2011 Ekim Anneleri

geçmiş olsun canıııım:)) iç sesinle konuşma benle konuşabilrisin ,insanın kendini bilmesi vücudunu tanıması nekadar önemliymiş bak hemen kendinin doktoru olmuş teşhis bile yapmışın ,inşallah kısa sürede atlatırsın...

düşünmen yeterli canım benim, ben zaten hamile halinle sana mantı yaptırırmıyım hiç 40 yılın başı kendini iyi hissetmissin yapmıssın hamileyiz biz bizim bi saatimiz bi saatimizi tutmaz
yok kız sen genede gel ,çok güzel mantı yapan biyer var burdaa,zaten benimkilerde kocaman ve taş gibi olmuştu ,midemize oturdu ,1 tabaktan fazla yiyemedim:78:

sen bu kadar hamileye mantı yaptım dersen oturur midene
Elif nerde oturuyodu

Merhaba hanımlar. iyi akşamlar yarın cok yogun olucam ne var ne yok bir bakayım dedim. az kalıcam. işten apar topar cıktım yazamadım hepinize iyi haftasonları iyi tatiller.

yok yok güzel olmuştur o kadar emek vermiş tüm gün uğraşmışsın. ellerine sağlık. buluşma fikriniz güzel. ama en çok duygunun evde ağda partisi fikrine güldüm :) harika olurmuş

sağol canım, adanaya döndük bugün, düğün pazar günü...
bu arada bu elbise yeni değil 2006 da almıştım, dökümlü duran bir model olunca hamileykende giyebildim...
cnm diğer resimlerinede baktım bilmesem hamile olduğunu hiç hamile demem sana çok şirin ve güzel görünüyorsun :)))
afiyet olsun tatlım biraz yürüyüş yapsaydınız iyi gelirdi :)))
Merhaba hanımlar. iyi akşamlar yarın cok yogun olucam ne var ne yok bir bakayım dedim. az kalıcam. işten apar topar cıktım yazamadım hepinize iyi haftasonları iyi tatiller.

yarın detaylın var senin dimi cnm :)))

herkes geçmişi okuyo gabaa :84:hay allah bende iç sesimle konuşayım o vakit

burda olduğun sürece sohbete katıl ebues, geçmişi okumak çok zaman alıyor. sessiz sakin zamanda gece okuyor arkadaşlar. işte mola saatlerime denk getiriyorum ben. mümkün olduğunca sohbette kalırsan kaçırmazsın. telafi edersin sonra dert değil yani. hepsini okuma zorunluluğun da yok :) ama kendine rumuz ve hard_disc i örnek alıyorsan tek satırını bile atlamaman lazım :) onlarınki artık sosyal sorumluluk bilinci olarak oturdu bünyelerine:) maşallah size kızlar. öpüyorum sizi.

cnm kartal uğurmumcudayım ben....
hem bu ist bulusması asya-avrupa diye yapılsa daha iyi olur gelebilen ikisinede katılır öbür türlü zor toplanırız
yaa valla ben geçende yazdım ama araya kaynadı yapalım böyle bişey,çok güzel olur
kaynayanlardan biride bugün sorduğum hamile çamaşırı aldınızmı kendinize ve nekadara aldınız?? dı ,şimdi cevap veren olurmu acaba???:26:

ben daha almadım cnm ama artık ihtiyacım var şöyle güzel bi toparlayıcı destekleyici almanın zamanı geldi :92::92::92:

ben daha almadım cnm ama artık ihtiyacım var şöyle güzel bi toparlayıcı destekleyici almanın zamanı geldi :92::92::92:
evet yaaa ..hatta ben bugün dayanamadım eşimden bi boxer yürüttüm gittii

hahahahah şimdi idrak ettim sen üst ben alt düşünmüşüzz

Son düzenleme:

ben de bu soruyu bir iki hafta önce sormuştum, benimki de arada kaynadı sansecim bu soruyu topik sevmiyor anlaşılan. bir tek canom ben evdeyim sütyen kullanmiom saldım gitti demişti kulakları çınlasın çok alem bu kız yaa :) sen çok yaşa canom ölüyorum sana gülmekten :) Allah da seni hep güldürsün.
alt çamaşırlarım oluyor bana, alttan kilo almadım pek fazla. ama sutyenlerim olmuyor. ince kalıplı, tamamen bez olmayan sporcu sutyeni arıyorum ama bedenime uygun bulamadım bir türlü. gösterdikleri hep balensiz, göğüs ucunu belli edecek türden sutyenler. öyle olunca alamıyorum. arayışlarım sürüyor halen. bulursan bana da söyler misin marka model.

yok yok güzel olmuştur o kadar emek vermiş tüm gün uğraşmışsın. ellerine sağlık. buluşma fikriniz güzel. ama en çok duygunun evde ağda partisi fikrine güldüm :) harika olurmuş
Hemde ne harika olur her yer yapış yapış
Aşk olsun bi tek rumuzla hard_disc mi okuyo Ben de okuyorum çünkü kimse özelden bana bilgilerini vermiyo bende atlamasa olmasın diyorum
cnm kartal uğurmumcudayım ben....
hem bu ist bulusması asya-avrupa diye yapılsa daha iyi olur gelebilen ikisinede katılır öbür türlü zor toplanırız
Bence de istanbulun bi ucundan öbür ucuna gitmek saatler sürüyo ancak ikiye bölünerek olucak bu iş
Ben almadım henüz eskileri hala oluyo ama yakında olmamaya başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…