2011 Ekim Anneleri

pöff canım sıkılıyooo kocam geldiğinden beri yatıyo arkadaşlarıyla eglendi beni unuttu valla dün piknik bugun arkadaşlar yarında akrabaları geliyo bende gidem kendimi denize atam nede olsa beni gören yok

sen yazınca dikkat ettim valla gerçektende okadar kalmış.bebişime kavuşmak güzelde şu doğum olayı beni çok korkutuyor:44:

benim de son 109 günüm ve beni heyecan ve korku basmaya başladı arkadaşlar:)))

korkmayın kızlarrr bebişleri kucagınıza alacagınız anı düşünün haziran annelerini okuyorum ben doguran arkadaşlar çok korkmuşlar ama dogumları çok güzel geçmiş ve meleklerini almışlar kucaklarına o günü düşünmeyin bu gunlerin tadını çıkarınnnn

inş bizimkilerde sorunsuz ve güzel geçer.zaten şuan doğumu hiç düşünmüyorum sadece oğlumun beni tekmelemesinin güzelliğini yaşıyorum

haydin kızlar ben yatıyorummm bu ara kasıklarımda agrılar oluyor buyuyoruz yaa acıları çekicez iyi geceler datlu rüyalarrrr

orası tabi ki işin güzel kısmı, yalnız bebeişi kucağındaki herkes bugünler en güzel zamanların karnında ne de olsa dedikçe bana birşeyler oluyo :)))

filizcim orda deprem olmuş. zarar görenleri gösterdi az önce tv. büyük geçmiş olsun canım Allah daha büyüklerini göstermesin.

evet canım maalesef. sabah yazdım zaten kaçırdın galiba sen. baya salladı ama hamd olsun can kaybı yok zarar da genelde köy yerlerindeki eski yapılarda var galiba

Günaydın canlaaar. Herkese hayırlı cumalar olsun.
Rabbim bebeklerimizi sağlıkla sıhhatke kucağımıza almamızı, hayırlısıyla babalarıyla birlikte büyütebilmemizi nasip etsin. Rızkını, kısmetini bol versin inşallah.
Dün işler yoğundu fazla giremedim, bakalım ne olmuş şöylee geçmişe uzanıp gelcem...

Tam da ilk günaydınımız benden olsun dicektim, rumuzum gelmiş amin canımcım amiiinnn...
hayırlı sabahlar hatunlar, hayırlı bereketli vakitler olsun inş

Elhamdülillah düne göre çok daha iyi hissediyorum kendimi.. akşama kadar yatak odasını döktüm saçtım, onu bunu düzelt sil, katla, koy yerine derken kafam dağıldı oğlumda maşallah hiç durmuyor, bizim cool dediğimiz yavru dün iyice coştu dönüp durdu ama ayakta durmak yaramıyor, çünkü sabah kocayı gönderirken üstüne basamıyordum.. Birazda üşütmüşüm heralde sesim benden bağımsız bi garip çıkıyor

Aytencim çok sağol canım, senin bi ismini geçmek bile yeterli maşallah hiç sekmeden okuyorsun geçmişi, topikimizin gururu
canım teşekkür ederim, gül hanımı bi kaç arkadaşımızda övmüştü zaten ona gidicektim ama o ara randevusu çok doluydu bizde filiz kavi yi seçmiştik, gidiş o gidiş işte.. inş bu hafta gidelim diyoruz, şeker yüklemesi içinde.. hem metro daha uygun geldi bize aslında ama ortadoğuyu nerden seçtiysek bilemedik:)
dediğin gibi ulaşım açısındanda çok uygun, arabamızda olmayınca dolmuşla olmuyor otobüsü saatini kaçırmayalım derken strese giriyor insan. canımcım tekrar teşekkür ederim

günaydınlarrr güzell annelereee.......hayırlı cumaalar...rabbim hayırlısıyla 9 ayı tamamlayıp bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin.rabbim bebeklerimize ve bizlere sağlık ve huzur versin.dualarda buluşmak dileğiylee..............

şey kılzar bişi sorcam bi de gelince cevaplayın bu şeker yüklemesi için bu hafta içi gitmem uygun olur dimi, çünkü diyarbakıra filan gidicez gelene kadar geç olabilir.. zaten 24/28 hafta arası yapılıyor dimi.. yaptıranlar, dr dan bilgi alanlar aydınlatsın beni lütfen:82:

hadi ben kaçar, daha sisz geleceksiniz, geçmiş okucaksınız.. muhabbetiniz bol olsun,görüşürüz

Geç kalmazsın şeker merak etme, genelde doktorlar bu haftalarda yaptırıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…