2011 Ekim Anneleri

Doğum sancıların tutunca kesinlikle inanır O sancılar şimdiki ufak sancılara benzemiyor canım, hatta napıcağını şaşırıp bocalayabilir şok olur filan falan :)

Öyle umursuz beyler var ki!mesela abicim ve eşim al birini vur ötekine

Abimin eşi doğum sancılarından kıvranıyordu gece saat 03:00 civarı abimi uyandırmanın mümkünü yokbiz dürttükçe beş dakika daha diyo tekrar uyukluyor saat 05:00 civarı sürükleyerek kaldırdık yataktan aşağı indik aracı çalıştırdı tam hareket edicez tuvaletim geldi dedi tekrar eve çıktıbir yarım saatte öyle bekledik kızcağız dayanamaz halde hastane yaklaşık 45 dk.uzaklıkta beni en yakın hastaneye götürün diye yırtınıyor abim sanırım halen uyanamamış....
Sancılar iyice sıklaştı çığlık kıyamet:95:Telaaat geliyor Telat abimden yanıt;saçmalama laaan ne geliyor lan...güç bela hastaneye yetişdik bebek 10 dk sonra doğdu.hiç unutmam o geceyi
işte bu o gecenin kahramanı Eda
[URL=http://www.yukleresim.com/]
Yukleresim.com[/URL]

[QUOTE

amin canım Allah razı olsun
moral olmazmı ne kadar daha yaşarım diyen adam şimdi torunuyla ilgili gelecek planları yapıyor çok şükür, babama ilaç olucak yavrum inşallah

İnşallah canım torun bir başkadır yeniden hayata bağlancak bak ne güzel diyorsun torunuyla ilgili gelecek planları yapıyor diye şimdiden hele bide doğsun sen o zaman gör :)

Ağzım açık okudum, kınamıcam ama bu nasıl bir uykudur böyle, ay birde wc ye geri gitmiş ( doğum olucak diye şoka girmiş olmasın ) Bence sen doğuma yakın evde bir kişi daha bulundur araç kullanabilen bu eşler şok olup kalıyo demek Ama bu minik güzelliğede değer maşallah halası çok şeker.

ay yerim onun boncuk gözleriniiiiiiiiiiiiiii
yaa benim eşim ben kapıyı kapatırken düştüğümden korkup yataktan sıçrıyosa dogum sancısında uçar heralde
o telaşla beni yada dogum çantamızı unutmaz inşallahhh
abinde maşalllahh iyi acıktım deyip yolda dürümcüye falan girmemiş

O gece nöbetten gelmişti yorgundu ama her hali öyle vurdum duymaz zaten,eee dedim benim eşimde öyle geçen sabah ilk defa midem bulandı hamilemisin nesin dedi çekti yorganı döndü arkasını yattı uyudu bende bir bardak su içtim öylece kaldım vay benim halime:44:eşim iyidir hastır ama bu umursamaz tavırları beni öldürüyor

Son düzenleme:

Yolda biraz daha oyalansa bebek araçta doğardı kordonunu bile kesemez öylece ortada kalırdık Allah korumuş.

Sabır taşıymış yengen :) bravo doğrusu. abinin uykusu çok derin anlaşılan :)
Eşin için gerekli önlemleri al şimdiden o zaman yaklaşınca hazır bulunacak ekibi hazır tut sen :) görev dağılımı yapılsın, herkes nerde ne yapacağını bilsin dimi. tatbikat yapalım hatta öncesinde :)

Maşallah Eda'ya. çook tatlıymış canım yaa ne güzel bakıyor.

Son düzenleme:

Ben o günü şöyle özetleyim;ben önceden her hazırlığımı tamamlayacağım(bebeğin odası,doğum çantası.....mevlüt şekerlerine kadar)ufacık sancıya dayanayıp suyumun,nişanın gelmesini bile bakleyemeden yırtınmaya başlıycam evin içinde kendi kendimi yiyip bitiricem hatta kapıda hazır bekliycem eşim de dur saçlarımı jölelemeyi unuttum diycek ben biliyorum başıma geleceği:44:

Son düzenleme:

o derece yaniii :) sen de çok sabırlıymışsın vallahi imrendim yengene de sana da :)
maşallah size yaa.
ama kendi başına gelince öyle olmayacaktır bence en az senin kadar telaşa kapılacak, araba bile kullanamayacaktır. onun için tatbikat şart. ama jöleleri kaldır ortadan, ya da o hafta her gün önceden bakımını yapsın.

kızlar bunun rengi nasıl mavi almak istemiyorum?

Eklentiler

• $Oyuncak_605249[1].webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 22
kızlar nasılsınız görüşemeyeli...

ben hani trendyoldan göğüs pompası aldım demiştim ya, elektirikli sanmışıtm değilmiş.
bu iyioluyormu bilen alan var mı? chicco nun

Ben tedbirliyimdir önceden her şeyi düşünür hazırlarım ama saanırım yengem kadar acıya tahammül edemem,eşime gelince pazar sabahı kahvaltı masasına bile traş olmadan düğüne gider gibi hazırlanmadan oturmaz imkansız.Ben en iyisi sancılarım başlamadan sancım var diyip bir nabzını yoklayım ona göre kendime bir yol çizerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…