yaaa bence diktiriledebilir öyle şeylerr ..anaaam topiğin cimrisimi oldum nediirr,ama napıyım bukadar basit şeylere bukadar para istemeleri çok canımı sıkıyo yai..bi kumaş alıp kalıp çıkarıp ben bile elimle dikerim onlardan yanii..bence git bi terziye danış ,10-15 e mal edersin ,hatta dikiş mak . olan bi tanıdığın varsa süpper olur
bende düşünüyorum öyle bişeyler yapmayı ,kafamdan planlamalara başladım şimdiden..
yaaa bence diktiriledebilir öyle şeylerr ..anaaam topiğin cimrisimi oldum nediirr,ama napıyım bukadar basit şeylere bukadar para istemeleri çok canımı sıkıyo yai..bi kumaş alıp kalıp çıkarıp ben bile elimle dikerim onlardan yanii..bence git bi terziye danış ,10-15 e mal edersin ,hatta dikiş mak . olan bi tanıdığın varsa süpper olur
bende düşünüyorum öyle bişeyler yapmayı ,kafamdan planlamalara başladım şimdiden..
ya gecen yazılmıştı burada sol tarafa yatmak daha iyiymiş bende hep soluma yatıyorum ama sonunda dayanamıyorum sağa dönüyorum sonra pişman oluyorum bebegimi rahat ettiremiyorum diye zaten sağa sola dönmekten saat ilerliyo eee 5-6 saat uyuyorum oda bana yetmiyo butun gün agzım ayrık esneye esneye dolaşıyorumhavada sıcak salonda yatıyorum eşimin yanında yatamıyorum sıkıntı basıyoo
gel annem gel oleeeeey yalnız değilmişim neyseki münüşünü gösteremeyen tek kişi ben değilim hayrola niye ağlıyodunkii
eşinmi seni ilkkez çıplak gördü yani bedeninidemi görmüyo yoksa çıplaklıktan kastın münüşmü
bak yine erken veda ettim neyse 3,5, 8 dakika durup öyle gideyim madem
bugün bi arkadaşım doğum yaptı hamilelği boyunca 17kiloalmıştı vee 3.900 grbebek dünyaya getirdi allahın izniyle maşallah 3,5 aylık gibiydi bebek evet hededim 3 tü ama bunu 3.500 de netleştirdim inşalllah yedikleirm bebeğime yarar hepimiz için aynı temennilerdeyim
abooo fena yakalanmışsındün ufak bir atışmamız olmuştuda agladıgımı görmesin diye banyo yapacaktım münüşümü açıkta yakaladı
evet canım çıplaklıktan kastım münüşşş
gözlerim kapanıyo gibide mayıştımaz birazcık tamam beaa senimi kırıcamanacım sende hep ateş alıp kaçıyon acuk kal konuşalımmmm
abooo fena yakalanmışsınay ben olsam heralde o gördüğümü unuttum diyene kadar bakamazdım yüzüne off ne kötü bi durumya neden gösteremiyoruzkii bigün eşim fikfik sırasında kalkıp ya gösterirsin ya bu iş biter demişti hangi iş demiştim şuan yapptığımız iş demişti ve gerçekten bitmişti
gözlerim kapanıyo gibide mayıştımaz birazcık tamam beaa senimi kırıcam
abooo fena yakalanmışsınay ben olsam heralde o gördüğümü unuttum diyene kadar bakamazdım yüzüne off ne kötü bi durumya neden gösteremiyoruzkii bigün eşim fikfik sırasında kalkıp ya gösterirsin ya bu iş biter demişti hangi iş demiştim şuan yapptığımız iş demişti ve gerçekten bitmişti
vay beee..bak ne kıymetli oldu şimdi biz derdimize yanalımahh ahh aynı dertten muzdarip bu bacınada kollarını aççç o kadar arkadaşım var evlenince resmen değiştiler bir ben böyle kaldım
ilk kez dün gece banyoda çıplak aglarken yakaladı beni çok utandımaglıyorum ama sağımı solumu kapamaya çalışıyorum bugun eşim ilk kez seni çıplak gördüm dedi gülermisin aglarmısın
yaaa ben o olaya inanılmaz üzüldüm ...yani bu nasıl bir kaderdir yaaa,Allah rahmet eylesin..18 SAYFALIK GEÇMİŞİN NE YAZIKKİ YALNIZCA 4 SAYFASINI OKUYABİLDİM halsizim mayışık bir haldeyim birde dünkü erzincanda yaşanan polis cinayeti çok derinden sarstı beni şehit olan polis tanıdıktı allah rahmet eylesin dündne bu yana pek bi huzursuzum kaybetme korkusu sardı bir anda delimiyim neyim tövbe tövbe
allah hepimizin evlatlarını analı babalı hayırlı günlerde büyütmek nasip etsin inşallah sevdiklerimizin acısıonı,yokluğunu göstermesin allah....
ayrıcaaa bu yıl izne çıkmayız diye düşünürken vee bende bunun için eşimden gizli göbecikler atarken ne yazıkki attığım göbeklerin yerini dizlerime vy-urmak ahlanıp vahlanmak aldııı haftaya kayganaya gidiyoruz istenmeyen gelin olarak evet beni istemeye gelmeyen düğünüme gelmeyen hatuna gitmek zorunda kalmak üüüfffff keşke uyusam ve gözümü ekim ayında açsam bebeğimle kendi dünyamda kaldığım yerden devam etsem neyse şişrimiyim sizleri güzel gebişler
ağdalar kilolar konuşulmuş okuyabildiğim kadarıyla ben bbu sabah 58 i gördüm bir ayda 3 kilo fark atmakta ne demek anlamadım açıkcası
ay yazmak istediğim herşey gitti aklımdan bunuyormuyum acebaaaaaa
iyi geceler online olanlar tatlı uykular
wuuu inanamıyorum ,gece gece nasıl hikayeler bunlar yaa..o derece yaniii..ee gösteriverseydin azcık ucundan yaaa..mmillet ağda yaptırmasyı temizletmeyi düşünüyo ,bu zamanda zoru başarmışınız kızlarrabooo fena yakalanmışsınay ben olsam heralde o gördüğümü unuttum diyene kadar bakamazdım yüzüne off ne kötü bi durumya neden gösteremiyoruzkii bigün eşim fikfik sırasında kalkıp ya gösterirsin ya bu iş biter demişti hangi iş demiştim şuan yapptığımız iş demişti ve gerçekten bitmişti
ne bileyim takmış kafayı orama endamını merak etti zaar e oda haklı gerdekte bile görmemiş bu zaman olmuş hala görmemiş bide ben birlikte duşa gireceğimiz zaman münüşün şeklini görmesin diye iççamaşımın içinden ayrı ped koyarım sarıp sarmaladıkça merak uyanıyo galiba ondayaa aglamayı bırakıp oramı buramı kapatma çabam çok komiktiii
kocan nesini merak etti acaba
allah iyiliğinizi versin çok güldüm ya gösterinde kurtulun anacım ne bu böyle
ne bileyim takmış kafayı orama endamını merak etti zaar e oda haklı gerdekte bile görmemiş bu zaman olmuş hala görmemiş bide ben birlikte duşa gireceğimiz zaman münüşün şeklini görmesin diye iççamaşımın içinden ayrı ped koyarım sarıp sarmaladıkça merak uyanıyo galiba onda yumurta toplamadan çıktığım zaman (tüp bebek tedavisinde yani) anestezili olduğum için baygın olarak odama getirmişler eşim ben giydiririm dmeiş neyseki ben beni odaya getiricek hanımı tanıyordumda tembihlemiştim yok ben iydireyim demiş bizimkide ısrar edememiş tüh kaçırık diye yazıklanmış içten içeeyazık kocama yaaaaa
kızlar bu arada bende 61.7 ile başladım şimdi 66.6 olmuşum baya almışım size göre...hele elif özellikle sana ,bu ne yaa ilk defa 60 ı gördüm nedemek yaa küfreder gibii
ay valla kızz ..bundanm sonra bende azcık sansür uygulasam işe yararmıkiii:90::78:valla nidacım biz derdimize yanalım bak bu hatunlarınki ne kıymetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?