kızlar bi arkadaşın düğününe gittik.yeni geldim.başım şiştiiii.ama iyi oynadık
iki gerdanda benim için kıraydın kızzzzzzzzzzz
pöff canım sıkılıyooo kocam geldiğinden beri yatıyo arkadaşlarıyla eglendi beni unuttu valla dün piknik bugun arkadaşlar yarında akrabaları geliyo bende gidem kendimi denize atam nede olsa beni gören yok
biz varız canım sıkılma.geçmişi okumakatan yazamıyorumda.
Bilgilerini aldım da geçmişi okuyum buraya laf yetiştirmekten bi türlü elim varmadı listeyi düzünlemeye 9-10 kişinin bilgileri var duruyo hala Güncellemesi olmayan kızlar kızmayın bana nolur
sen yazınca dikkat ettim valla gerçektende okadar kalmış.bebişime kavuşmak güzelde şu doğum olayı beni çok korkutuyor:44:aman allahımmmm 95 günün kalmışşşşşşşşşşş
aman allahımmmm 95 günün kalmışşşşşşşşşşş
sen yazınca dikkat ettim valla gerçektende okadar kalmış.bebişime kavuşmak güzelde şu doğum olayı beni çok korkutuyor:44:
benim de son 109 günüm ve beni heyecan ve korku basmaya başladı arkadaşlar:)))
korkmayın kızlarrr bebişleri kucagınıza alacagınız anı düşünün haziran annelerini okuyorum ben doguran arkadaşlar çok korkmuşlar ama dogumları çok güzel geçmiş ve meleklerini almışlar kucaklarına o günü düşünmeyin bu gunlerin tadını çıkarınnnn
orası tabi ki işin güzel kısmı, yalnız bebeişi kucağındaki herkes bugünler en güzel zamanların karnında ne de olsa dedikçe bana birşeyler oluyo :)))korkmayın kızlarrr bebişleri kucagınıza alacagınız anı düşünün haziran annelerini okuyorum ben doguran arkadaşlar çok korkmuşlar ama dogumları çok güzel geçmiş ve meleklerini almışlar kucaklarına o günü düşünmeyin bu gunlerin tadını çıkarınnnn
haydin kızlar ben yatıyorummm bu ara kasıklarımda agrılar oluyor buyuyoruz yaa acıları çekicez iyi geceler datlu rüyalarrrr
filizcim orda deprem olmuş. zarar görenleri gösterdi az önce tv. büyük geçmiş olsun canım Allah daha büyüklerini göstermesin.
şey kılzar bişi sorcam bi de gelince cevaplayınbu şeker yüklemesi için bu hafta içi gitmem uygun olur dimi, çünkü diyarbakıra filan gidicez gelene kadar geç olabilir.. zaten 24/28 hafta arası yapılıyor dimi.. yaptıranlar, dr dan bilgi alanlar aydınlatsın beni lütfen:82:
hadi ben kaçar, daha sisz geleceksiniz, geçmiş okucaksınız.. muhabbetiniz bol olsun,görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?