hadi biraz da gülün : )
dün akşam benim deli kocam geldi yemeğini yedi, beni güzelce koltuğa yatırdı sakın kıpırdama geliyorum dedi ve içeri gitti. geldiğinde elinde bir hikaye kitabı vardı. ben napıyor diye bakarken yanıma oturup karnımı açtı ve hikaye okumaya başladıben gülmeye başlayınca da bana ciddi ciddi kızdı oğlumla arama girme diye ya hadi ben hamileyim dengesiz hareketlerim oluyo ama sana noluyo kocacım yaaaa
yok bence cok tatlı... ben bizimkini zorla karnıma yaklastırıp konus oglumuzla diyom. ne guzel kendi ilgileniyor. hem cocuk 24. haftadn sonra ciddi ciddi lagılayıp dusunup aklediyormus. simdiden okusun sonra babsının sesiyle uyumaya alısır bu da hem sana rahatlık hem de ikisinin idyalogu acısından guzel :)
canım hakkını helal et yazdıklarını okudum ama sana cevap bile yazamadım ama aklımdaydın sabahtan beri...şurda muhabbet etmesi pek tatlı ama güya ben temizliğe başlamıştım.. kendime geldim azcık kalkıyım bi evmin ahvalini gözden geçiriyim:) akşam takatim olursa gelirim. leyna geçmiş olsun canım, bende oldu biraz ama geçti gibi sanki bu ara.. ayrıca irem görnmyor bugn sanki. bi de edadan ses yok
denizcim sen bence kendini biraz fazla yoruyor olmayasın.. dikkat kuzuya da kendine de
sağol canım benim haber veririm tabiiki...bacım geçmiş olsun doktordan sonra bizede haber verrrrr
ikea??? bebek kıyafeti???? ay çözemedim valla aradaki bağlantıyı ???
DENİZ...
eşim arkadaşlarıyla ikea ya gitti bu gün resmen izdiham varmış seni götüremem oraya diyor çok kalabalıkmış içeri bile sırayla gruplar halinde alıyorlarmış seninde aklında olsun ben gitmiycem sen de sonra git istersen bu halimizle rezil olmayalım oralarda...ama çok güzel bebek kıyafetleri varmış çok da çeşit varmış öyle duydum
yok bence cok tatlı... ben bizimkini zorla karnıma yaklastırıp konus oglumuzla diyom. ne guzel kendi ilgileniyor. hem cocuk 24. haftadn sonra ciddi ciddi lagılayıp dusunup aklediyormus. simdiden okusun sonra babsının sesiyle uyumaya alısır bu da hem sana rahatlık hem de ikisinin idyalogu acısından guzel :)
bizim herüfe diyom ki bak bak tepikliyor karşı koltuktan hıııııııı gördüm diyoodogsun bebem kucagına almak için yalvartacam
canım hakkını helal et yazdıklarını okudum ama sana cevap bile yazamadım ama aklımdaydın sabahtan beri...
çok sinirlendirmişler seni madem öyle değiştir hastaneni doktorunu paranla rezil olma...
neyse ki bebeğin iyi onunla mutlu ol...
sağol canım benim haber veririm tabiiki...
hı hı bebek kyafeti ankaranın ikeası da farklı demek ki...
hı hı bebek kyafeti ankaranın ikeası da farklı demek ki...
ben dediydim ilk açılış günü gidilmez oraya diye :) ezer geçerler bizi..
hala kentparktaki media markt'ın açılışı gözümün önünde.. akşam iş çıkışı gitmiştik.. millet taaaaaaa nerde sıraya dizilmişti girebilmek için içeriye.. çok güzel fiyatlar vardı.. ama içeride de ayrı bir izdiham vardı..
ikea da kaçmaz.. nasılsa yerinde artık :) gider göreriz bir ara
bak hiç bu bakımdan düşünmemiştim : ))
sorma cano ya.. bu aralar bi şeyler oldu bizimkine. geçen gün de karnıma eğilmiş "baba baba" diye tekrarlıyodu sessizce. sessizce olmasının nedeni de ben duymıyım diyeneymiş efendim anne karnında duyduğu şeyleri doğunca da çok duyarsa bebek önce onu dermiş. bazen de doğmamış bebeği kıskanıyor. doğunca ikinci plana atacaksın beni diyor. 3 yılda adamı da kendime benzettim dengisizleştirdim valla
kübracım geçmiş olsun ne oldu? geçmişe çok dönemedim. gecici bişilerdir umarım.
ikeaya bende yarın akşam gidelim diyodum ama sanırım bi kaç gün gitmemek lazım. e ankara ne zamandır bekliyo ikeayı. bi de tatil herkes oraya dolmuştur.
kıyafet olayı benim de ilgincime gitti. bi bakmak lazım. gecen mothercare e gittim indirim var diye. gereksiz hersey %50 inirimde gerekli hiçbişide doğrudürst indiirm yok.
bu arada lcw nin beyaz pantaon muhabbeti vardı. ben hamile olmadan öncede 38 beden giyodum. şimdide 38 beden k aldım. kilom 57 den 63 e çıktı. bigi mahiyetinde söylüyorum. çok rahat oldu ama biraz esniyo. onu hesaba katmak lazım.
kızz nasıl yaptın bunu adamaa banada taktik verrrrr
hiç canım sadece 9 yıl sonra kabul ettim evlenme teklifinibebek için de 1 yıl yalvarttım sonra yaptım
bak hiç bu bakımdan düşünmemiştim : ))
sorma cano ya.. bu aralar bi şeyler oldu bizimkine. geçen gün de karnıma eğilmiş "baba baba" diye tekrarlıyodu sessizce. sessizce olmasının nedeni de ben duymıyım diyeneymiş efendim anne karnında duyduğu şeyleri doğunca da çok duyarsa bebek önce onu dermiş. bazen de doğmamış bebeği kıskanıyor. doğunca ikinci plana atacaksın beni diyor. 3 yılda adamı da kendime benzettim dengisizleştirdim valla
rüyamı anlatayım sizeee bana komik geldi deee
deniz olan bir yerdeydim ayaklarım denizin içinde sahilde yürüyordum sonra bir magara gibi bir yerden geçtim
hayvanat bahçesi gibi bir yerdi maymunlar vardı yavruuuusiyah leopar vardııı çok tatlıydııı bir tanede beyaz
beyazı kucagıma aldım bi baktım üzerimde beyaz bir elbiseeebir tenede prens bana taç taktı sonra geri döndü gitti
bir kadın geldi yanıma bende hemen tacı cıkarıp baktım aynen böleeeayy bu ne be dandik taç takmış bana parası yetmedi zaar diyiverdim
telefonum çaldı uyandım
evettt biliyorum toton açıkta kalmış diceksiniz dogru gece üzerime bişi örtmedim
aslında çok güzel rüyan. deniz görmen ve beyaz elbise görmen bir sıkıntıdan çıkacağını gösteriyor bence. prensesin verdiği tacı beğenmemen de zengin birinden daha değerli bir hediye beklerken daha normal bir hediye alacağın anlamına geliyor gibi bence :93:
hahhhaaa. aynı şeyleri benimki de yapıyo. her gece yatmadan karnımdan öpüp yatırıyo beni. sonra bak kızım falan diye fısır fısır bişiler konuşuyo karnımla. bazen ben tekmeleyince falan "kızım bi dur ya" diyorum. hemen bana "kızıma sesini yükseltme külahları değişmeyelim" diyo. dün de bi yerde şey okumuştum. çocuklar daha çok babayı rol model alırlarmış. "bak konuşmalarına-hareketlerine dikkat et falan dedi. sizin ki bi böbürlendi, bi kabardı:))
Rüyada leopar görmek, etrafinin yirtici ve tuttugunu koparan düsmanlarla çevrili olduguna, isinde ve gücünde gözleri bulunduguna delalet eder.
Rüyada leopar görmek, çok önemli sırlarınızın bazı rakipleriniz tarafından keşfedilerek işlerinizin altüst olacağına işarettir
amaninnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?