2011 Ekim Anneleri

Akşama bi yemek söyleyinde yapayım , canım çeker belki bende ne yapıcağımı bilmiyorum ufff
ben kayınvalidemin buzluğunda dursun gelene gidene yaparsın diye elleriyle yaptığı börekleri buzluktan çıkarıp fırında pişiricim dün kıymalı menemen yapmıştım ama onu daha önce söyledim başka ne olaki düşününce de aklıma gelmez

4 ünitemi İyiki gitmişsin ozaman, demek kansız kalınca bebek kareket edemiyor oksijen azlığından dolayı kıyamam yaa, kan yapıcı şeyler yemeni söylemedilermi? Şimdi nasıl oynuyormu?

bende bundan sonra sonra daha küçük ve aile ortamı gibi olan yerlerde çalışmak istiorum inşallah herşey yolunda gider doğumdan sonra hemen toparlanırsam şartlarıne kadar iyi olursa o kadar sömürüp posanı çıkarmaya çalışıyorlar hanzadecim keşke herkes eda gibi özverili çalışmanın mükafatını alsaydı herkesin karşısına onunki gibi patronlar çıkmıyo

Geçmiş olsun canım maşallah bebeğine Dikkat et canım kendine sende

kızlar bugün benim DOĞUM GÜNÜMmMmM ama hiç kimse doğum günümü kutlamamış

Doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşının en güzel hediyesi seninle

Dün akşam milföy böreği yaptım eşime sosisli kendime patatesli, hala var... Mikroda ısıtırım akşam sımsıcacık olur :) yanına menemen mi yapsam bende, olabilir ama totom fena yaa bu hemoroid beni zıplatacak ama du bakalım biliyosunuz domates baş düşmanı, neyse bi kereden bişi olmaz :) Menemen menemen menemen, ya yada kıymam var evde ıspanakla kıyma kavurup yumurtamı kırsam :44:

ay canım iyiki de gitmişsin doktor teşhisi hemen koymuş kan yapıcı şeyler de ye bari siyah üzüm harnup pekmezi dikkat et kendine bununla geçmiş olsun.

ah canımm
ben bilmiyordum
doğum günün kutlu olsun iyi ki doğmuşsun ömrün uzun ve sağlıklı olsun inşallah işte bunlar da çiçeklerin

endlesslove geçmiş olsun cnm şükür önemli bişi yokmuş

advocate seninde doğumgünün kutlu olsun biricik kızınla kutlarsın inşallah seneye

Bende 5 yıl özverili çalıştım sonra özveriyşi bıraktım şimdi5 yıldırda özverisiz çalışıyorum ama hala aynı önceden zemini sağlam hazırladım ama haklısın kendini yiyip bitirmeye değmiyor önce kendini düşüneceksin ne olursa olsun... Eslem benimde nasip olursa doğumdan sonra çalışmam şart hem maaşım hem işim iyi dönücem yani her halükarda ama son günlerde bebeğimi nasıl bırakırım diye düşünmeye başladım ben bi garip oldum, eşim çocuğu kimseye bırakma istersen gitme işe dedi doğumdan sonra ama ev kredisi var bizimde Neyse o zaman olsun bakıcaz bi hal çaresine...

böreğin yanına menemen daha güzel olur yanına kahvaltılık ve çayla ıspanakla kıymayı bence yarın sulu yemek olarak değerlendir...(yumurtayı bir yere sığdıramadım onunla iyi anlaşamıyorum)

kıymalı ıspanaklı menemen yap şekerim yanındada sosisli patatesli börek yiyin

geçmiş olsun canım, iyiki gitmişsin 4 ünite ne çokmuş yaaa şimid bikaç gündür kan hapımı sallayıp içmediğim geldi aklıma

Endlesss geçmiş olsun canım yaa. Allahtan bıdığın iyiymiş. Aman Allahım korusun bebekleri de bizleri de...

Canım mutlu yıllaaaaar. Demek sende ikizler burcusun. Seneye bıdığınla doğum gününü kutlamayı nasip etsin Allah.

Ben de aile şirketindeyim 8 yıl oldu ama benim patronlarım tonton değil. Ben her işe koştuğumda harikasın süpersin, bir şey istediğimde bakarız. Deli gibi kendimi parçaladım zamanında hiç alakam olmayan işleri yaptım teşekkür bile etmediler. Her sene zam zamanı başka bir bahane uydurdular. Geçen kasım ayında çıkmayı düşünüyorum dedim iş bulunca :)) Şubatta beni yanlarına çağırıp çıkacaksan zam yapmıcaz dediler BEn şoku atlattıktan sonra siz yapın ben çıkarım çıkmam bana kalmış dedim. O sıra iş bulmadan da çıkmam maddi yönden bizi sarsıcaktı ama o gün öyle bir dua etmişimki sinirle peşine 1 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim , 1 ay sonra eşim iş değiştirdi. Ve bende Eylülde tamamen buradan kurtulucak olmanın sevincini yaşıyorum.

benimde tek derdim kredi yoksa hiç istemiyorum her anını yaşamak istiyorum ama çocuklar nasibiyle gelir derler hanzadecim inşallah Allah yardımcımız bize sağlık ve sıhhat versinde çalışalım zaten çalışsakta çocuklarımız için değilmi??

biz geldikkkkk :119: umarım hemen iş çıkmazda biraz kalırım :126:

Hoişgeldiniz sizde özlettiniz kendinizi fatoş hanııım bu ara görüşemiyoruz topikçe herkes yoğun herkes bi alemlerde :))

böreğin yanına menemen daha güzel olur yanına kahvaltılık ve çayla ıspanakla kıymayı bence yarın sulu yemek olarak değerlendir...(yumurtayı bir yere sığdıramadım onunla iyi anlaşamıyorum)

Hım tamam o zaman menemene ne katıcam kıyma ağır gelir sucukta olmaz dimi bana zararlı? Leyna ne istiyosun yımırtalardan sen kuzum :)))

kıymalı ıspanaklı menemen yap şekerim yanındada sosisli patatesli börek yiyin

Kıymalı ıspanaklı menemen hııımm hiç yapmadım ama düşündümde domates salça soğan ıspanak evet evet güzel olur tamam bunu yapıcam güzel :) Yarınada Allah kerim artık... Sağolun kızlarr..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…