2011 Ekim Anneleri

sigara içmek yasak. sadece patronumuz günde bir tane o zıkkımdan içiyor. hala ofiste kokusu gitmemiş yaaaa

puro da tütün değilmi sonuçta hatta sigaranın daha ağırlaştırılmış hali onun keyfini akşam evinde sürse bari yazık çalışanına

puro da tütün değilmi sonuçta hatta sigaranın daha ağırlaştırılmış hali onun keyfini akşam evinde sürse bari yazık çalışanına

bunu anlayabilecek kapasitede olsalardı.. kendileri de içmezdi kuzum.. ne yazık ki böyle duyarsızlar var.. :)
şok yaratayım.. eltim doğumuna kadar sigara içti günde 10tane falan.. doğurdu emziriyor.. hala içiyor o zıkkımdan.. yavrucuk bugün tam 1 haftalık. 3 saatlik 4saatlik :) ama anası odun işte

şükran ? lina daki mi? sen şu an hangi hastaneye gidiyorsun?

o kadar da katı olma koprinacığım insanın elinde olmuyor bazen bırakmak.. tamam biraz abartmış günde 10 tane çok ama alışkanlık işte insanın başına gelmeden bilinmiyor..

şükran ? lina daki mi? sen şu an hangi hastaneye gidiyorsun?

evet canım.. linadaki.. ona daha gitmedim ama övgüleri okuyorum sürekli..
şu anda zekai tahire gidiyorum.. saynur yılmaz hanım.. ilk gittiğimde memnun kaldım.. ama geçen sefer pek hoşuma gitmedi davranışı.. bir de kuzumun resmini vermeyince gıcık kaptım.. ilk başta düşündüm.. devlete sigortamız ödeniyor nasılsa.. neden fuzuli para vereyim özele diye..
ama gidicem taktım kafaya..

bizimde 1 ay oldu denizim yaaa biz o 15 günde bir çağırılan şanslı annelerden değiliz (( çok özledim kızımı gidip göreyimde kendimi toplarım artık kızımı özledim herşey üstüste geliyo sıkıntılı günler geçmiyo of offf gene cinsleştim ben
canım korkma iğrenç değil tadi hatta çok güzeldi hehee :))) ben bir daha içebilirimm :))

iyi bari cnm ya tadı kötü mide bulantısı falan yapıyo dediler

kızlar aranızda egzersiz yapmaya baslayan var mı?
ben cok duzensiz de olsa ebru sallının hamile pilatesi cd sini aldım top ve lastik de aldim. arada yapıyorum. sırt agrılarıma cok iyi geliyor. duzenli yapabilsem daha iyi olcak.
bir de kilo olarak herkes ne kadar artışta? ben 58 le baslamıstım 57 ye düstüm ilk 3 aydaki bulantılardan. sonra hızla cok ivmeli kilo almaya basldım. su an 65 kiloyum. buna biraz canım sıkılıyor. sizin kilolarınız nasıl?

bende dun arastırdım bıraz..zaten duzenlı yuruyuste yapıyorum ama yetmıyor ..dun hamıle gezresızlerını ogrendım netten ..onları yaptım baya bır ter dokturdu ama ıyıde oldu..bundan sonra hergıun yapmaya calısıcam ..bende doktorumun tartısına gore 58 ıle hamıle kaldım suan 62 kıloyum ama catlaklarım olusmaya basladı sanırım sımdılık kırmızılıklar cıkmıs bı kac yerde daha fazla cıksın ıstemıyorum ..gerceı kılodan cok genetıkle alakalı bu durum ama ben elımden gelenı yapıcam..

canım bende sabah yürüyüşlerine başladım işte yarım saat yürüyorum basit egzersizleryapıyorum işte bende 60 ile başladım şuanda 67,3 normal yani

bende doktorsuz kaldığım zamanlarda gidicektim ama doğumu dışarıda yaptırmaları kafamı karıştırmıştı iyiki de öyle olmuş şu an gittiğim yerden çok memnunum ama şükran hanımın methini de çok duydum dene içinde kalmasın...

boyun uzundur ama senin..
ben ne diyim .. kışın hormon hapı kullandım.. nisanda tam rejime başlamışken hamile olduğumu öğrendim nisan sonunda.. tartıldığımda resmen çok yaşadım.. aralık ayında 70-72kg, nisan sonunda 78.. 3 ay içinde 700 gram falan almışım 1kg diyelim.. doktor da her gidişimde sağolsun laf soktu.. sanki ben çok memnunmuşum halimden gibi.. 10kg dan fazla almaman lazım dedi bana
yediğime içtiğime okadar dikkat ediorum ki anlatamam.. henüz iştahım falan açılmadı .. inşallah bböyle devam ederiz..

ben normal pilates yaptım 2 sene hamile pilatesinede başlamak istiyorum ama daha almadım cdsini alırsam başlayacağım....
58le hamile kaldım şimdi 60.5

valla benim istahım gayet acık. normalde cocuklugumdan beri sıskaydım. hic bu kadar istahlı görmemistim kendimi. .1.65 boyum cok uzun degilim ama 7 kilo 23. haftada cok gibi geldi bana. ((

evet doğumu özel hastanede yapıyorlar.. çoğunlukla HRS hastanesinde yaptırıyor doğumu.. ama ben okadar para veremem oraya..
o yüzden de belki kontrollerimi orda devam ederim biraz da eşime bağlı.. 2 hafta sonraya randevu alıcam (telefon açabilirsem) eşimin de gönlüne yatarsa oraya devam.. ama doğum zekai tahirde olacak..
sen hangi hastaneye gidiyorsun.. ya da özel falan mı? tabi paylaşmak istersen

kacıncı haftadasın? istahin nasıl acılmaz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…