2011 Ekim Anneleri

benim kayınvalidemden allah razı olsun 1,5 sene oldu tanışalı hala bana yan gözle bakmış ters bir söz söylemiş değildir gözümün içine bakar kızım diye tabii durum böyle olunca bende ona karşı saygıyı elden bırakmıyorum hep bir mesafe var aramızda ve bu mesafe ikimizinde çok işine yarar evliliğimin başlarında biraz benim takıntılarım olmuştu neden sık sık görüşmüyoruz neden her akşam yemeğe oraya gitmiyoruz neden öyle neden böyle diye baktım eşim de misafir gibi olmaktan yana ooh dedim demek hep böyle olucak şimdi rahatım kayınpederim de öyle çayımı bile kendim doldurayım izin vermez kızına seslenir kübranın çayını doldur diye 3-4 günde bir ararız birbirimizi nasılsın diye o kadar haftada 1 yada 2 haftada bir birbirimize oturmaya giderz daha çok da biz gideriz şimdi bir de görümcem boşandı o da evde allahtan aynı yaştayız aman aman bir paylaşımımız yok ama olsun onla da böylesi daha iyi bizde durumlar böyle eşinin ailesiyle iyi geçinemeyenler inşallah siz de sorunlarınızı bir an önce çözersiniz...

yaa canım o yüzden ben eşime hiç bişey demedim çünkü yaşlı kadından ne istiyorsun yada annem sana ne yaptı diyorrrrrrrrrrrr
ama arada lafımıda sokuyorumm bugun pikniğe gitti bişi dimedimmm ama yarın akşam

amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

okuduklarıma hayretler içinde bakıyorum kızlarr. Gerçekten nasıl yapıyorlar bu şeyleri size. İnsanlık değilki bu. bide hamilesiniz. Benim kaynanam bir melekmiş. Ayol hiç bişeyime karışmaz. bırak temizlik bulaşık, sofrayı bile toplatmaz. Hamilelikten desem değil, evlendiğimden beri kadın nasılsa hala aynı. evleneli 2 yıla yaklaştı neredeyse, ha banada şunu yaptı diyemiyorum. Kızlar allah sabır versin sizlere. Sessiz kalın diyecem diyemiyorum. ters yapın diyecem diyemiyorum. dengeyi kurmaya bakın. yoksa ya kendınızı yada eşinizi yıpratırsınız. kaynanaya bişeycik olmaz. siz kendinizi ve karnınızdaki meleği düşünün gerisini boşverin.

En güzeli uzak ve mesafeli durmak eşinin ailesini takdir ettim, sizinde aile olduğunuzun farkındalar demekki maşallah :)

ben de büyüyünce patron olcam ama puro içmiycemm yaa. off burnumun direği kırıldı. yemeğe kaçıp ofisi terk edicem. zehirleniyor yavrum

nasıl yani ofiste sigara mı içiyorlar
bizim burada merdiven boşluğunda da içiyorlardı geçenlerde hemde şefin arkadaşları şefin yanında aradım zabıtayı şikayet ettim oooh yaşasın dumansız hava sahası

selam kızlarr
okuduklarıma üzüldüm,keşke gelin -kaynana ilişkisinden
ana-kız olunabilse
burda en büyük görev eşlere düşüyor

ayyyy inanamıyorum yaaa..bu ne böyle anlamadımki nasıl bi insan böyle ,ben yerinde olsam sen git ben biraz daha dinlencem derdim orda ,yani bukadar olur ,hatta erik neyin uğraşırsa ben gidiyorum sen erikmi alıyon napıyosan yap sonra gelirsin diyip arkama bile bakmazdım !!
çok kızdım sana canom dünde babam yok ya diyen sendin yanlış hatırlamıyosam ,yani böyle bişey varmı yok el kızı ,bize görede o el oğlu yaniii...sende onları adam yerşne koyma ,valla şu huyumu herkez sevmez ama ben içimde tutmam kerdeşim söylerim sinirimi ne bozduysa kızan kızsın ,bozulan bozulsun ,düzeltebiliyosa düzelsin yoksa hayatımda çok fazla yer yoktur o kişiye yaniii...
bu arada dün bende herifle kavga etiim,abisiyle dün karşıya gitmişler neymiş abisi motor bakmış akşama konuşalım demiş ,benim ev bitişik ya akşam zırt bırt yana kaçıyo benimki abi ortada yok ,ya dedim sen ne maraklıymışın abinin k.çnda dolanmaya ,ne motoruymuş ,kesinlikle ortak falan olmuycaksın ,bizim öyle harcamalara ayıracak bütcemiz yok k.ç kadar evde oturuyoz adamın evi arabası bankada parası var okadar önemli değilse bize versin ev alalım ondan sonra motoruna yardım ederim dedim ,yani nemden duvarlarım döküldü kızlar yaaa...bu eve nasıl çocuk gelir ,bahçeli ev olduğu için zemin kat ama kayın validemlerin evine azcık güneş giriyo bende o da yok ,kaynımın karısınında kendi evi arabası var. dedim ki biz birikim yapalım diye bikaç yıl burda idare ederim dedim ama senin hiç ruhun duymuyo galiba söyle bakalım eltim olsa bu eve çocuk getirirmiydi..hatta öyle abarttım çantamı aldım çıkıyosum gecenin bi yarısı ,(tabi izin vermiyceğini bildiğimden ) ama ağla ağla ,çok sinirlerim bozuldu ,ben düşünüyorum falan diyip sakinleştirmeye çalıştı ,ama suratına bile bakmadan gidip yattım ,oda kanepede yattı ,bi ara acımadım değil ama olsun arada gerekiyo!!!

Mesele iş güç yapmaları yaptırmaları değil ki..Çeneleri durmuyo bi kere...

Benimki de güya gittiğimde ben iş yaparken oturmaz, beni yorgun görünce tamam sen otur ben yaparım der, evime gelir işimi gücümü yapar...Ztn bundan dolayı da eşim annesini melek sanıyo. Ne kaynanalığını gördün diyo...Gerçi dışardan gören herkes öle diyo annem bile!

Ama madalyonun öteki yüzü öle değil işte...Kadının zihniyetini öğrendim ben...O konuştukça sinirlerim tepeme çıkıyo...Oğlumun parası oğlumun parası, gelinin parası da oğlumun parası. İkisi de oğlumun kardeşleri ve bana yardım etmek zorundalar!!!Gelinin ailesi önemli değil. Benim kocam yok, ben mağdurum. Benim accık bi yerim yamulsa oğlum koşa koşa gelmesi lazım. Gelmiyosa gelin göndermiyo, oğlum böyle konuşmaz kesin gelin öğretiyo...vs vs işte.

Kızlar 3 yıllık evliliğimde ben şunu öğrendim. Kaynana iyi de olsa kötü de olsa, en başından dizginleri ele alıcaksın. Cazgır olacaksın. Asla ve asla sen bilirsin anne demiceksin. Ağzını açtığına pişman edeceksin ki bi daha evliliğine burnunu sokamıcak...Büyük eltimden biliyorum. Dişini göstermiş zamanında, şimdi kaynana onlardan ne bişi isteyebilir ne hayatlarına karışabilir. Bize gelince ben salak çok mülayim davrandım, maşallah eşim azcık daha yüz verse bütün evi telefonla yönetecek...Ama tatlı dillidir, hiç çaktırmaz hiççç...Ben artık çakıyorum ama onun farkında değil! Değil de bi kere baştan çemkirmedik. Bi de yapımda yok yapamıyorum. Ama yapıcaksın bunu bilir bunu sölerim.

Tünaydın güzel topik anaları ve danaları :)

dün gezmeye gidicez diye bahsetmiştim.. eve gittik yemek yedik tv açtırmadım.. baktım yemekten sonra bizimki uzandı kanepeye.. hani çıkacaktık dedim.. yok yorgunum.. bütün ankarayı gezdim nerdeyse, haşat oldum .. ne yapıcaz gençlik parkına gidipte falan tavırlarına başlamaz mı eşim..
sinirle sesim çıktığı kadar bağırdım (kendimden utandım ama neyse) millet ne yapıyorsa bizde onu yapıcaz, bir tek çalışsan sen değilsin dedim, ben seni telefonda arayıp sormadım mı, sen söz vermedin mi.. erkek diye geçiniyosun dedim.. bndan sonra dedim bende söz vericem sözümde durmayacağım.. bakalım ozaman nasıl olurmuş.. keyfin bilir dedim.. bişiy istemiyorum senden artık dedim.. sonra gittim yatak odasına kapandım.. ama nasıl ağlıyorum.. kendimi durduramadım... sonra hatasını farketti geldi yalvarıyor özür diliyor.. ama benimde inadım inat.. yok anam istemiyorum çıkmıycaö ben dışarı dedim.. yüzümü falan yıkadı kocacım sonra çıktık.. gittik 2 tur attık "gölün" etrafında geldik eve.. öyle huzurlu oldum ki anlatamam..

evet cnm zabıta bloklarını biliyorum.. gençlik parkına gittik ama lunaparkına değil :) kafam şişiyor öyle yerlerde.. gerçi evlenmeden önce daha bir cesaretliydim sanki.. yaş gittikçe kalp dayanmıyor herhalde :)

Canom yavrucum geçmiş olsun.. kaynanaya bir şarkı patlatalım.. hadi kaynana.. çatla patla kaynana.. ben oğlunu seviyorum.. seni kapı dışarı ediyorum :) kalpsiz kadın nolcak.. takma sen bunları..

Bu ay sonu benim kayınvalidem geliyor acı anılarım depreştisakin olacağım hep arada eşim kalıyor hem bebeğimi hem eşimi üzmeyeceğimama yinede kuyruğuma basmaz umarım

Aslında benim annem kayınvalidelik görevini yapıyor sağ olsun varsa yoksa damatları

ayy annen akıllı kadınmış
kaleyi içten fetediyor:))

diyorum ya canım bundan sonra arayıp sormam bile artık umurumda değiller çekip gidecektim ama işte aptalım ya bennnn

mıryem ends

çok tatlı aldıkların bende daha kadıfe tulum bulamadım alcam onlardan sıcak tutar benım melegımıde

kızlar bizde kayınvalıdemle evlendıgımız gunde dahıl ilk 4-5 ay problem yaşadık fazla karısıyordu ama karışmaması gerektıgının farkına vardı ve artık iyiyiz maşallah

görümcelerımde ıyıdır hatta hamıle kalınca görümcem ıkı kez gelıp evımı sıldı süpürdü temızledı ütülerimi yaptı allah razı olsun onunda yapanları olsun inşallahh iyidir sağolsun hiç problem yaşamadık onunlaa

inşallah problemler çözülür kötü kalplı kaynanaların içini allah korkusu sarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…