kızlaaarr yaptııımm...yaptııımm...ben yaptııımm mantı yaptııımmhemde ben kendim tek başıma ..ilk defa
yalnız sorun şuki tatilin ilk günü ben bunu yaptıysam 3 ay sonra düşünün durumun vehametini:44:
hımmm biz birbirimize yakın sayılırız sen pendikteydin dimi tatlım şimdi çıksam 1 saate kalmaz sende olurum
anladım canım tabi en iyisini yapmışsın o zaman..ben makineyle hiç almıyorum çünkü kıl dönmesi olmuştu alt bacağım jilet çok çıkartıyor tatlım doğru diyosun ama ağda yaptırırsam koltuk altı ve alt bacak eskiye dönermiş o yüzden jiletle devam ediyorum. paket ve üst bacak ise ağda..ilk 3 ayda tedirgin oluyodum ağda yaptırırken kasılma olur mu diye ama artık o korkularım geçti sadece eskiye göre çok daha fazla acıyoEmel ben 2 ay önce aldım makinayla o zaman 3 aylıktı ağdayı aniden çekemezdim kanama riskim filan vardı. O yüzden makinayla aldım :) Bir defadan bri şey olmaz umarım gerçi hala tam çıkmadılar çok mutluyum :) Ben 4 seans gittim, bir seansım kalmıştı iğneliye geçip bitirecektik ama hamiş kaldım :) Jilette çok çıkartıyor emelcim kökler kalınlaşıyor, makina kökten alıyor... Kukum jilet kurbanı oldu zatenSağ salim doğum yapalımda kıl tüy dert değil herşeye çare var nasıl olsa :)
ooo çok güzel olur hemde bahçede yeriz ,sarmısaklı sarmısaklıı....
ayy niye ki koca koca adamlar pembe tshirtler pembe gömlekler giyerken benim oğlum niye kırmızı beşikte yatmasınben erkek bebeğine kırmızı da çok yakışır diye biliyorum ama:44:
bencee süperrrrr bende çok beğendıgım seylerı kırmızı alıcam bence kırmızı erkeğede kızada kullanılıabılırrkızlar bunun rengi nasıl mavi almak istemiyorum?
Krem kullanmaya başladığında banada tavsiyede bulunurmusun?Bende önceden kullanmak istiyorum sonradan acısını çekmektense iyidir.
:26: anaaaaaam keşke bugün gelebileydin kızz...1 yıda 2. defa mantı açarmıyım bilmem amaaa:18:...söz eğer gelirsen sana mantı yedircem :81:o zaman nidacım bunu bi söz olarak kabul ediyorum en kısa zamanda sana mantıya gelicem
:26: anaaaaaam keşke bugün gelebileydin kızz...1 yıda 2. defa mantı açarmıyım bilmem amaaa:18:...söz eğer gelirsen sana mantı yedircem :81:
neyse hayırlısı ossun o vakit bende bir bilgi vereyim sizlere şahsen başıma gelmiş olan ben bir kez taş düşürmüştüm ve geçenlerde inanılmaz bir böbrek sancım oldu hemen bu taş sancısına benziyor diyip nete daldım ve eveeeet beklenen sonuç daha önce taş düşürenlerin hamileliktede yüzde 80- 90 tekrar taş düşürebildikleriymiş hemen doktorumu aradım ertesi günde druma gittim idrar tahlili yaptı ve allahtan kum gibiymiş kendiliğinden düşürebilirmişim sanırım düşmüştür.demem o ki daha önce taş düşürmüş arkadaşlar mutlaka doktorlarına bildirsinler bu durumu benim hiç aklıma gelmemişti doğrusu baştan söylemek, bağdaştıramamıştım hamilelikle birde ama önemliymiş meğersem bilginize
ha taşın yanında birde idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı onunda tedavisini görüyorum şuan 3 günde bir toz halinde bir ilaç içiyorum pzrtesi kontrolüm var çok illet bişimiş enfeksiyonda yahu umarım daha fazla uğraştırmaz çünkü bu toz ilaçtan öncede antibiyotik vermişti kullandım ama geçmemiş meğersem :84:
çok güzelmiş cnm düğündekinide bekliyoruz düğün yarınmıydı ne zaman geliyorsun sen
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda enfeksiyonunda geçerneyse hayırlısı ossun o vakit bende bir bilgi vereyim sizlere şahsen başıma gelmiş olan ben bir kez taş düşürmüştüm ve geçenlerde inanılmaz bir böbrek sancım oldu hemen bu taş sancısına benziyor diyip nete daldım ve eveeeet beklenen sonuç daha önce taş düşürenlerin hamileliktede yüzde 80- 90 tekrar taş düşürebildikleriymiş hemen doktorumu aradım ertesi günde druma gittim idrar tahlili yaptı ve allahtan kum gibiymiş kendiliğinden düşürebilirmişim sanırım düşmüştür.demem o ki daha önce taş düşürmüş arkadaşlar mutlaka doktorlarına bildirsinler bu durumu benim hiç aklıma gelmemişti doğrusu baştan söylemek, bağdaştıramamıştım hamilelikle birde ama önemliymiş meğersem bilginize
ha taşın yanında birde idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı onunda tedavisini görüyorum şuan 3 günde bir toz halinde bir ilaç içiyorum pzrtesi kontrolüm var çok illet bişimiş enfeksiyonda yahu umarım daha fazla uğraştırmaz çünkü bu toz ilaçtan öncede antibiyotik vermişti kullandım ama geçmemiş meğersem :84:
Küsme canım bize bende geçmişi okumaktan pek yazamıyorum elimden geldiği kadar yazmaya çalışıyorum ama fazla olmuyokimse benimle konuşmuyo küseyim gideyim o zaman ama siz benimle konuşmak istediğinizde bende sizinle konuşmicamhıh (laf aramızda geçmişi okumaktan zaten konuşamıyorum ki hiç) şaka şaka konuşurum yine bana ihtiyacınız olursa yazmanız yeterli çok iyi bir okuyucuyumdur geçte olsa okuyup cevaplayabilirim ama garantiside yok pc açık olup başında olmayada biliyorum genelde
şimdilik herkese iyi akşamlarr akrabam gibi oldunuz artıksiz beni tanımasanızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?