2011 Ekim Anneleri

aaaaaaa verme sende kaldıysa parasııı haber vermesi gerekiyordu
sakın iş yapıcam diye yorulma bakkk havalarda sıcak bayılır kalırsın allah korusunnnn

ooh iyi demişsin :) deseydin öyle gelin bulursan oğluma da alalım diye bizim gelin daha söz kesilmeden ben evimde rahat olmak isterim derdi herkesin yanında..
bornozumla evimde dolaşayım pijamamla falan (bir yandan da bana laf sokmam gibi yapardı - ben o sıra kaynanamla oturuyordum ya)
nasıl bir yaratıksa eltim.. beni aşırı kıskanırdı.. sanırım hala kıskanır.. abisinin eşine de özenir.. onun beyaz eşyası neyse aynısından aldı.. eski modeller olsa bile gitti rengine kadar marka modeline kadar aynı aldı..
eltimi sadece birşey için seviyorum :) onun yüzünden kaynana bunalınca gitti evlendi :) artık herkesin bir düzeni var yani :) bir de kaynanamlar zırt pırt habersiz bize gelmeseler daha çok sevinicem

kesınlıkle bu sebepledir canım keşke hasta olursan bakarım deseydın

benım kayınvalıdem beyın amelıyatı gecırdı 2 gece yanında kalabıldım sadece çalıştıgım için görümcem kaldı onun dısında her gelene anlattı gelınım bana baktı wc ye götürdü ben dönsem uyandı dıyee yere göğe sığdıramadı belkı duymak ıstedı sadece bırlıkte oturmaya karsıyım bende hatta bu yüzden söz attım bır kere ama hastaysa bakarım yanı bakabıldıgım yapabıldıgım kadar

aaaaaaa verme sende kaldıysa parasııı haber vermesi gerekiyordu
sakın iş yapıcam diye yorulma bakkk havalarda sıcak bayılır kalırsın allah korusunnnn

yavaş yavaş zaten napim ben çok titizim birde dün moreli bozuktu işler kalsın sen çık dedim.kız kardeşi kocaya kaçmış moreli bozukmuş hanım bıraktı işi.birde gece hastalandım ailemi özledim anksiyete kırizi geçirdim yine.üfff kötüyüm bugün

haklısın galiba benim kaynanamın hiç kızı yok 3 oglu var bana hep derdi sen artık benim kızımsın
kızı olsa 12 sinde evden kaçardı heraldeeee

Benimkinin de kızı yok, 4oğlu var...Aslında kızı olmamasının çok büyük eksikliğini yaşıyo. Biliyo ki hiç bir gelin kızı gibi olmaz ve kız çocuğu her zaman için annesine daha ilgilidir...Ama gururundan çaktırmıyo. İyi ki de oğullarım varmış diye kasım kasım kasılıyo. Tabi bunda yetiştiği çevrenin erkekleri üstün gören anlayışının etkisi de var...4tane oğlu olmasa kadını böcek gibi ezerlerdi. Kapı dışarı çıkamazdı herhalde.

ay yavrum yazık.. sende kendini kötü hissediyorsundur ama.. kardeşi kocaya kaçmış.. çok zor bir durum..
inşallah kız pişman olmaz da.. (bende kaçak gelinlerdenim de.. anlarım yani onu)
Allah ona da sabır versin..
sana da kolaylık versin işinde..

birde dün akşam eşim karpuz alayım evde 2 dilim kalmış dedi kaynanam aaaaa almayın ben bir dilimini yerim bir diliminide siz paylaşın dedi almadık
bir iki saat sonra eşim annemde yattı yazık kadına karpuz dedik yiyemedi didi bende ne yapayım hazırlamamımı istiyorsun kalk hazırla agrım var didim
eşim kitlendi ama olanlardan haberi yok anlatmadım inceden giriş yapıcammmneyse eşim kalktı arka odaya gitti annesiyle konuştu bişiler geldi yatacakmış annem dedii bende ben köydeyken dibinde durmuyorum diye demediği kalmadı şimdi yüz görümlüğümü istiyor dedim eşim gene şokadamda anlamadı heralde neden terslediğimi gerçi anlatsamda yaşlı kadın cahil kadın falan diyorr

bu kadın nasıl bır anne yee benım annem normal yemeği bıle önce bız yerız sofradan kalkarız öle yer sofraya otursada önce bızım yemememızı bekler sonra o yer annnemmm benım yaa böyle anne olunur ne öle yarısını ben yerım dıcekk alma sakın der cıkar kendı alır bırde getırı keser yedırır

yok anacım sen ne yaparsa yapp o kadın iflah olmazz kalbı kötü onun

Hırrrrr
Ben bu kaynana konusu açılınca kendimi kaybediyorum ya:)
Buraya geliyomuş küçük oğluyla. Eşim çağıra çağıra getirdi sonunda. Her seferinde bana yardım etsin diye çağırıyo güya. Psikolojim alt üst olduktan sonra iki iş yapmış ne faydası varsa.
Akşam küçük eltide kalcaklarmış. Bakalım bu sefer neler yaşıcaz. Pöffff...Anlatamıyorum ki benim kocaya. Bana faydasından çok zararı dokunuyo diye....

tabiki yaa hasta olursa bakarım yarın öbür gün bizde yaşlanıcaz hastalanıcaz gerekirse yanımda bakarım ama vicdanlı olsunlar
evlenecegim zaman anneme gelin almıyorum o benim kızım dedi ee insan kızına bunu yaparmı doktor yatacaksın dediği zaman yanına gittik
komşularına hava atacak diye beni kapı kapı gezdirdi o kadar dedim anne iyi değilim başka zaman gideriz yoook söz verdim
doktorum yataktan tuvalet dışında kalkmayacaksın dediği zaman 1 kere arayıp sordu geleydi yanıma 3 gün gelmedi
evini temizlemiştim herkese anlata anlata bitiremedi iyilik yap denize at derler ben karşılık beklemedim nasıl davrandıysam aynı karşılıgı bekledim
baktım olmuyor bundan sonrada olmaz

geçmiş olsun canım şimdi nasılsın doktorluk bişi yok değilmiiiii:26:

he dimi.. cahildir bilmez etmez.. ama laf sokmada üstüne yoktur..
eşimde bazen der ..takma cahil bilmez falan.. yaşlı da değil kaynanam 52 yaşında..
ama evlendiğinden beri tavrımı kodum vallahi..
geçende cici kaynata almanyaya gitti 2 hafta burada kaldı kah kızlarında kah bizde..
eşimle iş yapmak istiyordular.. ufaktan ayaklarını o hayalden kestim kaynanamın.. çocuk dedim kendi işini yürütemedi de sizinle mi iş yapacak.. eşim çalışacak onlar yicek .. yok öyle..
bırakın dedim çocuk artık kendi ayaklarının üstünde dursun ne pışpışlıyorsunuz okadar..
oğlun onu yapar oğlum şunu yapar.. bir tek senin oğlun mu biliyor bu işleri yapmaya.. bir prizi takmak elektrik işini anlamak çok mu büyük marifet didim..
onu da yapamıyacaksa napim ben öyle kocayı.. karışmayın dedim.. çalışsın.. ne güzel maaşını da alıyor sigortası da yatıyor.. her ay vergi sigorta fatura nasıl ödicem diye düşüneceğine çalışsın.. bir senin oğlun sanki çalışıyor.. şükredin dedim.. inşaattlarda adamlar yazı kışı o koşullarda çalışıyorlar evlerine ekmek götürmek için.. sen senin oğlun eziliyor mu sanıyorsun dedim kaynanaya :)
ay hatırladıkça bunları ben mi demişim diye düşünüyorum.. evet dedim.. artık farkında olsunlar bazı şeylerin

Ben sadece iki tanesini görebildim açılmadı bende çok yavaş ilerliyo ama gördüğüm kırmızılar çok güzeldi güle güle güle giyinsin inşallah
sen birazınıda değiştirmiştin dimi
İyi demişsin valla tebrik ediyorum al bu senin

yok canım senın kayınvalıden başka bır tür ne yaparsan yap yaranamazsın

kızın gıbı davranmıyorlar gercekten kişinin kalbinde bitiyor iyi kalpliyse sana da ıyı başkasına da ama kötü kalplıyse yok ne yaparsan yap

ALLAH RAZI OLSUN KAYINVALIDEMDENDE KIZI GIBI GÖRMÜYORDUR BELKI AMA BANA IYI DAVRANIYO GÖRÜMCELERIMDE ÖLEE KAYINPEDERIMDE İYİDİR

ALLAH SENIN KAYINVALIDENIN KALBINIDE IYILIKLE DOLDURSUN İNŞALLAHH

kızlar şeker yükleme testi yaptırdınız mı ben dün yaptırdım açlık şekerim 77 sonra 50 gr glukoz içtim 1 saat bekledim testin sonucu OGTT 60 sonucu 131 çıktı doktor normal dedi fakat yüksek değil mii ((

Ben sadece iki tanesini görebildim açılmadı bende çok yavaş ilerliyo ama gördüğüm kırmızılar çok güzeldi güle güle güle giyinsin inşallah

sen birazınıda değiştirmiştin dimi
Evet bir kısmını değiştirmiştim ama sezon sonunda aldığım kışlık takımlar elimde kaldı zaten çokda uygun almıştım.
mıryem hepsıne bayıldımm ama 2-3-4-5 süpermışşşş

ben bulamıyorum kadıfee yaaa

Ben bu eklediklerimin bir gebeliğim ilk aylarında almıştım kış sezonu sayılırdı,bir kaç aya kadar çıkar yine böyle takımlar.Penye takımlara nazaran kadife olanları daha çok seviyorum hem yumuşacık hemde hiç yıpranmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…