2011 Ekim Anneleri

asıl allah senin cızırtını vermesin emi zaten karın kaslarım acıyo güldükçe iyice acıyo allahta seni güldürsün hanzadem

Hayırlı cumalarrrrrrr

Çok geçmiş olsun canım dikkatr et ne kendini nede bebeğini nede bizi üzücek bişey yapma lütfen senin üzülmen demek başta bebişin olmak üzere hepimizin üzülmesi demek Güzel haberlerle gel inşallah doktordan

Sorma bacım sorma, ben de saf saf e oluuur dedim :) Meğersem en güzellerini, ilk önce ben alıyım diye koştur koştur gitmiş :)

Aşı maceramız yarıda kaldı. aksilikler üst üste geldi. bunda da bir hayır var demek ki. bu hafta hazırlıksızdım zaten, sarmalık yaprağımı lahanamı alıyım da öyle gidiyim hem kol ağrısına birebirmiş :) haftaya bir yandan kızlarla sızlanır, bir yandan sararım :)

hanzadecim bahsettiğin sıkıntıları ben de yaşadığımdan biliyorum. Bende de bir iki sefer sabahları kalkarken öyle ağrı yaşadım eğer küçük tuvaletim varsa olduğunu farkettim. Sanırım sen de kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun. Bizim bacaklarımıza çok dikkat etmemiz gerek. Çalışırken eğer oturarak çalışıyorsan saatbaşı kalkıp gezmek gerek. Akşamları da eve geldiğinde mümkün olduğunca ayaklarını yüksek bir yere uzatmaya çalış. Malum hamilelikte varis sıkıntısı yaşanabiliyor. Bunu önlemek için ayakları yukarı kaldırmak önemli. Ben 2 hafta kadar önce bu kan sulandırıcılarla alakalı olarak bir hematologa gittim, o söyledi bunları bana. Her gün 2 lt su içmemiz lazımmış. İnşallah yakın zamanda doğum iznine çıkarız da evde rahat rahat takılırız.

günaydın kızlarr hayırlı cumalarrrrrr
güne korku dolu başladım desek yeridir
tuvalete girdim oturdum kafamı bi kaldırdım anamm o neee kocaman bir örümcekk(ben çoooooook korkarım )
tuvaletten nasıl çıktım varya aklım çıktı ayollllll donumu monumu toplamadan fişek gibi koşuverdim
tamam ben çok korktum ama o halim çok komikti yaaaaaaaaa
ayrıca bugun işi düşen eşimin teyze kızı geliyoo

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineee

asıl allah senin cızırtını vermesin emi zaten karın kaslarım acıyo güldükçe iyice acıyo allahta seni güldürsün hanzadem

Eslemle Yeşil yok ya size sarıyım didimdi biras

Seni kandırıyolaaaar ama bahaneyle bir tencere sarman olmuş olur fenamı :))

Ay evet tuvaletim yada ufaktan gazım olabiliyor ama öncedende olurdu onlar ağrı yapmazdı... Evet canım kullanıyorum bende, bacaklarım kütük gibi olmaya başladı çok haklısın rahatsız ediyor beni, saat başı kalkıp dolaşıcam tamam bide suyu 1,5 içiyordum onuda artırıcam... Canım çok sağol :) Aslında gelebildiğim kadar gelmeyi düşünüyordum ama bu gidişle en fazla 32 de kalırım galiba. İnşallah şu 2 ayı en az sıkıntıyla atlatırız hepimiz..

benim 2, doz tetanoz aşım var
ama karta tarihi yarının tarihini atmış hemşire:)=
buğünmü gitsem,pazartesimi gitsem kararsız kaldım
aslında hiçte yaptırmak istemiyorum,geçen ay yapılan aşı daha tam dağılmadı

bende herdefasında sorayım diyorum unutuyorum,28. haftadan sonramı yasakmış araba kullanmak
ben diğer kızımda son 15 güne kadar rahat kullanmıştım ama bunda kemer kasığımı acıtıyor

Ya ben hala çılgın gibi tuvalete gidiyorum ne zaman geçecek buuuu Gece kalkıp durmaktan usandım. Hani artık rahim yukarı çıkıyodu hani artık habire tuvalete gitmicektim((
Bi de bugün hem bulantı hem de midem deliniyo sankim...İkisi bi arada maşallah...
Hamileliğin keyfi nasıl sürülüyo ben anlamadım ki:)))))

ahh canom yine mi vukuat yaa :)
ama bu sefer örümceği fena korkutmuşsun bence o senden daha çok korkmuştur kesin.

ay cano fıkramısın nesin sen ya :)
kendi kendime gülüyorum dükkanda :) gelen geçen bakıyor valla :) tü tü tü nazar değmesin sana
teyze ve kızı da nasılsa 1 geceliğine geliyorlar boşver... gidecekler nasılsa
kaynanamla otururken... memleketinden bir kadın ankaraya hacettepeye yatırılmıştı.. kadının kızı oğlu kocası geldiler yüzsüzlükle 20 gün bizde kaldılar.. zaten çalışıyordum akşam gelip hizmetlerini yapıyordum.. kaynana da evden kaçıyordu arkadaşına gidiyordu.. biz eşimle krizler geçiriyorduk evde.. gittiler oh be dedik.. kışa bu sefer kadınla kocası geldiler.. her gün hastaneye bilmemne için gidilecekmiş.. 12 gün falan kaldılar.. ööğk geldi resmen.. kayınımda izine gelmişti.. ev karman çormandı.. kalabalıktı.. püüf..
eğer bir gece kalacaklarsa... açıp açıp şu mesajımı oku rahatla :)

ahh canom yine mi vukuat yaa :)
ama bu sefer örümceği fena korkutmuşsun bence o senden daha çok korkmuştur kesin.

ya ben örümcekten birde kakalaktan çok korkarım valla kasınmaktan vucudum pancar gibi oldu
görünce sanki üzerimde geziniyo sanıyorum:18::18::18::18::18::18::18:
öldüremem de ama bugun nasıl cesaret edip viledayla çarptım bilmiyorum

geçmiş olsun cnm bende dün seni geçirmiştim aklımdan sınav sonuucunu yazmadan kaçtı kayseriye gitti bu hatun diye....
dikkat et kendine cnm drda geçti demişiçin rahat olsun geçmiş tekrarı içinde "DENİZ ANA HABERİ" takip etmen yeterli dünmü ne yazmıştı uzun uzuuun

ben 24. haftaya girdim ama tetanoz aşısı olmadımmm

Neden olmadın çağırmadılarmı yada gitmedinmi sen?

bende herdefasında sorayım diyorum unutuyorum,28. haftadan sonramı yasakmış araba kullanmak
ben diğer kızımda son 15 güne kadar rahat kullanmıştım ama bunda kemer kasığımı acıtıyor

Bana ilk aylarda kanamam olduğu için 20 gün yasakladı bende çok tedirgin oldum korka korka kullandım mecburen işe gelmek için, şimdi rahatım otomatik olduğu için zorlanmıyorum .... ilk başlarda takıyordum ama şimdi kemer takmıyorum açıkçası:78: sıkar bebeği diye korkuyorum ya birtane çıkma emniyet kemeri ucu aldırdım eşime onu takıyorum ötmüyor ikide bir... Bana 28. haftadan sonra kullanmamamı söyledi karnımız direksiyona çok yakın olucakmış değmesi ani fren kasılma gibi hareketler erken doğuma sebebiyet verir dedi. Bende zaten korkuyorum koltuğu çekebildiğim kadar geriye çektim bu defada biraz kollarım sırtım ağrıyor ama herşeye rağmen dolmuştan bin kat iyidir çok şükür böyle bir şansımız var.. Eşime bu konuda minndettarım çok korkuyordum onun zoruyla aldım ehliyeti, özel hoca tuttu ders aldım filan, sonrada arabasını elinden aldım

anam benim üzüldüğüm 4 ay boyunca hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçç arayıp sormmayışları o kadar hastalandım hastanelere taşındım aramadı
işi düştügü için arayıp hal hatır sorması vefasızlık beni çok üzüyor ben onun annesi hastanede yattıgı zaman haftada 1 gidip görürdüm degmezmiş diyorummm köşeme çekiliyorum o melek cano gitti cadaloz cano geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…