selam kızlar,
ben aranıza oldukca yeni katılan biriyim. bu forum o kadar hareketli ki ben yetismeiyorum cogu seyi okumaya bile zamanım yetmedi.
neyse ben bugun yasadıklarımı anlatayım kısaca.
2li ve 3lü testi biz esimle yaptırmak istemedik. ozellikle kafamıza bosuna süphe sokmalarını istememistik nasıl olsa bu bebegi aldırmayacagız gerek yok dedik.
bugun ayrıntılı ultrasona gittim. her sey oldukca iyiydi. ancak doktor oglumuzun böbreklerini büyük gördü. canım cok sıkıldı. bazı erkek bebeklerinde olabiliyor belki pipisi kücüktür cisini yapamıyordur ama takip etmek lzım dedi. bende moral sıfırlandı. agladım, esimi de tel.le arayark epey üzdüm. sonra da iyi ki 2 li 3lü testi yaptırmamısız ben o zaman stresten ölürdüm dedim. bu doktorlar acayip gercekten. bugunku doktor down sendromu benzeri bir rahatsızlık da olabilir bu böbreklerin durumu dedi bir de. doktor bir arkadasla durumu konusunca ya boyle bir benzetme yok yanlıs cümle kurmus bosuna seni evhamlandırmıs dedi. bence hic kendini sıkma ara ara kontrol edilir bu çözülmeyecek bisey de deil dedi ve beni rahatlattı.
siz de buna benzer bisey oldu mu hic? ayrıntılı ultrason sonuclarınız neler??
anladım canım tabi en iyisini yapmışsın o zaman..ben makineyle hiç almıyorum çünkü kıl dönmesi olmuştu alt bacağım jilet çok çıkartıyor tatlım doğru diyosun ama ağda yaptırırsam koltuk altı ve alt bacak eskiye dönermiş o yüzden jiletle devam ediyorum. paket ve üst bacak ise ağda..ilk 3 ayda tedirgin oluyodum ağda yaptırırken kasılma olur mu diye ama artık o korkularım geçti sadece eskiye göre çok daha fazla acıyo(
kızlaaarr yaptııımm...yaptııımm...ben yaptııımm mantı yaptııımmhemde ben kendim tek başıma ..ilk defa
yalnız sorun şuki tatilin ilk günü ben bunu yaptıysam 3 ay sonra düşünün durumun vehametini:44:
neyse hayırlısı ossun o vakit bende bir bilgi vereyim sizlere şahsen başıma gelmiş olan ben bir kez taş düşürmüştüm ve geçenlerde inanılmaz bir böbrek sancım oldu hemen bu taş sancısına benziyor diyip nete daldım ve eveeeet beklenen sonuç daha önce taş düşürenlerin hamileliktede yüzde 80- 90 tekrar taş düşürebildikleriymiş hemen doktorumu aradım ertesi günde druma gittim idrar tahlili yaptı ve allahtan kum gibiymiş kendiliğinden düşürebilirmişim sanırım düşmüştür.demem o ki daha önce taş düşürmüş arkadaşlar mutlaka doktorlarına bildirsinler bu durumu benim hiç aklıma gelmemişti doğrusu baştan söylemek, bağdaştıramamıştım hamilelikle birde ama önemliymiş meğersem bilginize
ha taşın yanında birde idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı onunda tedavisini görüyorum şuan 3 günde bir toz halinde bir ilaç içiyorum pzrtesi kontrolüm var çok illet bişimiş enfeksiyonda yahu umarım daha fazla uğraştırmaz çünkü bu toz ilaçtan öncede antibiyotik vermişti kullandım ama geçmemiş meğersem :84:[/QUOTE
Geçmiş olsun canım evet bunu daha önce duymuştum..
yaa valla ben geçende yazdım ama araya kaynadı yapalım böyle bişey,çok güzel olur
kaynayanlardan biride bugün sorduğum hamile çamaşırı aldınızmı kendinize ve nekadara aldınız?? dı ,şimdi cevap veren olurmu acaba???:26:
Almadım canım ben arayıştayı m istediğim gibi bulamadım
kızlar aranızda temizliğe bayan alan oldumuu ben camlarımı sildirmek istiyorum
bir arkadaşa söyledim tanıdıgı varmış normalde 50 ye sadece camları siliyomuş 6 camım var bana 45 olurmuşşş
tüm evide 90 a temizlermiş sizce fiyat nasıl:26:
fiyatı yanlış yazmışım
90 normal fiyat canom genelde herkes o fiyata geliyor, yaptır..
dün ufak bir atışmamız olmuştuda agladıgımı görmesin diye banyo yapacaktım münüşümü açıkta yakaladı
evet canım çıplaklıktan kastım münüşşş
abooo fena yakalanmışsınay ben olsam heralde o gördüğümü unuttum diyene kadar bakamazdım yüzüne off ne kötü bi durumya neden gösteremiyoruzkii bigün eşim fikfik sırasında kalkıp ya gösterirsin ya bu iş biter demişti hangi iş demiştim şuan yapptığımız iş demişti ve gerçekten bitmişti
ne bileyim takmış kafayı orama endamını merak etti zaar e oda haklı gerdekte bile görmemiş bu zaman olmuş hala görmemiş bide ben birlikte duşa gireceğimiz zaman münüşün şeklini görmesin diye iççamaşımın içinden ayrı ped koyarım sarıp sarmaladıkça merak uyanıyo galiba onda
yumurta toplamadan çıktığım zaman (tüp bebek tedavisinde yani) anestezili olduğum için baygın olarak odama getirmişler eşim ben giydiririm dmeiş neyseki ben beni odaya getiricek hanımı tanıyordumda tembihlemiştim yok ben iydireyim demiş bizimkide ısrar edememiş tüh kaçırık diye yazıklanmış içten içeeyazık kocama yaaaaa
kız kolaymııı ben evlenene kadar kendimi şey sanıyodumvajinismus hatta evlenmeden adamıda buna alıştırmaya çalışmıştım allahtan değilmişim
Kızlar sabah sabah bu kadar güleceğimi hiç düşünmemiştim hay sizin münüşlerinize emigözlerimden yaşlar aktı. Hele tuğba sana koptum resmen, Allah iyiliğiniz versin... Şimdiye kadar okuduğum en eğlenceli geçmişti... Teşekkürler
burda olduğun sürece sohbete katıl ebues, geçmişi okumak çok zaman alıyor. sessiz sakin zamanda gece okuyor arkadaşlar. işte mola saatlerime denk getiriyorum ben. mümkün olduğunca sohbette kalırsan kaçırmazsın. telafi edersin sonra dert değil yani. hepsini okuma zorunluluğun da yok :) ama kendine rumuz ve hard_disc i örnek alıyorsan tek satırını bile atlamaman lazım :) onlarınki artık sosyal sorumluluk bilinci olarak oturdu bünyelerine:) maşallah size kızlar. öpüyorum sizi.
eveett
11:30'da randevumuz. ordan çıkıp kendi doktorumuza gidicez, sonuçları göstericez canım.
Günaydınlar sağlıklı huzurlu ve mutlu haftasonları.. Sabah 8,30 da kalktım makinaları çalıştırdım. Çamaşır bulaşık.. Balkonumu yıkadımçok ayakta kaldım sanırım karnım ağrıdı biraz hemen uzandım bu arada geçmişi okudum, çok güldüm :)
Şimdi kahvaltı zamansı sabah sadece 1 kutu süt ve minik bir kek yedim.. Acıkmadım ama bir şeyler yemem lazım.. İşlerimi toparlayınca bakarım, bu gün üzerimede bir şeyler almak istiyorum. İnş çok yorgun hissetmemde gidebilirim.. Babamız işte bizim, çok çalışıyor bu ara çok yoğunlar... Hazirandan sonra rahatlayacaklar inşallah...
Günaydınnn Kızlarr
kızımın bikaç cicisini koyuyorum bakalım beğenicekmisiniz teyzoşları ....
Eki Görüntüle 212088 Eki Görüntüle 212104 Eki Görüntüle 212105 Eki Görüntüle 212106 Eki Görüntüle 212107 Eki Görüntüle 212111 Eki Görüntüle 212109 Eki Görüntüle 212110 Eki Görüntüle 212112 Eki Görüntüle 212113 Eki Görüntüle 212103 Eki Görüntüle 212101 Eki Görüntüle 212100 Eki Görüntüle 212089 Eki Görüntüle 212091 Eki Görüntüle 212092 Eki Görüntüle 212094 Eki Görüntüle 212095 Eki Görüntüle 212102 Eki Görüntüle 212097 Eki Görüntüle 212098 Eki Görüntüle 212099 Eki Görüntüle 212114
günaydın cnm malzeme bol olunca ortaya böyle bişey çıktı işte....oohhh geçmişi okudum geldim. Anam canom, sanse ve ealtin coşmuşlar dün gece. Oku oku bitmedi yafffAma eğlenceli bi sohbet olmuş. E gece olunca konu da fik fik ve münüş olmuş.
Bugün yataktan nasıl zor kalktım nasıl. 2. alarmda ancak uyandım.
Dün müdürle ctesi günü 1 de çıkalım diye toplantı yapmıştık ve isteğimiz kabul görmemişti. Hepimiz o sinirle uyuduk ve uyanamadık sanırım. Dolayısıyla geç kalkıp koştur koştur hazırlanırken bizim iş arkadaşları teker teker aramaya başladı "ben geç kaldım" diye. Hepsini yollardan toplaya toplaya 9 da işe geldikOoohhh canımıza değsin.
selam kızalarrr
gunaydın kızlarrrrr
valla gecmısı okuyacak kadar guclu oldugumu sanmıyorum bugun ama bi fik fik mevzuuuu gecmıs galıba..
ya varya dun bır arkadasa gıttım ogleden aksam yemegıne kal dıye ısrar ettı neyse kaldım eve geldım gece 21:30 gıbı..sonra yesıl yol dıye bır fılm ızledık fılm 01:30 cıvarı bıtmıs bıtmıs dıyorum cunku ben son kısımlarında coktan uyumusum ..gelelım sonrasına..esımın fik fiki azdı zaaradam ben uyurken bı yandan da ısını gormeye calısıyor. dur dıyom uyuyom dıyom yok sen uyumana bak dıyo off offf sonra benı bır karın agrısı tuttukı sormayın kızm karnımda tas gıbı oldu karnım sivrildi nasıl batıyor kasıklaırma...esım uzuldu bu sefer hep senın fik fik merakın yuzunden oluyor dedıgımde.. sonra karın agrısıyla ıyıce halsızlık coktu ustumebanyoda bayılacam sandım nefesım kesıldı basım döndu esım yıkadı benı sonra sabah namazını kılıp yattık ama sankı bayılmısım..hala ustumde bır yorgunluk ve agırlık var..esım aradı bıraz evvel nasıl oldun ıyımıısın dıye..gelsın sorucam ben ona gece gece fik fik yapmanın hesabını..bune kardesım yaaaaaaaaaaaaaa canımdan bezdım mm
Kızlar sabah sabah bu kadar güleceğimi hiç düşünmemiştim hay sizin münüşlerinize emi gözlerimden yaşlar aktı. Hele tuğba sana koptum resmen, Allah iyiliğiniz versin... Şimdiye kadar okuduğum en eğlenceli geçmişti... Teşekkürler
günaydın cnm sabah sabah bu ne hamaratlık böyle şaştım kaldım valla ama hanım hanıııım dikkat et bakim sen 6 ay önceki hanzademisin şimdi ???
dün gece bizde çok eğlendik valla uykular gelmese mevzu daha sürerdi ama neyse dedik
cnm güle güle giydir hepsini çok güzellermiş zaten alışverişe başladığım zaman senin engin tecrübelerinden faydalanmayı düşünüyorum
günaydın cnm malzeme bol olunca ortaya böyle bişey çıktı işte....
iyi olmuş sizin o müdürünüzede sanki şirketi 2 3 saat fazla çalışmayla siz kurtaracaksınız :)))
slm cnm :))
gunaydın kızlarrrrr
valla gecmısı okuyacak kadar guclu oldugumu sanmıyorum bugun ama bi fik fik mevzuuuu gecmıs galıba..
ya varya dun bır arkadasa gıttım ogleden aksam yemegıne kal dıye ısrar ettı neyse kaldım eve geldım gece 21:30 gıbı..sonra yesıl yol dıye bır fılm ızledık fılm 01:30 cıvarı bıtmıs bıtmıs dıyorum cunku ben son kısımlarında coktan uyumusum ..gelelım sonrasına..esımın fik fiki azdı zaaradam ben uyurken bı yandan da ısını gormeye calısıyor. dur dıyom uyuyom dıyom yok sen uyumana bak dıyo off offf sonra benı bır karın agrısı tuttukı sormayın kızm karnımda tas gıbı oldu karnım sivrildi nasıl batıyor kasıklaırma...esım uzuldu bu sefer hep senın fik fik merakın yuzunden oluyor dedıgımde.. sonra karın agrısıyla ıyıce halsızlık coktu ustumebanyoda bayılacam sandım nefesım kesıldı basım döndu esım yıkadı benı sonra sabah namazını kılıp yattık ama sankı bayılmısım..hala ustumde bır yorgunluk ve agırlık var..esım aradı bıraz evvel nasıl oldun ıyımıısın dıye..gelsın sorucam ben ona gece gece fik fik yapmanın hesabını..bune kardesım yaaaaaaaaaaaaaa canımdan bezdım mm
kızlar günaydın sabah komşunun matkap sesiyle uyandım sinir olup kalktım..bu arada 23 haftamıza girdikbişey sorucam sizde bazen çok akıntı oluyormu çamaşırnızı ıslatacak kadar bende oluyorda merak ettim..çamaşır sık değiştirir oldum
90 tl normal fıyatkızlar aranızda temizliğe bayan alan oldumuu ben camlarımı sildirmek istiyorum
bir arkadaşa söyledim tanıdıgı varmış normalde 50 ye sadece camları siliyomuş 6 camım var bana 45 olurmuşşş
tüm evide 90 a temizlermiş sizce fiyat nasıl:26:
fiyatı yanlış yazmışım
hahah çok fenasınız kızlarr yaa saklamak aklımın ucundan bıle gecmedı ama aslında güzel tamamen çıplaklık hiçte çekici değilllahh ahh aynı dertten muzdarip bu bacınada kollarını aççç o kadar arkadaşım var evlenince resmen değiştiler bir ben böyle kaldım
ilk kez dün gece banyoda çıplak aglarken yakaladı beni çok utandımaglıyorum ama sağımı solumu kapamaya çalışıyorum bugun eşim ilk kez seni çıplak gördüm dedi gülermisin aglarmısın
heheheh benım koca daha fazla kızardı bana kesınabooo fena yakalanmışsınay ben olsam heralde o gördüğümü unuttum diyene kadar bakamazdım yüzüne off ne kötü bi durumya neden gösteremiyoruzkii bigün eşim fikfik sırasında kalkıp ya gösterirsin ya bu iş biter demişti hangi iş demiştim şuan yapptığımız iş demişti ve gerçekten bitmişti
adama yazık yaaaa kız gösterr artık yeter dıcek kötü bırsey var herhalde ondan göstermıyoone bileyim takmış kafayı orama endamını merak etti zaar e oda haklı gerdekte bile görmemiş bu zaman olmuş hala görmemiş bide ben birlikte duşa gireceğimiz zaman münüşün şeklini görmesin diye iççamaşımın içinden ayrı ped koyarım sarıp sarmaladıkça merak uyanıyo galiba onda
yumurta toplamadan çıktığım zaman (tüp bebek tedavisinde yani) anestezili olduğum için baygın olarak odama getirmişler eşim ben giydiririm dmeiş neyseki ben beni odaya getiricek hanımı tanıyordumda tembihlemiştim yok ben iydireyim demiş bizimkide ısrar edememiş tüh kaçırık diye yazıklanmış içten içeeyazık kocama yaaaaa
çokk güzellll canımm aldıkların bayıldım o battanıyeden bende ıstıyorumm çok güzellllGünaydınnn Kızlarr
kızımın bikaç cicisini koyuyorum bakalım beğenicekmisiniz teyzoşları ....
Eki Görüntüle 212088 Eki Görüntüle 212104 Eki Görüntüle 212105 Eki Görüntüle 212106 Eki Görüntüle 212107 Eki Görüntüle 212111 Eki Görüntüle 212109 Eki Görüntüle 212110 Eki Görüntüle 212112 Eki Görüntüle 212113 Eki Görüntüle 212103 Eki Görüntüle 212101 Eki Görüntüle 212100 Eki Görüntüle 212089 Eki Görüntüle 212091 Eki Görüntüle 212092 Eki Görüntüle 212094 Eki Görüntüle 212095 Eki Görüntüle 212102 Eki Görüntüle 212097 Eki Görüntüle 212098 Eki Görüntüle 212099 Eki Görüntüle 212114
gunaydın kızlarrrrr
Benim bebeğimede ayrıntılıda böbrekleri normalden fazla büyümüş dedi. Kendi Dr aradım anlattım korkulacak bişeyin olmadığını tedavisi olan bişey olduğunu söyledi. Bu saatten sonra büyümesse hatta bişey olmaz dedi. Due ediyorum bol bol bu üyüklükte kalsın diye. Evet erkek bebeklerde daha sık rastlanan bişeymiş. Çoğu kişide bebek doğana kadar yada doğduktan bi kaç hafta sonrasına kadar geçyormuş. ama geçmesse erken doğum bile olabiliyormuş.Ben içimi ferak tutmaya çalışıyorum. Ayrıntıldaki dr. çişini yeni yapmış bebeğin demekki böbrekleri çalışıyor dedi. Dua ediyorum, bebeğime şifa olsun diye hatim indiriyorum. ve ayrıyetten arkadaşlarımda bir hatim indirdi. Şifa ayetleri okuyorum, şifa için ayrıyetten her gün bir yasin okuyorum, dua ediiyorum sağlıkla zamanında doğsun diye. Çok üzülmüyorum, kafama takmıyorum her şey Allah'tan çünkü. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum dua ediyorum, şifa ayetleri duaları, okuyorum. Bebeğimin diğer herşeyi çok sağlıklı elh. buda tedavi edilebilecek bir hastalık. İnş. zamanındada, sağlıkla doğar. Duam hep bu yönde Rabbim kabul eder inş. Bu imtihanım olabilir...eşiminde içi çok rahat bana her zaman bebeğimizin bişeyi yok o çok iyi görürsün diyor.
Bu pazartesi inş. kendi Dr gidicem bakalım ne diycek heyecanla onu bekliyorum. 15 günde bebeğime şifa olsun die 2 hatim okundu :) Kur'n-ı KErim her şeye şifadır inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?