çiçeklerle gelmişsin.demek ki durumlar iyi. dimi??
4 ünitemiİyiki gitmişsin ozaman, demek kansız kalınca bebek kareket edemiyor oksijen azlığından dolayı kıyamam yaa, kan yapıcı şeyler yemeni söylemedilermi? Şimdi nasıl oynuyormu?
böreğin yanına menemen daha güzel olur yanına kahvaltılık ve çayla ıspanakla kıymayı bence yarın sulu yemek olarak değerlendir...(yumurtayı bir yere sığdıramadım onunla iyi anlaşamıyorum)
çok güzelmiş iyi günlerde sağlıkla yatsınlar inş. annesi. İkiside erkekmi?
İnş. inş. valla ne zormuş yauu her gün başka bi tarafım ağrıyor. Artık kocamada bişi demek istemiyorum. ne nazlı kadın bu demesin sonra diyeama bende hakkaten nazlıyım, bide gerçekten oram buram ağrıyınca napayım yaa :78:
canım benim çok teşekkür ederim evet tatlım gerçekten de o benim hayatımın en güzel hediyesi:)Doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşının en güzel hediyesi seninle
Hoişgeldiniz sizde özlettiniz kendinizi fatoş hanııım bu ara görüşemiyoruz topikçe herkes yoğun herkes bi alemlerde :))
Hım tamam o zaman menemene ne katıcam kıyma ağır gelir sucukta olmaz dimi bana zararlı? Leyna ne istiyosun yımırtalardan sen kuzum :)))
Kıymalı ıspanaklı menemen hııımm hiç yapmadım ama düşündümde domates salça soğan ıspanak evet evet güzel olur tamam bunu yapıcam güzel :) Yarınada Allah kerim artık... Sağolun kızlarr..
aaa bak kıymalı menemenime laf söyletmem hhiiiçç de ağır olmuyor ekmaği bandıra bandıra yiyeceksin çok da güzel çok da pratikHoişgeldiniz sizde özlettiniz kendinizi fatoş hanııım bu ara görüşemiyoruz topikçe herkes yoğun herkes bi alemlerde :))
Hım tamam o zaman menemene ne katıcam kıyma ağır gelir sucukta olmaz dimi bana zararlı? Leyna ne istiyosun yımırtalardan sen kuzum :)))
Kıymalı ıspanaklı menemen hııımm hiç yapmadım ama düşündümde domates salça soğan ıspanak evet evet güzel olur tamam bunu yapıcam güzel :) Yarınada Allah kerim artık... Sağolun kızlarr..
ay canım hakkını helal et yapabilirsen hazır yufkayla da güzel olur börek doktora da her şeyi söylemeyiverelim onalara göre de onu yeme bunu ye yok öyle hamileyim ben kızartma da yiyecem bananeeeeayyy zaten kızımlan acıktık böle börekmiş,ıspanakmış yazıp içimin yağlarını eritiyorsunuz ona göre. Bende kıymalı melemen yapıcam akşam yanınada karpus kesicem ama okadar. hiç börek çörek yapçak halim yok buaralar çok yoruldum( keşke benim annemde buralarda olsaydı o bana börek yapardı pufffffffffff
Neyse zaten doktorum kızartma,şekerli şeyler,tuzlu ve turşulu şeyleri yasakladı. UNUT dedi. Hıhhh aldığım 3 kilo gözüne battı neymiş meyve yiycekmişim yaaa dondurmayı bile yasakladı ne yiyceksem artık....
Bide haftasonu patates kızartması yok dedi durdu sanki mutfağıma kamera yerleştirmiş nerden biliyoki benim hafta sonu patates kızartması yediğimi ????
ayyy zaten kızımlan acıktık böle börekmiş,ıspanakmış yazıp içimin yağlarını eritiyorsunuz ona göre. Bende kıymalı melemen yapıcam akşam yanınada karpus kesicem ama okadar. hiç börek çörek yapçak halim yok buaralar çok yoruldum( keşke benim annemde buralarda olsaydı o bana börek yapardı pufffffffffff
Neyse zaten doktorum kızartma,şekerli şeyler,tuzlu ve turşulu şeyleri yasakladı. UNUT dedi. Hıhhh aldığım 3 kilo gözüne battı neymiş meyve yiycekmişim yaaa dondurmayı bile yasakladı ne yiyceksem artık....
Bide haftasonu patates kızartması yok dedi durdu sanki mutfağıma kamera yerleştirmiş nerden biliyoki benim hafta sonu patates kızartması yediğimi ????
benimde tek derdim kredi yoksa hiç istemiyorum her anını yaşamak istiyorum ama çocuklar nasibiyle gelir derler hanzadecim inşallah Allah yardımcımız bize sağlık ve sıhhat versinde çalışalım zaten çalışsakta çocuklarımız için değilmi??
Fenamı işte ne yapıcağını buldun bak ne güzel, bende börek şörek yemiyorum hamileliğimin başından beri ilk defa yaptım ama neden sor bi? Eşim geçen akşam üzerini değişiyordu bir ona baktım, bir kendime.. benden fit ve zayıf duruyor adamhemen kilo aldırmam lazım diye düşündüm pilav hamur işi mantı makarna ne varsa yapıyorum yanına bir iki zeytinyağlıda yapıyorum kendime ama o hamur işi ve pilav türlerine bayılır yesinde şişsin sonra beraber veririz böyle fit durunca sinirim bozuluyor
Ay ne güzel söyledin Eslem, dimi rızkıyla gelir hem onlar için gelicez işe tekrar.. Nasip olurda sağ salim kavuşursak kuzulara birbirimizi kaybetmeyelim işe başladığımız ilk dönemlerde çok ihtiyacımız olucak desteğe çoook :)
aaa bak kıymalı menemenime laf söyletmem hhiiiçç de ağır olmuyor ekmaği bandıra bandıra yiyeceksin çok da güzel çok da pratik
kıymalı ıspanaklı menemen mihiç duymadım da yemedim de nasıl olur ki tadı hanzade yarın deneyiminin sonucunu bekliyorum arkadaşım bakalım nasıl olcak
Bende ilk defa yapıcam ama güzel olur gibime geldi ıspanağı çok severim, aslında bu iç malzemeyi börek içine koyucaksınAz kıyma, domates ve ıspanak ama suyunu iyice çekecek kavrulcak ımm güzel olur yarın anlatırım tadını :))
burda göremedim seni, facede kutladım canım doğum günün kutlu mutlu olsun
Bir sürü tavsiyelerde bulundu çok dikkat etmem gerektiğini,kansızlığın erken doğuma sebep olabileceğini söyledi.
Bu gün o kadar yoruldum ki şu an bacaklarımı bile hissedemiyorum masamı toplayıp eve gidip dinleneceğim uzandığım zaman minnoşumun hareketlerini hissederim diye ümit ediyorum.
evet cnm yaaa ama leyna sınıf başkanı değilmiydi hala telefonları toplamadı:)999
kaça mal ettin 60 tanesini çok merak ederim de böyle şeyleri:78:
çok güzellermiş özellikle mavi olanına bayıldımsizi hatırlatacak yakınlarınıza ne güzel...
Ya nickini söyleyemiyorum uzun geliyor end. dememin mahsuru yoktur umarım. Peki sende halsizlik yada her hangi bir belirti olmadımı? Kansızlık insanda bayılmaya filan yol açıyor bildiğim kadarıyla, 4 ünite kan yemişsin hiç mi belirtin olmadı bu kadar olana kadar merak ettim?
kızlar bugün benim DOĞUM GÜNÜMmMmMama hiç kimse doğum günümü kutlamamış
kızlar bugün benim DOĞUM GÜNÜMmMmMama hiç kimse doğum günümü kutlamamış
canım çok teşekkür ederim:) amin kuzucum inşallah:))ah canımm
ben bilmiyordum
doğum günün kutlu olsun iyi ki doğmuşsun ömrün uzun ve sağlıklı olsun inşallah işte bunlar da çiçeklerin
Önceden vardı yani kansızlığın, 80 iğne demek. Kan iğnelerinin acısıda berbattır bilirim düşüklerimde yemiştim.. Utanma bilerek yapmıyosun, geçiic bir süre dikkat edin tabiki... Bu önemli, önceden nedeninede bakılsın ki doğumda risk teşkil etmesin.. Çok geçmiş olsun yine, bu hemogram'ı sürekli yaptır bence ayda en az 2defa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?