ben elletiyorum ama gösteremiyorum iştebabannem olsa size çok güzel öğütler veriridi ,adamın gözü dışarı gitmesin ,göster ama elletme gibii
kısss burcu doğum dedinde aklıma geldi kaç gündür söyliycem unutuyorum hemşire bi arkadaşım vardı benim geçenlerde dediki doğumda kesilen yer varya hani orayada yağ falan sürersen yırtılma yada kesi olmuyomuş kendi son hamileliğinde denemiş yırtılma olmamış ve keside yapmamışlar kendi denemiş yani ama bilmiyorum ne derece fayda sağlar
esniyormu acaba :26: birde son hamileliği demişsin daha önce doğum yaptıysa belki ondanda olmamış olabilrimikısss burcu doğum dedinde aklıma geldi kaç gündür söyliycem unutuyorum hemşire bi arkadaşım vardı benim geçenlerde dediki doğumda kesilen yer varya hani orayada yağ falan sürersen yırtılma yada kesi olmuyomuş kendi son hamileliğinde denemiş yırtılma olmamış ve keside yapmamışlar kendi denemiş yani ama bilmiyorum ne derece fayda sağlar
inşallah 40 haftayıda görürsün hayırlısıyla bebeğinin resimlerini görürüz inşallahhhhhh24. haftamıza girdik biz kızımla kaldı 16 haftaaaa
kız şimdiden başlayacaksın sürmeye doğumda değil allah iyiliğini versinyaaaa kesiden çok korkuyorum ben acaba olurmu kiii:26lsa ne güzel olur hatta dogum çantasına 1 litrelik sıvı yag koyarık
ama buna ebeler falan izin vermez kiii
daha önceden doğum yapmış cnm bilmiyorum belki onla ilgilidir ama ben paylaşayım dedimesniyormu acaba :26: birde son hamileliği demişsin daha önce doğum yaptıysa belki ondanda olmamış olabilrimi
yaaa oraya yağ falan süremem ben,zaten göbeğime zeytinyağı süre süre beslenen tüylerim artmaya başladı,orayada aynı şey olursaaaaa:18:
hımm ozaman hava atma kızım sen göstermiyorum diye adam el yordamıyla anlamıştır herşeyi zaten ,ben elletiyorum ama gösteremiyorum iştemaşallah benim adam temiz aile çocuğu yapmaz o yapmaz adam beni 3 saat ötemdeki aileme gönderemiyo nasıl yapsın hem yaparsa kendi kaybeder pipisini direk elinde görür o zaman KESERİMMMMM
ayy ben çok korkuyom yaaa...bayada az kalmışş ,gerçi biz daha 22 deyizzz ..ohhh daha 18 varr24. haftamıza girdik biz kızımla kaldı 16 haftaaaa
kızlar ben çıkıyorum allaha emanetsinizz
iyi geceler kızlar tatlı rüyalarkızlar bana müsade eşim beni bu satte nette görürse gerçekten silah zoruyla görmek isticek
allaha emanet olalım inşallah minik yavruslarımızla cümleten hayırlı geceler
inşallah 40 haftayıda görürsün hayırlısıyla bebeğinin resimlerini görürüz inşallahhhhhh
aslındabi kaybımız olmıcak denemk lazım sağol canımkız şimdiden başlayacaksın sürmeye doğumda değil allah iyiliğini versin
daha önceden doğum yapmış cnm bilmiyorum belki onla ilgilidir ama ben paylaşayım dedim
cnm komple sür demiyorum kesi yapılan yere sür demişti o bana ufak bi bölge yani :))))
bi ürün alınca elliyoruz hmm iyiymiş diyoruz ama görünce emin oluyoruz demi hocam adam ellediği şeyi görmek istiyooo zaarhımm ozaman hava atma kızım sen göstermiyorum diye adam el yordamıyla anlamıştır herşeyi zaten ,
aman duur kesme kızzz ..kaybeden sen olursun bak söylemedi deme
iyi geceler kızlarr ..bende tatile girdim yaa rahatım ..benimkide yarın işe gidiyo maalesefuyuduu:2:
neyse bende yatıyım artık ...tatlı rüyalarrr..
bahar32
ıspartamın gülü gelmiiş nasılsın bahar oğluşun nasıl haftaya ordayım kısmetse haydi ii geceler
sünnet düğünü mü acep?:86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?