Size tecrübeli bir elden tavsiye, anneler oğullarına hiç kızmazlar özelliklede evlendikten sonra, yavrum oğlum aslanım paşam oğulcuğum diyeçok çok çok iyi davranırlar. çünkü onu başka bir kadınla paylaşmaya başlamışlardır :) Bu anlamda eşlerimiz elbetteki anneci olucak annelerine toz kondurmayacak her ne kadar haklı olduğumuzu göreseler dahi... Siz siz olun kaynananız için annen şöyle yaptı annen böyle yaptı annen şunu dedi diye direk sert ve kötü ifadelerle eleştirmeyin. Direk ters tepki verir oklar size döner. "Sen annemden ne istiyorsun" sözünü duyar dahada delirirsiniz buda sizinle kocanızın küsmesine ve ev huzrunuzun kaçmasına sebep olur kaynananzda izler keyfilenir :)) Çünkü o size yapıyor ama oğluna gucuk bugucuk yapıyor, çok iyi davranıyor... Tabi oğlu anlamıyor. Dolayısı ile sizde kaynananıza yapın yapacağınızı özellikle o geldiğinde kocanızla canım hayatım diye çok çok çok daha iyi konuşun ki sinir olsun, kocanızın yanında kayınvalidenizede annecim filan diyin ama o yokken demeyin soğuk yapın... .))))))))
Malesef kaynanalar bu yollardan bizden yıllar önce geçiyorlar ve çok tecrübeli oluyorlar.. Bide eşiniz anneciyse aman aman.. Ama diyorum ya zor değil sadece biraz sabırlı olmanız lazım kayınvalideniz sizin bu taktiği öğrendiğinizi anladığında geri çekilecek, çünkü eşinize arık sizin için bri şey diyemeyecek eşiniz sizi otomatik olarak savunacak benim karın anneme böyle davranıyor ama hala annem şikayetçi demekki annemdede var diyecek tecrübe ile sabittir... Deneyin ve onlar yüzünden kendinizi üzmeyin yemeyin bitirmeyin..
Hadi iyisiniz bu kıyağımıda unutmyaın emi :))) He burdaki erkek anneleri sizi tenzih ediyorum sizler birer meleksiniz :)))))))
bende farkındayım o açıdan saygıda asla kusur etmem eşimin yanında bişi demem laf felanda sokmam ama yalanını yakalrsam çaktırmadan yüzüne vuruyorum
yaa canım o yüzden ben eşime hiç bişey demedim çünkü yaşlı kadından ne istiyorsun yada annem sana ne yaptı diyorrrrrrrrrrrrSize tecrübeli bir elden tavsiye, anneler oğullarına hiç kızmazlar özelliklede evlendikten sonra, yavrum oğlum aslanım paşam oğulcuğum diyeçok çok çok iyi davranırlar. çünkü onu başka bir kadınla paylaşmaya başlamışlardır :) Bu anlamda eşlerimiz elbetteki anneci olucak annelerine toz kondurmayacak her ne kadar haklı olduğumuzu göreseler dahi... Siz siz olun kaynananız için annen şöyle yaptı annen böyle yaptı annen şunu dedi diye direk sert ve kötü ifadelerle eleştirmeyin. Direk ters tepki verir oklar size döner. "Sen annemden ne istiyorsun" sözünü duyar dahada delirirsiniz buda sizinle kocanızın küsmesine ve ev huzrunuzun kaçmasına sebep olur kaynananzda izler keyfilenir :)) Çünkü o size yapıyor ama oğluna gucuk bugucuk yapıyor, çok iyi davranıyor... Tabi oğlu anlamıyor. Dolayısı ile sizde kaynananıza yapın yapacağınızı özellikle o geldiğinde kocanızla canım hayatım diye çok çok çok daha iyi konuşun ki sinir olsun, kocanızın yanında kayınvalidenizede annecim filan diyin ama o yokken demeyin soğuk yapın... .))))))))
Malesef kaynanalar bu yollardan bizden yıllar önce geçiyorlar ve çok tecrübeli oluyorlar.. Bide eşiniz anneciyse aman aman.. Ama diyorum ya zor değil sadece biraz sabırlı olmanız lazım kayınvalideniz sizin bu taktiği öğrendiğinizi anladığında geri çekilecek, çünkü eşinize arık sizin için bri şey diyemeyecek eşiniz sizi otomatik olarak savunacak benim karın anneme böyle davranıyor ama hala annem şikayetçi demekki annemdede var diyecek tecrübe ile sabittir... Deneyin ve onlar yüzünden kendinizi üzmeyin yemeyin bitirmeyin..
Hadi iyisiniz bu kıyağımıda unutmyaın emi :))) He burdaki erkek anneleri sizi tenzih ediyorum sizler birer meleksiniz :)))))))
ahh canom kıyamam yaa. ne eziyet etmiş sana bu kadın. içim parçalandı vallahi okurken. acımasızlık bu insanlığa sığmaz ya oof off. çok üzüldüm canım. neyse ki gitmiş, gözün aydın. bir daha uzun süre gözüne gözükmez inşallah.
benim kayınvalidemden allah razı olsun 1,5 sene oldu tanışalı hala bana yan gözle bakmış ters bir söz söylemiş değildir gözümün içine bakar kızım diye tabii durum böyle olunca bende ona karşı saygıyı elden bırakmıyorum hep bir mesafe var aramızda ve bu mesafe ikimizinde çok işine yarar evliliğimin başlarında biraz benim takıntılarım olmuştu neden sık sık görüşmüyoruz neden her akşam yemeğe oraya gitmiyoruz neden öyle neden böyle diye baktım eşim de misafir gibi olmaktan yana ooh dedim demek hep böyle olucak şimdi rahatım kayınpederim de öyle çayımı bile kendim doldurayım izin vermez kızına seslenir kübranın çayını doldur diye 3-4 günde bir ararız birbirimizi nasılsın diye o kadar haftada 1 yada 2 haftada bir birbirimize oturmaya giderz daha çok da biz gideriz şimdi bir de görümcem boşandı o da evde allahtan aynı yaştayız aman aman bir paylaşımımız yok ama olsun onla da böylesi daha iyi bizde durumlar böyle eşinin ailesiyle iyi geçinemeyenler inşallah siz de sorunlarınızı bir an önce çözersiniz...
ben de büyüyünce patron olcam ama puro içmiycemm yaa. off burnumun direği kırıldı. yemeğe kaçıp ofisi terk edicem. zehirleniyor yavrum
En güzeli uzak ve mesafeli durmak eşinin ailesini takdir ettim, sizinde aile olduğunuzun farkındalar demekki maşallah :)
ayyyy inanamıyorum yaaa..bu ne böyle anlamadımki nasıl bi insan böyle ,ben yerinde olsam sen git ben biraz daha dinlencem derdim orda ,yani bukadar olur ,hatta erik neyin uğraşırsa ben gidiyorum sen erikmi alıyon napıyosan yap sonra gelirsin diyip arkama bile bakmazdım !!kızlar maalesef gene olaylı geldim bu kadar sevilmediğimi deger görmediğimi tahmin etmemiştim
kaynanayla yakında dogumu olacak bir arkadaşa hediye almak için bir magazaya gittik
bişey gösteriyorum aaaaaaa ben ondan istemem ben onu almam dedim sen mi giycen bebek giycek
elbise gösterdim köy yerinde giyilmez osinir etti beni magazaya gitmeden
önce pazara gittiğim için kasıklarımda bir sancııı başladımıııölüyorum resmen dedim annee
çabuk ol ölüyorum sancıdan canım yanıyooo kadın umursamadıııneyse ben zar zor
seçtirdim 2 parça bişi orada olan sandalyeye çöktü bende yere çöktüm ama nasılım varya geberiyorum sancıdan
kadın hiiiç beni görmedi bilee kasaya geldik ben iki büklüm adam beni görünce tabure uzattı oturayım diye
rengim gitmiş kadın kalkıp demezmi oturma gidicezdedim ne diyosun bebek gidiyoooo hala umrunda değil
hee senin şeyden agrıyodurrneyden lannnnnnnnnnn salak karıııı bebegime bişi oluyo dedimmmmmm
benden sıcacık bişiler aktıgını hissettim dahada kötü oldum taksi cevirecem baktım erik alıyoodedim senin allah b... versin
tabi içimdennnn taksiyle eve geldik eşimin suratına bile bakmadan yatagıma attım kendimi
aglıyorum ama nasıllll eşimde korktu camasırıma baktım akıntıymış rahatladım ama sancıdan geberdimmmmmm
yarım saat yatak odasından çıkmadım kadın gelipte iyimisin diye sormadı bide girmiş mutfaga eşim pizza getirmişti
oturmuş onu yemişşşya ben senin torununu taşıyorum ayıp be kadın yazık vallaaa yazık bana ki öyle bir kadına anne diyorum
çok kızdım sana canom dünde babam yok ya diyen sendin yanlış hatırlamıyosam ,yani böyle bişey varmı yok el kızı ,bize görede o el oğlu yaniii...sende onları adam yerşne koyma ,valla şu huyumu herkez sevmez ama ben içimde tutmam kerdeşim söylerim sinirimi ne bozduysa kızan kızsın ,bozulan bozulsun ,düzeltebiliyosa düzelsin yoksa hayatımda çok fazla yer yoktur o kişiye yaniii...yarın sabah 7 de gidiyor yüzünü bile görmicem uyanmıcamda
ama aptalım bennnn kin tutamıyorum gene evde iyi davrandım
sorularına cevap verdim 3 ay ugramayacakmış az gelirim artık dedi içimden defol bir daha gelme demek geldi
neymişşş ben sabahtan beri tuvalete çıkamadıgım için karın agrısı çekiyordum onun agrısı diye ilgilenmemiş
çok üzüldüm çokkkkk agladım eşimede bişey anlatmadım zaten anasına laf söyletmez ben el kızıyım nede olsaa
okuduklarıma hayretler içinde bakıyorum kızlarr. Gerçekten nasıl yapıyorlar bu şeyleri size. İnsanlık değilki bu. bide hamilesiniz. Benim kaynanam bir melekmiş. Ayol hiç bişeyime karışmaz. bırak temizlik bulaşık, sofrayı bile toplatmaz. Hamilelikten desem değil, evlendiğimden beri kadın nasılsa hala aynı. evleneli 2 yıla yaklaştı neredeyse, ha banada şunu yaptı diyemiyorum. Kızlar allah sabır versin sizlere. Sessiz kalın diyecem diyemiyorum. ters yapın diyecem diyemiyorum. dengeyi kurmaya bakın. yoksa ya kendınızı yada eşinizi yıpratırsınız. kaynanaya bişeycik olmaz. siz kendinizi ve karnınızdaki meleği düşünün gerisini boşverin.
aaa bir ankaralı daha hemde benim oturduğum yerler bizde belediye zabıta bloklarında oturuyorduk sen bilirsin...
gençlik parkına eğlenenleri izlemeye gidebilirsin ancak dimi? yani sen o kadar adrenaline bu halinle dayanamayabilirsin bebeğin tersi döner vallahi
Bu ay sonu benim kayınvalidem geliyor acı anılarım depreştisakin olacağım hep arada eşim kalıyor hem bebeğimi hem eşimi üzmeyeceğim ama yinede kuyruğuma basmaz umarım
Aslında benim annem kayınvalidelik görevini yapıyor sağ olsun varsa yoksa damatları
ayyyy inanamıyorum yaaa..bu ne böyle anlamadımki nasıl bi insan böyle ,ben yerinde olsam sen git ben biraz daha dinlencem derdim orda ,yani bukadar olur ,hatta erik neyin uğraşırsa ben gidiyorum sen erikmi alıyon napıyosan yap sonra gelirsin diyip arkama bile bakmazdım !!
çok kızdım sana canom dünde babam yok ya diyen sendin yanlış hatırlamıyosam ,yani böyle bişey varmı yok el kızı ,bize görede o el oğlu yaniii...sende onları adam yerşne koyma ,valla şu huyumu herkez sevmez ama ben içimde tutmam kerdeşim söylerim sinirimi ne bozduysa kızan kızsın ,bozulan bozulsun ,düzeltebiliyosa düzelsin yoksa hayatımda çok fazla yer yoktur o kişiye yaniii...
bu arada dün bende herifle kavga etiim,abisiyle dün karşıya gitmişler neymiş abisi motor bakmış akşama konuşalım demiş ,benim ev bitişik ya akşam zırt bırt yana kaçıyo benimki abi ortada yok ,ya dedim sen ne maraklıymışın abinin k.çnda dolanmaya ,ne motoruymuş ,kesinlikle ortak falan olmuycaksın ,bizim öyle harcamalara ayıracak bütcemiz yok k.ç kadar evde oturuyoz adamın evi arabası bankada parası var okadar önemli değilse bize versin ev alalım ondan sonra motoruna yardım ederim dedim ,yani nemden duvarlarım döküldü kızlar yaaa...bu eve nasıl çocuk gelir ,bahçeli ev olduğu için zemin kat ama kayın validemlerin evine azcık güneş giriyo bende o da yok ,kaynımın karısınında kendi evi arabası var. dedim ki biz birikim yapalım diye bikaç yıl burda idare ederim dedim ama senin hiç ruhun duymuyo galiba söyle bakalım eltim olsa bu eve çocuk getirirmiydi..hatta öyle abarttım çantamı aldım çıkıyosum gecenin bi yarısı ,(tabi izin vermiyceğini bildiğimden ) ama ağla ağla ,çok sinirlerim bozuldu ,ben düşünüyorum falan diyip sakinleştirmeye çalıştı ,ama suratına bile bakmadan gidip yattım ,oda kanepede yattı ,bi ara acımadım değil ama olsun arada gerekiyo!!!
ayy annen akıllı kadınmış
kaleyi içten fetediyor:))
Bu yönden hiç düşünmemiştimben haklıda olsam haksız da olsam damadı hep haklı şüphe etmeye başladım kendimden yoksa ben üveymiyim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?