Doktora soranlar oldu zararı yokmuş ben yaptırdım çünkü yaptırmak zorundaydım asla jilet tüy dökücü felan kullanamam doğuma giderken hazırlıksız yakalanırsam yolda yaparım herhalde
Teyzeleri dün kontrolümüz vardı maşallah herşey yolunda çok şükür oğluşum 860 gr 32 cm olmuş öyle güzel parmağını emiyordukiiii hele çenesini oynatışı bitirdi ayaklarınıda ağzına götürüyordu çok acıkmış beni bugünde şeker yükleme testimizi yaptırdık yarın sonuçlarımızı alacağız oğlumdan kareler sizee :)))Eki Görüntüle 214210 Eki Görüntüle 214211
Teyzeleri dün kontrolümüz vardı maşallah herşey yolunda çok şükür oğluşum 860 gr 32 cm olmuş öyle güzel parmağını emiyordukiiii hele çenesini oynatışı bitirdi ayaklarınıda ağzına götürüyordu çok acıkmış beni bugünde şeker yükleme testimizi yaptırdık yarın sonuçlarımızı alacağız oğlumdan kareler sizee :)))Eki Görüntüle 214210 Eki Görüntüle 214211
amin cnm inşallah hepimizin.
bebek arabası oto koltuğu-graco ultima travel sistem 419 tl fiyatı araştırdığımızda en uygun fiyatı buydu biz alalı 1 ay olucak nerdeyse belki daha ucuza bulabilirsiniz boncuk bebe diye bi siteden aldık
Graco Ultima Travel Sistem Popart
evet teyzesi fotojenik benim oğlumay masallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel bir poz o öyleeeeeeee
dr da öyle dedi istesek yakalanmaz bu poz dedi usg bitene kadar emdi yavrum parmağınıyaaa harika bişeyy bu..istesen bunu yaptıramazsın maşaallahh ya.
Heyy maşallah oğluşuna 1 kilo olcak nerdeyse :)
Teyzeleri dün kontrolümüz vardı maşallah herşey yolunda çok şükür oğluşum 860 gr 32 cm olmuş öyle güzel parmağını emiyordukiiii hele çenesini oynatışı bitirdi ayaklarınıda ağzına götürüyordu çok acıkmış beni bugünde şeker yükleme testimizi yaptırdık yarın sonuçlarımızı alacağız Bu arada bende 1 kilo almışım toplam 1kilo 400 gr oldu fit anne dedi dr :)) oğlumdan kareler sizee :)))
Eki Görüntüle 214210 Eki Görüntüle 214211
Aşırı şiddetli değil ama son iki gündür bel ve kasık ağrısından bende çok huzursuz uyuyorum canım.. Normal dedi doktor, sneinhaftan kaç bilmiyorum ama bebek yukarı çıkınca sırt ve bel ağrısı olurmuş açılma olduğundna ve abzıları çokşiddetli hisedermiş.
Dün yazsaydın keşke bende gittim aynı ağrılardan dolayı :) Neyseki dediğin gibi.. kızınada maşallah ne yiyosun canım nasıl besleniyosun?
canım kesinlikle şikayet et vede hem doktoru hemde hasatneyi değiştir bence...benim kızdığım yapılan muamele yoksa az bilgi vermeleri çok mühim değil,bebeğim iyiyse, mesela ben ayda 1 enfazla 2 kere gidiyorum çok nadir olarak bana hiç boyunu kilosunu söylemiyo 5 dk. dan fazlada sürmüyo zaten ,ama doktorumun tatlı dili güler yüzü yeter bana ,rahatlatıyo sakinleştiriyo ,bazen kahkakalar atarak çıkıyorum hatta ,aradığım zaman sekreteriyle konuşuyorum ,beni doktora yönlendiriyo hemen ,yada akşam 5 ten önce cep. tel. ulaşabiliyorum,ayrıntılıya ve renkliyede gitmedim zaten 5. hastalıktan dolayı cerrahpaşada perinatoloji prof. a gitmiştim ,oda en fazl5-6 dk .baktı ,ekranda karşımdaydı gördüm biraz ,ama cd ,foto falan vermedi ,ama genede bozulmadım,çünkü oda hoş sohbet bi adamdı ,ve bebeğimin iyi olduğunu görmem duymam yettii... bence bunlara değil bebeğine odaklan ve gerçekten senle ilgili samimi bi doktor bul kendine... bu arad muayenelere 30 tl veriyorum ben .sen ne kadar veriyosun??
25+3 haftalık oldum. sanki sırtımdaki kemiği iki yandan çekiyolar ayırmaya çalışıyolar gibi bi ağrı, ayağa kalkında yürüyünce hafifliyo sabah hafiflemiş oluyo sonra tekrar başlıyo oturunca.
sağol cnm :))ikinize de maşallah
yok yok etmiyordur merak etme annesi iyi bakar kuzusuna :))hoş geldin canım ,bende sana bakınıyodum nerde kaldı diye ,iyi haberlerle dönmene sevindim ,
yaa benimde cevizim bitti almayı unutuyorum sürekli ,doktorum banada balık hapı verdi ama bigün kullanıyom ,bi günn kullanmıyom ,birazcık şişiriyomuş ,kilo aldırıyomuşş...salatada yiyem,yorum ,benim kız napıyo içerde acaba ,kesin küfrediyodur bana:95::84:
Teyzeleri dün kontrolümüz vardı maşallah herşey yolunda çok şükür oğluşum 860 gr 32 cm olmuş öyle güzel parmağını emiyordukiiii hele çenesini oynatışı bitirdi ayaklarınıda ağzına götürüyordu çok acıkmış beni bugünde şeker yükleme testimizi yaptırdık yarın sonuçlarımızı alacağız Bu arada bende 1 kilo almışım toplam 1kilo 400 gr oldu fit anne dedi dr :)) oğlumdan kareler sizee :)))
Eki Görüntüle 214210 Eki Görüntüle 214211
kıssslar bu yazılanları okuyunca tısrtım.ben yarın detaylı usg mi ne ona gircem, var mı tavsiyesi olan.valla çok da para döküorum oraya ona rağmen böle yaparlarsa sinirden doktoru ısırırım haaaa
ayy kızla sızde hapsırıp tıksırınca karnınız acıyo mu? benım cok acıyo kıvranıyorum
ayy kızla sızde hapsırıp tıksırınca karnınız acıyo mu? benım cok acıyo kıvranıyorum
kızlar, benim koca.cumartesi günü benim doğum günüm olduğundan bana hamile yastığı almış.kocaman bişey içine girip yatıyosun.beş tane yastığın yaptığını yapıyo (ayrıca doğum sonrasında emzirirken rahatlık sağlıyormuş). çok rahat tavsiye ederim. ayrıca benim koca pek bi düşünceliymiş garibim.geçenlerde pek bi çemkirmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?