2011 Ekim Anneleri

Ağda muhabbeti çok oldu bizde bi ara çoğumuz yapamıyoruz zaten göbeklerden Kuaföre gidip yaptıran olmadı henüz Ağda yaptıran sanırım bi tek benim bende kocişe yaptırdım Pamuk yada peçete koyabilirsin senin dediğin iş biraz zor çünkü Tamponda koyabilirsin

Son düzenleme:

bende aynı eşy sorcaktım ama utanıodum:) genital bölge ağdanın şuan gebeliğe zararı avr mı bilen var mıı??

cnm kaç kılosun şuan kaçla hamile kaldın

maşaallah prensesine elifçiğim. Bende salı günü ultrason beklerken biri 7 haftalıktıda bebişi 1milimdi ayyy okadarcıkılar şimdi maşaallah bir kilo olmak üzereler. İnşallah hep böyle gide

selam, ben hiç kuaförde yaptırmadım ağda. yıllar önce epilasyon yaptırmıştım, şimdi hamilelik hormonları nedeniyle çıkanları da ayna yardımıyla yada eşimin yardımıyla jiletle alıyorum. ağda da özellikle bu dönemde dışarıda yaptırılan ağdalarda enfeksiyon riski olduğunu unutma. doktorlar da önermiyorlar...

oyyşş maş. canım koca kız olmuş valla. söz de dinlermiş akıllı bıdık :))
biz de sabah kahvaltıdayız nasıl vuruyo içerden anam sanki ben yiyorum ona vermiyorum. kızdım ben de beğendiğini ayır kendine oğlum ne tepikliyip duruyon dedim durdu akıllı oğlusum :))

ikinize de maşallah

benim o yüzden midem bulandı kustum bu sabah inş geçer biran önce ya..

evet aslında dışarda hijyenik olmayabilir. jilet yapardım eskiden ama bir süredir hazır ağdadan azalmışken yapmayayım, ağdaya devam edeyim diyordum. ama enfeksiyon fln kapmak daha kötü olur tabii. uyarın için sağol.

kıssslar bu yazılanları okuyunca tısrtım.ben yarın detaylı usg mi ne ona gircem, var mı tavsiyesi olan.valla çok da para döküorum oraya ona rağmen böle yaparlarsa sinirden doktoru ısırırım haaaa

Aşırı şiddetli değil ama son iki gündür bel ve kasık ağrısından bende çok huzursuz uyuyorum canım.. Normal dedi doktor, sneinhaftan kaç bilmiyorum ama bebek yukarı çıkınca sırt ve bel ağrısı olurmuş açılma olduğundna ve abzıları çokşiddetli hisedermiş.

Dün yazsaydın keşke bende gittim aynı ağrılardan dolayı :) Neyseki dediğin gibi.. kızınada maşallah ne yiyosun canım nasıl besleniyosun?

hoş geldin canım ,bende sana bakınıyodum nerde kaldı diye ,iyi haberlerle dönmene sevindim ,
yaa benimde cevizim bitti almayı unutuyorum sürekli ,doktorum banada balık hapı verdi ama bigün kullanıyom ,bi günn kullanmıyom ,birazcık şişiriyomuş ,kilo aldırıyomuşş...salatada yiyem,yorum ,benim kız napıyo içerde acaba ,kesin küfrediyodur bana:95::84:

oyy oyyy maşallahhhhhh kocaman olmuşşşşşş yerim onu bennnnnnnn
sonuçların güzel çıkmasına çok sevindim canımmm

mutlu dönmene sevindim canım

cnm kaç kılosun şuan kaçla hamile kaldın
58le kaldım 60.5 im şuan
maşaallah prensesine elifçiğim. Bende salı günü ultrason beklerken biri 7 haftalıktıda bebişi 1milimdi ayyy okadarcıkılar şimdi maşaallah bir kilo olmak üzereler. İnşallah hep böyle gide

sağolun kızlar valla ben 600 falandır diye tahmin ediyodum dr 723 diyince şaşırdım dra dediğim şu oldu anam çokda büyük olmasın bu yaaa dr gülüyo merak etme olmaz korkma diyo (doğumdan korktuğumu biliyo) amaaaan olursada olsun yeterki iyi olsunda başka bişey istemem

bende aynı eşy sorcaktım ama utanıodum:) genital bölge ağdanın şuan gebeliğe zararı avr mı bilen var mıı??

Doktora soranlar oldu zararı yokmuş ben yaptırdım çünkü yaptırmak zorundaydım asla jilet tüy dökücü felan kullanamam doğuma giderken hazırlıksız yakalanırsam yolda yaparım herhalde

benim hamilelikten önce de bazen oluyordu bel ağrısı. 3 hafta önce artık ağrılar iyice artınca doktoruma sordum, hamilelikte artar bu tarz ağrılar, son aylarda daha da artar, bacak arana yastık koy uyurken dedi. eşim de internetten hamile yastığı diye bişey bulmuş. onu aldı. önce güldüm kocaman şey nasıl yatıcam işe de yaramaz diye. ama gerçekten daha ilk defa yastığı kullandığım gece işe yaradı. uzun zamandır deliksiz uyudum. tavsiye ederim... geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…