2011 Ekim Anneleri

ayy canooom süüppersin yaaa... akşam akşam güldürdün beni... demek arkadan açılıyomuş ,böyleleride ya seni ya beni buluyo sanırım

simdi netten bakıyorum da bu böbrek büyümesi bir cok kisiye söylenmis ve dogdugunda hic birinde sorun yokmus icim iyice ferahladı. biizmki 5mm yerine 6mm cıkmıstı her ikisi de. baktım nette daha büyükleri de olmus ve hepsi sonrada düzelmiş. bosuna canımızı sıkıyorlar. doktorumu degsitiricem zaten de bi türlü bir doktor bulamdım guvenebilecegim. hem normal dogumu tesvik etsin hem uygun fiyat alsın istiyorum falan filan. isim biraz zormus gibi. :)

canım bence doktorunu değiştir ne alaka yaw böbrekle down sendomu canınızı sıkmayın başka doktora görün en iyisi
takip edelim derken de parasal anlamda sizi yolmaya çalışıyor olabilirler sinir oluyorum böyle insanlara akılsızlarrrr

canım sen nerde yaşadığını yaz bakalım belki aramızdan biri sana yakın bi doktor önerebilir ??

kızlar aranızda temizliğe bayan alan oldumuu ben camlarımı sildirmek istiyorum
bir arkadaşa söyledim tanıdıgı varmış normalde 50 ye sadece camları siliyomuş 6 camım var bana 45 olurmuşşş
tüm evide 90 a temizlermiş sizce fiyat nasıl:26:

fiyatı yanlış yazmışım

Son düzenleme:

bence sadece cam silmeye 45 çok komple evi temizlet bence yada 1 2 kişiye daha sor

benim ev minnacık olduğu için almıyorum ama az çokduyduğuma göre bütün ev temizliği 90 normal ,sadece cam silmeye 45 verme bencedeeikapıları banyoyu ,halıları falanda sildir 90 ver çok daha iyi

İyi akşamlar kızlar... Baya şeyler konuşulmuş yine, hepsini okumam mümkün değil ama :84: İnternetten şimdi hamile yastığı baktım. Artık geceleri zorlanmaya başladım. Belki işe yarar diye düşündüm ama 50 tlcik. Daha ucuzunu gören var mı???

bence sadece cam silmeye 45 çok komple evi temizlet bence yada 1 2 kişiye daha sor

benim ev minnacık olduğu için almıyorum ama az çokduyduğuma göre bütün ev temizliği 90 normal ,sadece cam silmeye 45 verme bencedeeikapıları banyoyu ,halıları falanda sildir 90 ver çok daha iyi

hııııı çok diyosunuz yani banada çok geldi ilk kez başkasına temizleticem şimdi silip süpürebiliyorum ama dogum olmadan da almak istiyorum o zaman heryeri temizleticem başka bir kadındanda haber bekliyorum bakalım

canım bende rahat yatamıyorum artık bacagımın arasına yastık koyuyorum hatta dün 2 yastık içini bir yastıkta topladım öyle çok rahat ediyorum bir dene istersenn

tubacım midendeki sertlik için mutlaka doktora görün kulaktan dolma bilgilere aldanma bebeğin başının şu an o kadar sert olabileceğine inanmıyorum..

tuğbacım karnındaki acılar rahim yukarı büyüdüğünden oluyor ama midendeki sertliği bencede bir doktoruna danış.
(
haklısnız arkadaşlar bende korkmaya başladım bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum hem ben kızmı görmeyeli bilmem kaçhafta oldu belki görebilirim ömrüüüümmmmmü
öperim sizi çok teşekkürler

eşten çekinmemek aaah ahh bana ne kadar uzak bi cümle çok istiyorum şöyle rahatça açıpğ al bak demek ama olmuyo evliliğim süresince çektiğim tek sıkıntı bu ışığı kapat üzerimi ört arkanı dön bakmaaaa gibi gibi yazık oda ne var orda diye çok merak ediyoo HATTA BİGÜN BANA YOKSA CİNSİYETMİ DEĞİŞTİRDİN DÖNME FALANMISIN NEDNE GÖSTERMİYOSUN DEMİŞTİ NE UTANMIŞTIM

ABOOOOOO 25 KİLOMU AAAY YAZIK ONAAA SAĞLIK PROBLEMİ YOPKMUŞ AMA OLMICAK GİBİ GÖRÜNMÜYOR ALLAH KORUSUN VAHİMMİŞ HAKİKATEN DURUMU

canım bende rahat yatamıyorum artık bacagımın arasına yastık koyuyorum hatta dün 2 yastık içini bir yastıkta topladım öyle çok rahat ediyorum bir dene istersenn

Bir tarafama yatmaktan uyuşuyorum, bende 2 yastıkla yatıyorum, bi göbüşün altına bir de arkama koyuyorum sırt üstü yatmayayım diye ama pek rahat değilim. Senin dediğinide deneyim bakayım. Bu arada sırf camlara çok istiyor

ahh ahh aynı dertten muzdarip bu bacınada kollarını aççç o kadar arkadaşım var evlenince resmen değiştiler bir ben böyle kaldım
ilk kez dün gece banyoda çıplak aglarken yakaladı beni çok utandımaglıyorum ama sağımı solumu kapamaya çalışıyorum bugun eşim ilk kez seni çıplak gördüm dedi gülermisin aglarmısın

yaaa bence diktiriledebilir öyle şeylerr ..anaaam topiğin cimrisimi oldum nediirr,ama napıyım bukadar basit şeylere bukadar para istemeleri çok canımı sıkıyo yai..bi kumaş alıp kalıp çıkarıp ben bile elimle dikerim onlardan yanii..bence git bi terziye danış ,10-15 e mal edersin ,hatta dikiş mak . olan bi tanıdığın varsa süpper olur
bende düşünüyorum öyle bişeyler yapmayı ,kafamdan planlamalara başladım şimdiden..

18 SAYFALIK GEÇMİŞİN NE YAZIKKİ YALNIZCA 4 SAYFASINI OKUYABİLDİM halsizim mayışık bir haldeyim birde dünkü erzincanda yaşanan polis cinayeti çok derinden sarstı beni şehit olan polis tanıdıktı allah rahmet eylesin dündne bu yana pek bi huzursuzum kaybetme korkusu sardı bir anda delimiyim neyim tövbe tövbe
allah hepimizin evlatlarını analı babalı hayırlı günlerde büyütmek nasip etsin inşallah sevdiklerimizin acısıonı,yokluğunu göstermesin allah....
ayrıcaaa bu yıl izne çıkmayız diye düşünürken vee bende bunun için eşimden gizli göbecikler atarken ne yazıkki attığım göbeklerin yerini dizlerime vy-urmak ahlanıp vahlanmak aldııı haftaya kayganaya gidiyoruz istenmeyen gelin olarak evet beni istemeye gelmeyen düğünüme gelmeyen hatuna gitmek zorunda kalmak üüüfffff keşke uyusam ve gözümü ekim ayında açsam bebeğimle kendi dünyamda kaldığım yerden devam etsem neyse şişrimiyim sizleri güzel gebişler
ağdalar kilolar konuşulmuş okuyabildiğim kadarıyla ben bbu sabah 58 i gördüm bir ayda 3 kilo fark atmakta ne demek anlamadım açıkcası
ay yazmak istediğim herşey gitti aklımdan bunuyormuyum acebaaaaaa
iyi geceler online olanlar tatlı uykular

ya gecen yazılmıştı burada sol tarafa yatmak daha iyiymiş bende hep soluma yatıyorum ama sonunda dayanamıyorum sağa dönüyorum sonra pişman oluyorum bebegimi rahat ettiremiyorum diye zaten sağa sola dönmekten saat ilerliyo eee 5-6 saat uyuyorum oda bana yetmiyo butun gün agzım ayrık esneye esneye dolaşıyorumhavada sıcak salonda yatıyorum eşimin yanında yatamıyorum sıkıntı basıyoo

gel annem gel oleeeeey yalnız değilmişim neyseki münüşünü gösteremeyen tek kişi ben değilim hayrola niye ağlıyodunkii

eşinmi seni ilkkez çıplak gördü yani bedeninidemi görmüyo yoksa çıplaklıktan kastın münüşmü

o cimrilik değil kızzzz bebek geliyor masrafları olacak bazı yerlerden kısıtlamak lazım bebegin giderleri az değil ucuz değil biz olmasada olur derizde o minik bebişler bez olmayınca aman anneee boşver bugun de baglamayıver diyemez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…