ben kartal umutta şeyma araz a gidiyorum canım ,sen remedy miydi ??Benim doktorumda güler yüzlü ve ultrasonda bebeğimi görünce doktorumun yüz ifadesini görseniz sanki ilk defa görüyo dersiniz benim gibi heyecan yapıyo doktorla değilde bi akrabamla birlikte bakıyoruz gibi geliyo bana Her defasındada mutlu çıkıyorum odasından Sen kartalda hangi hastaneye gidiyorum demiştin
ben kartal umutta şeyma araz a gidiyorum canım ,sen remedy miydi ??
canım yaa. benim de çok kısa sürdü dün. 10 dk falan anca. baya da beklettiler. kendi doktorumu bekledim. hanım efendiye dedim detaylı olacaktı diye. sonra radyolojiye gönderdi bi o kadar da orda bekledim. renkli de değildi zaten(( hayır madem radyolojiye gönderecen ne diye kapıda seni bekliyoruz ki.
sonra aman dedim bebeğim iyi ya canları cehenneme. takmadım ama ben de dün bozuldum baya
ultrason kağıdında yazmıyo mu canım kilosu falan??
Hayırlı sabahlar kızlar..
Çok şükür bi sıkıntımız, sorunumuz yok. Ama moralim yerlerde
büyük bir heyecenala ve umutla gece uykusu uyumadan, sabahın köründe ayağa dikilip düştük hastane yoluna, çokda mutluyum zaten yavrumu görücem diye. neyse bi telaş hastanaye vardık acale acele randevuya gecikmiyelim diye, ama tabi her zamanki gibi bir saaaten fazla bekledik. bize 9-10 arası randevu verenler bizden sonra gelenleri tek tek çağırıyorlar halbuki bizim saaatimiz yani. Eşim kaç kez uyardı söylendi bilmiyorum neyse bu sorn bile değil saatlerce beklerim nede olsa yavruyu görcem ya. ama tam bi hayal kırıklığı oldu benim için. İçeri girdim dr bekliyorum ama bi tuhaflık var seziyorum, neyse uzandım ben ama oğlumda nasıl hareketlendi bende sevindim iyi dedim görücem tek tek ne güzel. güya özle hastane o kadar para dökülüyor benim karşıda monitör yok, canım sıkıldı ama dr dedim bende görebilecem demi diye. Buda evet tabi bi ölçümleri yapıyım ben sizede göztericem. tabi ben sabırsızlıkla bekliyorum, haftamı filan sordu 24 dedim 25 gösteriyor dedi. sonra lütfedif oğlan görünüyor burda dedi sankjşi biz beş aydır ne bekliyorsak. neyse ben bekliyorum tabi ekranı bana çevircek diye, sesssiz sedasız bişiler yaptı sonra geçmiş olsun dedi. Tabi ben bi kaldım nasıl yani dedim, bu kadar mı ama bende görmek istiyordum filan. neyse oturdu tekrar zaten siz bişi anlamazsınız burdan yok bilmem ne bende normal ekran dedim onuçta dedim. Bi iki şu bacağı şu bilmem nesi dedip kesti. Ayy yattığım yerden kalkamadım. sekreter kıza sordum bu nasıl iş böyle diye, o da bana olayın tarihçesini anlatıyor yok bebeğin gelişimine bakılıyormuş zatende falan falan bende buraya ne için geldiğimi biliyorum deim kızıp çıktım. kendi drma gelmedi zaten sıra
çıktık yanına sonuçlarımızı alıp,ayy sekreteri nemrut gibi. Eşim sonulç göztericez dedi, sanki çok hasta varmış gibi şunu alıcam yok şu var bu hanımdan sonra sizi alıyım dedi. kartımı aldı sonuçlarımı biz çağırmasını bekliyoruz bende zaten dumur olmuşum sinirlerim acayip bozuk. o bi kaç kişiyi aldıktan sonra çıktı hanım bana hiç bi sorun yok herşey gayet normal diyor, ben tabi yine şoklardaaaa. nasıl yani ben dr göricektim dedim, oda sonuç göstericez demediniz mi dedi. evet ama şikayetlerim var görmem lazım dedim. ya sanki var ya sonsuz lutüfmuş gibi bide suratını ekşitip tekrar hasta sayıyor bana bunlardan sonra girin diye. para almaya gelince afedersiniz köpek gibi oluyorlar peşimizde. girdim dr bide akıntı problemim vardı onu sölicektim iki dk onu söyledim geçiştirdi. neyse asıl konuya döndüm böyle böyle dedim, bu nasıl ayrıntılı çok kısa sürdü ben hiç bişey anlamadım. ne kilo ne boy vs bana hiç bişey söylenmedi, elime bi çıktı verdiler. dalga geçer gibi kaç dk sürdü diyor, 7yi geçtimi bilmiyorum dedim. zaten kısa süreriş,i biz bişi bilmiyoruz ya. tabi burda kızdığımıa bakmayın ben geyet nazik konuşuyorum yani bozmadım kendimi, ama dr hanım sanki ben oraya parasız pulsuz görünüyoprmuşum gibi bi ilgisiz alkadarsızlık vs.. dedim ki en azından iki dk siz bi görseniz hem ben yolculuğa çıkıcam göremedim içim rahat etsin ayrıca bide durmumuzu görürüz en azından. anam hanımımız bi ufaktan bi celalllendi. hastası çokmuşda ki dışarda iki hasta bekliyordu. Ben zaten kimsenin hakkına girmek istemem, onca hasta olsa niye teklif ediyim. yok bende gebeymişim anlayışlı olmama lazımmış. dedim ki ben zaten öyleyim her geldiğimde bişr saat bekliyorum, ki geçen gelişimizdeki acil hastalarını ve kapı önünde bekleyip zorla kendini içeri aldıranları saymıyorum dedim. yok bu hanım her gün gece yarısına kadar çalışıyormuşda bizde ayda bir bekleyiverecekmişiz. sanki benim hayrıma çalışıyor, elbette çalıştığının hakkını alıyor yani. ben zaten böyle olduğunuz için sizi tercih ettim dedim. tmm dedi hsata bitsin alırım seni, yani akşama alacak beni. peki dedim çıktım ama nasıl gözlerim doldu kendimi tutamadım koyverdim. eşim wcye götürdü adamda çok kötü oldu beni öyle görünce. girdim iyice koyverdim, yüzümü yıkaıyp çıktım ama durmuyor... düşünün yani o kadar umutla sevinçle gittim ama yıkıldım resmen, gördüğüm muamelede cabası. biz beklerken sekreter odaya girip çıktıkça bide bana bakış atıyormuş, hakkımız aradık ya eşim öyle diyor sonradan. yani senin paranı ben veriyorum demek vardı ama geçti artık. hayır kızlar kim sekreterle muhatap oluyor söyleyin bana bana o kadar para verdirmeyi biliyor hastane için dr hanım. hem daha geçen dedi yaprırın gelince detaylı konuşuruz vs.. madaem bu kadar özverilisin neden benim geçen sııkıntımı sormuyorsun, enfeksiyon geçtimi nasıl oldu, yada ne biliyim aşını yaptırdın mı ikinci dozu unutma ilaçların bittimi vs.. yani beni takip etmiyor musun senn!.. ya çok moralim bozuldu, uzun oldu daha yazasım ama...
sağol hanzadem, ay sorma canım benim onun bi günde kazandığını ben bir ayda alıyorum.. çok şükür sıkıntımız yoki Rabbim veriyor şükrediyoruz ama belki ben o parayı zar zor denkleştirip gittim. hayır hadi sorun yine para olmasın sen madem bana gece yarısına kadar sizin için burdayım diyorsun ama hani özveri, övünmenin daniskası bu. değiştirricem zaten, paramla rezil ettiler beni.
günaydın arkadaşlar. biz bugün çok kötü başladık güne. deprem oldu burda. merkeze yakın bi yer 5.4. baya salladı ya. ben uzanmıştım eşim de baş ucumda diyoki müjdemi ver ikea nın online satışı başlamış falan konuşuyoruz. birden bi salladı ben kaldım öyle. sonra eşim sürükleri beni resmen. birden doğruldum galiba kolum çok kötü ağrıdı.((
Rabbim kimseye yaşatmasın depremi.
pipi farkı ha :)))) alemsin hanzade. yok iyi çok şükür tuğba yazmış ya kilosu 480 gr bebeğinin ve bizden bi gün geride galiba doktor az demiş kilosuna ben de dedim haftasıyla uyumlu yoksa çok şükür. geçen gittiğimde zayıftı iyi şimdi.
yok kız bazen vur başına al lokmayı bazen de böyle aklıma geleni söyleme modundayım. bi format attırmam lazım kendime. :))
Efet pipi farkıTuğbayamı zayıf demiş doktoru :)) Şimdiden hemde, bebekler kiloyu son 2 ayda alıyorlar şimdi haftasına uyumlu gitmesi iyi, son iki ayda besiye çekeriz kendimizi :))
ay hanzade ne güzel anlatmışsın iyi geldi valla. ben de geriliyorum arada ağlıyorum bundan sonra daha dikkat edelim. dediğin gibi herifler (elazığlılar kocalarına hep böyle diyolar benim herif :) ) bize napiyolar ki. fıtratları böyle. benimki pc manyağı mesela ama ona rağmen ilgileniyo ilaçlarımı getiriyo her akşma cevizimi kırıyo. arada bırakalım kendi dünyalarına çekilsinler. hep biz hep biz olmaz ki. biraz bencillik oluyo sanki
Çok uzun oldu ama idare ediverin artık, gerilmeyin gerilmeyin iyi olun, bak ne güzel biz biraz fazlasını istiyoruz işte :)
merhaba arkadaşlar, herkesler iyidir umarım,
inanılmaz bel ve sırt ağrılarım var benim, oturamıyorum, aynı pozisyonda kalamıyorum, daha öncede oluyodu ama bu kadar şiddetlenmemişti son 1, 2 haftadır, doktor randevum haftaya, sorucam gidince, aynı durumu yaşayan var mı doktorunuz ne önerdi?
merhaba arkadaşlar, herkesler iyidir umarım,
inanılmaz bel ve sırt ağrılarım var benim, oturamıyorum, aynı pozisyonda kalamıyorum, daha öncede oluyodu ama bu kadar şiddetlenmemişti son 1, 2 haftadır, doktor randevum haftaya, sorucam gidince, aynı durumu yaşayan var mı doktorunuz ne önerdi?
meraba kızlar,
Bir kaç gündür işyerindeki yoğunluk yüzünden giremedim topiğe. Eve gidincede yemek falan derken yorulup giremedim ama hepiniiz çok özledim :)) Geçmişi hiç okuyamadım umarım herkez çok iyidir. biz kızımla iyiyiz salı günü sağ kasığımdaki sancılardan dolayı hastaneye gittik. Sancı zannettiğim şey küçük kıramplarmış ve bu aydan sonra ara ara olabilirmiş kızım 590 gram ve 30 cm olmuş teyzoşalrıgelişiminin çok iyi olduğunu ve böyle giderse tam gününde doğum yapıcamı söylediler. Benim gibi kasığında hassasiyet ve ani batma yada sancı tarzı ağrı hisseden arkadaşlar endişelenmesin bu herşeyin normal olduğunun bir göstergesiymiş. :)) Birde kilomu kontrol alyına almayı başardım. zaten kilo sandığım şeyin çoğu meğer ödemmiş, ödem gidince kiloda gitti küçüldük yine :)) bende 1-2 hafta arası ödem oldu ama şimdi kendiliğinden geçti ara ara ödem olabilirmiş artık ama bazılarında hiç olmazmış yada doğuma kadar geçmezmiş şans işi yani... Ben küçük bir tabure ve minder aldım işyerinde ayaklarımı ona uzattım, yürüyüş yapıyorum birde buara mide bulantılarım ve öğürmelerim geri geldi ( eskiis kadar şiddetli değil ama canım birşey istemiyor) daha hafif şeyler yiyorum onuda sırf kıızm için yoksa sıcak ve bulantı yememi engelliyor. Doktorum bü
yüyen rahmimin mideme baskı yaptığını ve bu yüzden bulantım olduğunu 1-2 hafta içerisinde bu duruma alışıp, bulantımın geçeceğini söyledi 23-24. haftalarda buda normalmiş. Birde artık mideden itibaren tek göbek oldum göbek deliğim dışarı doğru çıkmaya başladı :)) Bizden bukadar siz neler yaptınız bakalım ben topiğe gelmiyeli ?
kızlar ne zaman melemen yesem kusuyorum bu ikinci oluyor bu sabah yine menemen yedim kustumbebek istemiyor herhalde ya
cnm maaşallah ne kısa yazmışın :) bende tam 69 olmuşum :) aynıyız... eşler konusunda bilmem anlayışsız mı davranıoruz ama sanki eşim hiç bi istediğimi yaomıo yada bn çok şey ıstıorum hala anlamadım..ama hayatımızda 1 yada 2 kere bu psikolojide olcaz ne var kul köle olsalar:) şaka tabii.inş herkese hakkıyla davranırız ne diym:)))
ayy hanzadee ne iyi yapmışın kız pskoloğa gitmekle ,bazen çıldırdığım zamanlarda eşimde diyo seni psik. a görütcem diye bende sen kendini götür azcık beni anlamaya çalış diyorum
ama sen şimdi anlattınya çok güzel oldu ,bende zaman zaman acımıyo değilim zavallıcığımadüşünsene zıpır bi hatun ,bide onun kopyası bi kızı olcak ,yanii şimdiden hazırlayalım onu dimi,azcık ilgi alaka
zaten az önce aradım akşama sebze yemeği yapmak istiyorum ,canın ne ,st,yo söyle çabuk dedim ,oda söyledi ,onu yapcam akşama ,yeter bu bi ara ona dimii
ayy hanzade yazdıklarını okuyunca aglamaya basladım... ya o kadar dokundukı bana anlatamam.. tamam eslerı ıhmal etmemek gerekıyo.. ama eesler bızı ıhmal edınce ıste olmuyo. cok zorlanıyorum ben ve esım fakımda bıle degıl ne yasadıgımın... .
Hanzadeee canım sağol bilgilendirmen için. En çok da dünyanın kendi etrafımızda dönmesini istediğimize katıldım. Hakkaten yaaa. İş yerinde, yolda, evde, otobüste hep bir ilgi bir ayrıcalık bekliyoruz. Hamile olduğumuza odaklanmamamız lazım sanırım. Haklı söze ne denir.
Rica ederim canım benim, evet öyle oluyormuş :) Biraz kendimize gelmemiz lazımmış bebeğin bizim ve eşimizin iyiliği aile huzurumuz için ama yukarıdada dedim ya, herkes kendi aile yapısını daha iyi bilir, karakterler farklıdır ama genel çerçevede bu beklentiler ne kadar az olursa üzüntüler o kadar az olur.. Ki hamileyken dediğin gibi merkez olmak istiyoruz biz kadınlar :) Hatta doktorum sende biraz eşine ilgi göster dediğinde o hamile deil ki dedim sonra ne kadar bencilim dimi diyorumNeyse böyel işte umarım herkes sağlıkla atlatır şu son 3 ayı geri sayıma girmeyen kalmadı aramızda herkes 20 haftayı aştı... :)) Az kaldı ama çok sabırsızlanıyorum bri an evVel doğursak kavuşsak Allahın izniyle
yok kızzz vallaaaa pc yi kapattıgım gibi uyumuşummmkız geçende yatıyom dedin sonra ertesi gün 4e kadar film izledim dedin yemezler tatlım kır dizini sohbet et bizimle
ayy nasıl kızdım varyaaaaaa değiştir canım doktorunu her doktor hastasına biraz vakit ayırmalı ne o öyle 5 dk bakıp hadi geçmiş olsun gitme o doktora değiştir doktor olmuş ama insanlıga geçiş yapamamış hele o asistann yolasım geldi resmennnnnben bu henüz insan olamamış ama doçent olan druda, kendi göründüğüm druda ve onun kendini proföser sanan sekreterinide şikayet edecem.. hayır yapıcam bunu bana dün yaşattıkları eziyet adına yapıcam, bi zarar gelmesin ama tadları kaçsın!...
güle güle kullansın miniğinnnnnnnnnnnnnnnnngünaydııınnnn
baby2go markası cnm bebefix sitesinden 159tl aldık 60*120 ölçüleri
Sallanr Oyun Park 8423 | | Bebefix.com emir_bebek:
görünmüyor ama hayırlı olsunnnnnnnnnngünaydın arkidişler ve bebişlerrr
oğluma bu arabayı aldım , biran önce onu gezdirmek istiyorum, inşallah Yarabbim
http://www.e-........../uc_tekerlek...aft_star_bebek_arabasi/KRA-92416/urun_resmi/1
çok geçmiş olsun canım benimmmmm allah yaşatmasın bir dahaagünaydın arkadaşlar. biz bugün çok kötü başladık güne. deprem oldu burda. merkeze yakın bi yer 5.4. baya salladı ya. ben uzanmıştım eşim de baş ucumda diyoki müjdemi ver ikea nın online satışı başlamış falan konuşuyoruz. birden bi salladı ben kaldım öyle. sonra eşim sürükleri beni resmen. birden doğruldum galiba kolum çok kötü ağrıdı.((
Rabbim kimseye yaşatmasın depremi.
kızlar ne zaman melemen yesem kusuyorum bu ikinci oluyor bu sabah yine menemen yedim kustumbebek istemiyor herhalde ya
slm bal böcüğüm ve ben geldim.....
kontrolümüz çok iyi geçti çok şükür aç gittiğim için olsa gerek hanımefendi suratımıza bakmadı sırtı dönük keyif yapıyodu ama bi ara dön kızzz artık dedim dinledi annesini 2 sn bi gösterdi yüzünü :)))
cadım benim tam 723 gr olmuş kızlar boyuda 30 cmi geçmiş
şeker yüklemedede bi problem çıkmadı açken 89 sudan sonda 128 drum iyi dedi....
bu sefer baya bi iltifat aldım drumdan hem kendime hemde kızıma kilo için çok iyi gidiyosun çok fazla alacağını sanmıyorum dedi zaten rahatda geçirdiğimi bildiği için ideal hamilelerdensin diyo aferin kızınada iyi bakıyosun dedi bacak ağrım için magnezyum vermedi 1 ay daha beklemeyi tavsiye etti balık yemediğimi söyledim canın sağolsun dedi :))) balık hapıda vermedi tavuk yeşil sebze ve ceviz ye dedi zaten yiyorum bizden bu kadar şimdilik
bulantıların geri gelmesi korkunc biseymiş gibi geliyor bana. 3.5 y bulantılarla gectigi icin. sisko halime bile sükredicem bulantı gelmesin de
karın krampları bende cok olmuyor henuz. ama ödem var sanırım. hic olmz diye dusunuyordum am bcaklarım bazen oyle agırlaısyor ki ve sanki gerim gerim geriliyor catlıycak sanıyorum. bu genelde okula gittigim gunler daha cok oluyor. cunku 3 vsıta ve 1.5 saat sürüyor yolum. genelde vasıtalarda kimse yer vermiyor. en cok bayanlar halden anlıyor ve yer verenler de onlar oluyor. erkeklerin umrunda değil. bazen yüzssüzlük yapıp hamileyim yer verir misiniz diye kaldırıyrm birini.
okula da cok gitmiyorum bu aralar hep evdeyim yol telasını cekmeye gözüm basmıyor. evde olmak da ayrı sıkıntı gibi. sıcaklar bunaltıyor kücük bir pervane var o da yetmiyor. sıklıkla uyuyorum. ve acyip rüyalar goruyorum. esim aramasa uyanamıyorum. size de bu uyku hali bastırıyor mu?
slm bal böcüğüm ve ben geldim.....
kontrolümüz çok iyi geçti çok şükür aç gittiğim için olsa gerek hanımefendi suratımıza bakmadı sırtı dönük keyif yapıyodu ama bi ara dön kızzz artık dedim dinledi annesini 2 sn bi gösterdi yüzünü :)))
cadım benim tam 723 gr olmuş kızlar boyuda 30 cmi geçmiş
şeker yüklemedede bi problem çıkmadı açken 89 sudan sonda 128 drum iyi dedi....
bu sefer baya bi iltifat aldım drumdan hem kendime hemde kızıma kilo için çok iyi gidiyosun çok fazla alacağını sanmıyorum dedi zaten rahatda geçirdiğimi bildiği için ideal hamilelerdensin diyo aferin kızınada iyi bakıyosun dedi bacak ağrım için magnezyum vermedi 1 ay daha beklemeyi tavsiye etti balık yemediğimi söyledim canın sağolsun dedi :))) balık hapıda vermedi tavuk yeşil sebze ve ceviz ye dedi zaten yiyorum bizden bu kadar şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?