2011 Ekim Anneleri

cahilliğime bağışlayın :) tetanoz aşısını nezaman yapılacağını biliyorum da.. şeker yüklemesi herkese yapılıyor mu.. ve kaçıncı haftada :)

benim son günlerim bacıı 24. haftadan sonra tetanoz yapılıyomu kiii dr um 24. haftaya kadar yaptırabilirsin demişti bizz 23+3 teyiz
şeker yğklemesi 24-28 haftalar arasıydı heraldeee:26:

yok şükür koç gibiyim

Ben daha yaptırmadım ama doktorun normal dediyse bi sorun yoktur herhalde
cahilliğime bağışlayın :) tetanoz aşısını nezaman yapılacağını biliyorum da.. şeker yüklemesi herkese yapılıyor mu.. ve kaçıncı haftada :)
herkese yapıyolar ama kaç haftalardı tam bilmiyorum 24den sonra da kaça kadar bilgim yok

kızlar şeker yükleme testi yaptırdınız mı ben dün yaptırdım açlık şekerim 77 sonra 50 gr glukoz içtim 1 saat bekledim testin sonucu OGTT 60 sonucu 131 çıktı doktor normal dedi fakat yüksek değil mii ((

cevap lütfennnn.........

ben yaptırmadım canım sonucun hakkında bilgim yok

benim son günlerim bacıı 24. haftadan sonra tetanoz yapılıyomu kiii dr um 24. haftaya kadar yaptırabilirsin demişti bizz 23+3 teyiz
şeker yğklemesi 24-28 haftalar arasıydı heraldeee:26:

bana sağlık ocağındaki aile hekimim 25 temmuza tetanoz aşısı randevusu verdi.. yani tam 4 aylık ay hesabıyla.. hafta hesabı bakayım takvime... 17+3 olmuş olucam 25 temmuzda... ama hastanedeki doktora sormaya unuttum.. kadın resmen başından savmaya çalıştı :) sadece folik asiti bırakim mi diye sorabildim.. bırak dedi.. 1 ay sonra vitamin vs başlıcz dedi... 19 temmuzda da bir sonraki muayene.. çatlıcam ben ozamana kadar. :)
şükran teyzeye randevu ayarlamak lazım.. ama elim telefona gitmiyor

sigara içmek yasak. sadece patronumuz günde bir tane o zıkkımdan içiyor. hala ofiste kokusu gitmemiş yaaaa

Teyzeleri miniğimin cicişleri

bir türlü küçük resim eklemeyi beceremedim

şimdilik bu kadar

hepsi birbirinden güzel meryemcim Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin. ben de artık aliim bunlardan diyy mi

ben yaptırmadım henüz. 1 ay sonra kontrolümüz. belki o zaman yaparlar.

ne kaynanalar varmış yahu. Allah sabır versin hanımlar. benimki melektir. şanslıyım o konuda darısı tüm kız annelerimizin başına.

canım normal merak etme, zaten dr da demiş, 70-140 arası normal değer, benimde açlık 85 ti, şekerli sudan sonra 125 çıktı, normal yani için rahat olsun

Netten buldum

Tarama testi olarak , günün herhengi bir saatinde , oral yolla 50 gram glukoz verilmesinden 1 saat sonra plazma şekeri ölçümü önerilir. Değer 140 mg/dl altında ise normal kabul edilir; bunun üzerindeki değerlerde 100 gram oral glukoz tolerans testi (OGTT) yapılması gerekir.

12. haftada bana elevit verdiler o zamandan beri kullanıyorum bi kere bırakmıştım ama şimdi içiyorum sanada elevit verirler heraldee
anam öyle doktorlara gıccıhh oluyorum değiş doktorunu değiş bacıııı

slm kızlar nasılsınız diycem ama kimsenin keyfi pek yok anlaşılan....
bende yarın gidiyorum kontrole bakalım cadı kızım neler yapıyo çok özledim ben bebeğimi yaaa şeker yüklememde yarın yapılacak bu arada glikoozlu suyun tadı nasıl iğrenç falan diyolar ama ???

değişçem kuzu değişçem de..
doğuma kadar şu bizim ankaranın meşhur şükran teyzeye mi gitsem diye düşünüyorum.. her muayenede 35tl.. hani fazla değil de ... tahlil falan da yaptırılacak onlar da ayrı ücret.. bir de bana biraz uzak kalıyor.. 2 vesait.. herzamna eşimi bulamam kontrole beni götürmesi için.. hı ancak artık son 2 ayda belki..
doğumu da şu anda gittiğim hastanede düşünüyorum.. techizat açısından..

tirilaylom seninle de haberleşelim :) sende nasılsa orada doğum yapmayı düşünüyorsun.. gündaşız nasılsa.. :) 1 hafta önden gitmene rağmen belli mi olur aynı güne denk gelirik belki

Selam elifcim hoşgeldin. bilgisayarın erken yapılmış iyi olmuş.
ben de kızımı çok özledim ve görüşmemize daha çoookk var neyse ki artık ara ara hissettiriyor kendini cimcimem :) yoksa bir ay boyunca hiç haber alamıyorduk kendisinden.
git gel de anlat bakalım neler yapıyormuş, neler çeviriyormuş içerde :) çok merak ediyorum onların dünyalarını yaa off çatlıyorum meraktan :) sanki ben öyle olmadım :)

canım korkma iğrenç değil tadi hatta çok güzeldi hehee :))) ben bir daha içebilirimm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…