aayyyy canooom geldiğin nasılda belli oldu yaaarüyamı anlatayım sizeee bana komik geldi deee
deniz olan bir yerdeydim ayaklarım denizin içinde sahilde yürüyordum sonra bir magara gibi bir yerden geçtim
hayvanat bahçesi gibi bir yerdi maymunlar vardı yavruuuusiyah leopar vardııı çok tatlıydııı bir tanede beyaz
beyazı kucagıma aldım bi baktım üzerimde beyaz bir elbiseeebir tenede prens bana taç taktı sonra geri döndü gitti
bir kadın geldi yanıma bende hemen tacı cıkarıp baktım aynen böleeeayy bu ne be dandik taç takmış bana parası yetmedi zaar diyiverdim
telefonum çaldı uyandım
evettt biliyorum toton açıkta kalmış diceksiniz dogru gece üzerime bişi örtmedim
çok geçmiş olsun. benimde kulağım çok ağrımıştı ilk aylarda. gece uyandırıyodu beni. ama o zonklamayı anlatamam. hemen doktora gittim. akropolde kulak burun boğaza. baktı kulağın temiz iltihap falan gözkümüyo dedi. tabi röntgen falan çekemem şimdi dedi. çeneden kaynaklı olabilri dedi. o aralar mide bulantım için deli gibi sert şekersiz sakız çiğniyodum. ondandır dedi. çene kasların da sorun olabilir dedi. sakızı yasakladı. sert şeyleri çiğneme ve az konuş dedi( eşim en çok bunu sevdim dedi. ne demek istedi anlamadım:)) şimdi en ufak bi şikayetim yok. istersen sen de bi randevu al . pek biş yapamasalar da belki ağrın için tavsiyede bulunur.sağol canım kulağım biraz üzüyor beni 3 aydır tıkanıyor bu günlerde daha huzursuz ediyor hem de ağrımaya başladı onun haricinde iyiyim...
herkes dört gözle ikea yı bekliyormuş açmışız ikea ya:))
eşim anlattı indirim kaldırım yokmuş fiyatları da hiç uygun değilmiş ayrıca çok da güzel bebek kıyafetleri varmış ben de şaşırdım hatta domatesli pilav sorduktan sonra tekrar aradım eşimi yoksa yanlış mı anladım diye doğru anlamışım çok çeşitli bebek kıyafeti varmış kocamın yalancısıyım yani :))
pantolonunu da güle güle giyin gerçekten çok rahat lcw nin pantolonları üzerinde yokmuş gibi sanki ama ben bu ara taytla çok mutluyum:))
ya bende dün baktııım baktııımm ..hep çok kadınsı terlikler var yaaa..sandalet aldım bitane greyderden çok güzel tabanı falan yumuşacık tavsiye ederim ,ama terlikAyaklarım şişti yine dahada 1,5 saat var mesai bitimine, hemen rahat bir terlik alıcam ayakkabım bilekten bantlı sandalet ama oda sıkıyor en güzeli terlik...
kızlar çıkıyorum ben. akşam bizimkinin katılması gereken bi yemek varmış su ada'da benim de gitmem gerekiyormuş, kuaföre gidiyim, fön falan çektiriyim bari. sonra görşürüz. kendinize ve kuzularınıza iyi bakın :79:
beni de dün aradılar. genel ölçümler ve aşı için gitmem gerekiyormuş, cuma sabahı gelebilirim dedim yarın gidicem. rutin bunlar, gitmekte sakınca yok, daha önce de gidip görüştüm ben. bu ikinci gidişim olacak.kızlar, dün beni aile hekimliğinden aradılar. hamile olduğumu ve telefonumu gittiğim hastaneden almışlar. bi sürü şey sordular. vaktiniz olursa uğrayın falan dediler. ne alaka ben özel doktora gidiyorum, zaten acıbadem'de doğum yapıcam falan dedim. onunla ilgilisi yok. bakanlık bizi zorunlu tutuyor, tüm hamillerin bilgilerini girmemiz gerekiyor dediler. ben de müsait değildim, sonra bir ara uğrarım dedim. sizi arayan oldu mu?
evet işte benimkinin aldığı da ondan. tuvalete gitmek için uyanmak dışında uyanmıyorum artık geceleri : )
kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir..
2 gündür pek muhabbete katılamıyorum ayıptır söylemesi ishal olmuşumve 2 gündür karnım acayip ağrıyo hiç tadım yok dün adliyede çok fena oldum hem karnım ağrıyo hem hemen yoruluyorum...eşim söylendi ben sana gelme diyorum hala bu ne kuyruğu dik tutma çabası hamilesin biraz hamile gibi davran diye insanlarda doğru düzgün farkedemiyo hamile olduğumu yandan bakınca anlaşılıyo..valla dün hem icra dairesinde hem de koridorda insanları kaldırdım ben oturdum ama jübilemi yaptım daha da kolay kolay gitmem adliyeye..doktorumla konuştum hemen ilaç vermek istemiyorum 1-2 gün demir hapını kes sonra günde 3 den fazla olursa yine ilaç vericem dedi..hiç sizin başınıza geldi mi kızlar hamilelik boyunca ve ne yaptınız??
yaa kıyamam sana sakın büyük tuvaletini yapmak için çok zorlama biraz kendi kendine gelmesini bekle Allah korusun hemoroid olursun..
bana da doktorum demir hapı yumuşatır dışkıyı öyle bi şey mi dedi(hakkaten demir hapını kullandığımdan beri hep yumuşak) ama benimki su gibi..demek bazılarını da kabız yapıyo doktoruna sorsaydın..
kendimi bir tuhaf hissediyorum kulağım acıyor hanzadeciğim geçmişi bile okuyamıyorum aradan bakıp kapatıyorum sonra geri açıyorum yazı yazmaya takatim yok yarın sabah hastaneye gidicem sanırım
İş konusunda aynen öyleyim bende.. Bence doktora bir görün Deniz dün marekte uğradık eşimle, süt filan alalım diye bir anda bacağım takıldı tam kalçamdan öyle kalıcam sandım çok kötü bir durum, hemen dışarı çıkıp bankete oturdum kalktığımda ya yine öyleyse diyede bir hayli çekindim. Belki bir fikir verir hareket vs. bir danış bence... İlerlemeden, kilo alınca kaçınılmaz olucak o bellide belki hafifletici bir şeyler yapılabilir... Geçmiş olsun çok...
ya bende dün baktııım baktııımm ..hep çok kadınsı terlikler var yaaa..sandalet aldım bitane greyderden çok güzel tabanı falan yumuşacık tavsiye ederim ,ama terliken son bitane muyada gördüm üstü çiçekli belki o olabilir...35 tl ymiş fiyatı ,belkide tatilden dönünce alırım
çok geçmiş olsun. benimde kulağım çok ağrımıştı ilk aylarda. gece uyandırıyodu beni. ama o zonklamayı anlatamam. hemen doktora gittim. akropolde kulak burun boğaza. baktı kulağın temiz iltihap falan gözkümüyo dedi. tabi röntgen falan çekemem şimdi dedi. çeneden kaynaklı olabilri dedi. o aralar mide bulantım için deli gibi sert şekersiz sakız çiğniyodum. ondandır dedi. çene kasların da sorun olabilir dedi. sakızı yasakladı. sert şeyleri çiğneme ve az konuş dedi( eşim en çok bunu sevdim dedi. ne demek istedi anlamadım:)) şimdi en ufak bi şikayetim yok. istersen sen de bi randevu al . pek biş yapamasalar da belki ağrın için tavsiyede bulunur.
evet istanbulda bende pek uygun bişi bulmamaıştım mutfak gereçleri ucuzdu sadece. neyse biraz zaman gecsin ordan da bıkarız zaten.
lcw ucuzluk konusunda süper. ya aynı kotlar pantalonlar cepadaki gebe mağazasaında 180 tl . manyaklar ya. topu topu 3-5 ay giycez. 180 verilirmi. 34 tl ye aldım süper oldu.
Selam arkadaşlar ben geldim,
off yoruldum şimdiden. işler yoğun bugünlerde, ya da ben bitiremiyorum, işler elimde sündükçe sünüyor. yapmak gelmiyor içimden, çok uykuluyum. gece iyi uyumadım. bacağım huzursuzlandı yine, oda oda gezdim, misafir odasında uyudum. belim çok ağrıyordu dün, fıtıktan ötürü sinirlerde sıkışma arttı ve bacağımı etkiliyor sanırımbu da bana uykusuzluk olarak dönüyor. şimdiden böyleyse, iyice kilo alınca nasıl olucam merak ediyorum.
İş konusunda aynen öyleyim bende.. Bence doktora bir görün Deniz dün marekte uğradık eşimle, süt filan alalım diye bir anda bacağım takıldı tam kalçamdan öyle kalıcam sandım çok kötü bir durum, hemen dışarı çıkıp bankete oturdum kalktığımda ya yine öyleyse diyede bir hayli çekindim. Belki bir fikir verir hareket vs. bir danış bence... İlerlemeden, kilo alınca kaçınılmaz olucak o bellide belki hafifletici bir şeyler yapılabilir... Geçmiş olsun çok...
Emel bende oldum ara ara sanırım iki defa oldu bol su içtim ve muz yedim, muz ye bebeğede çok faydası var hem :) İki güne düzelirsin, kayısı kiraz vs gibi meyveleri tüketme bir iki gün sonra düzene girer ama muz çok iyi günde 2 tane yesen yeter. Sanada geçmiş olsun ve eşin çoook haklı indir kuyruğu ne işin var adliyede o kalabalık insan furyası içinde :)
Domatesli pilav derdimi deşme valla utanmasam totomla kavga edicem o raddedeyim yani her wc bir işkence.. Dünyanın meyvesini karpuzunu yiyorum banamısın demiyor
hanzade işin özü şu aslında tatlım, biz inanalar insanlar olarak Rabbimizin bize tayin ettiği nimetleri dşünüp şükrettiğimiz minvalde gayet sağlıklı olacaz buna eminim.. kocalarımızda bizim için bulunmaz bir nimet olduğunu düşünmemiz lazım yani, şuan bize dünyalardan kıymetli gelen muciye onlar birer vesile en basitinden. ama tabi az cilve nazda lazım bunun yanında.. biz belki idrak edemeyip ya da işin güzelliğine kapılıp kendimizi kaybetmiş olabiliriz:82:
Ne güzel söyledin ahestee işte hormonlar nazlar vs derken beklentileri yükseltip kocaları biraz bunaltıp ilgisiz bıraktık neyse bu arada açık konuşmak gerekirse doktorumun eşime eleştiride bulunacağını düşünmüştüm benAma dışarıdan bakan bir pencere her zaman daha objektif oluyor düşününce hak verdim. İşte böyle.. Sağol canım iyiyiz hamdolsun.. :)
Evet ya ben kapıları tırmalıyorum her wc ye gidişimde korkulu rüyam oldu... Kabızlık azalsada hemoroid olduğu için çok pis zorluyor beni napalım bundan beteri olmasın inşallah geçicek nasıl olsa :)
hanzade , muzu kes bence. günde 2 tane yiyorsa kesin kabızlık yapıyordur. kabız olan arkadaşlar fazla şeftalide tüketmeyin. oda kabızlık yapıyor. bilginize,
DENİZ...
eşim arkadaşlarıyla ikea ya gitti bu gün resmen izdiham varmış seni götüremem oraya diyor çok kalabalıkmış içeri bile sırayla gruplar halinde alıyorlarmış seninde aklında olsun ben gitmiycem sen de sonra git istersen bu halimizle rezil olmayalım oralarda...ama çok güzel bebek kıyafetleri varmış çok da çeşit varmış öyle duydum
leyna, istanbuldaki ikea da bebek kıyafeti yoktu. ankaradakinemi koymuşlar acaba???????
evet canım eşimin yalancısıyım ben o öyle söyledi hemde 2 kere sordum çok emin kendinden bakıp görcez doğru muymuş
ağlama ağlama akşam eve gidince dinlenirsin sen söyle bakıyım bebeğe kardeş yapıcakmısın ?
hanzade .!.:Canım hiç yemiyorum bir ara yedim 1 ay önce sonra kabız olunca hemen kestim ama ishal içinde birebir :)
Canım hiç yemiyorum bir ara yedim 1 ay önce sonra kabız olunca hemen kestim ama ishal içinde birebir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?