2011 Ekim Anneleri

aayyyy canooom geldiğin nasılda belli oldu yaaa ben daha çok şu tacı çıkartıp kadına yapmana bayıldım ,zaten en sevdiğim smile buuu gördükçe kopuyoorum

çok geçmiş olsun. benimde kulağım çok ağrımıştı ilk aylarda. gece uyandırıyodu beni. ama o zonklamayı anlatamam. hemen doktora gittim. akropolde kulak burun boğaza. baktı kulağın temiz iltihap falan gözkümüyo dedi. tabi röntgen falan çekemem şimdi dedi. çeneden kaynaklı olabilri dedi. o aralar mide bulantım için deli gibi sert şekersiz sakız çiğniyodum. ondandır dedi. çene kasların da sorun olabilir dedi. sakızı yasakladı. sert şeyleri çiğneme ve az konuş dedi( eşim en çok bunu sevdim dedi. ne demek istedi anlamadım:)) şimdi en ufak bi şikayetim yok. istersen sen de bi randevu al . pek biş yapamasalar da belki ağrın için tavsiyede bulunur.
evet istanbulda bende pek uygun bişi bulmamaıştım mutfak gereçleri ucuzdu sadece. neyse biraz zaman gecsin ordan da bıkarız zaten.
lcw ucuzluk konusunda süper. ya aynı kotlar pantalonlar cepadaki gebe mağazasaında 180 tl . manyaklar ya. topu topu 3-5 ay giycez. 180 verilirmi. 34 tl ye aldım süper oldu.

Ayaklarım şişti yine dahada 1,5 saat var mesai bitimine, hemen rahat bir terlik alıcam ayakkabım bilekten bantlı sandalet ama oda sıkıyor en güzeli terlik...
ya bende dün baktııım baktııımm ..hep çok kadınsı terlikler var yaaa..sandalet aldım bitane greyderden çok güzel tabanı falan yumuşacık tavsiye ederim ,ama terlik en son bitane muyada gördüm üstü çiçekli belki o olabilir...35 tl ymiş fiyatı ,belkide tatilden dönünce alırım

kızlar çıkıyorum ben. akşam bizimkinin katılması gereken bi yemek varmış su ada'da benim de gitmem gerekiyormuş, kuaföre gidiyim, fön falan çektiriyim bari. sonra görşürüz. kendinize ve kuzularınıza iyi bakın :79:

beni de dün aradılar. genel ölçümler ve aşı için gitmem gerekiyormuş, cuma sabahı gelebilirim dedim yarın gidicem. rutin bunlar, gitmekte sakınca yok, daha önce de gidip görüştüm ben. bu ikinci gidişim olacak.

evet işte benimkinin aldığı da ondan. tuvalete gitmek için uyanmak dışında uyanmıyorum artık geceleri : )

bu yatağın iki kişilik olanı var mıdır sinemalardaki aşk koltukları gibi :)

geçmiş olsun canım. sağlığım iyi ve çalışabilirim diyorsan ofis işlerini sen yap, dışarı işlerini eşin yapsın. ishal bol sıvı kaybı demek, bol bol su iç canım çok öpüyorum.

bende tam tersi hep kabızım hep kabızım. ppoff. hemoroid bile oldum artık vücudumuzda yıkım başlıyor :) hani her doğum yeni bir yenilenme demekti :) kandırıldım valla.

kendimi bir tuhaf hissediyorum kulağım acıyor hanzadeciğim geçmişi bile okuyamıyorum aradan bakıp kapatıyorum sonra geri açıyorum yazı yazmaya takatim yok yarın sabah hastaneye gidicem sanırım

geçmiş olsun tatlım hayırdır ne oldu? dün iyiydin. orta kulak iltihabı filan mı? antibiyotik kullanımını gerektirmez umarım.

Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun. hamilelik öncesi check up yaptırdım. belimin ve boynumun içler acısı halini orda öğrendim. ameliyatlık olmadığı için çok üstünde durmadım, doktor da çok kilo almazsan problem olmaz dedi ama problem olmaya başladı. daha da dayanılmaz olursa tekrar giderim tamam.

flo ya baktım geçenlerde güzel sandeletler vardı ama cesaret edipte alamadım kendime ayaklar 40 numara olunca şimdi birde şiş ayaklarım 40 numarada bile zorlanıyorum parmaklarım önden fırlar diye almadım

ne olduğunu bilmiyorum denizcim yaklaşık 2 aydır var bu durum kulağım tıkanıyor şimdilerde de ağrı başladı artık çok canımı sıkıyor gideyim de baktırayım dedim
sana daha önce yaptığım uyarıyı okudun değil mi?

lcw diğer markalara göre kaliteli ve güzel kesimleri var..
benim şu meşhur eltim (ay bıktım ondan ama o geliyo aklıma hep) gebeliği boyunca hamile kıyafeti almadı.. aldıramadık.. mağazalara gider normal kıyafetlere bakardı sonra bu bana olmuyor derdi salak :)
hem bir penye .. bluz için 15 liradan fazlasını vermez.. anası ona çarşamba pazarı tipi eşofman altı almış 5 liraya.. pek bir kıymetli oluverdi.. soytarı gibi geziyodu resmen ya göbek yarım yamalak kapanıyordu.. giysileri çekiştire çekiştire toplardı göbek görünmesin diye.. ıııy...
tadını çıkar şu güzel günlerin ya.. alacağın en fazla 2-3 hamile pantolonu.. üstüne de birkaç geniş gömlek tşırt falan.. anlamıyorum böyle insanları hiç..

leyna, istanbuldaki ikea da bebek kıyafeti yoktu. ankaradakinemi koymuşlar acaba???????

evet canım eşimin yalancısıyım ben o öyle söyledi hemde 2 kere sordum çok emin kendinden bakıp görcez doğru muymuş

belki istanbuldakine de koymuşlardır. merak ettim. bende haftasonu başka birişim olmazsa gidip dolanayım bakalım varmı?

herkese iyi akşamlar arkadaşlar,

kendinize , bebişlerinize ve kocalarınıza iyi bakın.

Canım hiç yemiyorum bir ara yedim 1 ay önce sonra kabız olunca hemen kestim ama ishal içinde birebir :)

katılıyorum :) bazıları derler ki muz kabız yapar..
ama afedersiniz babamın öyle bir sıkıntısı olmuştu.. ilaç vermemiş doktor.. muz ve kayısı ye demiş :) babam da abarta abarta yemiş.. mide ağrısından uyuyamamıştı :) tabi çözümünü de buldu yani :)

ay kızlar. bir müşterim geldi kontorlü telefonu kullanmaya o da hamile..
ikili taraması yeni yapılmış ta.. 1:325 çıkmış doktorlar da tabi olumsuz konuşunca.. kadın bir de özele görünmek istiyor.. Rabbim sağlık versin inş bebişinde sıkıntı yoktur..
kadın da guatr falan çıkmış geçen sene.. doktorlar da beyinde gerileme olabilir sende demişler.. iyice paniklemiş.. bir de benim gittiğim doktora gitmiş.. yani zekai tahirde... pek bi üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…