2011 Ekim Anneleri

hanzade
Ne yaptın ya merak ettim iyice söylesene

nohutlu pilav + tavuk + cacık yaptım hayatım

ohhhh ohhhhhhhhh bizde sadece patates kızartması karpuz peynir yogurt vardı
yazın akşamları agır yemek yiyemiyorum ben sanki içime öküz oturuyo gibi oluyorum
hele bu haldeykenn filler üstüme düşmüş gibi olurum heralde zaten yürüyüş yapamıyom
bari az yiyeyimmm sizdede oldumu bilmiyorum ama sundan 1 ay öncesine kadar
önüme ne konsa yiyen ben bugun 2 gözleme sabah yedim akşamda yukarıda saydıklarım istahmı getti neeee
mantıya cesaret edemiyom yaparsam zaten kalkıp kendimi alkışlarımm

ay cnm hadi bunuda atlatın ondan sonra bişey kalmıyo içinde rahat eder yarın onun o hareketliliğini uzun uzuuuuun gördükten sonra

evet elifcim sona geldik inşallah bunu da sağ salim atlatırsak daha bir şey istemem. şükürler olsun şimdiye kadar her şey yolunda gitti, bunu da öyle geçirelim inşallah. uzun uzun görücem, çok bahsettiniz o cd lerden ben de alıcam. bugün sordum veriyorlarmış. doğuma kadar her gece izlerim herhalde :)

güzel sonuçlarla gelirsin inş. canım
benimde şu 5. hastalık yüzünden su toplama riski varya ondan pazartesi bi takibe gitcem ,inşallah bişey çıkmaz ,sağ salim atlatmış olurum bende

inşallah canım. teşekkür ederim.
sen de çok endişelenmiştin o zamanlar, inşallah atlatmışsındır. peki o kaşıntılar, kabarmalar filan geçti mi? yaa çok tuhaf bu hastalığın adı, yarın araştırayım. ilgimi çekmişti o zaman da ama bir türlü bakamadım.
git bakalım sende durumlar neymiş biz de öğrenelim. bir de önümüzde 4 ay var, o süre içinde tekrarlar mı diye sor istersen.

alttan yana daha bi sorunum yok benim problemim üst tarafla zaten küçük değillerdi bakalım doğuma kadar kaç olacak ???

benim üst kısım almış başını gidiyor :92::92::92::92::92:
alt kısım gözle bakınca daha farkedilemiyor ama donum resmen minicik kalıyo
tanga giymiş gibin hiçç sefmemhabire saga sola çekiştiriyom almak sartttt

yok yook elbette sadece onlar değil. senin zaten her halukarda okuduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz onun için saymadım canım benim. sana çiçek aldım, bak çok para verdim hahahh affet beni :)

bende öyle oluyorum cnm ya bazen bi iştah bazende çocuğu düşünmesem ağzıma bişey koymayacağım yarım tabak pilavı zor yedim bi kasede cacık içtim :)))

yaa bendede üst aynı , yani zaten tompiktiler ama karnım birz aşağıdamı büyüdü nedir karnımı sıkıyo ,ben dışarı ayrı ev ayrı sütyen kullanıyorum ,evde kullandığım gibi istiyosun sen ,süngerli ve ince ,ama sporcu değil benimkiler ,pazardan bulmuştum,pendik pazarına gidelim gel yarın senle
sorma yyaaa..ama atlattım çok şükür ,cerrahpaşada bi prof. a gittim ,oda ayrıntılı baktı şimdilik bi sorun yok ,ama takiplere devam ,inşallah bi aksilik olmaz,heralde tekrarlamaz çünkü kızamık türü bi hastalık bi defa geçirince vücut bağışıklık kazanıyo ,ya ben anasınıfı öğretmeniyim yaa..zaten doktor teşhis ederken çocuklrın olduğu ortamlarda bulunuyomusunuz dedi,mesleğimi söylemem yettii

bence sende kocanınkilere ufaktan bi gözat tatlım alana kadar

bende alt çamaşır bikini modeli kenarları ipli kullanıyorum çok rahat oluyor tavsiye ederim..

ah bacıı başkasının kıyafetini giyemem kii kocam ama giyersem psikolojik olarak hastalanırım bu seferde

ben boxer giyemem ki elim bütün gün totomdan ayrılmaz
ayyy düşünsenize beni yolda gördüğünüzü elim hep oramda

sansee
sorma yyaaa..ama atlattım çok şükür ,cerrahpaşada bi prof. a gittim ,oda ayrıntılı baktı şimdilik bi sorun yok ,ama takiplere devam ,inşallah bi aksilik olmaz,heralde tekrarlamaz çünkü kızamık türü bi hastalık bi defa geçirince vücut bağışıklık kazanıyo ,ya ben anasınıfı öğretmeniyim yaa..zaten doktor teşhis ederken çocuklrın olduğu ortamlarda bulunuyomusunuz dedi,mesleğimi söylemem yettii

cnm bence için rahat olsun bebişinde atlattı bunu bi sorun olsa başta belli ederdi kendini sen genede takiplerini aksatma önlemi elden bırakma

ben boxer giyemem ki elim bütün gün totomdan ayrılmaz
ayyy düşünsenize beni yolda gördüğünüzü elim hep oramda

niye beee ...ben çok seviyorum ,benim de büssürü var ama eşimin kilerde fena değilmiş hanii,kardeş kardeş kullanırız artık
bu arada bende internette araştırdım bi yerde 6 tl ,biyerde 12 ,biyerde 9 ,bide dışarda bakcam yarın ,3-4 tane alırım belkim ,hem hesaplı hem kaliteli olsun

selam kızlar,
ben aranıza oldukca yeni katılan biriyim. bu forum o kadar hareketli ki ben yetismeiyorum cogu seyi okumaya bile zamanım yetmedi.
neyse ben bugun yasadıklarımı anlatayım kısaca.
2li ve 3lü testi biz esimle yaptırmak istemedik. ozellikle kafamıza bosuna süphe sokmalarını istememistik nasıl olsa bu bebegi aldırmayacagız gerek yok dedik.
bugun ayrıntılı ultrasona gittim. her sey oldukca iyiydi. ancak doktor oglumuzun böbreklerini büyük gördü. canım cok sıkıldı. bazı erkek bebeklerinde olabiliyor belki pipisi kücüktür cisini yapamıyordur ama takip etmek lzım dedi. bende moral sıfırlandı. agladım, esimi de tel.le arayark epey üzdüm. sonra da iyi ki 2 li 3lü testi yaptırmamısız ben o zaman stresten ölürdüm dedim. bu doktorlar acayip gercekten. bugunku doktor down sendromu benzeri bir rahatsızlık da olabilir bu böbreklerin durumu dedi bir de. doktor bir arkadasla durumu konusunca ya boyle bir benzetme yok yanlıs cümle kurmus bosuna seni evhamlandırmıs dedi. bence hic kendini sıkma ara ara kontrol edilir bu çözülmeyecek bisey de deil dedi ve beni rahatlattı.
siz de buna benzer bisey oldu mu hic? ayrıntılı ultrason sonuclarınız neler??

alışık değilim ondan heralde bir kere giyme gafletinde bulundum daaa
hiç rahat edememiştim dün emzirme sütyeni alayım dedim dogum çantamda dursun
diye düşünerek bir magazaya girdim kıza söyledim hani emzirme sütyeni önden açılıyor yaa
kızda uyanık mal satacak bana yaşlı teyzelerin kullandıgı sütyenleri getirdi koydu önüme
bende önden açmaya çalışıyorum eee bunlar açılmıyo dedim kız böyle bana bakıyoo
bayan sütyen oradan açılmaz arkadan açılır didii sanki hiç sütyen takmamışım ben
dedim ben emzirme sütyeni istedim sen yaşlı bayanların kullandıklarını getirdin asıl nasıl mal sattıgını bilmeyen sensin
ögrende bir daha soran olursa magazamızda yok deki milletin vaktini çalma
tabi kızz kıpkırmızı saydırmıştır bana

ayyy ben bu doktorlara inanamıyorum yaaaaaa...böbreklerle down sendromunun ne alakası var ,hem gelişimde farklılıklar oabilir ,belki senin çocuğunun böbrekleri erken gelişti ,bi sonraki ay toparlıycak ,yani ne alaka down sendromu bikere kromozomlarla alakalı ,yani bende böyle bişey olduğunu düşünmüyorum ,canım ben ayrıntılıya özel olarak gitmedim ,benim başka rahatsızlığımda vardı ondan gittim ,doktor herşey normal dedi ,bende çok sorgulamadım açıkçası ,yaa bence keşke 2li ,3lü testi yaptırsaydınız diycem ,yani tabiki aldırmayı dşünmeye bilirsiniz ,belki bi çok kişide yaptırmaya karşı olabilir ama ben değilim ,neticede tıp ve bilim bizim için ,bazı durumları erken tespit etmekte çok iyi oluyo ...neyse bunlar geçti artık ,sana önerim doktorunu değiştir ve başka 1-2 doktora daha git ,hatta büyük üniv. hastanesi falan varsa oralada oralara git ,hocalarlada görüş ,zor şeyler değil bunlar ,bide yüreğini ferah tut ve dua et :) inşallah bi sorun kalmaz

cnm tam kimdi hatırlamıyorum ama birine daha denmişti böyle bebeğin böbrekleri biraz büyükmüş diye erkeklerde daha sık görülüyormuş bu durum dr kntrl altında tutalım demişti o arkadaşa sonrada eğer yanlış hatırlamıyorsam normale dönmüştü içini ferah tut ama kntrlünü ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…