2011 Ekim Anneleri

Kuzucum sen tahlilini yine zekai tahirde yaptır. Sadece ultrasonda görmek için git oraya.
Benim şu an kafamda net bişey yok. Ama doğuma girecek ve vip oda konusunda sözü geçecek bir doktor bulabilirsem, son zamanda ona gidip zekai tahirde doğurayım diyorum. Öbür türlü cesaret edemiyorum ben ya. Ya şakadanak sancım gelir de oda bulamazsam...

Sancım başlayınca sana bi msj atarım ben:) Denk gelme ihtimali yüksek belli mi olur:)))

kacıncı haftadasın? istahin nasıl acılmaz :))))

canım biz bu topiğe kardeş geldik :) cuma günü 13 haftamız bitiyor 14e giricez... belki de iştahımın açılması için erkendir :)
inşallah açılmaz da.. kilo sıkıntım olmasın.. fazla kilo alırsam mecburen sezeryan olacak.. onu da ben istemiyorum.. sonrasında kilo vermesi daha zor oluyor diye düşünüyorum.. hayırlısı artık
eltim mesela cılız bişiydi.. hamile kalmadan önce 38-40kg falandı boyu 155
25kg aldı.. doktorlar da böyle durumda diyor ki ilk 3 ayda anne eksiği olan kiloyu alıyormuş diye (öyle okumuştum bir yerde) ama normal kiloda isen.. almamak gerekirmiş ilk 3 ay..

özel yani hastane benim için özel değil
akropol hastanesine gidiyorum doktorum bülent alp aydın..
bence doktorundan memnunsan hiç değiştirme madem doğumuda zekai tahirde yapıcan orda devam et

ay ben eşime dedim oda mı tutarız ne yaparız diye.. yanımızda kalırsın babası diyorum :) kış vakti dışarda banklarda oturup bekleyecek hali yok ya.. bakarız dedi o da, valla ben doğuma kim girecek umrumda değil.. işini düzgün yapsın da...
aklıma geldi de..
eltime suni sancı verdiler ya.. çok pis inletmiş onu.. doğumdan sonra da hemen bebişi koymuşlar yanına.. annem kuzum geldin mi yavrum diye sevmiş onu.. bayan asistan da ne dese beğenirsin.. " az önce inlerken öyle demiyordun ama" eltim de demiş senin çocuğun var mı.. "yok" .." ozaman kapa çeneni" demiş asistana okadar güldüm ki :)

bence doktorundan memnunsan hiç değiştirme madem doğumuda zekai tahirde yapıcan orda devam et

Dün doğum ücretlerini öğrenmek için bikaç hastaneyi aradım. Akropol doğum ücretine sgk için 1500 dedi.. Doktorun ordan olunca mı bu fiyat acaba?
Bir de yenidoğan ünitesi sadece 2 günlükmüş. Cesaret edemedim doğrusu ben.
Sen doğumu orda mı düşünüyosun?

memnunsan ne güzel..
ben memnun değilim.. hem orda ztb de kime gittiğim önemli değil.. nasılsa doğuma girmiyorlar.. hem benimki de hamile o da 5-6 aylık falan.. sizler kadar vardır.. göbişleri kıyaslayınca öyle düşünüyorum :)
tirilaylomun dediği gibi yapıcam.. tahlil vs için ztb.. ultrason muayenesi için şükran teyzeye :) bebeğimi daha sık görmüş olucam galiba
ztb'ta ultrasona girerim 2 hafta sonra linada heheyyt çözüm buldum...

tirilaylom.. cd için nekadar ücret alıyorlar linada bilgin var mı? kendileri mi veriyor cd yi yoksa biz mi götürüyouz boş Cd

zaten akropol sadece doğum için gelenleri kabul etmez kendi hastalarını doğurtuyorlar orada doğum ücreti 1500 ama değişebilir tabii bize kadar
evet yenidoğan ünitesi yok sayılır o benimde aklımı çok karıştırdı ama sırf doktorum çok iyi olduğu için oradayım bilmiyorum hakkımızda hayırlısı artık...

Oda olayı şansa bağlıymış hayatım. Günü belli olup sezeryan yapacak olanlar önceden bağlıyolarmış odaları. Yani sancın geldiğinde oda bulmanın garantisi yokmuş
Helal olsun eltine teprik koydum walla. Şakadanak yapıştırmış lafı...

kızlar bir yakınımın tavsiyesini bende size iletiyim. doğum yapacağınız hastanenin mutlaka yenidoğan yogun bakım ünitesinin olmasına dikkat edin. allah korusun acil bir durum olursa bebeğinizi başka hastaneye sevk etmesinler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…