bendim bendiii...hemde çok güzel ve çok uygun fiyata buldum pendik çarşısındaaaaama sen yap tavsiyeni genede ,değerlendirebilirim
slm canım sağlık ocagındaki hemşire söylemişti eger sırtı karnına dönükse hissetmek biraz zor oluyormuş
ama ayakları yüzü karnına dönükse o zaman daha çok hissedermişin bebikinii
endişelenme yanüüüüü
YADA UYUYODUR KISSSSS
kız ben atıyım kendımı bı yerlerden o zaman sunca zamandır toplasan 5 kere anca kıpırdamıstır benım veleddd...ayrıca bu tıtızlıgını 8.aydan sonra goster ve kendıını germee..
Espresso hoşgeldin canım. Tatilin acısı mı çıkıyor ne? Oğluna da maşşallah annesi 7-8 yanlış dediğin nedir ki? Aman kendine dikkat et, geçmiş olsun.
Denizcim seninki kokudan olmuş. kokulara karşı hassasiyetim benimde devam ediyor. Özellikle eşimin aprfümü beni mahvediyor. Halbuki çok severek almıştım. Şimdi nolur sıkma diye yalvarıyorum. Sabah antrede sıkıp gitmiş. Sanırım onun kokusu beni mahvetti.
Bebeğin kıpırdamış bu arada.Ne güzel. Gözün aydın.
dun baktım senın ıcın samsun carsı pazarından netten sıparıs verılıyormus..bı kız almıss normalde cok pahalı bır magazaymıs burası %70 ındırım yapmıslar...bıkınıyı alt 5 ust 5 e almıs..netten sıparıs versen 3 5 lırada kargo odersın bana cokkk uygun geldıı dadlum..
Sağlık ocağına gidip kalp atışınımı dinlesem,tatlı yiyeyim dedim ama şekerli yiyecekler görmeye tahammül bile edemiyorum inşallah dediğin gibi olmuştur
Her bebek farklı olurmuş benim ki çok hareketli akşam karnımı çıplak izlediğimde oynadığı gayet net belli oluyordu hep kasıklarımda hissederdim hareketlerini artık göbeğimin çevresinde de hissediyorum.Sabah uyandığımda kıpır kıpır olur du kahvaltıdan sonra da çok hareketli olurdu bu gün tık yokboş odada uzandım kendimi dinledim yine yok
ama şimdi netten baktım bu haftalarda hareketleri tutarsız olurmuş 28.hafta itbari ile düzenli takip etmek gerekliymiş,yaramaz dikkat çekmek istiyor sanırım endişelenmeden bekleyeceğim.
günaydın canım gözün aydın bebeğin fotoğrafları çekilmedimi eklesene yiğenimizi sevelim :))kızlar günaydın dün ayrıntılı ultrosana girdik.çok güzeldi oğluşum maşallah sağlıklı.alışveriş için biraz dolaştım fiyatları görmek istemezsiniz.bide ankaradaki arkadaşlar ankarada cihicco nun outleti varmış gittiniz mi hiç
Leynaaaaa sen rokanın bebeğin zekasına iyi geliyor demiştin değilmi?
ben çok seviyorum rokayıı kahvaltıda bile yiyorum ama çok çabuk çürüyor. onada bi çözüm bulabilsem. Pazar günü aldım bu gün çürümeye başlamış. Eşim şu bosch un yeni çıkan buzdolabından alcam diyor. bende gerek yok yeni eşyalarımız diye aldırmıyorum. Tupper alsam iyi olcak aslında. Herkez methediyor
Kıslaaar gece çok hareketli olan bebeğim bu sabah itibari ile hiç kıpırdamadı endişelenmeye başladım:44:
ben çok seviyorum rokayıı kahvaltıda bile yiyorum ama çok çabuk çürüyor. onada bi çözüm bulabilsem. Pazar günü aldım bu gün çürümeye başlamış. Eşim şu bosch un yeni çıkan buzdolabından alcam diyor. bende gerek yok yeni eşyalarımız diye aldırmıyorum. Tupper alsam iyi olcak aslında. Herkez methediyor
ogluşum teyzelerin bize geçmiş olsun demiyo bak
ogluma şikayet ediyom sizi
Kıslaaar gece çok hareketli olan bebeğim bu sabah itibari ile hiç kıpırdamadı endişelenmeye başladım:44:
günaydın canım gözün aydın bebeğin fotoğrafları çekilmedimi eklesene yiğenimizi sevelim :))
outlet benim evime çok yakın cihicco ya uğramadım ama ben pek bir fiyat değişikliği göremiyorum orda ama bu sefer sırf onun için giderim sana da haber veririm
ah canımmmm benim buzdolabım bosh un en son modellerinden biri gel gör ki benim ki de çürütüyordu kii bir çözüm buldum yeşillikleri güzelce yıkıyorum suyu süzüldükten sonra havlu peçeteye sarıp buzdolabı poşetine koyduktan sonra sebzelik kısmında saklıyorum sonra her yemeğimde yiceğim kadar çıkarıyorum ama tupper de iyi fikir tupper demişken kızlar eğer taze sağılmış süt alma imkanınız varsa onu tupperware kaplarda mayalayım ben yapıyorum yoğurtlarım çok güzel tutuyor
günaydın canım gözün aydın bebeğin fotoğrafları çekilmedimi eklesene yiğenimizi sevelim :))
outlet benim evime çok yakın cihicco ya uğramadım ama ben pek bir fiyat değişikliği göremiyorum orda ama bu sefer sırf onun için giderim sana da haber veririm
ah canımmmm benim buzdolabım bosh un en son modellerinden biri gel gör ki benim ki de çürütüyordu kii bir çözüm buldum yeşillikleri güzelce yıkıyorum suyu süzüldükten sonra havlu peçeteye sarıp buzdolabı poşetine koyduktan sonra sebzelik kısmında saklıyorum sonra her yemeğimde yiceğim kadar çıkarıyorum ama tupper de iyi fikir tupper demişken kızlar eğer taze sağılmış süt alma imkanınız varsa onu tupperware kaplarda mayalayım ben yapıyorum yoğurtlarım çok güzel tutuyor
tupperlar çok kullanışlı canım
roka,dereotu ve diğer yeşillikleri yıkayıp kurutup koyuyorum haftasına kadar bozulmadan duruyor
geçmiş olsun canom tansiyonun düşmüş olabilir canım. bir de kalbimiz çok hızlı çarpıyor, yoruluyor, nefesimiz kesiliyor artık çok çabuk yorulmamız normal. bir yandan tuzlu ayran içip bir yandan tuzu kesmemiz lazım nasıl olacaksa artık :)
dün çok hareketli olduğu için yorulmuştur bence keyfi gaaayet yerindedir ve ense yapıyordur ohh onun yerinde olmak vardı şimdi :) iyidir annesi iyidir.
Ben de çok severim.
Yapraklarını kağıt havluyla kurulayıp, cam kavanozun içine koyup ağızını sıkıca kapatırsan bir şey olmuyor. Bir de önce gazeteye sarıp, onu da poşetleyip kaldırabilirsin. En güzeli tupperware saklama kapları ama küçücük olanları bile çok pahalı. o yüzden cam kavanoz kullanıyorum ben.
kızlar günaydın dün ayrıntılı ultrosana girdik.çok güzeldi oğluşum maşallah sağlıklı.alışveriş için biraz dolaştım fiyatları görmek istemezsiniz.bide ankaradaki arkadaşlar ankarada cihicco nun outleti varmış gittiniz mi hiç
Rumuz 17 nasılsın canım
herşey yolunda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?