2011 Ekim Anneleri

ben kartal umutta şeyma araz a gidiyorum canım ,sen remedy miydi ??

ayy hanzade yazdıklarını okuyunca aglamaya basladım... ya o kadar dokundukı bana anlatamam.. tamam eslerı ıhmal etmemek gerekıyo.. ama eesler bızı ıhmal edınce ıste olmuyo. cok zorlanıyorum ben ve esım fakımda bıle degıl ne yasadıgımın... .

bizde radyoloji uzmanı baktı hemde doçent dr ben dk filan bakmıcam zaten iki dk görsem yetecekti, bunlar gerdi de gerdi beni. bizimkide renkli değildi.. ve çıktıda da iki satırcık bişi vardı işte bizim anlıcağımız sadece 25 hafta göründüğü oldu... bende dedim aynısını, hastaneyi topluca cehenneme yolladım günboyuuu

merhaba arkadaşlar, herkesler iyidir umarım,

inanılmaz bel ve sırt ağrılarım var benim, oturamıyorum, aynı pozisyonda kalamıyorum, daha öncede oluyodu ama bu kadar şiddetlenmemişti son 1, 2 haftadır, doktor randevum haftaya, sorucam gidince, aynı durumu yaşayan var mı doktorunuz ne önerdi?

ayy tatlım cok uzuldum ya.. adanadaydın demı sen doktorun kımdı hangı hastaneye gıdıyodun??

Terbiyesizler, en iyisini yaparsın gerçi Aytenin gittiği hastanedede bekletiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam ama ilgi konusunda eminim daha iyidirler..

Amin canım Allah vermesin ya bende çok korkarım. Çok geçmiş olsun...

selalm benim de var az uzanıyorum bir de biraz pilates sırt egzersizleri yapınca rahatlıyor 3-5 saat.

meraba kızlar,
Bir kaç gündür işyerindeki yoğunluk yüzünden giremedim topiğe. Eve gidincede yemek falan derken yorulup giremedim ama hepiniiz çok özledim :)) Geçmişi hiç okuyamadım umarım herkez çok iyidir. biz kızımla iyiyiz salı günü sağ kasığımdaki sancılardan dolayı hastaneye gittik. Sancı zannettiğim şey küçük kıramplarmış ve bu aydan sonra ara ara olabilirmiş kızım 590 gram ve 30 cm olmuş teyzoşalrı gelişiminin çok iyi olduğunu ve böyle giderse tam gününde doğum yapıcamı söylediler. Benim gibi kasığında hassasiyet ve ani batma yada sancı tarzı ağrı hisseden arkadaşlar endişelenmesin bu herşeyin normal olduğunun bir göstergesiymiş. :)) Birde kilomu kontrol alyına almayı başardım. zaten kilo sandığım şeyin çoğu meğer ödemmiş, ödem gidince kiloda gitti küçüldük yine :)) bende 1-2 hafta arası ödem oldu ama şimdi kendiliğinden geçti ara ara ödem olabilirmiş artık ama bazılarında hiç olmazmış yada doğuma kadar geçmezmiş şans işi yani... Ben küçük bir tabure ve minder aldım işyerinde ayaklarımı ona uzattım, yürüyüş yapıyorum birde buara mide bulantılarım ve öğürmelerim geri geldi ( eskiis kadar şiddetli değil ama canım birşey istemiyor) daha hafif şeyler yiyorum onuda sırf kıızm için yoksa sıcak ve bulantı yememi engelliyor. Doktorum bü
yüyen rahmimin mideme baskı yaptığını ve bu yüzden bulantım olduğunu 1-2 hafta içerisinde bu duruma alışıp, bulantımın geçeceğini söyledi 23-24. haftalarda buda normalmiş. Birde artık mideden itibaren tek göbek oldum göbek deliğim dışarı doğru çıkmaya başladı :)) Bizden bukadar siz neler yaptınız bakalım ben topiğe gelmiyeli ?

öncelikle geçmiş olsun
benim şikayetim olmadı hiç
ama benim şikayetimde çok farklı hep aynı saatte başlayan baş ağrısı musallat oldu

bulantıların geri gelmesi korkunc biseymiş gibi geliyor bana. 3.5 y bulantılarla gectigi icin. sisko halime bile sükredicem bulantı gelmesin de

karın krampları bende cok olmuyor henuz. ama ödem var sanırım. hic olmz diye dusunuyordum am bcaklarım bazen oyle agırlaısyor ki ve sanki gerim gerim geriliyor catlıycak sanıyorum. bu genelde okula gittigim gunler daha cok oluyor. cunku 3 vsıta ve 1.5 saat sürüyor yolum. genelde vasıtalarda kimse yer vermiyor. en cok bayanlar halden anlıyor ve yer verenler de onlar oluyor. erkeklerin umrunda değil. bazen yüzssüzlük yapıp hamileyim yer verir misiniz diye kaldırıyrm birini.

okula da cok gitmiyorum bu aralar hep evdeyim yol telasını cekmeye gözüm basmıyor. evde olmak da ayrı sıkıntı gibi. sıcaklar bunaltıyor kücük bir pervane var o da yetmiyor. sıklıkla uyuyorum. ve acyip rüyalar goruyorum. esim aramasa uyanamıyorum. size de bu uyku hali bastırıyor mu?

kıssslar bu yazılanları okuyunca tısrtım.ben yarın detaylı usg mi ne ona gircem, var mı tavsiyesi olan.valla çok da para döküorum oraya ona rağmen böle yaparlarsa sinirden doktoru ısırırım haaaa

kızlar ne zaman melemen yesem kusuyorum bu ikinci oluyor bu sabah yine menemen yedim kustum bebek istemiyor herhalde ya

Bende bu gün beterim miğdem ağzımda bulantı bulantı bulantı, son 1 haftadır ara ara geldi gene inşallah geçer yemek yiyemiyorum
Sende menemen yeme kuzum, başka bişiler yap sevmedi demek kuzu :)

Tatlım ya kusura bakma herşeyi anlatayım derken hem karışık hem uzun olmuş, aslında bu benim eşim eve bana göre girdiğim terapi.. Herkesin eşine ve kendi kişiliğine göre değşkenlik göterir muhakkak.. Karakterler farklı en nihayetinde.. İşinize yarar şeyleri kullanırsınız diye yazdım :)

Tut kocişi kolundan gidin yada madem kocan teklif ediyo git kuzum :) Ben yeni gitmiyorum 1,5 2 yıl oldu gerçi şimdi eskisi gibi sık gitmiyorum ama doktorumu bırakmayı hiç düşünmüyorum :) Biraz pozitif bakmak lazım gerçkten sansee... Bazane tamam sınırlarımız zorlanıyor ama bunda bizim ve hamileliğizin etkisi çok fazlaymış :)

Ah canım yaa niye ağlıyosun ki, senin bir bebiş daha vardı dimi? Yanlış hatırlamıyorum umarım.. E tabi biz böyleysek sana kimbilir nasıl zor oluyor canım yaa.. Eşinle konuş canım açıkça ifade et durumunu. Gerçi biliyorum zor oluyor o anlasa senin hassasiyetin geçmiyo Allah yardımcın olsun eşinde umarım en kısa zamanda gereken ilgiyi gösterir :)

Son düzenleme:
kız geçende yatıyom dedin sonra ertesi gün 4e kadar film izledim dedin yemezler tatlım kır dizini sohbet et bizimle
yok kızzz vallaaaa pc yi kapattıgım gibi uyumuşummm
ayy nasıl kızdım varyaaaaaa değiştir canım doktorunu her doktor hastasına biraz vakit ayırmalı ne o öyle 5 dk bakıp hadi geçmiş olsun gitme o doktora değiştir doktor olmuş ama insanlıga geçiş yapamamış hele o asistann yolasım geldi resmennnnn
günaydııınnnn
baby2go markası cnm bebefix sitesinden 159tl aldık 60*120 ölçüleri

Sallanr Oyun Park 8423 | | Bebefix.com emir_bebek:
güle güle kullansın miniğinnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın arkidişler ve bebişlerrr
oğluma bu arabayı aldım , biran önce onu gezdirmek istiyorum, inşallah Yarabbim

http://www.e-........../uc_tekerlek...aft_star_bebek_arabasi/KRA-92416/urun_resmi/1
görünmüyor ama hayırlı olsunnnnnnnnnn
çok geçmiş olsun canım benimmmmm allah yaşatmasın bir dahaa
kızlar ne zaman melemen yesem kusuyorum bu ikinci oluyor bu sabah yine menemen yedim kustum bebek istemiyor herhalde ya

canım havalar sıcakladı ya yumurta agır bişey zaten kokuyoo eee bu aralarda kokular bizi mahfediyor ondan olmuştur

kızlar merhaba,
bişey sorucam. ben önceden genital bölge ağdasını kendim yapıyordum. ama artık göbeğimden göremiyorum. kuaföre gitmeyi düşünüyorum bugün iş çıkışı ama şöyle bir sorun var: ilk kez gidicem, şu an gebelik dolayısıyla (belki de mantar henüz tam geçmediğinden) ara ara akıntım oluyor. kuaförde yaptırırken napıyorsunuz? yani tam kız yaparken o anda bişey akarsa nolcak? iç çamaşırı tamamen çıkartmadan bir sağa bir sola sıyırıp yaptırsak olur mu acaba?

bu arada tünaydınnnnnn
kızlar farkettiyseniz hep sağ kasıklarımız agrıyor bende sağ kasıgımda sancı oldugu için acile gitmiştimm:26::26:

slm bal böcüğüm ve ben geldim.....
kontrolümüz çok iyi geçti çok şükür aç gittiğim için olsa gerek hanımefendi suratımıza bakmadı sırtı dönük keyif yapıyodu ama bi ara dön kızzz artık dedim dinledi annesini 2 sn bi gösterdi yüzünü :)))
cadım benim tam 723 gr olmuş kızlar boyuda 30 cmi geçmiş
şeker yüklemedede bi problem çıkmadı açken 89 sudan sonda 128 drum iyi dedi....
bu sefer baya bi iltifat aldım drumdan hem kendime hemde kızıma kilo için çok iyi gidiyosun çok fazla alacağını sanmıyorum dedi zaten rahatda geçirdiğimi bildiği için ideal hamilelerdensin diyo aferin kızınada iyi bakıyosun dedi bacak ağrım için magnezyum vermedi 1 ay daha beklemeyi tavsiye etti balık yemediğimi söyledim canın sağolsun dedi :))) balık hapıda vermedi tavuk yeşil sebze ve ceviz ye dedi zaten yiyorum bizden bu kadar şimdilik

oyy oyyy maşallahhhhhh kocaman olmuşşşşşş yerim onu bennnnnnnn
sonuçların güzel çıkmasına çok sevindim canımmm

aslında ilginç durduk yere öğürmeye başladım eşim budurumu biraz garipsedi diyebilirim. :)) Ama yinede herşey yolunda olsunda geriis önemli değil altı üstü 2 hafta sürüp geçicek dedi doktorum. Ödeme gelince çok rahatsız edici canım sana tavsiyem eve gelince en az 3 yastık koy ayağının altına gece yatarkende o şekilde sol yanına yat ayaklarınıda yastıklara koy eğer ödemi vücut gece atarsa ertesi gün rahat oluyorsun. Açık ve üstünde çok bantı olmayan bir sandalet giy tam düz taban olmasın ama hafif topuğu olsun ve mutlaka tabanları yumuşak olsun. Birde suyu çok iç. Bunları yapınca biraz olsun rahatlıyorsun.. İnşallah en kısa sürede ödem problemin geçer. Bende henüz uyku problemi yok aksine buaralar dünyayı yerinden oynatabilirmişim gibi geliyor enerji doluyum. Ama bazende çok halsiz olabiliyorum. değişken bir durum.
Ahestecim çok üzüldüm canım kesinlikle doktorunu değiştir. sana bu şekilde davranan birine güvenip kendini emanet edemezsin. eminim daha ilgili ve insaniyetli bir başka doktor bulabilirsin canım.

mutlu dönmene sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…