bende bölük bölük uyuyorum 2 saatte bir uyanır,1 saatte uymayı beklerim dengesizdir benimdeuykularayyy ne güzelll uykun varsa git yat canım beniimmmm benim uykum gelmiyoanormal bir gebeyim
hiç sorma hiiç bi gün münüşü boyayıp cilalayıp al bak,incele fotokopisinide çek diye çıkıcam karşısınaallah iyiliğinizi versin çok güldüm ya gösterinde kurtulun anacım ne bu böyle
ayyyy kızlarr bune be gece geceyani bu nasıl oluyoki ,kocanız görmüyo yaaa...nasıl yapıyonuzki bu fikfik olayını siz ayy utandım
vay beee..bak ne kıymetli oldu şimdi biz derdimize yanalım
yaaa ben o olaya inanılmaz üzüldüm ...yani bu nasıl bir kaderdir yaaa,Allah rahmet eylesin..
wuuu inanamıyorum ,gece gece nasıl hikayeler bunlar yaa..o derece yaniii..ee gösteriverseydin azcık ucundan yaaa..mmillet ağda yaptırmasyı temizletmeyi düşünüyo ,bu zamanda zoru başarmışınız kızlarr
kızlar bu arada bende 61.7 ile başladım şimdi 66.6 olmuşum baya almışım size göre...hele elif özellikle sana ,bu ne yaa ilk defa 60 ı gördüm nedemek yaa küfreder gibii
ayy sizde ne hikayeler varmış kızlar yaaa...yani banyoda bile belli olmasın diye ped takmak ne kızzzzadamı küstürmeyin arada gösterin azıcık ...
ay valla kızz ..bundanm sonra bende azcık sansür uygulasam işe yararmıkiii:90::78:
canım sana bi kaç ışıklı yön tabelası lazım,en fosforlusundan ...bende bölük bölük uyuyorum 2 saatte bir uyanır,1 saatte uymayı beklerim dengesizdir benimdeuykular
hiç sorma hiiç bi gün münüşü boyayıp cilalayıp al bak,incele fotokopisinide çek diye çıkıcam karşısına
fik fik olayını sorma tam bir komedi arada yolu kaybeder ben bulur doğru yola yönlendiriim yolda kalır bişeyler bişeyler neyse ya kendmi suçlu hissettim bi ağda muhabbetinden çocuk yapma eylemlerimize kadar herşeyimiz deşifre oldu
adam bigün el feneriyle çaktırmadan yanına gelcek bak görcen sen ozaman gününücanım bizde fik fik anında ışık hep kapalı oluyor çok görmek istiyosa doguma girsin
bence girmesin ondna sonra sen gel bak di,ye yalvarsanda görmek istemezcanım bizde fik fik anında ışık hep kapalı oluyor çok görmek istiyosa doguma girsin
canım ben 3 yıllık evliyim ,3 yılda çıkmışlığımız var kendisiylen üniv. de...kızlar kaç yıllık evlisiniz merak ettim şimdi :))
canım sana bi kaç ışıklı yön tabelası lazım,en fosforlusundan ...
adam bigün el feneriyle çaktırmadan yanına gelcek bak görcen sen ozaman gününü
1 yıl 2 ay 1 hafta 2 günlük evliyimkızlar kaç yıllık evlisiniz merak ettim şimdi :))
canım sana bi kaç ışıklı yön tabelası lazım,en fosforlusundan ...
adam bigün el feneriyle çaktırmadan yanına gelcek bak görcen sen ozaman gününü
küsüratı saymazsak düz 3 ama kaynanam yüzünden abna 333 gibi geldikızlar kaç yıllık evlisiniz merak ettim şimdi :))
ben münüşe fosforlu çamaşır almayı düşünüyorumcanım sana bi kaç ışıklı yön tabelası lazım,en fosforlusundan ...
kızlar kaç yıllık evlisiniz merak ettim şimdi :))
küsüratı saymazsak düz 3 ama kaynanam yüzünden abna 333 gibi geldi
ben münüşe fosforlu çamaşır almayı düşünüyorum
küsüratı saymazsak düz 3 1 yılda flört ettik aaay içim bi hoş oldu şimdiama kaynanam yüzünden abna 333 gibi geldi
ayy gözlerimden yaşlar vgeliyo gülmekteeenn....Allah hayırlara çıkarsın inşallah ...koptum burda yazamıyorum gülmekten
küsüratı saymazsak düz 3 ama kaynanam yüzünden abna 333 gibi geldi
canım ben 3 yıllık evliyim ,3 yılda çıkmışlığımız var kendisiylen üniv. de...
1 yıl 2 ay 1 hafta 2 günlük evliyim
eh tabi bide 3 yıllık geçmişimizde var
nice mutlu senelere inşallahhhBen 3 yıllık evliyim, 5 yılda üniv.de çıktık. Sen ???
niye görsün diyemi ben görmesin diye normal çamaşırıma bile içten ped koyarı transparanda çok itici olur prd yok göstertmeeeemmmm:84:transparan al bence sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?