2011 Ekim Anneleri

Leynaaaaa sen rokanın bebeğin zekasına iyi geliyor demiştin değilmi?

ben çok seviyorum rokayıı kahvaltıda bile yiyorum ama çok çabuk çürüyor. onada bi çözüm bulabilsem. Pazar günü aldım bu gün çürümeye başlamış. Eşim şu bosch un yeni çıkan buzdolabından alcam diyor. bende gerek yok yeni eşyalarımız diye aldırmıyorum. Tupper alsam iyi olcak aslında. Herkez methediyor

bendim bendiii...hemde çok güzel ve çok uygun fiyata buldum pendik çarşısındaaaa ama sen yap tavsiyeni genede ,değerlendirebilirim

dun baktım senın ıcın samsun carsı pazarından netten sıparıs verılıyormus..bı kız almıss normalde cok pahalı bır magazaymıs burası %70 ındırım yapmıslar...bıkınıyı alt 5 ust 5 e almıs..netten sıparıs versen 3 5 lırada kargo odersın bana cokkk uygun geldıı dadlum..

Sağlık ocağına gidip kalp atışınımı dinlesem,tatlı yiyeyim dedim ama şekerli yiyecekler görmeye tahammül bile edemiyorum inşallah dediğin gibi olmuştur

kız ben atıyım kendımı bı yerlerden o zaman sunca zamandır toplasan 5 kere anca kıpırdamıstır benım veleddd...ayrıca bu tıtızlıgını 8.aydan sonra goster ve kendıını germee..

Her bebek farklı olurmuş benim ki çok hareketli akşam karnımı çıplak izlediğimde oynadığı gayet net belli oluyordu hep kasıklarımda hissederdim hareketlerini artık göbeğimin çevresinde de hissediyorum.Sabah uyandığımda kıpır kıpır olur du kahvaltıdan sonra da çok hareketli olurdu bu gün tık yokboş odada uzandım kendimi dinledim yine yok
ama şimdi netten baktım bu haftalarda hareketleri tutarsız olurmuş 28.hafta itbari ile düzenli takip etmek gerekliymiş,yaramaz dikkat çekmek istiyor sanırım endişelenmeden bekleyeceğim.

sağol canım ,geçen sene 2 yanlışı vardı bu sene beklenti çıtamız yüksekti ama canı sağolsun paşamın
senin paşa nasıl?

ayy bende tatile gitmek istiyorum. Sudan hiç çıkmak istemiyorum. Sürekli yüzmek istiyorummm ama bu sene eşimin tatil günleri ramazana denk geliyor bende bu halde pek bi yere gidemicez. Bu sene evde oturcazzz

çok endişe ediyorsan canım yatıp biraz bekle karnın açsa bişiler yee sabah bende hissetmedim bişeyler yedim şimdi durmuyooo sen endişe edersen bebişinde hissediyor uzanıp konuş onunlaa artık seslere tepki veriyormuşşşş

günaydın canım gözün aydın bebeğin fotoğrafları çekilmedimi eklesene yiğenimizi sevelim :))
outlet benim evime çok yakın cihicco ya uğramadım ama ben pek bir fiyat değişikliği göremiyorum orda ama bu sefer sırf onun için giderim sana da haber veririm

ah canımmmm benim buzdolabım bosh un en son modellerinden biri gel gör ki benim ki de çürütüyordu kii bir çözüm buldum yeşillikleri güzelce yıkıyorum suyu süzüldükten sonra havlu peçeteye sarıp buzdolabı poşetine koyduktan sonra sebzelik kısmında saklıyorum sonra her yemeğimde yiceğim kadar çıkarıyorum ama tupper de iyi fikir tupper demişken kızlar eğer taze sağılmış süt alma imkanınız varsa onu tupperware kaplarda mayalayım ben yapıyorum yoğurtlarım çok güzel tutuyor

Kıslaaar gece çok hareketli olan bebeğim bu sabah itibari ile hiç kıpırdamadı endişelenmeye başladım:44:

bacım aynısını yaşadım...bir gün önce karnımda dönen velet 1 gün sonra kıprdamadı bile öldüm öldüm ama boşunaymış....hafta sonu doktora bir gittik ben tabi nasıl canım sıkkın...hemşire karnıma jeli sıktı doktoru bekliyoruz...pıt pıt bir baktım jele tekme atıyor:))) soğuk geldi paşama:)))allahım nazardan saklasınnn

tupperlar çok kullanışlı canım
roka,dereotu ve diğer yeşillikleri yıkayıp kurutup koyuyorum haftasına kadar bozulmadan duruyor

ogluşum teyzelerin bize geçmiş olsun demiyo bak

ogluma şikayet ediyom sizi

geçmiş olsun canom tansiyonun düşmüş olabilir canım. bir de kalbimiz çok hızlı çarpıyor, yoruluyor, nefesimiz kesiliyor artık çok çabuk yorulmamız normal. bir yandan tuzlu ayran içip bir yandan tuzu kesmemiz lazım nasıl olacaksa artık :)

Kıslaaar gece çok hareketli olan bebeğim bu sabah itibari ile hiç kıpırdamadı endişelenmeye başladım:44:

dün çok hareketli olduğu için yorulmuştur bence keyfi gaaayet yerindedir ve ense yapıyordur ohh onun yerinde olmak vardı şimdi :) iyidir annesi iyidir.

canım taze sütte bakteri oranı yüksek oldugu için pastörize olmayan sütü kullanma demişti doktorummm kayınvalidem hep yollamak ister ben kabul etmiyorum

öyle yapayım bari. Bu dediğim buzdolabının bir bölümü tupper gibi yaa. onun için alayım diyor. daha yeni çıkmış bu modeli. Ama bende almasını masraf yapmasını istemşyorum. Bebeğimizn sadece Dr masrafı 12 bin lirayı buluyor zaten.

tupperlar çok kullanışlı canım
roka,dereotu ve diğer yeşillikleri yıkayıp kurutup koyuyorum haftasına kadar bozulmadan duruyor

tupper alcaktım eşim alma buzdolabı alcam dedi. onuda ben aldırmadım hehehe ortada dımdızlak kaldım

yaa dimiii ayranda içemedim ilaçlarımı almıştımm ölü balık gibiydim yerlerde sürüm sürüm sürünüyodumbirde dün kalbim yerindem oynadı resmen aha dedim koptu

Ben de çok severim.
Yapraklarını kağıt havluyla kurulayıp, cam kavanozun içine koyup ağızını sıkıca kapatırsan bir şey olmuyor. Bir de önce gazeteye sarıp, onu da poşetleyip kaldırabilirsin. En güzeli tupperware saklama kapları ama küçücük olanları bile çok pahalı. o yüzden cam kavanoz kullanıyorum ben.

hiç endişelenme canım,senin yorulmana, beslenmene,stresine bağlı onun tepkileri
anne gergin yada kafasında sorular varsa anneyi üzmemek için sessizce yatıyorlar

Bunların hepsini deniycem kızlar saolun

maşallah zeynep Allah bağışlasın.
Eğer düşündüğüm yerse ben gittim. AKP binasının karşısında ama mağazasının ismi chicco değil. chicco ürünleri de satıyor başka markaları da. sanırım ihraç fazlası ürünler onlar, penyeleri çok güzel ve çok uygun fiyatlı. tavsiye ediyorum.

Rumuz 17 nasılsın canım
herşey yolunda inşallah

Canım meraba. İyiyiz diyelim iyi olalım. Sabah, bulantı-kusmadan şikayet etmiştim ama Leyna ve Canomum haberini okuyunca halime şükrettim. Bel ağrılarım arttı bu ara ama normalmiş.
Dün misafirim vardı. Topu topu 3 kişiye tabak ve çay servisi yaptım, belim kopacak gibi oldu. Önceden ne dayanıklıymışız da haberimiz yokmuş.Sağlıklı geçen Her saniyemize şükretmek lazım yaa.
Bu arada sen tatile nereye gitmiştin canım?

Kızlarsüt ne içiyorsunuz? ben okuduğum bi yazıda kutu sütlerin hiç bir işe yaramadığını okumuştum. hamileliğimden beri kutu tüketmiyorum.

e peki ne içiyorsun derseniz. Sütaşın günlük cam şişede sütleri var onlardan içiyorum tadıda çok leziz. bazende ekerin sütü var günlük ondan içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…