- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
cahilliğime bağışlayın :) tetanoz aşısını nezaman yapılacağını biliyorum da.. şeker yüklemesi herkese yapılıyor mu.. ve kaçıncı haftada :)
cahilliğime bağışlayın :) tetanoz aşısını nezaman yapılacağını biliyorum da.. şeker yüklemesi herkese yapılıyor mu.. ve kaçıncı haftada :)
tabiki yaa hasta olursa bakarım yarın öbür gün bizde yaşlanıcaz hastalanıcaz gerekirse yanımda bakarım ama vicdanlı olsunlar
evlenecegim zaman anneme gelin almıyorum o benim kızım dedi ee insan kızına bunu yaparmı doktor yatacaksın dediği zaman yanına gittik
komşularına hava atacak diye beni kapı kapı gezdirdi o kadar dedim anne iyi değilim başka zaman gideriz yoook söz verdim
doktorum yataktan tuvalet dışında kalkmayacaksın dediği zaman 1 kere arayıp sordu geleydi yanıma 3 gün gelmedi
evini temizlemiştim herkese anlata anlata bitiremedi iyilik yap denize at derler ben karşılık beklemedim nasıl davrandıysam aynı karşılıgı bekledim
baktım olmuyor bundan sonrada olmaz
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın doktorluk bişi yok değilmiiiii:26:
Ben daha yaptırmadım ama doktorun normal dediyse bi sorun yoktur herhaldekızlar şeker yükleme testi yaptırdınız mı ben dün yaptırdım açlık şekerim 77 sonra 50 gr glukoz içtim 1 saat bekledim testin sonucu OGTT 60 sonucu 131 çıktı doktor normal dedi fakat yüksek değil mii((
herkese yapıyolar ama kaç haftalardı tam bilmiyorum 24den sonra da kaça kadar bilgim yokcahilliğime bağışlayın :) tetanoz aşısını nezaman yapılacağını biliyorum da.. şeker yüklemesi herkese yapılıyor mu.. ve kaçıncı haftada :)
kızlar şeker yükleme testi yaptırdınız mı ben dün yaptırdım açlık şekerim 77 sonra 50 gr glukoz içtim 1 saat bekledim testin sonucu OGTT 60 sonucu 131 çıktı doktor normal dedi fakat yüksek değil mii((
cevap lütfennnn.........
benim son günlerim bacıı 24. haftadan sonra tetanoz yapılıyomu kiii dr um 24. haftaya kadar yaptırabilirsin demişti bizz 23+3 teyiz
şeker yğklemesi 24-28 haftalar arasıydı heraldeee:26:
nasıl yani ofiste sigara mı içiyorlar
bizim burada merdiven boşluğunda da içiyorlardı geçenlerde hemde şefin arkadaşları şefin yanında aradım zabıtayı şikayet ettim oooh yaşasın dumansız hava sahası
Teyzeleri miniğimin cicişleri
bir türlü küçük resim eklemeyi beceremedim
şimdilik bu kadar
kızlar şeker yükleme testi yaptırdınız mı ben dün yaptırdım açlık şekerim 77 sonra 50 gr glukoz içtim 1 saat bekledim testin sonucu OGTT 60 sonucu 131 çıktı doktor normal dedi fakat yüksek değil mii((
cevap lütfennnn.........
Netten buldumkızlar şeker yükleme testi yaptırdınız mı ben dün yaptırdım açlık şekerim 77 sonra 50 gr glukoz içtim 1 saat bekledim testin sonucu OGTT 60 sonucu 131 çıktı doktor normal dedi fakat yüksek değil mii((
cevap lütfennnn.........
bana sağlık ocağındaki aile hekimim 25 temmuza tetanoz aşısı randevusu verdi.. yani tam 4 aylık ay hesabıyla.. hafta hesabı bakayım takvime... 17+3 olmuş olucam 25 temmuzda... ama hastanedeki doktora sormaya unuttum.. kadın resmen başından savmaya çalıştı :) sadece folik asiti bırakim mi diye sorabildim.. bırak dedi.. 1 ay sonra vitamin vs başlıcz dedi... 19 temmuzda da bir sonraki muayene.. çatlıcam ben ozamana kadar. :)
şükran teyzeye randevu ayarlamak lazım.. ama elim telefona gitmiyor
12. haftada bana elevit verdiler o zamandan beri kullanıyorum bi kere bırakmıştım ama şimdi içiyorum sanada elevit verirler heraldee
anam öyle doktorlara gıccıhh oluyorum değiş doktorunu değiş bacıııı
canım normal merak etme, zaten dr da demiş, 70-140 arası normal değer, benimde açlık 85 ti, şekerli sudan sonra 125 çıktı, normal yani için rahat olsun
slm kızlar nasılsınız diycem ama kimsenin keyfi pek yok anlaşılan....
bende yarın gidiyorum kontrole bakalım cadı kızım neler yapıyo çok özledim ben bebeğimi yaaaşeker yüklememde yarın yapılacak bu arada glikoozlu suyun tadı nasıl iğrenç falan diyolar ama ???
slm kızlar nasılsınız diycem ama kimsenin keyfi pek yok anlaşılan....
bende yarın gidiyorum kontrole bakalım cadı kızım neler yapıyo çok özledim ben bebeğimi yaaaşeker yüklememde yarın yapılacak bu arada glikoozlu suyun tadı nasıl iğrenç falan diyolar ama ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?