ben kayınvalidemin buzluğunda dursun gelene gidene yaparsın diye elleriyle yaptığı börekleri buzluktan çıkarıp fırında pişiricim dün kıymalı menemen yapmıştım ama onu daha önce söyledim başka ne olaki düşününce de aklıma gelmezAkşama bi yemek söyleyinde yapayım , canım çeker belki bende ne yapıcağımı bilmiyorum ufff
Ben geldim çok şükür bebeğim iyi
aşırı derecede kansızlık varmış dört ünite kan verdiler.Bebek oksijenin büyük bölümünü kandan aldığı için güçsüz düşmüş ayrıntılı ultrason da bebeği basleyen damarların kan akışına bakmışlardı bu gün tekrar baktılar kan akımı iyi diye not düşmüşler bundan sonra düzenli olarak hemoglabin takibi yaptıracağım:94:
aşırı derecede kansızlık varmış dört ünite kan verdiler.Bebek oksijenin büyük bölümünü kandan aldığı için güçsüz düşmüş ayrıntılı ultrason da bebeği basleyen damarların kan akışına bakmışlardı bu gün tekrar baktılar kan akımı iyi diye not düşmüşler bundan sonra düzenli olarak hemoglabin takibi yaptıracağım:94:
kızlar bugün benim DOĞUM GÜNÜMmMmMama hiç kimse doğum günümü kutlamamış
evet canım gönderdim ama hala kurtun otopsi raporu filan gelmedi. çok yavaş işliyor ordada işler :)
ben kayınvalidemin buzluğunda dursun gelene gidene yaparsın diye elleriyle yaptığı börekleri buzluktan çıkarıp fırında pişiricim dün kıymalı menemen yapmıştım ama onu daha önce söyledim başka ne olaki düşününce de aklıma gelmez
ay canım iyiki de gitmişsin doktor teşhisi hemen koymuş kan yapıcı şeyler de ye bari siyah üzüm harnup pekmezi dikkat et kendine bununla geçmiş olsun.Ben geldim çok şükür bebeğim iyi
Ahhh görmemişim canım ya ağlama ağlamaa kıyamam, nice güzel senelere prensesin annesi :)
bende bundan sonra sonra daha küçük ve aile ortamı gibi olan yerlerde çalışmak istiorum inşallah herşey yolunda gider doğumdan sonra hemen toparlanırsam şartlarıne kadar iyi olursa o kadar sömürüp posanı çıkarmaya çalışıyorlar hanzadecim keşke herkes eda gibi özverili çalışmanın mükafatını alsaydı herkesin karşısına onunki gibi patronlar çıkmıyo
Dün akşam milföy böreği yaptım eşime sosisli kendime patatesli, hala var... Mikroda ısıtırım akşam sımsıcacık olur :) yanına menemen mi yapsam bende, olabilir ama totom fena yaa bu hemoroid beni zıplatacak ama du bakalım biliyosunuz domates baş düşmanı, neyse bi kereden bişi olmaz :) Menemen menemen menemen, ya yada kıymam var evde ıspanakla kıyma kavurup yumurtamı kırsam :44:
Dün akşam milföy böreği yaptım eşime sosisli kendime patatesli, hala var... Mikroda ısıtırım akşam sımsıcacık olur :) yanına menemen mi yapsam bende, olabilir ama totom fena yaa bu hemoroid beni zıplatacak ama du bakalım biliyosunuz domates baş düşmanı, neyse bi kereden bişi olmaz :) Menemen menemen menemen, ya yada kıymam var evde ıspanakla kıyma kavurup yumurtamı kırsam :44:
bende bundan sonra sonra daha küçük ve aile ortamı gibi olan yerlerde çalışmak istiorum inşallah herşey yolunda gider doğumdan sonra hemen toparlanırsam şartlarıne kadar iyi olursa o kadar sömürüp posanı çıkarmaya çalışıyorlar hanzadecim keşke herkes eda gibi özverili çalışmanın mükafatını alsaydı herkesin karşısına onunki gibi patronlar çıkmıyo
Bende 5 yıl özverili çalıştım sonra özveriyşi bıraktım şimdi5 yıldırda özverisiz çalışıyorum ama hala aynı önceden zemini sağlam hazırladım ama haklısın kendini yiyip bitirmeye değmiyor önce kendini düşüneceksin ne olursa olsun... Eslem benimde nasip olursa doğumdan sonra çalışmam şart hem maaşım hem işim iyi dönücem yani her halükarda ama son günlerde bebeğimi nasıl bırakırım diye düşünmeye başladım ben bi garip oldum, eşim çocuğu kimseye bırakma istersen gitme işe dedi doğumdan sonra ama ev kredisi var bizimdeNeyse o zaman olsun bakıcaz bi hal çaresine...
biz geldikkkkk :119: umarım hemen iş çıkmazda biraz kalırım :126:
böreğin yanına menemen daha güzel olur yanına kahvaltılık ve çayla ıspanakla kıymayı bence yarın sulu yemek olarak değerlendir...(yumurtayı bir yere sığdıramadım onunla iyi anlaşamıyorum)
kıymalı ıspanaklı menemen yap şekerim yanındada sosisli patatesli börek yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?