2011 Ekim Anneleri

yok bence cok tatlı... ben bizimkini zorla karnıma yaklastırıp konus oglumuzla diyom. ne guzel kendi ilgileniyor. hem cocuk 24. haftadn sonra ciddi ciddi lagılayıp dusunup aklediyormus. simdiden okusun sonra babsının sesiyle uyumaya alısır bu da hem sana rahatlık hem de ikisinin idyalogu acısından guzel :)

bizim herüfe diyom ki bak bak tepikliyor karşı koltuktan hıııııııı gördüm diyoodogsun bebem kucagına almak için yalvartacam

canım hakkını helal et yazdıklarını okudum ama sana cevap bile yazamadım ama aklımdaydın sabahtan beri...
çok sinirlendirmişler seni madem öyle değiştir hastaneni doktorunu paranla rezil olma...
neyse ki bebeğin iyi onunla mutlu ol...
bacım geçmiş olsun doktordan sonra bizede haber verrrrr
sağol canım benim haber veririm tabiiki...
ikea??? bebek kıyafeti???? ay çözemedim valla aradaki bağlantıyı ???

hı hı bebek kyafeti ankaranın ikeası da farklı demek ki...

ben dediydim ilk açılış günü gidilmez oraya diye :) ezer geçerler bizi..
hala kentparktaki media markt'ın açılışı gözümün önünde.. akşam iş çıkışı gitmiştik.. millet taaaaaaa nerde sıraya dizilmişti girebilmek için içeriye.. çok güzel fiyatlar vardı.. ama içeride de ayrı bir izdiham vardı..
ikea da kaçmaz.. nasılsa yerinde artık :) gider göreriz bir ara

bak hiç bu bakımdan düşünmemiştim : ))

bizim herüfe diyom ki bak bak tepikliyor karşı koltuktan hıııııııı gördüm diyoodogsun bebem kucagına almak için yalvartacam

sorma cano ya.. bu aralar bi şeyler oldu bizimkine. geçen gün de karnıma eğilmiş "baba baba" diye tekrarlıyodu sessizce. sessizce olmasının nedeni de ben duymıyım diye neymiş efendim anne karnında duyduğu şeyleri doğunca da çok duyarsa bebek önce onu dermiş. bazen de doğmamış bebeği kıskanıyor. doğunca ikinci plana atacaksın beni diyor. 3 yılda adamı da kendime benzettim dengisizleştirdim valla

kübracım geçmiş olsun ne oldu? geçmişe çok dönemedim. gecici bişilerdir umarım.
ikeaya bende yarın akşam gidelim diyodum ama sanırım bi kaç gün gitmemek lazım. e ankara ne zamandır bekliyo ikeayı. bi de tatil herkes oraya dolmuştur.
kıyafet olayı benim de ilgincime gitti. bi bakmak lazım. gecen mothercare e gittim indirim var diye. gereksiz hersey %50 inirimde gerekli hiçbişide doğrudürst indiirm yok.
bu arada lcw nin beyaz pantaon muhabbeti vardı. ben hamile olmadan öncede 38 beden giyodum. şimdide 38 beden k aldım. kilom 57 den 63 e çıktı. bigi mahiyetinde söylüyorum. çok rahat oldu ama biraz esniyo. onu hesaba katmak lazım.

Son düzenleme:

ben ikea mı media mark mıydı ne onun açılışını izmirde gördüm anam birde ekonomik kriz var para yok diyo millet
nasıl bir kuyruk nasıl bir izdiham 3 saat sonra dönerken aynı yoldan geçtim azalma yoktu o kalabalıga 5 kişi girdek 4 ü yolda şehit düşer valla

kızz nasıl yaptın bunu adamaa banada taktik verrrrr

sağol canım kulağım biraz üzüyor beni 3 aydır tıkanıyor bu günlerde daha huzursuz ediyor hem de ağrımaya başladı onun haricinde iyiyim...
herkes dört gözle ikea yı bekliyormuş açmışız ikea ya:))
eşim anlattı indirim kaldırım yokmuş fiyatları da hiç uygun değilmiş ayrıca çok da güzel bebek kıyafetleri varmış ben de şaşırdım hatta domatesli pilav sorduktan sonra tekrar aradım eşimi yoksa yanlış mı anladım diye doğru anlamışım çok çeşitli bebek kıyafeti varmış kocamın yalancısıyım yani :))
pantolonunu da güle güle giyin gerçekten çok rahat lcw nin pantolonları üzerinde yokmuş gibi sanki ama ben bu ara taytla çok mutluyum:))

rüyamı anlatayım sizeee bana komik geldi deee
deniz olan bir yerdeydim ayaklarım denizin içinde sahilde yürüyordum sonra bir magara gibi bir yerden geçtim
hayvanat bahçesi gibi bir yerdi maymunlar vardı yavruuuusiyah leopar vardııı çok tatlıydııı bir tanede beyaz
beyazı kucagıma aldım bi baktım üzerimde beyaz bir elbiseeebir tenede prens bana taç taktı sonra geri döndü gitti
bir kadın geldi yanıma bende hemen tacı cıkarıp baktım aynen böleeeayy bu ne be dandik taç takmış bana parası yetmedi zaar diyiverdim
telefonum çaldı uyandım
evettt biliyorum toton açıkta kalmış diceksiniz dogru gece üzerime bişi örtmedim

hahhhaaa. aynı şeyleri benimki de yapıyo. her gece yatmadan karnımdan öpüp yatırıyo beni. sonra bak kızım falan diye fısır fısır bişiler konuşuyo karnımla. bazen ben tekmeleyince falan "kızım bi dur ya" diyorum. hemen bana "kızıma sesini yükseltme külahları değişmeyelim" diyo. dün de bi yerde şey okumuştum. çocuklar daha çok babayı rol model alırlarmış. "bak konuşmalarına-hareketlerine dikkat et falan dedi. sizin ki bi böbürlendi, bi kabardı:))

aslında çok güzel rüyan. deniz görmen ve beyaz elbise görmen bir sıkıntıdan çıkacağını gösteriyor bence. prensesin verdiği tacı beğenmemen de zengin birinden daha değerli bir hediye beklerken daha normal bir hediye alacağın anlamına geliyor gibi bence :93:

prensti kızzz prenses değilvalla tanıdıgım zengin biri yok :44:yoksa mısırda bilmediğim bi dedem mi var
aklımda kalan siyeh leopar çok şirindi yaaa patilerini bana uzatarak bagırıyoduyirim onu ben

Rüyada leopar görmek, etrafinin yirtici ve tuttugunu koparan düsmanlarla çevrili olduguna, isinde ve gücünde gözleri bulunduguna delalet eder.

Rüyada leopar görmek, çok önemli sırlarınızın bazı rakipleriniz tarafından keşfedilerek işlerinizin altüst olacağına işarettir
amaninnnnnnnnnn

Maymun, hastalığın ve şanssızlığın işaretçisidir. Sahte bir arkadaşınız size kötülük| yapmaya çalışabilir. Dikkat edin.

Aklına estiğini yapan, sinsi, geveze, sevimli, güvenilmeyecek bir ahbaptır.

Son düzenleme:

ay bi de o var evet. geçen gün öyle bi tekme attı ki kuzum karnım acıdı resmen. "sen bi çık karnımdan bacaklarını kırıcam" diye şaka yaptım. bizimki de "vur oğlum annenin kafasına kafasına vur" dedi. bir de şimdiden bebeği kullanmaya başladı. kızdım geçen gün konuşmuyorum eşimle. geldi yanıma oturdu bir yandan karnımı seviyor bir yandan da "Ege annene söyle küsmesin bana, anneni çok seviyorum ben" diyo. gel de gülme şimdi küsme falan kalmadı tabi sonra

Son düzenleme:

ay hayra yor rüyanı cano ya. nerden çıktı düşman falan hamile kadına kim düşmanlık duyar

Son düzenleme:
Ayaklarım şişti yine dahada 1,5 saat var mesai bitimine, hemen rahat bir terlik alıcam ayakkabım bilekten bantlı sandalet ama oda sıkıyor en güzeli terlik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…