2011 Ekim Anneleri

ayyy ne güzelll uykun varsa git yat canım beniimmmm benim uykum gelmiyo anormal bir gebeyim
bende bölük bölük uyuyorum 2 saatte bir uyanır,1 saatte uymayı beklerim dengesizdir benimdeuykular
allah iyiliğinizi versin çok güldüm ya gösterinde kurtulun anacım ne bu böyle
hiç sorma hiiç bi gün münüşü boyayıp cilalayıp al bak,incele fotokopisinide çek diye çıkıcam karşısına
fik fik olayını sorma tam bir komedi arada yolu kaybeder ben bulur doğru yola yönlendiriim yolda kalır bişeyler bişeyler neyse ya kendmi suçlu hissettim bi ağda muhabbetinden çocuk yapma eylemlerimize kadar herşeyimiz deşifre oldu

evet o olay gerçekten üzücü bir olay oldu görünmez kazaydı aldı götürdü zavallıyı 2 de yetim bıraktı ardında aşlah sabır verisn eşine ailesine

kızlar bu arada bende 61.7 ile başladım şimdi 66.6 olmuşum baya almışım size göre...hele elif özellikle sana ,bu ne yaa ilk defa 60 ı gördüm nedemek yaa küfreder gibii

58le başladım cnm 2.5 kilo aldım şimdiye kadar gerçekten extra yaptığım bişey yok bazen acayip iştahlı oluyorum bazende cnm hiç bişey istemiyo yürüyüş bile yapmıyorum

annem hep uyumadan önce süt yada yogurt tüket derdi yiyip içiyorum ama uyku gelmiyıo baksana gözlerime maşallahh cin gibiii

canım sana bi kaç ışıklı yön tabelası lazım,en fosforlusundan ...
canım bizde fik fik anında ışık hep kapalı oluyor çok görmek istiyosa doguma girsin
adam bigün el feneriyle çaktırmadan yanına gelcek bak görcen sen ozaman gününü

[

canım bizde fik fik anında ışık hep kapalı oluyor çok görmek istiyosa doguma girsin
bence girmesin ondna sonra sen gel bak di,ye yalvarsanda görmek istemez

yuarın kızlar bize çok kızıcaak çoookkkkk sayfa sayfa canomlşa tuğbanıon münüş muhabbetini okuduk dicekler ben sustum tıp

Son düzenleme:
canım ben 3 yıllık evliyim ,3 yılda çıkmışlığımız var kendisiylen üniv. de...

1 yıl 2 ay 1 hafta 2 günlük evliyim
eh tabi bide 3 yıllık geçmişimizde var

Ben 3 yıllık evliyim, 5 yılda üniv.de çıktık. Sen ???
nice mutlu senelere inşallahhh
transparan al bence sen
niye görsün diyemi ben görmesin diye normal çamaşırıma bile içten ped koyarı transparanda çok itici olur prd yok göstertmeeeemmmm:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…