MİNİETEEEEKKKK sana bişi sormuştum ,görmedinmii...?? şu unnado muydu neydi ,üyeysen banada referans gönderirimisim??
sanse ben üyeyim istersen ben yollim ama mail adresin gerekliii
cnm bana mailini msj at davet edeyim ben seni
değişçem kuzu değişçem de..
doğuma kadar şu bizim ankaranın meşhur şükran teyzeye mi gitsem diye düşünüyorum.. her muayenede 35tl.. hani fazla değil de ... tahlil falan da yaptırılacak onlar da ayrı ücret.. bir de bana biraz uzak kalıyor.. 2 vesait.. herzamna eşimi bulamam kontrole beni götürmesi için.. hı ancak artık son 2 ayda belki..
doğumu da şu anda gittiğim hastanede düşünüyorum.. techizat açısından..
tirilaylom seninle de haberleşelim :) sende nasılsa orada doğum yapmayı düşünüyorsun.. gündaşız nasılsa.. :) 1 hafta önden gitmene rağmen belli mi oluraynı güne denk gelirik belki
kacıncı haftadasın? istahin nasıl acılmaz :))))
saol canım ilgin için leyna ya yolladım adresimi.sanse ben üyeyim istersen ben yollim ama mail adresin gerekliii
evet doğumu özel hastanede yapıyorlar.. çoğunlukla HRS hastanesinde yaptırıyor doğumu.. ama ben okadar para veremem oraya..
o yüzden de belki kontrollerimi orda devam ederim biraz da eşime bağlı.. 2 hafta sonraya randevu alıcam (telefon açabilirsem) eşimin de gönlüne yatarsa oraya devam.. ama doğum zekai tahirde olacak..
sen hangi hastaneye gidiyorsun.. ya da özel falan mı? tabi paylaşmak istersen
tebrik ederim gayet iyi klion. kacıncı hftdasın?
Kuzucum sen tahlilini yine zekai tahirde yaptır. Sadece ultrasonda görmek için git oraya.
Benim şu an kafamda net bişey yok. Ama doğuma girecek ve vip oda konusunda sözü geçecek bir doktor bulabilirsem, son zamanda ona gidip zekai tahirde doğurayım diyorum. Öbür türlü cesaret edemiyorum ben ya. Ya şakadanak sancım gelir de oda bulamazsam...
Sancım başlayınca sana bi msj atarım ben:) Denk gelme ihtimali yüksek belli mi olur:)))
saol canım ilgin için leyna ya yolladım adresimi.
kız mesajlara baksana bı maılın lazım dıye msj attım sana coktann
kızlar bu sayfanın basında annelerin dogum yapıcagı tarihle ryazıyor ya o cetvele benimkini nasıl eklerim? kim hazırladı onu?
özel yani hastane benim için özel değil
akropol hastanesine gidiyorum doktorum bülent alp aydın..
bence doktorundan memnunsan hiç değiştirme madem doğumuda zekai tahirde yapıcan orda devam et
özel yani hastane benim için özel değil
akropol hastanesine gidiyorum doktorum bülent alp aydın..
bence doktorundan memnunsan hiç değiştirme madem doğumuda zekai tahirde yapıcan orda devam et
ay canım yaa..saflığıma gelmiş pardooon ..leynadan mail bekliyorum şimdi ,ama mesajlarım da yoookk..gelmemiş bana ???:44:
Dün doğum ücretlerini öğrenmek için bikaç hastaneyi aradım. Akropol doğum ücretine sgk için 1500 dedi.. Doktorun ordan olunca mı bu fiyat acaba?
Bir de yenidoğan ünitesi sadece 2 günlükmüş. Cesaret edemedim doğrusu ben.
Sen doğumu orda mı düşünüyosun?
ay ben eşime dedim oda mı tutarız ne yaparız diye.. yanımızda kalırsın babası diyorum :) kış vakti dışarda banklarda oturup bekleyecek hali yok ya.. bakarız dedi o da, valla ben doğuma kim girecek umrumda değil.. işini düzgün yapsın da...
aklıma geldi de..
eltime suni sancı verdiler ya.. çok pis inletmiş onu.. doğumdan sonra da hemen bebişi koymuşlar yanına.. annem kuzum geldin mi yavrum diye sevmiş onu.. bayan asistan da ne dese beğenirsin.. " az önce inlerken öyle demiyordun ama" eltim de demiş senin çocuğun var mı.. "yok" .." ozaman kapa çeneni" demiş asistanaokadar güldüm ki :)
24+3 cnm şimdilik iyi gidiyorum bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek 16. haftaya kadarda hiç göbeğim yoktu birden pırtladı valla :)))
zaten akropol sadece doğum için gelenleri kabul etmez kendi hastalarını doğurtuyorlar orada doğum ücreti 1500 ama değişebilir tabii bize kadar
evet yenidoğan ünitesi yok sayılır o benimde aklımı çok karıştırdı ama sırf doktorum çok iyi olduğu için oradayım bilmiyorum hakkımızda hayırlısı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?