ayy canooom süüppersin yaaa... akşam akşam güldürdün beni... demek arkadan açılıyomuş ,böyleleride ya seni ya beni buluyo sanırımalışık değilim ondan heralde bir kere giyme gafletinde bulundum daaa
hiç rahat edememiştim dün emzirme sütyeni alayım dedim dogum çantamda dursun
diye düşünerek bir magazaya girdim kıza söyledim hani emzirme sütyeni önden açılıyor yaa
kızda uyanık mal satacak bana yaşlı teyzelerin kullandıgı sütyenleri getirdi koydu önüme
bende önden açmaya çalışıyorum eee bunlar açılmıyo dedimkız böyle bana bakıyoo
bayan sütyen oradan açılmaz arkadan açılır didii sanki hiç sütyen takmamışım ben
dedim ben emzirme sütyeni istedim sen yaşlı bayanların kullandıklarını getirdin asıl nasıl mal sattıgını bilmeyen sensin
ögrende bir daha soran olursa magazamızda yok deki milletin vaktini çalma
tabi kızz kıpkırmızı saydırmıştır bana
selam kızlar,
ben aranıza oldukca yeni katılan biriyim. bu forum o kadar hareketli ki ben yetismeiyorum cogu seyi okumaya bile zamanım yetmedi.
neyse ben bugun yasadıklarımı anlatayım kısaca.
2li ve 3lü testi biz esimle yaptırmak istemedik. ozellikle kafamıza bosuna süphe sokmalarını istememistik nasıl olsa bu bebegi aldırmayacagız gerek yok dedik.
bugun ayrıntılı ultrasona gittim. her sey oldukca iyiydi. ancak doktor oglumuzun böbreklerini büyük gördü. canım cok sıkıldı. bazı erkek bebeklerinde olabiliyor belki pipisi kücüktür cisini yapamıyordur ama takip etmek lzım dedi. bende moral sıfırlandı. agladım, esimi de tel.le arayark epey üzdüm. sonra da iyi ki 2 li 3lü testi yaptırmamısız ben o zaman stresten ölürdüm dedim. bu doktorlar acayip gercekten. bugunku doktor down sendromu benzeri bir rahatsızlık da olabilir bu böbreklerin durumu dedi bir de. doktor bir arkadasla durumu konusunca ya boyle bir benzetme yok yanlıs cümle kurmus bosuna seni evhamlandırmıs dedi. bence hic kendini sıkma ara ara kontrol edilir bu çözülmeyecek bisey de deil dedi ve beni rahatlattı.
siz de buna benzer bisey oldu mu hic? ayrıntılı ultrason sonuclarınız neler??
ayy canooom süüppersin yaaa... akşam akşam güldürdün beni... demek arkadan açılıyomuş ,böyleleride ya seni ya beni buluyo sanırım
canım sen nerde yaşadığını yaz bakalım belki aramızdan biri sana yakın bi doktor önerebilir ??simdi netten bakıyorum da bu böbrek büyümesi bir cok kisiye söylenmis ve dogdugunda hic birinde sorun yokmus icim iyice ferahladı. biizmki 5mm yerine 6mm cıkmıstı her ikisi de. baktım nette daha büyükleri de olmus ve hepsi sonrada düzelmiş. bosuna canımızı sıkıyorlar. doktorumu degsitiricem zaten de bi türlü bir doktor bulamdım guvenebilecegim. hem normal dogumu tesvik etsin hem uygun fiyat alsın istiyorum falan filan. isim biraz zormus gibi. :)
kızlar aranızda temizliğe bayan alan oldumuu ben camlarımı sildirmek istiyorum
bir arkadaşa söyledim tanıdıgı varmış normalde 60 a sadece camları siliyomuş 6 camım var bana 45 olurmuşşş
tüm evide 90 a temizlermiş sizce fiyat nasıl:26:
kızlar aranızda temizliğe bayan alan oldumuu ben camlarımı sildirmek istiyorum
bir arkadaşa söyledim tanıdıgı varmış normalde 50 ye sadece camları siliyomuş 6 camım var bana 45 olurmuşşş
tüm evide 90 a temizlermiş sizce fiyat nasıl:26:
fiyatı yanlış yazmışım
bence sadece cam silmeye 45 çok komple evi temizlet bence yada 1 2 kişiye daha sor
benim ev minnacık olduğu için almıyorum ama az çokduyduğuma göre bütün ev temizliği 90 normal ,sadece cam silmeye 45 verme bencedeeikapıları banyoyu ,halıları falanda sildir 90 ver çok daha iyi
İyi akşamlar kızlar... Baya şeyler konuşulmuş yine, hepsini okumam mümkün değil ama :84: İnternetten şimdi hamile yastığı baktım. Artık geceleri zorlanmaya başladım. Belki işe yarar diye düşündüm ama 50 tlcik. Daha ucuzunu gören var mı???
tubacım midendeki sertlik için mutlaka doktora görün kulaktan dolma bilgilere aldanma bebeğin başının şu an o kadar sert olabileceğine inanmıyorum..
haklısnız arkadaşlar bende korkmaya başladım bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum hem ben kızmı görmeyeli bilmem kaçhafta oldu belki görebilirim ömrüüüümmmmmütuğbacım karnındaki acılar rahim yukarı büyüdüğünden oluyor ama midendeki sertliği bencede bir doktoruna danış.
(
eşten çekinmemek aaah ahh bana ne kadar uzak bi cümle çok istiyorum şöyle rahatça açıpğ al bak demek ama olmuyo evliliğim süresince çektiğim tek sıkıntı bu ışığı kapat üzerimi ört arkanı dön bakmaaaa gibi gibi yazık oda ne var orda diye çok merak ediyoo HATTA BİGÜN BANA YOKSA CİNSİYETMİ DEĞİŞTİRDİN DÖNME FALANMISIN NEDNE GÖSTERMİYOSUN DEMİŞTİkızlar valla ben yıllarca agda yaptım gecen sene dogumda hep kendım jıletle aldım esım gormesın falan utanırım dıye... ama dıkıslerım oldugu ıcın pansuman yapılması grekıyodu hep esım yaptı pansumanı.. ınsanın en yakını yıne esı.. kendınız halledebılıyosunuz edın edemıyosanız hıc cekınmeyın esınızden derım:)
ABOOOOOO 25 KİLOMU AAAY YAZIK ONAAA SAĞLIK PROBLEMİ YOPKMUŞ AMA OLMICAK GİBİ GÖRÜNMÜYOR ALLAH KORUSUN VAHİMMİŞ HAKİKATEN DURUMUbu sabah itibari ile 60 ıda görmüş oldum hayatımda ilk defa 60 oldum ve dahada büyüyecek bu kilolar.....
neyse kızım iyi olsunda hem fazla kilo aldım diye dert etmeyin kızlar geçen x topiğinde bi kadını okudum kadın haftasıyla orantılı giidiyo 26. 27. haftada toplamda 25 kilo almış üstelik anladığım kadarıyla bi sağlı problemide yokmuş
canım bende rahat yatamıyorum artık bacagımın arasına yastık koyuyorum hatta dün 2 yastık içini bir yastıkta topladım öyle çok rahat ediyorum bir dene istersenn
eşten çekinmemek aaah ahh bana ne kadar uzak bi cümle çok istiyorum şöyle rahatça açıpğ al bak demek ama olmuyo evliliğim süresince çektiğim tek sıkıntı bu ışığı kapat üzerimi ört arkanı dön bakmaaaa gibi gibi yazık oda ne var orda diye çok merak ediyoo HATTA BİGÜN BANA YOKSA CİNSİYETMİ DEĞİŞTİRDİN DÖNME FALANMISIN NEDNE GÖSTERMİYOSUN DEMİŞTİNE UTANMIŞTIM
yaaa bence diktiriledebilir öyle şeylerr ..anaaam topiğin cimrisimi oldum nediirr,ama napıyım bukadar basit şeylere bukadar para istemeleri çok canımı sıkıyo yai..bi kumaş alıp kalıp çıkarıp ben bile elimle dikerim onlardan yanii..bence git bi terziye danış ,10-15 e mal edersin ,hatta dikiş mak . olan bi tanıdığın varsa süpper olurİyi akşamlar kızlar... Baya şeyler konuşulmuş yine, hepsini okumam mümkün değil ama :84: İnternetten şimdi hamile yastığı baktım. Artık geceleri zorlanmaya başladım. Belki işe yarar diye düşündüm ama 50 tlcik. Daha ucuzunu gören var mı???
Bir tarafama yatmaktan uyuşuyorum, bende 2 yastıkla yatıyorum, bi göbüşün altına bir de arkama koyuyorum sırt üstü yatmayayım diye ama pek rahat değilim. Senin dediğinide deneyim bakayım. Bu arada sırf camlara çok istiyor
gel annem gel oleeeeey yalnız değilmişim neyseki mahh ahh aynı dertten muzdarip bu bacınada kollarını aççç o kadar arkadaşım var evlenince resmen değiştiler bir ben böyle kaldım
ilk kez dün gece banyoda çıplak aglarken yakaladı beni çok utandımaglıyorum ama sağımı solumu kapamaya çalışıyorum bugun eşim ilk kez seni çıplak gördüm dedi gülermisin aglarmısın
yaaa bence diktiriledebilir öyle şeylerr ..anaaam topiğin cimrisimi oldum nediirr,ama napıyım bukadar basit şeylere bukadar para istemeleri çok canımı sıkıyo yai..bi kumaş alıp kalıp çıkarıp ben bile elimle dikerim onlardan yanii..bence git bi terziye danış ,10-15 e mal edersin ,hatta dikiş mak . olan bi tanıdığın varsa süpper olur
bende düşünüyorum öyle bişeyler yapmayı ,kafamdan planlamalara başladım şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?