2011 Ekim Anneleri

tansiyonmuuuşekermiamanınnn ben kabız olunca 5 gün çıkamıyorum bir kere 10 gün olmuştuuuu

sordum sormasına da demir seviyem ilk tahlillerde sınırda çıktığı için kesmek istemiyor hapı. sadece su ve sebze tüket ve senin de dediğin gibi sakın kendini zorlama diyor. bazen tuvalette bunu yapabilirsem kesin normal doğum da yaparım diye kendi kendime cesaret veriyorum

Leynaa ziyaretçilerdemisin kuzu sesin çıkmıyo hiç?

kendimi bir tuhaf hissediyorum kulağım acıyor hanzadeciğim geçmişi bile okuyamıyorum aradan bakıp kapatıyorum sonra geri açıyorum yazı yazmaya takatim yok yarın sabah hastaneye gidicem sanırım

Son düzenleme:

ay fatoşcum hayran kaldım sana canım, ne güzel yazmışsın bi önceki msjını:)okudumda bulamadım şimdi onu alıntı yapacaktım sağlıklı besleniyorsun ne güzel topikçek seni örnek alalım:) yüryüşe filan başalamdım ben daha, suyu içmeye çalışıyorum. ama bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, et yiyebiliyorum baştn beri hemde bol istemli olarak dediğin yeşil fasulyede yapıyorum. yeşilliğin faydası çokmuş yeşil salata vs.. inş yediklerimizde yavruya yarıyordur

sağol canım ilgin için, bende üzldm baya geçti gibi sanki ama kafamda dönüp duruyor işte.. zaten hepsi maddiyatçı istisnalar varmıdır bilmiyorumda, en azından hem para verip hem yüzüm egülen bi dr olur:) dediğin gibi canım hem yavruyu hem kendimi bu kadına asla emanet edemem heralde...

arkadaşlar size bi bilgi verim, halamın kızı ve teyzem doğum yapmıştı, halamın kızının oğlu 4.750 gr doğdu, teyzemin oğluda 4.500 gr doğdu dedim ne yediniz siz böyle , ikiside bol bol yoğurt, dondurma yemişler maşallah çocuklar topaç gibi, çokta sağlıklılar çok şükür, bende hamilelik başından beri bol bol yoğurt yiyorum, şimdide sıcaklarda dondurmaya başladım, bakalım benden kaç kilo çıkıcak

kendimi bir tuhaf hissediyorum kulağım acıyor hanzadeciğim geçmişi bile okuyamıyorum aradan bakıp kapatıyorum sonra geri açıyorum yazı yazmaya takatim yok yarın sabah hastaneye gidicem sanırım

Git tabi, bak bakalım neden acıyomuş ki kulağın? Birde kan sayımı filan yaptır değerlerine baktır halsizlik için, bende öyleyim son günlerde yarın alırım sonuçlarımı bende gösteririm.. Gerekirse rapor yazdır dinlen canım.. Sanada çoook geçmiş olsun canım..

İkinci trimester hamileliğin altın dönemi diyorlar ya eğer bu altın dönemse 3. tremesterde hepimiz dökülürüz demedi demeyin 32. hafta bir an evvel hayırlısıyla gelsede evlerimize sığınsak bari :)

DENİZ...
eşim arkadaşlarıyla ikea ya gitti bu gün resmen izdiham varmış seni götüremem oraya diyor çok kalabalıkmış içeri bile sırayla gruplar halinde alıyorlarmış seninde aklında olsun ben gitmiycem sen de sonra git istersen bu halimizle rezil olmayalım oralarda...ama çok güzel bebek kıyafetleri varmış çok da çeşit varmış öyle duydum

şurda muhabbet etmesi pek tatlı ama güya ben temizliğe başlamıştım.. kendime geldim azcık kalkıyım bi evmin ahvalini gözden geçiriyim:) akşam takatim olursa gelirim. leyna geçmiş olsun canım, bende oldu biraz ama geçti gibi sanki bu ara.. ayrıca irem görnmyor bugn sanki. bi de edadan ses yok

denizcim sen bence kendini biraz fazla yoruyor olmayasın.. dikkat kuzuya da kendine de

bacım geçmiş olsun doktordan sonra bizede haber verrrrr

tansiyonmuuuşekermiamanınnn ben kabız olunca 5 gün çıkamıyorum bir kere 10 gün olmuştuuuu

10 gün yediklerinin hepsi içinde kalıyo patlarsın ayol Allah muhafafa ben 3 güne dayanamıyorum.. :)

Hahaha bende çok düşündüm bunu biliyomusun? Benim zorunlu sezeryan olucak ama cidden normal doğumunda bundan farkı yok sadece bu sancı sürekli...

ikea??? bebek kıyafeti???? ay çözemedim valla aradaki bağlantıyı ???

hadi biraz da gülün : )

dün akşam benim deli kocam geldi yemeğini yedi, beni güzelce koltuğa yatırdı sakın kıpırdama geliyorum dedi ve içeri gitti. geldiğinde elinde bir hikaye kitabı vardı. ben napıyor diye bakarken yanıma oturup karnımı açtı ve hikaye okumaya başladı ben gülmeye başlayınca da bana ciddi ciddi kızdı oğlumla arama girme diye ya hadi ben hamileyim dengesiz hareketlerim oluyo ama sana noluyo kocacım yaaaa

ayyy ne güzellllllçok hoşuma gittiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…