2011 Ekim Anneleri

Doktora soranlar oldu zararı yokmuş ben yaptırdım çünkü yaptırmak zorundaydım asla jilet tüy dökücü felan kullanamam doğuma giderken hazırlıksız yakalanırsam yolda yaparım herhalde

Tüy dökücüler zararlı arkadaşlar bilginiz olsun. Ağdayıda dışarıda yaptıracaksanız kendinize özel paket açtırın. Bazı yerlerde bu uygulama var. Bi kaç lira daha pahalı oluyor ama önemli değil tabi.

Teyzeleri dün kontrolümüz vardı maşallah herşey yolunda çok şükür oğluşum 860 gr 32 cm olmuş öyle güzel parmağını emiyordukiiii hele çenesini oynatışı bitirdi ayaklarınıda ağzına götürüyordu çok acıkmış beni bugünde şeker yükleme testimizi yaptırdık yarın sonuçlarımızı alacağız Bu arada bende 1 kilo almışım toplam 1kilo 400 gr oldu fit anne dedi dr :)) oğlumdan kareler sizee :)))

Son düzenleme:

ay masallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel bir poz o öyleeeeeeee

yaaa harika bişeyy bu..istesen bunu yaptıramazsın maşaallahh ya.

teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için. güle güle kullanman ve güzel gezmeler bebişinle beraber inşallah.

Heyy maşallah oğluşuna 1 kilo olcak nerdeyse :)

arkadaşlar ilk 3 aydan sonra bazı doktorlar bebeğin boyunu ölçmüyor, sadece kilosunu hesaplıyor. çünkü önemli bir faktör değilmiş boyu (kağan kocatepe yazmış) ama uyluk kemiği yani FL her ölçümde yazar. Fl yi 7 ile çarpın (24. haftadan itibaren geçerli) bebeğin boyu %+-5 yanılma payıyla belli olur. bunu da kağan kocatepe'nin sitesinde gördüm.

ay masallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel bir poz o öyleeeeeeee
evet teyzesi fotojenik benim oğlum
yaaa harika bişeyy bu..istesen bunu yaptıramazsın maşaallahh ya.
dr da öyle dedi istesek yakalanmaz bu poz dedi usg bitene kadar emdi yavrum parmağını
Heyy maşallah oğluşuna 1 kilo olcak nerdeyse :)

az kalmış hanzadecim bende birşey yiyemediğim için üzülüyordum ama rabbim yardım ediyor

ay maşallah annesine poz vermiş vermiş

25+3 haftalık oldum. sanki sırtımdaki kemiği iki yandan çekiyolar ayırmaya çalışıyolar gibi bi ağrı, ayağa kalkında yürüyünce hafifliyo sabah hafiflemiş oluyo sonra tekrar başlıyo oturunca.

edicem inş, canım hiç bişey olmasa canları sıkılsın azcık.. geçmiş olsun sanada, aslında bizim dr çok gler yzl olmasada bi sorunumuz yoktu hasta yoğunluğu olduğundan kısacık bakıp geçiyordu. alele aceleydi işte herşey.. ama rahat çıkıyordum yinede. neyse bakalım hayırlısı..
Öyle tabi ki canım benim, kuzudan başka derdimiz yok:) muayene ücretimiz aynı yeni zam gelmiş ama yüzde otuz filan.. zaten allaha şükür maddiyatla ilgili bi sıkıntımız yok, kaç dese veririm sağlık için, kuzu için. olaya bakış açılarının buna dayandığını görmek iyi oldu...

25+3 haftalık oldum. sanki sırtımdaki kemiği iki yandan çekiyolar ayırmaya çalışıyolar gibi bi ağrı, ayağa kalkında yürüyünce hafifliyo sabah hafiflemiş oluyo sonra tekrar başlıyo oturunca.

Canım 6 ayın biticek neredeyse artık sırt kemiklerin kaburgaların açılıyor, bebişin yukarılara çıkmaya çalışıyor, bu normal doktoruna sor belki ekstra bir şeyler verir sana...

ikinize de maşallah
sağol cnm :))
yok yok etmiyordur merak etme annesi iyi bakar kuzusuna :))

maşallah cnm

ayy kızla sızde hapsırıp tıksırınca karnınız acıyo mu? benım cok acıyo kıvranıyorum

kızlar, benim koca.cumartesi günü benim doğum günüm olduğundan bana hamile yastığı almış.kocaman bişey içine girip yatıyosun.beş tane yastığın yaptığını yapıyo (ayrıca doğum sonrasında emzirirken rahatlık sağlıyormuş). çok rahat tavsiye ederim. ayrıca benim koca pek bi düşünceliymiş garibim.geçenlerde pek bi çemkirmiştim.

kıssslar bu yazılanları okuyunca tısrtım.ben yarın detaylı usg mi ne ona gircem, var mı tavsiyesi olan.valla çok da para döküorum oraya ona rağmen böle yaparlarsa sinirden doktoru ısırırım haaaa

sevozy güzelce sor önce, neler yapılıyormuş.. Hani biz bişey bilmeden gidiyoz ya, kör cahiliz filan sonra sana da zaten rutin işlemler gelişime bakılıyor filan demesinler

ayça bende bi kaç yastıkla beraber yatmaya başladım:) sabah her biri bir yerde uyanıyorum ama rahat oluyor cidden. güle güle yat canım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…