aman bazen o doktorlarda çok biliyor pastorize sterilize uht sütler saatler süren bir ısıl işlem değilki saniyeler sürüyor hatta en fazla 2-3 dk da al sana pastorize süt bizim evde yaptığımız ne ben en az 10 dakika kaynatıyorum sütü bakteri mi kalır hohhh rahatladımmm :)))canım taze sütte bakteri oranı yüksek oldugu için pastörize olmayan sütü kullanma demişti doktorummm kayınvalidem hep yollamak ister ben kabul etmiyorum
öyle yapayım bari. Bu dediğim buzdolabının bir bölümü tupper gibi yaa. onun için alayım diyor. daha yeni çıkmış bu modeli. Ama bende almasını masraf yapmasını istemşyorum. Bebeğimizn sadece Dr masrafı 12 bin lirayı buluyor zaten.
tupper alcaktım eşim alma buzdolabı alcam dedi. onuda ben aldırmadım hehehe ortada dımdızlak kaldım
Canım meraba. İyiyiz diyelim iyi olalım. Sabah, bulantı-kusmadan şikayet etmiştim ama Leyna ve Canomum haberini okuyunca halime şükrettim. Bel ağrılarım arttı bu ara ama normalmiş.
Dün misafirim vardı. Topu topu 3 kişiye tabak ve çay servisi yaptım, belim kopacak gibi oldu. Önceden ne dayanıklıymışız da haberimiz yokmuş.Sağlıklı geçen Her saniyemize şükretmek lazım yaa.
Bu arada sen tatile nereye gitmiştin canım?
Kızlarsüt ne içiyorsunuz? ben okuduğum bi yazıda kutu sütlerin hiç bir işe yaramadığını okumuştum. hamileliğimden beri kutu tüketmiyorum.
e peki ne içiyorsun derseniz. Sütaşın günlük cam şişede sütleri var onlardan içiyorum tadıda çok leziz. bazende ekerin sütü var günlük ondan içiyorum.
aman bazen o doktorlarda çok biliyor pastorize sterilize uht sütler saatler bir ısıl işlem değilki saniyeler sürüyor hatta en fazla 2-3 dk da al sana pastorize süt bizim evde yaptığımız ne ben en az 10 dakika kaynatıyorum sütü bakteri mi kalır hohhh rahatladımmm :)))
evet evet benim ki de öyle hatta sebzeler için uzun süre aynı tazeliğinde tutma gibi bir özelliği vardı yok bozmuyormuş yok kokmuyormuş hepsi hikaye canım yaa
Kızlarsüt ne içiyorsunuz? ben okuduğum bi yazıda kutu sütlerin hiç bir işe yaramadığını okumuştum. hamileliğimden beri kutu tüketmiyorum.
e peki ne içiyorsun derseniz. Sütaşın günlük cam şişede sütleri var onlardan içiyorum tadıda çok leziz. bazende ekerin sütü var günlük ondan içiyorum.
Espresso hoşgeldin canım. Tatilin acısı mı çıkıyor ne? Oğluna da maşşallah annesi 7-8 yanlış dediğin nedir ki? Aman kendine dikkat et, geçmiş olsun.
Denizcim seninki kokudan olmuş. kokulara karşı hassasiyetim benimde devam ediyor. Özellikle eşimin parfümü beni mahvediyor. Halbuki çok severek almıştım. Şimdi nolur sıkma diye yalvarıyorum. Sabah antrede sıkıp gitmiş. Sanırım onun kokusu beni mahvetti.
Bebeğin kıpırdamış bu arada.Ne güzel. Gözün aydın.
hadi yaaa öff uyuz oldum şimdi. hep ürünlerini satmak için güyya bişeyler uyduruyorlar. ortada gerçk bişey yok. En iyisi tupper almak yine.
leynacım sütü kaynatırken sürekli karıştırmaya çalış canım. Yine bir dergide okumuştum hahaha kendimi bi komik hissettim sürekli bir yerde okuyorum çünküsüt kaynarken yukarı doğru üstü baloncuk oluyorya orası kaynamadığı içinorada mikrop ve bakteriler kalabiliyormuş. Annemlerin uludağda yazlığı var gidince bazen bende taze süt alıyorum. ve kaynayınca sürekli karıştırıyorum. ama içimde hep bi acaba kalıyor
Canım meraba. İyiyiz diyelim iyi olalım. Sabah, bulantı-kusmadan şikayet etmiştim ama Leyna ve Canomum haberini okuyunca halime şükrettim. Bel ağrılarım arttı bu ara ama normalmiş.
Dün misafirim vardı. Topu topu 3 kişiye tabak ve çay servisi yaptım, belim kopacak gibi oldu. Önceden ne dayanıklıymışız da haberimiz yokmuş.Sağlıklı geçen Her saniyemize şükretmek lazım yaa.
Bu arada sen tatile nereye gitmiştin canım?
Benim kokudan oldu evet, bugün yiyemedim o yüzden.
Canım ben de eşimin parfümünden rahatsız oluyordum, daha hafif kokan bir tane aldık çok güzel kokusu. rahatsız etmiyor şimdi. ama senin hassasiyetin daha farklı ve daha fazla. kıyamam yaa. bir an önce atlatırsın inşallah Rumuzcum
Evet canımmm, minik minik ama gerçekten çok minik dokunuşlarla uyandırdı beni :)
annemlerin oturduğu yerin yakınında ufak bir köy var hayvancılık yapıyorlar annem hep oradan alır sütü benimkini de kaynatıp saklar ondan alırım ama her zaman mümkün olmuyor onun haricinde ben de aoç nin ( her yerde yoktur) yada sütaşın günlük sütlerini içiyorum senin gibi
o dergiye bir sormak lazım buharla sterilizasyon diye bir şeyden haberi yok muymuş :))
şaka bir yana evet ben de arada karıştırıyorum yoksa o baloncuktan dolayı süt de taşar
günaydın canım gözün aydın bebeğin fotoğrafları çekilmedimi eklesene yiğenimizi sevelim :))
outlet benim evime çok yakın cihicco ya uğramadım ama ben pek bir fiyat değişikliği göremiyorum orda ama bu sefer sırf onun için giderim sana
sağol canım ya şu alışverişlere başlasak artık iyi olcak her şey çok pahallı burada.resmini çektiler eşim gelsin yükletim inş.bide leyna bebeğim tersmiş kasık ağrısı ondanmış
Al bendende o kadar eskiden ne dayanıklı, ne iyiymişiz yaa. Hamile değilken evim dublex her tarafı siler süpürür üstüne hazırlık yapar bide misafir ağarlardım banamısın demezdi. Şimdi bi banyo bir mutfak yerlerini silsem canım çıkıyor. Eski hallerimi unuttum sanki hep böyle kalcam sanıyorum valla yaa. bilinçaltıma bile yerleşti
ayy yesinler onun mini mini dokunuşlarını için gıdıklanmıştır çok güzel keşke hep tekmeleseler çok mutlu oluyorum ben
sağol canım ya şu alışverişlere başlasak artık iyi olcak her şey çok pahallı burada.resmini çektiler eşim gelsin yükletim inş.bide leyna bebeğim tersmiş kasık ağrısı ondanmış
dün karnıma kumandayı koymuştum bir vurdu fırladı kuman tabiki bende ağladım sevinçten
nasıl tersmiş anlayamadım canımmm:26:
ben yarın kocamı ikna ettim sayılır beşik bakmaya götürcem gitmişkende bişler aldırırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?