2011 Ekim Anneleri

çiçeklerle gelmişsin.demek ki durumlar iyi. dimi??

Çok şükür büyük bir problem yok.

4 ünitemi İyiki gitmişsin ozaman, demek kansız kalınca bebek kareket edemiyor oksijen azlığından dolayı kıyamam yaa, kan yapıcı şeyler yemeni söylemedilermi? Şimdi nasıl oynuyormu?

Bir sürü tavsiyelerde bulundu çok dikkat etmem gerektiğini,kansızlığın erken doğuma sebep olabileceğini söyledi.
Bu gün o kadar yoruldum ki şu an bacaklarımı bile hissedemiyorum masamı toplayıp eve gidip dinleneceğim uzandığım zaman minnoşumun hareketlerini hissederim diye ümit ediyorum.

böreğin yanına menemen daha güzel olur yanına kahvaltılık ve çayla ıspanakla kıymayı bence yarın sulu yemek olarak değerlendir...(yumurtayı bir yere sığdıramadım onunla iyi anlaşamıyorum)

ayyy zaten kızımlan acıktık böle börekmiş,ıspanakmış yazıp içimin yağlarını eritiyorsunuz ona göre. Bende kıymalı melemen yapıcam akşam yanınada karpus kesicem ama okadar. hiç börek çörek yapçak halim yok buaralar çok yoruldum ( keşke benim annemde buralarda olsaydı o bana börek yapardı pufffffffffff
Neyse zaten doktorum kızartma,şekerli şeyler,tuzlu ve turşulu şeyleri yasakladı. UNUT dedi. Hıhhh aldığım 3 kilo gözüne battı neymiş meyve yiycekmişim yaaa dondurmayı bile yasakladı ne yiyceksem artık....
Bide haftasonu patates kızartması yok dedi durdu sanki mutfağıma kamera yerleştirmiş nerden biliyoki benim hafta sonu patates kızartması yediğimi ????

evet canım benimkiler erkek. iki tane oğluşum olacak:)))inşallahh

Bir sürü tavsiyelerde bulundu çok dikkat etmem gerektiğini,kansızlığın erken doğuma sebep olabileceğini söyledi.
Bu gün o kadar yoruldum ki şu an bacaklarımı bile hissedemiyorum masamı toplayıp eve gidip dinleneceğim uzandığım zaman minnoşumun hareketlerini hissederim diye ümit ediyorum.[/QUOTE]

Ya nickini söyleyemiyorum uzun geliyor end. dememin mahsuru yoktur umarım. Peki sende halsizlik yada her hangi bir belirti olmadımı? Kansızlık insanda bayılmaya filan yol açıyor bildiğim kadarıyla, 4 ünite kan yemişsin hiç mi belirtin olmadı bu kadar olana kadar merak ettim?

hoşbulduk taklım. Buaralar arap atları gibiyim. bir oraya koşuyorum bir buraya. aslında daha işim çok ama biraz kaçamak yapıyorum napim kızım sıkılmış çalışmaktan :))

aaa bak kıymalı menemenime laf söyletmem hhiiiçç de ağır olmuyor ekmaği bandıra bandıra yiyeceksin çok da güzel çok da pratik
kıymalı ıspanaklı menemen mihiç duymadım da yemedim de nasıl olur ki tadı hanzade yarın deneyiminin sonucunu bekliyorum arkadaşım bakalım nasıl olcak
ay canım hakkını helal et yapabilirsen hazır yufkayla da güzel olur börek doktora da her şeyi söylemeyiverelim onalara göre de onu yeme bunu ye yok öyle hamileyim ben kızartma da yiyecem bananeeee

Fenamı işte ne yapıcağını buldun bak ne güzel, bende börek şörek yemiyorum hamileliğimin başından beri ilk defa yaptım ama neden sor bi? Eşim geçen akşam üzerini değişiyordu bir ona baktım, bir kendime.. benden fit ve zayıf duruyor adam hemen kilo aldırmam lazım diye düşündüm pilav hamur işi mantı makarna ne varsa yapıyorum yanına bir iki zeytinyağlıda yapıyorum kendime ama o hamur işi ve pilav türlerine bayılır yesinde şişsin sonra beraber veririz böyle fit durunca sinirim bozuluyor

Ay ne güzel söyledin Eslem, dimi rızkıyla gelir hem onlar için gelicez işe tekrar.. Nasip olurda sağ salim kavuşursak kuzulara birbirimizi kaybetmeyelim işe başladığımız ilk dönemlerde çok ihtiyacımız olucak desteğe çoook :)

Son düzenleme:

evet cnm yaaa ama leyna sınıf başkanı değilmiydi hala telefonları toplamadı:)999

Ya nickini söyleyemiyorum uzun geliyor end. dememin mahsuru yoktur umarım. Peki sende halsizlik yada her hangi bir belirti olmadımı? Kansızlık insanda bayılmaya filan yol açıyor bildiğim kadarıyla, 4 ünite kan yemişsin hiç mi belirtin olmadı bu kadar olana kadar merak ettim?[/QUOTE]

Ben her sene ortalama 80 tane kansızlık için iğne oluyorum ama daha bir ay önce hemogram yaptırmıştım kan değerlerm gayet iyiydi.Hiç bir belirti yoktu aksine yaramaz çocuklar gibi ne evde ne işte dur durağım yok kıpır kıpırdım.Geçen gün parmağıma zımba teli battı minicik yer öylesine kanadı ki hayret etmiştim meğer trombosit değerlerim de düşükmüş önümüzdeki hafta trombosit takviyesi yapıcaklar ve sebebini araştırıcaklar o zamana kadar bardak yıkamam bile yasak bir yerini kesersin kanı durduramayız dedi doktor :44:

Eşimden utanır oldum adamcağız her akşam lavobolara kadar çamaşır suyuyla yıkıyorşimdi bulaşıklar da ona kaldı

kaça mal ettin 60 tanesini çok merak ederim de böyle şeyleri:78:
çok güzellermiş özellikle mavi olanına bayıldım sizi hatırlatacak yakınlarınıza ne güzel...

canım tanesi 1 lira , 60 tane aldım, ama sanırım bi 20 tane daha alıcam, yetmicek gibi.. böyle şeyler dükkanlard pahalı ama eminönünde baya uygun ve çok çeşit var, 3 liralık şeyi 1 liraya alabiliyosun

Ben her sene ortalama 80 tane kansızlık için iğne oluyorum ama daha bir ay önce hemogram yaptırmıştım kan değerlerm gayet iyiydi.Hiç bir belirti yoktu aksine yaramaz çocuklar gibi ne evde ne işte dur durağım yok kıpır kıpırdım.Geçen gün parmağıma zımba teli battı minicik yer öylesine kanadı ki hayret etmiştim meğer trombosit değerlerim de düşükmüş önümüzdeki hafta trombosit takviyesi yapıcaklar ve sebebini araştırıcaklar o zamana kadar bardak yıkamam bile yasak bir yerini kesersin kanı durduramayız dedi doktor :44:

Eşimden utanır oldum adamcağız her akşam lavobolara kadar çamaşır suyuyla yıkıyorşimdi bulaşıklar da ona kaldı[/QUOTE]

Önceden vardı yani kansızlığın, 80 iğne demek. Kan iğnelerinin acısıda berbattır bilirim düşüklerimde yemiştim.. Utanma bilerek yapmıyosun, geçiic bir süre dikkat edin tabiki... Bu önemli, önceden nedeninede bakılsın ki doğumda risk teşkil etmesin.. Çok geçmiş olsun yine, bu hemogram'ı sürekli yaptır bence ayda en az 2defa.

Son düzenleme:
Oturduğum yerde su gibi oldu sırtım yine Kalkıp dolaşayım biraz, bacaklarım açılsın 2 saattir oturuyorum. İşleride serdim yarın yamulurum yine akşama kadar :)

Ahhh o iğneler totomun üzerine oturamaz hale geliyorum yapıldığı yer morarıyor sertleşiyor ve aylarca geçmiyor bundan böyle daha dikkatli olacağım.
Uğur böcüğüme(eşime)uğur böcekli mutfak önlüğü aldım akşam bulaşıkları yıkarken resmini çekerim yarında eklerimsonra bu resimlerle şantaj yaparım dediğimden çıkarsan face eklerim bunları diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…