evet yaaa ..hatta ben bugün dayanamadım eşimden bi boxer yürüttüm gittii
hahahahah şimdi idrak ettim sen üst ben alt düşünmüşüzz
kızlaaarr yaptııımm...yaptııımm...ben yaptııımm mantı yaptııımmhemde ben kendim tek başıma ..ilk defa
yalnız sorun şuki tatilin ilk günü ben bunu yaptıysam 3 ay sonra düşünün durumun vehametini:44:
hanzade
Ne yaptın ya merak ettim iyice söylesene
nohutlu pilav + tavuk + cacık yaptım hayatım
ay cnm hadi bunuda atlatın ondan sonra bişey kalmıyo içinde rahat eder yarın onun o hareketliliğini uzun uzuuuuun gördükten sonra
güzel sonuçlarla gelirsin inş. canım
benimde şu 5. hastalık yüzünden su toplama riski varya ondan pazartesi bi takibe gitcem ,inşallah bişey çıkmaz ,sağ salim atlatmış olurum bende
alttan yana daha bi sorunum yok benim problemim üst tarafla zaten küçük değillerdi bakalım doğuma kadar kaç olacak ???
Hemde ne harika olur her yer yapış yapış
Aşk olsun bi tek rumuzla hard_disc mi okuyo Ben de okuyorum çünkü kimse özelden bana bilgilerini vermiyo bende atlamasa olmasın diyorum
Bence de istanbulun bi ucundan öbür ucuna gitmek saatler sürüyo ancak ikiye bölünerek olucak bu iş
Ben almadım henüz eskileri hala oluyo ama yakında olmamaya başlar
ohhhh ohhhhhhhhh bizde sadece patates kızartması karpuz peynir yogurt vardı
yazın akşamları agır yemek yiyemiyorum ben sanki içime öküz oturuyo gibi oluyorum
hele bu haldeykenn filler üstüme düşmüş gibi olurum heralde zaten yürüyüş yapamıyom
bari az yiyeyimmm sizdede oldumu bilmiyorum ama sundan 1 ay öncesine kadar
önüme ne konsa yiyen ben bugun 2 gözleme sabah yedim akşamda yukarıda saydıklarım istahmı getti neeee
mantıya cesaret edemiyom yaparsam zaten kalkıp kendimi alkışlarımm
size iyi sohbetler ben kaçtım
Çok konuşmayın okuması zor oluyo
yaa bendede üst aynı , yani zaten tompiktiler ama karnım birz aşağıdamı büyüdü nedir karnımı sıkıyo ,ben dışarı ayrı ev ayrı sütyen kullanıyorum ,evde kullandığım gibi istiyosun sen ,süngerli ve ince ,ama sporcu değil benimkiler ,pazardan bulmuştum,pendik pazarına gidelim gel yarın senleben de bu soruyu bir iki hafta önce sormuştum, benimki de arada kaynadı sansecim bu soruyu topik sevmiyor anlaşılan. bir tek canom ben evdeyim sütyen kullanmiom saldım gitti demişti kulakları çınlasın çok alem bu kız yaa :) sen çok yaşa canom ölüyorum sana gülmekten :) Allah da seni hep güldürsün.
alt çamaşırlarım oluyor bana, alttan kilo almadım pek fazla. ama sutyenlerim olmuyor. ince kalıplı, tamamen bez olmayan sporcu sutyeni arıyorum ama bedenime uygun bulamadım bir türlü. gösterdikleri hep balensiz, göğüs ucunu belli edecek türden sutyenler. öyle olunca alamıyorum. arayışlarım sürüyor halen. bulursan bana da söyler misin marka model.
sorma yyaaa..ama atlattım çok şükür ,cerrahpaşada bi prof. a gittim ,oda ayrıntılı baktı şimdilik bi sorun yok ,ama takiplere devam ,inşallah bi aksilik olmaz,heralde tekrarlamaz çünkü kızamık türü bi hastalık bi defa geçirince vücut bağışıklık kazanıyo ,ya ben anasınıfı öğretmeniyim yaa..zaten doktor teşhis ederken çocuklrın olduğu ortamlarda bulunuyomusunuz dedi,mesleğimi söylemem yettiiinşallah canım. teşekkür ederim.
sen de çok endişelenmiştin o zamanlar, inşallah atlatmışsındır. peki o kaşıntılar, kabarmalar filan geçti mi? yaa çok tuhaf bu hastalığın adı, yarın araştırayım. ilgimi çekmişti o zaman da ama bir türlü bakamadım.
git bakalım sende durumlar neymiş biz de öğrenelim. bir de önümüzde 4 ay var, o süre içinde tekrarlar mı diye sor istersen.
bence sende kocanınkilere ufaktan bi gözat tatlım alana kadarbenim üst kısım almış başını gidiyor :92::92::92::92::92:
alt kısım gözle bakınca daha farkedilemiyor ama donum resmen minicik kalıyo
tanga giymiş gibinhiçç sefmem habire saga sola çekiştiriyom almak sartttt
benim üst kısım almış başını gidiyor :92::92::92::92::92:
alt kısım gözle bakınca daha farkedilemiyor ama donum resmen minicik kalıyo
tanga giymiş gibinhiçç sefmem habire saga sola çekiştiriyom almak sartttt
yaa bendede üst aynı , yani zaten tompiktiler ama karnım birz aşağıdamı büyüdü nedir karnımı sıkıyo ,ben dışarı ayrı ev ayrı sütyen kullanıyorum ,evde kullandığım gibi istiyosun sen ,süngerli ve ince ,ama sporcu değil benimkiler ,pazardan bulmuştum,pendik pazarına gidelim gel yarın senle
sorma yyaaa..ama atlattım çok şükür ,cerrahpaşada bi prof. a gittim ,oda ayrıntılı baktı şimdilik bi sorun yok ,ama takiplere devam ,inşallah bi aksilik olmaz,heralde tekrarlamaz çünkü kızamık türü bi hastalık bi defa geçirince vücut bağışıklık kazanıyo ,ya ben anasınıfı öğretmeniyim yaa..zaten doktor teşhis ederken çocuklrın olduğu ortamlarda bulunuyomusunuz dedi,mesleğimi söylemem yettii
bence sende kocanınkilere ufaktan bi gözat tatlım alana kadar
sağol canım, adanaya döndük bugün, düğün pazar günü...
bu arada bu elbise yeni değil 2006 da almıştım, dökümlü duran bir model olunca hamileykende giyebildim...
ben boxer giyemem ki elim bütün gün totomdan ayrılmaz
ayyy düşünsenize beni yolda gördüğünüzü elim hep oramda
niye beee ...ben çok seviyorum ,benim de büssürü var ama eşimin kilerde fena değilmiş hanii,kardeş kardeş kullanırız artık
bu arada bende internette araştırdım bi yerde 6 tl ,biyerde 12 ,biyerde 9 ,bide dışarda bakcam yarın ,3-4 tane alırım belkim ,hem hesaplı hem kaliteli olsun
ayyy ben bu doktorlara inanamıyorum yaaaaaa...böbreklerle down sendromunun ne alakası var ,hem gelişimde farklılıklar oabilir ,belki senin çocuğunun böbrekleri erken gelişti ,bi sonraki ay toparlıycak ,yani ne alaka down sendromu bikere kromozomlarla alakalı ,yani bende böyle bişey olduğunu düşünmüyorum ,canım ben ayrıntılıya özel olarak gitmedim ,benim başka rahatsızlığımda vardı ondan gittim ,doktor herşey normal dedi ,bende çok sorgulamadım açıkçası ,yaa bence keşke 2li ,3lü testi yaptırsaydınız diycem ,yani tabiki aldırmayı dşünmeye bilirsiniz ,belki bi çok kişide yaptırmaya karşı olabilir ama ben değilim ,neticede tıp ve bilim bizim için ,bazı durumları erken tespit etmekte çok iyi oluyo ...neyse bunlar geçti artık ,sana önerim doktorunu değiştir ve başka 1-2 doktora daha git ,hatta büyük üniv. hastanesi falan varsa oralada oralara git ,hocalarlada görüş ,zor şeyler değil bunlar ,bide yüreğini ferah tut ve dua et :) inşallah bi sorun kalmazselam kızlar,
ben aranıza oldukca yeni katılan biriyim. bu forum o kadar hareketli ki ben yetismeiyorum cogu seyi okumaya bile zamanım yetmedi.
neyse ben bugun yasadıklarımı anlatayım kısaca.
2li ve 3lü testi biz esimle yaptırmak istemedik. ozellikle kafamıza bosuna süphe sokmalarını istememistik nasıl olsa bu bebegi aldırmayacagız gerek yok dedik.
bugun ayrıntılı ultrasona gittim. her sey oldukca iyiydi. ancak doktor oglumuzun böbreklerini büyük gördü. canım cok sıkıldı. bazı erkek bebeklerinde olabiliyor belki pipisi kücüktür cisini yapamıyordur ama takip etmek lzım dedi. bende moral sıfırlandı. agladım, esimi de tel.le arayark epey üzdüm. sonra da iyi ki 2 li 3lü testi yaptırmamısız ben o zaman stresten ölürdüm dedim. bu doktorlar acayip gercekten. bugunku doktor down sendromu benzeri bir rahatsızlık da olabilir bu böbreklerin durumu dedi bir de. doktor bir arkadasla durumu konusunca ya boyle bir benzetme yok yanlıs cümle kurmus bosuna seni evhamlandırmıs dedi. bence hic kendini sıkma ara ara kontrol edilir bu çözülmeyecek bisey de deil dedi ve beni rahatlattı.
siz de buna benzer bisey oldu mu hic? ayrıntılı ultrason sonuclarınız neler??
selam kızlar,
ben aranıza oldukca yeni katılan biriyim. bu forum o kadar hareketli ki ben yetismeiyorum cogu seyi okumaya bile zamanım yetmedi.
neyse ben bugun yasadıklarımı anlatayım kısaca.
2li ve 3lü testi biz esimle yaptırmak istemedik. ozellikle kafamıza bosuna süphe sokmalarını istememistik nasıl olsa bu bebegi aldırmayacagız gerek yok dedik.
bugun ayrıntılı ultrasona gittim. her sey oldukca iyiydi. ancak doktor oglumuzun böbreklerini büyük gördü. canım cok sıkıldı. bazı erkek bebeklerinde olabiliyor belki pipisi kücüktür cisini yapamıyordur ama takip etmek lzım dedi. bende moral sıfırlandı. agladım, esimi de tel.le arayark epey üzdüm. sonra da iyi ki 2 li 3lü testi yaptırmamısız ben o zaman stresten ölürdüm dedim. bu doktorlar acayip gercekten. bugunku doktor down sendromu benzeri bir rahatsızlık da olabilir bu böbreklerin durumu dedi bir de. doktor bir arkadasla durumu konusunca ya boyle bir benzetme yok yanlıs cümle kurmus bosuna seni evhamlandırmıs dedi. bence hic kendini sıkma ara ara kontrol edilir bu çözülmeyecek bisey de deil dedi ve beni rahatlattı.
siz de buna benzer bisey oldu mu hic? ayrıntılı ultrason sonuclarınız neler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?