2011 Ekim Anneleri

bak yine erken veda ettim neyse 3,5, 8 dakika durup öyle gideyim madem
bugün bi arkadaşım doğum yaptı hamilelği boyunca 17kiloalmıştı vee 3.900 grbebek dünyaya getirdi allahın izniyle maşallah 3,5 aylık gibiydi bebek evet hededim 3 tü ama bunu 3.500 de netleştirdim inşalllah yedikleirm bebeğime yarar hepimiz için aynı temennilerdeyim

cnm cimrilikle alakalı değil bunlar ya bende senin gibi düşünüyorum millet işi ticarete dökmüş şimdi netten lohusa gecelik sabahlık tkmı bakıyorum yuh dedim yani 110 liradan başlıyo fiyatlar bebek hastane çıkışları marka diye gene öyle aynı şeyi uyguna almak varken ve bulabilme imkanım varken şahsen vermem ben ona o parayı

Mantıklı aslında, sonra işe yarasa 50 tl verilirde, işe yaramayacak ki. Elimizde kalacak.

Al bende de o kadar. Gittiğim bütün dr.lar sola yat dedi. Ama insanın bir noktadan sonra canı acımaya başlıyor. Her sabah 5te uyanıyorum evde yürüyüş yapıyorum. Açma-germe

dün ufak bir atışmamız olmuştuda agladıgımı görmesin diye banyo yapacaktım münüşümü açıkta yakaladı
evet canım çıplaklıktan kastım münüşşş

anacım sende hep ateş alıp kaçıyon acuk kal konuşalımmmm

dün ufak bir atışmamız olmuştuda agladıgımı görmesin diye banyo yapacaktım münüşümü açıkta yakaladı
evet canım çıplaklıktan kastım münüşşş
abooo fena yakalanmışsın ay ben olsam heralde o gördüğümü unuttum diyene kadar bakamazdım yüzüne off ne kötü bi durumya neden gösteremiyoruzkii bigün eşim fikfik sırasında kalkıp ya gösterirsin ya bu iş biter demişti hangi iş demiştim şuan yapptığımız iş demişti ve gerçekten bitmişti

yaa aglamayı bırakıp oramı buramı kapatma çabam çok komiktiii
kocan nesini merak etti acaba

allah iyiliğinizi versin çok güldüm ya gösterinde kurtulun anacım ne bu böyle

ayyyy kızlarr bune be gece gece yani bu nasıl oluyoki ,kocanız görmüyo yaaa...nasıl yapıyonuzki bu fikfik olayını sizayy utandım
vay beee..bak ne kıymetli oldu şimdi biz derdimize yanalım

yaaa ben o olaya inanılmaz üzüldüm ...yani bu nasıl bir kaderdir yaaa,Allah rahmet eylesin..

wuuu inanamıyorum ,gece gece nasıl hikayeler bunlar yaa..o derece yaniii..ee gösteriverseydin azcık ucundan yaaa..mmillet ağda yaptırmasyı temizletmeyi düşünüyo ,bu zamanda zoru başarmışınız kızlarr

yaa aglamayı bırakıp oramı buramı kapatma çabam çok komiktiii
kocan nesini merak etti acaba
ne bileyim takmış kafayı orama endamını merak etti zaar e oda haklı gerdekte bile görmemiş bu zaman olmuş hala görmemiş bide ben birlikte duşa gireceğimiz zaman münüşün şeklini görmesin diye iççamaşımın içinden ayrı ped koyarım sarıp sarmaladıkça merak uyanıyo galiba onda
yumurta toplamadan çıktığım zaman (tüp bebek tedavisinde yani) anestezili olduğum için baygın olarak odama getirmişler eşim ben giydiririm dmeiş neyseki ben beni odaya getiricek hanımı tanıyordumda tembihlemiştim yok ben iydireyim demiş bizimkide ısrar edememiş tüh kaçırık diye yazıklanmış içten içee yazık kocama yaaaaa

allah iyiliğinizi versin çok güldüm ya gösterinde kurtulun anacım ne bu böyle

kız kolaymııı ben evlenene kadar kendimi şey sanıyodum vajinismus hatta evlenmeden adamıda buna alıştırmaya çalışmıştımallahtan değilmişim

Son düzenleme:

kızlar bu arada bende 61.7 ile başladım şimdi 66.6 olmuşum baya almışım size göre...hele elif özellikle sana ,bu ne yaa ilk defa 60 ı gördüm nedemek yaa küfreder gibii

kızlar bu arada bende 61.7 ile başladım şimdi 66.6 olmuşum baya almışım size göre...hele elif özellikle sana ,bu ne yaa ilk defa 60 ı gördüm nedemek yaa küfreder gibii

bacım ben de hayatımda 63 gördüm ve bunun devamıda geliyooo kaçınılmaz valla bak komşum dogum yapmıştı yaa 20 küsür kilo almıştı suanda zayıfladııı çok az daha verirse eski kilosuna gelecek emzirdikçe kilolar gidiyor üzülme sennnnnn

ayy sizde ne hikayeler varmış kızlar yaaa...yani banyoda bile belli olmasın diye ped takmak ne kızzzz adamı küstürmeyin arada gösterin azıcık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…