- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
hoop hop :) bende o ağlayanlardanım..
kabız oluruz sıkıntı.. ishal oluruz o da sıkıntı her ikisi rahimde kasılma yapıyor.. anam yokmu bunun ortası..
gerçi ben çözümü buldum ama.. :) bol bol meyveyle tıkının hanımlar.. 1 haftadır rahat hergün tuvalete çıkıyorum.. kabız olunca 2-3 günü buluyor bu da çok zararlı.. içimizde zararlı gazlar kanımıza giriyomuş.. ileride bunlar şeker de tansiyonda yapaniliyormuş (bir şeker hastası teyze anlattı bana doktor öyle demiş ona)
yaa kıyamam sana sakın büyük tuvaletini yapmak için çok zorlama biraz kendi kendine gelmesini bekle Allah korusun hemoroid olursun..
bana da doktorum demir hapı yumuşatır dışkıyı öyle bi şey mi dedi(hakkaten demir hapını kullandığımdan beri hep yumuşak) ama benimki su gibi..demek bazılarını da kabız yapıyo doktoruna sorsaydın..
Leynaa ziyaretçilerdemisin kuzu sesin çıkmıyo hiç?
tansiyonmuuuşekermi amanınnn ben kabız olunca 5 gün çıkamıyorum bir kere 10 gün olmuştuuuu
Selam arkadaşlar ben geldim,
off yoruldum şimdiden. işler yoğun bugünlerde, ya da ben bitiremiyorum, işler elimde sündükçe sünüyor. yapmak gelmiyor içimden, çok uykuluyum. gece iyi uyumadım. bacağım huzursuzlandı yine, oda oda gezdim, misafir odasında uyudum. belim çok ağrıyordu dün, fıtıktan ötürü sinirlerde sıkışma arttı ve bacağımı etkiliyor sanırımbu da bana uykusuzluk olarak dönüyor. şimdiden böyleyse, iyice kilo alınca nasıl olucam merak ediyorum.
İş konusunda aynen öyleyim bende.. Bence doktora bir görün Deniz dün marekte uğradık eşimle, süt filan alalım diye bir anda bacağım takıldı tam kalçamdan öyle kalıcam sandım çok kötü bir durum, hemen dışarı çıkıp bankete oturdum kalktığımda ya yine öyleyse diyede bir hayli çekindim. Belki bir fikir verir hareket vs. bir danış bence... İlerlemeden, kilo alınca kaçınılmaz olucak o bellide belki hafifletici bir şeyler yapılabilir... Geçmiş olsun çok...
kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir..
2 gündür pek muhabbete katılamıyorum ayıptır söylemesi ishal olmuşumve 2 gündür karnım acayip ağrıyo hiç tadım yok dün adliyede çok fena oldum hem karnım ağrıyo hem hemen yoruluyorum...eşim söylendi ben sana gelme diyorum hala bu ne kuyruğu dik tutma çabası hamilesin biraz hamile gibi davran diye insanlarda doğru düzgün farkedemiyo hamile olduğumu yandan bakınca anlaşılıyo..valla dün hem icra dairesinde hem de koridorda insanları kaldırdım ben oturdum ama jübilemi yaptım daha da kolay kolay gitmem adliyeye..doktorumla konuştum hemen ilaç vermek istemiyorum 1-2 gün demir hapını kes sonra günde 3 den fazla olursa yine ilaç vericem dedi..hiç sizin başınıza geldi mi kızlar hamilelik boyunca ve ne yaptınız??
Emel bende oldum ara ara sanırım iki defa oldu bol su içtim ve muz yedim, muz ye bebeğede çok faydası var hem :) İki güne düzelirsin, kayısı kiraz vs gibi meyveleri tüketme bir iki gün sonra düzene girer ama muz çok iyi günde 2 tane yesen yeter. Sanada geçmiş olsun ve eşin çoook haklı indir kuyruğu ne işin var adliyede o kalabalık insan furyası içinde :)
buna da özenilir mi diyceksin ama özendim valla ishal olmana :26: ben demir hapı lullanmaya başladığımdan beri kabızlık yaşıyorum :26: günde 2 litre su da içiyorum ama bana mısın demiyo namussuz
Domatesli pilav derdimi deşme valla utanmasam totomla kavga edicem o raddedeyim yani her wc bir işkence.. Dünyanın meyvesini karpuzunu yiyorum banamısın demiyor
hanzade işin özü şu aslında tatlım, biz inanalar insanlar olarak Rabbimizin bize tayin ettiği nimetleri dşünüp şükrettiğimiz minvalde gayet sağlıklı olacaz buna eminim.. kocalarımızda bizim için bulunmaz bir nimet olduğunu düşünmemiz lazım yani, şuan bize dünyalardan kıymetli gelen muciye onlar birer vesile en basitinden. ama tabi az cilve nazda lazım bunun yanında.. biz belki idrak edemeyip ya da işin güzelliğine kapılıp kendimizi kaybetmiş olabiliriz:82:
Ne güzel söyledin ahestee işte hormonlar nazlar vs derken beklentileri yükseltip kocaları biraz bunaltıp ilgisiz bıraktık neyse bu arada açık konuşmak gerekirse doktorumun eşime eleştiride bulunacağını düşünmüştüm benAma dışarıdan bakan bir pencere her zaman daha objektif oluyor düşününce hak verdim. İşte böyle.. Sağol canım iyiyiz hamdolsun.. :)
emelcim geçmiş olsun canım. gçenlerde oldu banada ne fena bişeydir bilirim. şükür dışarda değildim ama evde de öldürdü resmen. buna gaz spazmıda eklenince sen düşün artık, kaç defa wc de sancıdan düşüp kalcak gibi oldum.... dedim kabız olsan ayrı dert ishal olsan ayrı yokmu bunun ortasıı:96:
Evet ya ben kapıları tırmalıyorum her wc ye gidişimde korkulu rüyam oldu... Kabızlık azalsada hemoroid olduğu için çok pis zorluyor beni napalım bundan beteri olmasın inşallah geçicek nasıl olsa :)
aslında ilginç durduk yere öğürmeye başladım eşim budurumu biraz garipsedi diyebilirim. :)) Ama yinede herşey yolunda olsunda geriis önemli değil altı üstü 2 hafta sürüp geçicek dedi doktorum. Ödeme gelince çok rahatsız edici canım sana tavsiyem eve gelince en az 3 yastık koy ayağının altına gece yatarkende o şekilde sol yanına yat ayaklarınıda yastıklara koy eğer ödemi vücut gece atarsa ertesi gün rahat oluyorsun. Açık ve üstünde çok bantı olmayan bir sandalet giy tam düz taban olmasın ama hafif topuğu olsun ve mutlaka tabanları yumuşak olsun. Birde suyu çok iç. Bunları yapınca biraz olsun rahatlıyorsun.. İnşallah en kısa sürede ödem problemin geçer. Bende henüz uyku problemi yok aksine buaralar dünyayı yerinden oynatabilirmişim gibi geliyor enerji doluyum. Ama bazende çok halsiz olabiliyorum. değişken bir durum.
Ahestecim çok üzüldüm canım kesinlikle doktorunu değiştir. sana bu şekilde davranan birine güvenip kendini emanet edemezsin. eminim daha ilgili ve insaniyetli bir başka doktor bulabilirsin canım.
offff seninki daha kötüymüş canom yaaa. ben 3 günle kurtarıyorum sanırım :26:
kendimi bir tuhaf hissediyorum kulağım acıyor hanzadeciğim geçmişi bile okuyamıyorum aradan bakıp kapatıyorum sonra geri açıyorum yazı yazmaya takatim yok yarın sabah hastaneye gidicem sanırım
DENİZ...
eşim arkadaşlarıyla ikea ya gitti bu gün resmen izdiham varmış seni götüremem oraya diyor çok kalabalıkmış içeri bile sırayla gruplar halinde alıyorlarmış seninde aklında olsun ben gitmiycem sen de sonra git istersen bu halimizle rezil olmayalım oralarda...ama çok güzel bebek kıyafetleri varmış çok da çeşit varmış öyle duydum
tansiyonmuuuşekermi amanınnn ben kabız olunca 5 gün çıkamıyorum bir kere 10 gün olmuştuuuu
sordum sormasına da demir seviyem ilk tahlillerde sınırda çıktığı için kesmek istemiyor hapı. sadece su ve sebze tüket ve senin de dediğin gibi sakın kendini zorlama diyor. bazen tuvalette bunu yapabilirsem kesin normal doğum da yaparım diye kendi kendime cesaret veriyorum
yaa acıların kadını oldum vallaaa
DENİZ...
eşim arkadaşlarıyla ikea ya gitti bu gün resmen izdiham varmış seni götüremem oraya diyor çok kalabalıkmış içeri bile sırayla gruplar halinde alıyorlarmış seninde aklında olsun ben gitmiycem sen de sonra git istersen bu halimizle rezil olmayalım oralarda...ama çok güzel bebek kıyafetleri varmış çok da çeşit varmış öyle duydum
hehh anla işte ne acı çektiğimi yemek yiyemiyodum valla patlarım diye10 gün yediklerinin hepsi içinde kalıyo patlarsın ayol Allah muhafafa ben 3 güne dayanamıyorum.. :)
...
doğuma hazırlık canım bizimki öyle motive ol : ))))
hadi biraz da gülün : )
dün akşam benim deli kocam geldi yemeğini yedi, beni güzelce koltuğa yatırdı sakın kıpırdama geliyorum dedi ve içeri gitti. geldiğinde elinde bir hikaye kitabı vardı. ben napıyor diye bakarken yanıma oturup karnımı açtı ve hikaye okumaya başladıben gülmeye başlayınca da bana ciddi ciddi kızdı oğlumla arama girme diye ya hadi ben hamileyim dengesiz hareketlerim oluyo ama sana noluyo kocacım yaaaa
ayy kızla sızde hapsırıp tıksırınca karnınız acıyo mu? benım cok acıyo kıvranıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?