Allah cızırtını vermesin sen dün kulağım diye sızlan sızlan sonra kalk ikeaya git hemde denize gitme çok izdiham var diyipte
Aksiliğe bak doktorun kolu kırılmış dolaplar bozuk vs. neyse bundada bir hayır vardır :) Haftaya ikinci partiyi olucaklarla beraber sızlanırsınız tek kalmassınayy ne kötüyüm inşallah sızlamaz acımaz bişicik hissetmessin :))
Deniz seni kandırıp ikeaya gitmiş bu kızNot: (fişfikçi üye)
Bak bak bak hala ,iyikide gitmemişin diyo
Çok geçmiş olsun canım dikkatr et ne kendini nede bebeğini nede bizi üzücek bişey yapma lütfen senin üzülmen demek başta bebişin olmak üzere hepimizin üzülmesi demek Güzel haberlerle gel inşallah doktordanMerhaba herkese;
Uzun zamandır yoktum biri bir özet geçsin gerçekten.
Olaylı Kayseri yolculuğumu tamamladım. Kayseri'de lekelenme tarzı bir kanamam oldu bir gece hastanede kaldım, sonra istirahat verdiler. 1 haftadır raporluyum yerimden kalkıp buraya yazasım bile gelmedi anlayacağınız keyifsizim. Birazdan doktora gidicem inşallah bebeğim çıkmıştır yukarıya.
Herkese tavsiyem benim yaptığımı yapıp bebeğinize zarar vermeyin. İster okul ister iş isterse aileden kaynaklansın stres yapmayın hiçbir şeyi. Olan bebeklerimize oluyor.
Allah cızırtını vermesin sen dün kulağım diye sızlan sızlan sonra kalk ikeaya git hemde denize gitme çok izdiham var diyipte
Aksiliğe bak doktorun kolu kırılmış dolaplar bozuk vs. neyse bundada bir hayır vardır :) Haftaya ikinci partiyi olucaklarla beraber sızlanırsınız tek kalmassınayy ne kötüyüm inşallah sızlamaz acımaz bişicik hissetmessin :))
Deniz seni kandırıp ikeaya gitmiş bu kızNot: (fişfikçi üye)
Bak bak bak hala ,iyikide gitmemişin diyo
3 sabahtır sağ kasık sancısı ile uyanıyorum yataktan kalkarken çok canım acıyo benim, bel ağrım başladı iki gündür aynı zamanda karın ve sırt ağrılarımda hafiften geliyorum diyor ve karnım kaşınıyo :84: bakıyorum iz miz çatlak filan yok, iğne yerlerim delik deşik gerildikçe oralarmı kaşınıyo acaba diyorum. Neyse yakında çıkar ne varsa... İki akşamdır bacaklarımda çok ağrıyor.. Doktorun dediği gibi ağrılar iyice belli olmaya başladı aaa magnezyumumu içmedim bugün hemen alayım biraz olsun rahatlatıyor... Sabahları artık uykum.çok zor kalkıyorum... Sürekli yatsam uyurum haftasonu içinde bütün pilanım bu sürekli uzanıcam dinlenicem uyucam inşallah kalkmam sabahın köründe bu seferde..
Bu arada eşim eğitime gittiği için 2 gündür araba onda, taksiyle geldim genelde dün akşam dolmuşa bineyim dedim binmez olaydım ne adi insanlar var biri kalkıp yer vermedi bende 5 dakika sorna inip tekrar taksiye bindimdayanamadım... Eda ve dolmuşta gidenler maşallahınız var Allah yardım etsin... Çok zor gerçekten.. Bu insanlar ne mendebur gudubet anlayışsız olmuş artık... herkes resmen kafasını çevirdi. Neyse Pazartesi arabamı alırım... Alırımda 28. haftadan sonra ne yapıcam şimdidem kara kara düşünüyorum, çünkü 28 den sonra araba kullanmak yasak dedi doktor...
Son iki haftadır enerji menerji hak getire işe ölüm geliyo resmen, temmuz ve ağustosta geliyor Allah yardımcımız olsun......
Merhaba herkese;
Olaylı Kayseri yolculuğumu tamamladım. Kayseri'de lekelenme tarzı bir kanamam oldu bir gece hastanede kaldım, sonra istirahat verdiler. 1 haftadır raporluyum yerimden kalkıp buraya yazasım bile gelmedi anlayacağınız keyifsizim. Birazdan doktora gidicem inşallah bebeğim çıkmıştır yukarıya.
Herkese tavsiyem benim yaptığımı yapıp bebeğinize zarar vermeyin. İster okul ister iş isterse aileden kaynaklansın stres yapmayın hiçbir şeyi. Olan bebeklerimize oluyor.
asıl allah senin cızırtını vermesin emi zaten karın kaslarım acıyo güldükçe iyice acıyo allahta seni güldürsün hanzadem
Sorma bacım sorma, ben de saf saf e oluuur dedim :) Meğersem en güzellerini, ilk önce ben alıyım diye koştur koştur gitmiş :)
Bu kız insanı sulu dereye götürüp susuz getirirÇok uzun ama hani bi kaplumbağa hikayesi vardı. O geldi aklıma :)))
Aşı maceramız yarıda kaldı. aksilikler üst üste geldi. bunda da bir hayır var demek ki. bu hafta hazırlıksızdım zaten, sarmalık yaprağımı lahanamı alıyım da öyle gidiyim hem kol ağrısına birebirmiş :) haftaya bir yandan kızlarla sızlanır, bir yandan sararım :)
hanzadecim bahsettiğin sıkıntıları ben de yaşadığımdan biliyorum. Bende de bir iki sefer sabahları kalkarken öyle ağrı yaşadım eğer küçük tuvaletim varsa olduğunu farkettim. Sanırım sen de kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun. Bizim bacaklarımıza çok dikkat etmemiz gerek. Çalışırken eğer oturarak çalışıyorsan saatbaşı kalkıp gezmek gerek. Akşamları da eve geldiğinde mümkün olduğunca ayaklarını yüksek bir yere uzatmaya çalış. Malum hamilelikte varis sıkıntısı yaşanabiliyor. Bunu önlemek için ayakları yukarı kaldırmak önemli. Ben 2 hafta kadar önce bu kan sulandırıcılarla alakalı olarak bir hematologa gittim, o söyledi bunları bana. Her gün 2 lt su içmemiz lazımmış. İnşallah yakın zamanda doğum iznine çıkarız da evde rahat rahat takılırız.
günaydın kızlarr hayırlı cumalarrrrrr
güne korku dolu başladım desek yeridir
tuvalete girdim oturdum kafamı bi kaldırdım anamm o neee kocaman bir örümcekk(ben çoooooook korkarım )
tuvaletten nasıl çıktım varya aklım çıktı ayollllll donumu monumu toplamadan fişek gibi koşuverdim
tamam ben çok korktum ama o halim çok komikti yaaaaaaaaa
ayrıca bugun işi düşen eşimin teyze kızı geliyoo
Don tuman topmanadan fişek gibi uçtunmuVukuatsız bir gün geçir dişimi kırcam canom ,
3 sabahtır sağ kasık sancısı ile uyanıyorum yataktan kalkarken çok canım acıyo benim, bel ağrım başladı iki gündür aynı zamanda karın ve sırt ağrılarımda hafiften geliyorum diyor ve karnım kaşınıyo :84: bakıyorum iz miz çatlak filan yok, iğne yerlerim delik deşik gerildikçe oralarmı kaşınıyo acaba diyorum. Neyse yakında çıkar ne varsa... İki akşamdır bacaklarımda çok ağrıyor.. Doktorun dediği gibi ağrılar iyice belli olmaya başladı aaa magnezyumumu içmedim bugün hemen alayım biraz olsun rahatlatıyor... Sabahları artık uykum.çok zor kalkıyorum... Sürekli yatsam uyurum haftasonu içinde bütün pilanım bu sürekli uzanıcam dinlenicem uyucam inşallah kalkmam sabahın köründe bu seferde..
Bu arada eşim eğitime gittiği için 2 gündür araba onda, taksiyle geldim genelde dün akşam dolmuşa bineyim dedim binmez olaydım ne adi insanlar var biri kalkıp yer vermedi bende 5 dakika sorna inip tekrar taksiye bindimdayanamadım... Eda ve dolmuşta gidenler maşallahınız var Allah yardım etsin... Çok zor gerçekten.. Bu insanlar ne mendebur gudubet anlayışsız olmuş artık... herkes resmen kafasını çevirdi. Neyse Pazartesi arabamı alırım... Alırımda 28. haftadan sonra ne yapıcam şimdidem kara kara düşünüyorum, çünkü 28 den sonra araba kullanmak yasak dedi doktor...
Son iki haftadır enerji menerji hak getire işe ölüm geliyo resmen, temmuz ve ağustosta geliyor Allah yardımcımız olsun......
tuvalete girdim oturdum kafamı bi kaldırdım anamm o neee kocaman bir örümcekk(ben çoooooook korkarım )
tuvaletten nasıl çıktım varya aklım çıktı ayollllll donumu monumu toplamadan fişek gibi koşuverdim
ben 24. haftaya girdim ama tetanoz aşısı olmadımmm
ahh canom yine mi vukuat yaa :)
ama bu sefer örümceği fena korkutmuşsun bence o senden daha çok korkmuştur kesin.
Merhaba herkese;
bende herdefasında sorayım diyorum unutuyorum,28. haftadan sonramı yasakmış araba kullanmak
ben diğer kızımda son 15 güne kadar rahat kullanmıştım ama bunda kemer kasığımı acıtıyor
ay canofıkramısın nesin sen ya :)
kendi kendime gülüyorum dükkanda :) gelen geçen bakıyor valla :) tü tü tü nazar değmesin sana
teyze ve kızı da nasılsa 1 geceliğine geliyorlar boşver... gidecekler nasılsa
kaynanamla otururken... memleketinden bir kadın ankaraya hacettepeye yatırılmıştı.. kadının kızı oğlu kocası geldiler yüzsüzlükle 20 gün bizde kaldılar.. zaten çalışıyordum akşam gelip hizmetlerini yapıyordum.. kaynana da evden kaçıyordu arkadaşına gidiyordu.. biz eşimle krizler geçiriyorduk evde.. gittiler oh be dedik.. kışa bu sefer kadınla kocası geldiler.. her gün hastaneye bilmemne için gidilecekmiş.. 12 gün falan kaldılar.. ööğk geldi resmen.. kayınımda izine gelmişti.. ev karman çormandı.. kalabalıktı.. püüf..
eğer bir gece kalacaklarsa... açıp açıp şu mesajımı oku rahatla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?