2011 Ekim Anneleri

Benim bebeğimede ayrıntılıda böbrekleri normalden fazla büyümüş dedi. Kendi Dr aradım anlattım korkulacak bişeyin olmadığını tedavisi olan bişey olduğunu söyledi. Bu saatten sonra büyümesse hatta bişey olmaz dedi. Due ediyorum bol bol bu üyüklükte kalsın diye. Evet erkek bebeklerde daha sık rastlanan bişeymiş. Çoğu kişide bebek doğana kadar yada doğduktan bi kaç hafta sonrasına kadar geçyormuş. ama geçmesse erken doğum bile olabiliyormuş.Ben içimi ferak tutmaya çalışıyorum. Ayrıntıldaki dr. çişini yeni yapmış bebeğin demekki böbrekleri çalışıyor dedi. Dua ediyorum, bebeğime şifa olsun diye hatim indiriyorum. ve ayrıyetten arkadaşlarımda bir hatim indirdi. Şifa ayetleri okuyorum, şifa için ayrıyetten her gün bir yasin okuyorum, dua ediiyorum sağlıkla zamanında doğsun diye. Çok üzülmüyorum, kafama takmıyorum her şey Allah'tan çünkü. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum dua ediyorum, şifa ayetleri duaları, okuyorum. Bebeğimin diğer herşeyi çok sağlıklı elh. buda tedavi edilebilecek bir hastalık. İnş. zamanındada, sağlıkla doğar. Duam hep bu yönde Rabbim kabul eder inş. Bu imtihanım olabilir...eşiminde içi çok rahat bana her zaman bebeğimizin bişeyi yok o çok iyi görürsün diyor.

Bu pazartesi inş. kendi Dr gidicem bakalım ne diycek heyecanla onu bekliyorum. 15 günde bebeğime şifa olsun die 2 hatim okundu :) Kur'n-ı KErim her şeye şifadır inş.

Dahamı çok acıyo

Afiyet olsun yarasın canım elceğizlerine sağlık..

Son düzenleme:
Günaydınlar sağlıklı huzurlu ve mutlu haftasonları.. Sabah 8,30 da kalktım makinaları çalıştırdım. Çamaşır bulaşık.. Balkonumu yıkadımçok ayakta kaldım sanırım karnım ağrıdı biraz hemen uzandım bu arada geçmişi okudum, çok güldüm :)
Şimdi kahvaltı zamansı sabah sadece 1 kutu süt ve minik bir kek yedim.. Acıkmadım ama bir şeyler yemem lazım.. İşlerimi toparlayınca bakarım, bu gün üzerimede bir şeyler almak istiyorum. İnş çok yorgun hissetmemde gidebilirim.. Babamız işte bizim, çok çalışıyor bu ara çok yoğunlar... Hazirandan sonra rahatlayacaklar inşallah...

oohhh geçmişi okudum geldim. Anam canom, sanse ve ealtin coşmuşlar dün gece. Oku oku bitmedi yafff Ama eğlenceli bi sohbet olmuş. E gece olunca konu da fik fik ve münüş olmuş.
Bugün yataktan nasıl zor kalktım nasıl. 2. alarmda ancak uyandım.
Dün müdürle ctesi günü 1 de çıkalım diye toplantı yapmıştık ve isteğimiz kabul görmemişti. Hepimiz o sinirle uyuduk ve uyanamadık sanırım. Dolayısıyla geç kalkıp koştur koştur hazırlanırken bizim iş arkadaşları teker teker aramaya başladı "ben geç kaldım" diye. Hepsini yollardan toplaya toplaya 9 da işe geldik Ooohhh canımıza değsin.

Heee valla sosyal sorumluluk oldu. Okumazsam içim rahat etmiyor. Bir de herkesin iyi olduğunu göreyim de içim rahat rahat yazayım diyorum.

eveett
11:30'da randevumuz. ordan çıkıp kendi doktorumuza gidicez, sonuçları göstericez canım.

Aaa tam şu anda bebeğini görmeye giriyosun demekki. Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canımcım.

kızlar günaydın sabah komşunun matkap sesiyle uyandım sinir olup kalktım..bu arada 23 haftamıza girdikbişey sorucam sizde bazen çok akıntı oluyormu çamaşırnızı ıslatacak kadar bende oluyorda merak ettim..çamaşır sık değiştirir oldum

Kızlar sabah sabah bu kadar güleceğimi hiç düşünmemiştim hay sizin münüşlerinize emi gözlerimden yaşlar aktı. Hele tuğba sana koptum resmen, Allah iyiliğiniz versin... Şimdiye kadar okuduğum en eğlenceli geçmişti... Teşekkürler

günaydın cnm sabah sabah bu ne hamaratlık böyle şaştım kaldım valla ama hanım hanıııım dikkat et bakim sen 6 ay önceki hanzademisin şimdi ???
dün gece bizde çok eğlendik valla uykular gelmese mevzu daha sürerdi ama neyse dedik

cnm güle güle giydir hepsini çok güzellermiş zaten alışverişe başladığım zaman senin engin tecrübelerinden faydalanmayı düşünüyorum

günaydın cnm malzeme bol olunca ortaya böyle bişey çıktı işte....
iyi olmuş sizin o müdürünüzede sanki şirketi 2 3 saat fazla çalışmayla siz kurtaracaksınız :)))
selam kızalarrr

slm cnm :))

gunaydın kızlarrrrr

valla gecmısı okuyacak kadar guclu oldugumu sanmıyorum bugun ama bi fik fik mevzuuuu gecmıs galıba..

ya varya dun bır arkadasa gıttım ogleden aksam yemegıne kal dıye ısrar ettı neyse kaldım eve geldım gece 21:30 gıbı..sonra yesıl yol dıye bır fılm ızledık fılm 01:30 cıvarı bıtmıs bıtmıs dıyorum cunku ben son kısımlarında coktan uyumusum ..gelelım sonrasına..esımın fik fiki azdı zaar adam ben uyurken bı yandan da ısını gormeye calısıyor.dur dıyom uyuyom dıyom yok sen uyumana bak dıyooff offf sonra benı bır karın agrısı tuttukı sormayın kızm karnımda tas gıbı oldu karnım sivrildi nasıl batıyor kasıklaırma...esım uzuldu bu sefer hep senın fik fik merakın yuzunden oluyor dedıgımde..sonra karın agrısıyla ıyıce halsızlık coktu ustumebanyoda bayılacam sandım nefesım kesıldı basım döndu esım yıkadı benı sonra sabah namazını kılıp yattık ama sankı bayılmısım..hala ustumde bır yorgunluk ve agırlık var..esım aradı bıraz evvel nasıl oldun ıyımıısın dıye..gelsın sorucam ben ona gece gece fik fik yapmanın hesabını..bune kardesım yaaaaaaaaaaaaaa canımdan bezdım mm

bu erkekler hepsi aynı fik fik derdinde vallabanada birkere oldu banyoda bayılıyodum tansiyonun düşmüştür..bir yönden acıyorum erkeklere hamilelik onlar içinde zor durum oluyor

film de kocası karısının arkasından sarılıp boynunuöperken kadın dıyorkı odamıza cıkalım mı adam idrar yollarımda kı enfeksıyon hala gecmıs degıl sana gecmesınden korkuyorum dıyor kadın senın ıcın sıkıntılarını gecırmek adına elımde cok sey var..adam ne gıbı dıyor kadın ıstemedıgın kadar verebılırım sana ondan dıyor..

Allahım koptum burda esım hemen dıyorkı goruyomusun gavur kadınlarını...senın canın cıkmasın emı dedım nankorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dedımmmmm..ahh ahh neyse susuyum en ıyısı..

Elliiiif gelsene bizim buraya. Konuş şu müdürümüzle yaff. Biz laf anlatamadık.

Vay beaa. Bize dr 8. haftada yasaklamıştı. Sonra da biz korkumuzdan yapmadık. Doktor yürüyüş ve yüzmeye onay verdi aslında 1 aydır ama fikfik olayını soramadım ben. Bizimki de sormuyor, o da korkuyormuş. Dakikalık heves için sonra pişmanlık yaşamayalım diyor.. Aslında ne kadar dalga geçsek de fik mik diye önemli birşey bence. Karı-koca olduğunun farkına varıyorsun. Bu şekilde evlilik biraz tuhaf oldu sanki. Artık kocamı arzulamıyorum ben,kendimi kadınsı da hissetmiyorum. Eskiden beraber yatardık, şimdi kimin uykusu gelirse o yatıyor. Bir nevi ev arkadaşı olduk gibi geliyor.

haftamız aynıymış canım evet benimde özellikle son bir haftadır baya oluyo..

90 tl normal fıyat

hahah çok fenasınız kızlarr yaa saklamak aklımın ucundan bıle gecmedı ama aslında güzel tamamen çıplaklık hiçte çekici değilll
heheheh benım koca daha fazla kızardı bana kesın
adama yazık yaaaa kız gösterr artık yeter dıcek kötü bırsey var herhalde ondan göstermıyoo
çokk güzellll canımm aldıkların bayıldım o battanıyeden bende ıstıyorumm çok güzellll

bu kocalar aynı gün azmışş ben de istemıyorum hiç yaa nereye kaçıcağımı şaşırıyorumm kız bebek annelerı dermıs kocam benı ellemese diyee

bende yani okudum ne komik niye saklıyorsunuz münüşünüzü o kadar utanıyorsunuzbende kocamda asla utanmam valla niye saklamaya çalışayım dimi adamın meraklandırayım

kızlar ben kacar..dun bır arkadas cagırmıstı ona gıttım aksama kadar oturmaya sımdıde bır ablamız cagırdı sohbetten ..ona gıdıyorum öptum hepınızı...kızım da tepıklerını gonderıyor cicişlerinize...

tesekkur ederim MİHRİMAH bu sifa ayetleri hangileri? ben de dua ediyorum insh hicbirimizde bisey cıkmaz. dogana kadar gecer ve erken dogum falan da olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…