2011 Ekim Anneleri

canım taze sütte bakteri oranı yüksek oldugu için pastörize olmayan sütü kullanma demişti doktorummm kayınvalidem hep yollamak ister ben kabul etmiyorum
aman bazen o doktorlarda çok biliyor pastorize sterilize uht sütler saatler süren bir ısıl işlem değilki saniyeler sürüyor hatta en fazla 2-3 dk da al sana pastorize süt bizim evde yaptığımız ne ben en az 10 dakika kaynatıyorum sütü bakteri mi kalır hohhh rahatladımmm :)))

evet evet benim ki de öyle hatta sebzeler için uzun süre aynı tazeliğinde tutma gibi bir özelliği vardı yok bozmuyormuş yok kokmuyormuş hepsi hikaye canım yaa

Son düzenleme:

evet şükür bunlar güzel şikayetler:)
canım Antalyaya gittim ben

ben 2 günde 1 günlük süt alıyorum cam şişede..hergün 1 bardak içiyorum

hadi yaaa öff uyuz oldum şimdi. hep ürünlerini satmak için güyya bişeyler uyduruyorlar. ortada gerçk bişey yok. En iyisi tupper almak yine.

leynacım sütü kaynatırken sürekli karıştırmaya çalış canım. Yine bir dergide okumuştum hahaha kendimi bi komik hissettim sürekli bir yerde okuyorum çünkü süt kaynarken yukarı doğru üstü baloncuk oluyorya orası kaynamadığı içinorada mikrop ve bakteriler kalabiliyormuş. Annemlerin uludağda yazlığı var gidince bazen bende taze süt alıyorum. ve kaynayınca sürekli karıştırıyorum. ama içimde hep bi acaba kalıyor

annemlerin oturduğu yerin yakınında ufak bir köy var hayvancılık yapıyorlar annem hep oradan alır sütü benimkini de kaynatıp saklar ondan alırım ama her zaman mümkün olmuyor onun haricinde ben de aoç nin ( her yerde yoktur) yada sütaşın günlük sütlerini içiyorum senin gibi

Benim kokudan oldu evet, bugün yiyemedim o yüzden.
Canım ben de eşimin parfümünden rahatsız oluyordum, daha hafif kokan bir tane aldık çok güzel kokusu. rahatsız etmiyor şimdi. ama senin hassasiyetin daha farklı ve daha fazla. kıyamam yaa. bir an önce atlatırsın inşallah Rumuzcum
Evet canımmm, minik minik ama gerçekten çok minik dokunuşlarla uyandırdı beni :)

merhaba kızlar bayadır giremedim her gün misafir ağırladım..bugünde sağlık ocağına gidicem aşı daha olmadım haftaya olayım diyorum:18:..geçmişide okuyamadım siz neler yapıyosunuz ne var ne yok..

o dergiye bir sormak lazım buharla sterilizasyon diye bir şeyden haberi yok muymuş :))
şaka bir yana evet ben de arada karıştırıyorum yoksa o baloncuktan dolayı süt de taşar

Al bendende o kadar eskiden ne dayanıklı, ne iyiymişiz yaa. Hamile değilken evim dublex her tarafı siler süpürür üstüne hazırlık yapar bide misafir ağarlardım banamısın demezdi. Şimdi bi banyo bir mutfak yerlerini silsem canım çıkıyor. Eski hallerimi unuttum sanki hep böyle kalcam sanıyorum valla yaa. bilinçaltıma bile yerleşti

ayy yesinler onun mini mini dokunuşlarını için gıdıklanmıştır çok güzel keşke hep tekmeleseler çok mutlu oluyorum ben

Bir tanıdığım her zaman süt alamıyorum vaktim olmuyor die. Sütü alıp kaynatıyordu. Sonra sıcakken cam kavonozlara koyuyordu. al sana pastörize süt bi kerede ben denedim gayet iyi oldu

o dergiye bir sormak lazım buharla sterilizasyon diye bir şeyden haberi yok muymuş :))
şaka bir yana evet ben de arada karıştırıyorum yoksa o baloncuktan dolayı süt de taşar

dergiye sorcamda bizim eve ayda 9 dergi giriyor ev dergi kaynıyor bulabilirsem sorarım ehehehe

yaa dimiii ben hergün kalkıp yerleri süpürür silerdim koltuklarımı çekerdim şimdiii totoşumu kaldıramıyorum komşularım
sanki evine gelen giden çok gibi hergün temizlik yapıyorsun derdiler valla evimi dip köşe temizlemeyi özledimmmmm

sağol canım ya şu alışverişlere başlasak artık iyi olcak her şey çok pahallı burada.resmini çektiler eşim gelsin yükletim inş.bide leyna bebeğim tersmiş kasık ağrısı ondanmış

nasıl tersmiş anlayamadım canımmm:26:
ben yarın kocamı ikna ettim sayılır beşik bakmaya götürcem gitmişkende bişler aldırırım artık

leynam canım benim çok çok geçmiş olsun, Allah yaşatmasın bir daha zamanında sağlıkla gelsin inşallah yakışıklı oğlun

nasıl tersmiş anlayamadım canımmm:26:
ben yarın kocamı ikna ettim sayılır beşik bakmaya götürcem gitmişkende bişler aldırırım artık

Ne güzel. Benim eşim hiç bişey almıyor yauu. Ramazandan sonra alcakmışız her şeyini. karnım burnumda nasıl alcaksamm.

temmuzun ilk günleri burda bebek fuarı var oraya gitmeye ikna ettim belki bişiler alırız ordan :)

benim bebek odamı babamlar alcaklar bizde adettir. babamla anneme kalsa ben 3 aylık hamileyken alıcaklardı ama ben istemedim. onuda ramazdandan osnra alaım diye ben dedim. ama annemin hiç eli durmuyor sürekli bişiler alıyor. bebeğe canım annem anne işte yaa ötesi varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…