neyse hayırlısı ossun o vakit bende bir bilgi vereyim sizlere şahsen başıma gelmiş olan ben bir kez taş düşürmüştüm ve geçenlerde inanılmaz bir böbrek sancım oldu hemen bu taş sancısına benziyor diyip nete daldım ve eveeeet beklenen sonuç daha önce taş düşürenlerin hamileliktede yüzde 80- 90 tekrar taş düşürebildikleriymiş hemen doktorumu aradım ertesi günde druma gittim idrar tahlili yaptı ve allahtan kum gibiymiş kendiliğinden düşürebilirmişim sanırım düşmüştür.demem o ki daha önce taş düşürmüş arkadaşlar mutlaka doktorlarına bildirsinler bu durumu benim hiç aklıma gelmemişti doğrusu baştan söylemek, bağdaştıramamıştım hamilelikle birde ama önemliymiş meğersem bilginize
ha taşın yanında birde idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı onunda tedavisini görüyorum şuan 3 günde bir toz halinde bir ilaç içiyorum pzrtesi kontrolüm var çok illet bişimiş enfeksiyonda yahu umarım daha fazla uğraştırmaz çünkü bu toz ilaçtan öncede antibiyotik vermişti kullandım ama geçmemiş meğersem :84:
yok kız sen genede gel ,çok güzel mantı yapan biyer var burdaa,zaten benimkilerde kocaman ve taş gibi olmuştu ,midemize oturdu ,1 tabaktan fazla yiyemedim:78:düşünmen yeterli canım benim, ben zaten hamile halinle sana mantı yaptırırmıyım hiç 40 yılın başı kendini iyi hissetmissin yapmıssın hamileyiz biz bizim bi saatimiz bi saatimizi tutmaz
yedim yediiim hatta elife şimdi onu anlatıyodum ,fazla ince açamamışım sanırsamNidaaaa
Yedinmi mantıları
yedim yediiim hatta elife şimdi onu anlatıyodum ,fazla ince açamamışım sanırsamşiştik kaldık kocamla ,çay yaptık onu içiyoz ,sen pendiktesin bilirsin sende gel elifte gelsin ben nur mantıya götüreytim sizi:)) bu arada bi buluşmada yapmış oluruz
yedim yediiim hatta elife şimdi onu anlatıyodum ,fazla ince açamamışım sanırsamşiştik kaldık kocamla ,çay yaptık onu içiyoz ,sen pendiktesin bilirsin sende gel elifte gelsin ben nur mantıya götüreytim sizi:)) bu arada bi buluşmada yapmış oluruz
cnm diğer resimlerinede baktım bilmesem hamile olduğunu hiç hamile demem sana çok şirin ve güzel görünüyorsun :)))sağol canım, adanaya döndük bugün, düğün pazar günü...
bu arada bu elbise yeni değil 2006 da almıştım, dökümlü duran bir model olunca hamileykende giyebildim...
afiyet olsun tatlım biraz yürüyüş yapsaydınız iyi gelirdi :)))yedim yediiim hatta elife şimdi onu anlatıyodum ,fazla ince açamamışım sanırsamşiştik kaldık kocamla ,çay yaptık onu içiyoz ,sen pendiktesin bilirsin sende gel elifte gelsin ben nur mantıya götüreytim sizi:)) bu arada bi buluşmada yapmış oluruz
Merhaba hanımlar. iyi akşamlar yarın cok yogun olucam ne var ne yok bir bakayım dedim. az kalıcam. işten apar topar cıktım yazamadım hepinize iyi haftasonları iyi tatiller.
herkes geçmişi okuyo gabaa :84:hay allah bende iç sesimle konuşayım o vakit
sen bu kadar hamileye mantı yaptım dersen oturur midene
Elif nerde oturuyodu
sen bu kadar hamileye mantı yaptım dersen oturur midene
Elif nerde oturuyodu
yaa valla ben geçende yazdım ama araya kaynadı yapalım böyle bişey,çok güzel olurcnm kartal uğurmumcudayım ben....
hem bu ist bulusması asya-avrupa diye yapılsa daha iyi olur gelebilen ikisinede katılır öbür türlü zor toplanırız
yarın detaylın var senin dimi cnm :)))
yaa valla ben geçende yazdım ama araya kaynadı yapalım böyle bişey,çok güzel olur
kaynayanlardan biride bugün sorduğum hamile çamaşırı aldınızmı kendinize ve nekadara aldınız?? dı ,şimdi cevap veren olurmu acaba???:26:
evet yaaa ..hatta ben bugün dayanamadım eşimden bi boxer yürüttüm gittiiben daha almadım cnm ama artık ihtiyacım var şöyle güzel bi toparlayıcı destekleyici almanın zamanı geldi :92::92::92:
ay cnm hadi bunuda atlatın ondan sonra bişey kalmıyo içinde rahat eder yarın onun o hareketliliğini uzun uzuuuuun gördükten sonraeveett
11:30'da randevumuz. ordan çıkıp kendi doktorumuza gidicez, sonuçları göstericez canım.
güzel sonuçlarla gelirsin inş. canımeveett
11:30'da randevumuz. ordan çıkıp kendi doktorumuza gidicez, sonuçları göstericez canım.
yaa valla ben geçende yazdım ama araya kaynadı yapalım böyle bişey,çok güzel olur
kaynayanlardan biride bugün sorduğum hamile çamaşırı aldınızmı kendinize ve nekadara aldınız?? dı ,şimdi cevap veren olurmu acaba???:26:
Hemde ne harika olur her yer yapış yapışyok yok güzel olmuştur o kadar emek vermiş tüm gün uğraşmışsın. ellerine sağlık. buluşma fikriniz güzel. ama en çok duygunun evde ağda partisi fikrine güldüm :) harika olurmuş
Aşk olsun bi tek rumuzla hard_disc mi okuyo Ben de okuyorum çünkü kimse özelden bana bilgilerini vermiyo bende atlamasa olmasın diyorumburda olduğun sürece sohbete katıl ebues, geçmişi okumak çok zaman alıyor. sessiz sakin zamanda gece okuyor arkadaşlar. işte mola saatlerime denk getiriyorum ben. mümkün olduğunca sohbette kalırsan kaçırmazsın. telafi edersin sonra dert değil yani. hepsini okuma zorunluluğun da yok :) ama kendine rumuz ve hard_disc i örnek alıyorsan tek satırını bile atlamaman lazım :) onlarınki artık sosyal sorumluluk bilinci olarak oturdu bünyelerine:) maşallah size kızlar. öpüyorum sizi.
Bence de istanbulun bi ucundan öbür ucuna gitmek saatler sürüyo ancak ikiye bölünerek olucak bu işcnm kartal uğurmumcudayım ben....
hem bu ist bulusması asya-avrupa diye yapılsa daha iyi olur gelebilen ikisinede katılır öbür türlü zor toplanırız
Ben almadım henüz eskileri hala oluyo ama yakında olmamaya başlaryaa valla ben geçende yazdım ama araya kaynadı yapalım böyle bişey,çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?