da uyuycamda eşimle oturuken mecbur bazen 12 yi buluyor. bazende şöyle bi uzanayım diyorum hahaha uyumuşum eşim üstümü örtmüş. yatarken uyandırıyor kaldığım yerden yatağımda devam ediyorum

canım geçmiş olsun yaaaa,niye böyle oldu acaba ,belkide vücudumuz bu ani büyümeye ayakuydurmaya çalışıyodur ,haklı tabi bukadar kısasürede büyüdük ,içimizde bicanlı daha büyümeye başladı ,yavaş yavaş dengelenir heralde ,yani böyle olmalııı:)

aynı şeyler bendede var canım yaaa...hele dün akşam biraz yemeği fazlamı kaçırdım ne ,birazda karpuz yedim,ayy ne ayağa kalkabildim ,ne oturabildim ,yaa çok acayip oldum ,dedim ben 9. aya kadar ne yapcam böyle ,resmen göğsümden altı kocaman olmuştu ,sırt üstü uzanıp sabah olmasını bekledim ,şimdide bişey yemeye korkuyom valla şişcem diye yaaa30:

bu arada yaşasıın smile aklemeye başladıım:)

ayyy kıyamammmmm senin durum daha önemli canım benimmmmmmmmmmmm
hepimiz çok önemliyiz canım benim tırnağımıza iğne batsa da önemliyiz neren acıyorsa canın orada işte can tatlı
o zaman bu güzel sözlerin için bu çiçekler benden sana

bilmiyorum iyi mi gelirdi ama bir daha olursa kaçarım yok alttan muayene yi de kabul etmedim bir daha gelirsen onu da yaparım hazırlıklı gel didi

Son düzenleme:
Eyt canım hiç canını sıkma
daha dün bir arkadaşım söyledi
hamileliği boyunca en fazla 3 saat uyuyormuş,doktor doktor gezmişler
hepside bazı hamileliklerde olabileceğini söylemişler
ama bir oğlu var maşallah,zeka küpü

sanse senmıydın guzum bikini almak için pazarda gezen pendıktre...cok ucuza bıkını buldum da tavsıye edıyım dedım..

tatlım neyin var bılmıommm ama çok geçmişşşler olsunnn.alla şifalat versinnn
sağol canım tansiyonum düştü sadece

bacıııı uyuyabiliyomusun diye bi sorsanaaaaaa yatakta döne döne bir hal oldum uykum gelmiyo yatsamda sağ bacagım kasılıyo onun agrısı gecene kadar saatte ilerliyorr

Kıslaaar gece çok hareketli olan bebeğim bu sabah itibari ile hiç kıpırdamadı endişelenmeye başladım:44:

slm canım sağlık ocagındaki hemşire söylemişti eger sırtı karnına dönükse hissetmek biraz zor oluyormuş
ama ayakları yüzü karnına dönükse o zaman daha çok hissedermişin bebikinii
endişelenme yanüüüüü

YADA UYUYODUR KISSSSS

Son düzenleme:
Kıslaaar gece çok hareketli olan bebeğim bu sabah itibari ile hiç kıpırdamadı endişelenmeye başladım:44:

kız ben atıyım kendımı bı yerlerden o zaman sunca zamandır toplasan 5 kere anca kıpırdamıstır benım veleddd...ayrıca bu tıtızlıgını 8.aydan sonra goster ve kendıını germee..

Sağol tatlım evde olsam sorun değilde çalışınca zorluyor.

Ayy benimde bacak bel fena ağrıyor ama. Ben uykuyu çok seviyorum ondan zaar ama dinlenmke bacağıma ve belime hiç iyi gelmiyor bundan sonra çok düzenli yürüyüş yapıcam. Hareket iyi geliyor

kızlar günaydın dün ayrıntılı ultrosana girdik.çok güzeldi oğluşum maşallah sağlıklı.alışveriş için biraz dolaştım fiyatları görmek istemezsiniz.bide ankaradaki arkadaşlar ankarada cihicco nun outleti varmış gittiniz mi hiç

günaydın kızlar
Leyna geçmiş olsun canım,ağrıların hafifler inşallah
hard-disk bebeğine maşallah

bende grip oldum,hava değişikliği mahvetti beni

Espresso hoşgeldin canım. Tatilin acısı mı çıkıyor ne? Oğluna da maşşallah annesi 7-8 yanlış dediğin nedir ki? Aman kendine dikkat et, geçmiş olsun.

Denizcim seninki kokudan olmuş. kokulara karşı hassasiyetim benimde devam ediyor. Özellikle eşimin parfümü beni mahvediyor. Halbuki çok severek almıştım. Şimdi nolur sıkma diye yalvarıyorum. Sabah antrede sıkıp gitmiş. Sanırım onun kokusu beni mahvetti.
Bebeğin kıpırdamış bu arada. Ne güzel. Gözün aydın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…