2011 Ekim Anneleri

hımmm biz birbirimize yakın sayılırız sen pendikteydin dimi tatlım şimdi çıksam 1 saate kalmaz sende olurum

anladım canım tabi en iyisini yapmışsın o zaman..ben makineyle hiç almıyorum çünkü kıl dönmesi olmuştu alt bacağım jilet çok çıkartıyor tatlım doğru diyosun ama ağda yaptırırsam koltuk altı ve alt bacak eskiye dönermiş o yüzden jiletle devam ediyorum. paket ve üst bacak ise ağda..ilk 3 ayda tedirgin oluyodum ağda yaptırırken kasılma olur mu diye ama artık o korkularım geçti sadece eskiye göre çok daha fazla acıyo(

ayy niye ki koca koca adamlar pembe tshirtler pembe gömlekler giyerken benim oğlum niye kırmızı beşikte yatmasın ben erkek bebeğine kırmızı da çok yakışır diye biliyorum ama:44:

canım bence kırmızı gayet iyi yaa ben de eğer oğlum olsaydı kırmızı alırdım kırmızı unisex bi renk sonuçta pembe mavi gibi değil ki hem belki öbür çocuğun kız olur onda da kullanırsın
ayrıca kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun

kızlar bunun rengi nasıl mavi almak istemiyorum?
bencee süperrrrr bende çok beğendıgım seylerı kırmızı alıcam bence kırmızı erkeğede kızada kullanılıabılırr
Krem kullanmaya başladığında banada tavsiyede bulunurmusun?Bende önceden kullanmak istiyorum sonradan acısını çekmektense iyidir.

kızlar o kremın adı lansınohhh
Lansinoh » Emziren annelere adanmtr.

bu krem kesınlıkle süperrr

iyi akşamlar herkesee
ya arkadaşlar siz hem geçmişe hem sohbete nasıl yetişiyosunuz anlamıyorum :26:ben anca geçmişi okuyorum tam geçmiş bitiyo birde bakıyorum ne göreyim sohbet bitmişhay allah yaa

neyse hayırlısı ossun o vakit bende bir bilgi vereyim sizlere şahsen başıma gelmiş olan ben bir kez taş düşürmüştüm ve geçenlerde inanılmaz bir böbrek sancım oldu hemen bu taş sancısına benziyor diyip nete daldım ve eveeeet beklenen sonuç daha önce taş düşürenlerin hamileliktede yüzde 80- 90 tekrar taş düşürebildikleriymiş hemen doktorumu aradım ertesi günde druma gittim idrar tahlili yaptı ve allahtan kum gibiymiş kendiliğinden düşürebilirmişim sanırım düşmüştür.demem o ki daha önce taş düşürmüş arkadaşlar mutlaka doktorlarına bildirsinler bu durumu benim hiç aklıma gelmemişti doğrusu baştan söylemek, bağdaştıramamıştım hamilelikle birde ama önemliymiş meğersem bilginize
ha taşın yanında birde idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı onunda tedavisini görüyorum şuan 3 günde bir toz halinde bir ilaç içiyorum pzrtesi kontrolüm var çok illet bişimiş enfeksiyonda yahu umarım daha fazla uğraştırmaz çünkü bu toz ilaçtan öncede antibiyotik vermişti kullandım ama geçmemiş meğersem :84:

kimse benimle konuşmuyo küseyim gideyim o zaman ama siz benimle konuşmak istediğinizde bende sizinle konuşmicam hıh (laf aramızda geçmişi okumaktan zaten konuşamıyorum ki hiç) şaka şaka konuşurum yine bana ihtiyacınız olursa yazmanız yeterli çok iyi bir okuyucuyumdur geçte olsa okuyup cevaplayabilirim ama garantiside yok pc açık olup başında olmayada biliyorum genelde
şimdilik herkese iyi akşamlarr akrabam gibi oldunuz artık siz beni tanımasanızda

:26: anaaaaaam keşke bugün gelebileydin kızz...1 yıda 2. defa mantı açarmıyım bilmem amaaa:18:...söz eğer gelirsen sana mantı yedircem :81:

düşünmen yeterli canım benim, ben zaten hamile halinle sana mantı yaptırırmıyım hiç 40 yılın başı kendini iyi hissetmissin yapmıssın hamileyiz biz bizim bi saatimiz bi saatimizi tutmaz

geçmiş olsun cnm bol bol su içmeye çalış 3 4 litre iç en iyi su geçiriyo valla bende allaha şükür hamile kaldığımdan beri olmuyo önceden çok olurdu bide sana tavsiyem sohbetin olduğu vakitlerde sende sohbete katıl :))) geçmişide akşamları sakin oluyo burası genelde o zaman okursun

Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda enfeksiyonunda geçer
Küsme canım bize bende geçmişi okumaktan pek yazamıyorum elimden geldiği kadar yazmaya çalışıyorum ama fazla olmuyo
Kızlar dün abimin kınasında bu elbiseyi giydim...

Eki Görüntüle 211981

Çok hoşmuş elbisen sanada yakışmış düğünde giyiniceğin beyazında resmini koy mutlaka

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…