kendimi bir tuhaf hissediyorum kulağım acıyor hanzadeciğim geçmişi bile okuyamıyorum aradan bakıp kapatıyorum sonra geri açıyorum yazı yazmaya takatim yok yarın sabah hastaneye gidicem sanırım
aynen canım yaa ben de bugün bürodayım ama bi ara yattım uyudum içeride bi de insan acaba bebeğe bi şey oluyo mudur endişesi taşıyo daha da geriliyosun..emelcim geçmiş olsun canım. gçenlerde oldu banada ne fena bişeydir bilirim. şükür dışarda değildim ama evde de öldürdü resmen. buna gaz spazmıda eklenince sen düşün artık, kaç defa wc de sancıdan düşüp kalcak gibi oldum.... dedim kabız olsan ayrı dert ishal olsan ayrı yokmu bunun ortasıı:96:
canomm bugün öğlen menüm haşlanmış 2 tane patatesti sadece sağol tatlım:))canım patates hasla tuzsuz yagsız yee bak ben bu ara patates patates diye diyeee tuvalete çıkamıyomcanodan tastiklenmiş onaylanmış abartma ama sende heee 2-3 patitis yiiiii geçmiş olsunnnnn
şaka yapıyosunnntansiyonmuuuşekermi amanınnn ben kabız olunca 5 gün çıkamıyorum bir kere 10 gün olmuştuuuu
evet canım benimde doktorum doğuma kadar kullandıracak geçici tedbir mahiyetinde sadece 2-3 gün kesicem...sordum sormasına da demir seviyem ilk tahlillerde sınırda çıktığı için kesmek istemiyor hapı. sadece su ve sebze tüket ve senin de dediğin gibi sakın kendini zorlama diyor. bazen tuvalette bunu yapabilirsem kesin normal doğum da yaparım diye kendi kendime cesaret veriyorum
Selam arkadaşlar ben geldim,
off yoruldum şimdiden. işler yoğun bugünlerde, ya da ben bitiremiyorum, işler elimde sündükçe sünüyor. yapmak gelmiyor içimden, çok uykuluyum. gece iyi uyumadım. bacağım huzursuzlandı yine, oda oda gezdim, misafir odasında uyudum. belim çok ağrıyordu dün, fıtıktan ötürü sinirlerde sıkışma arttı ve bacağımı etkiliyor sanırımbu da bana uykusuzluk olarak dönüyor. şimdiden böyleyse, iyice kilo alınca nasıl olucam merak ediyorum.
geçmiş olsun tatlım yaa benim de bel ağrısı arada çok fena oluyo bi de dünden beri hamile olduğumu anladım sanki hareketlerim ağırlaşmaya denge merkezim değişmeye başladı sağımdan soluma ağır vasıta gibi dönüyorum bi de 4.5 kilo aldım şimdiye kadar çok fazla diil yani ileride 7. aydan sonra napıcaz bilmiyorum artık
İş konusunda aynen öyleyim bende.. Bence doktora bir görün Deniz dün marekte uğradık eşimle, süt filan alalım diye bir anda bacağım takıldı tam kalçamdan öyle kalıcam sandım çok kötü bir durum, hemen dışarı çıkıp bankete oturdum kalktığımda ya yine öyleyse diyede bir hayli çekindim. Belki bir fikir verir hareket vs. bir danış bence... İlerlemeden, kilo alınca kaçınılmaz olucak o bellide belki hafifletici bir şeyler yapılabilir... Geçmiş olsun çok...
canım ben geçmişi takip edemiyorum pek sancı mı giriyo kalçanıza bende de öyle oluyo özellikle yorulunca hızlı yürüyünce ..
Emel bende oldum ara ara sanırım iki defa oldu bol su içtim ve muz yedim, muz ye bebeğede çok faydası var hem :) İki güne düzelirsin, kayısı kiraz vs gibi meyveleri tüketme bir iki gün sonra düzene girer ama muz çok iyi günde 2 tane yesen yeter. Sanada geçmiş olsun ve eşin çoook haklı indir kuyruğu ne işin var adliyede o kalabalık insan furyası içinde :)
sağol hanzadem teşekkür ederim kahve yedim biraz önce bi kaşık nar ekşisi yedim öğlen patates yedim muz da yicem inşallah kabız olmam bu seferde
canım geçmiş olsun yaa ishalime şükreder oldum kabızlık daha mı fena ne,
Evet ya ben kapıları tırmalıyorum her wc ye gidişimde korkulu rüyam oldu... Kabızlık azalsada hemoroid olduğu için çok pis zorluyor beni napalım bundan beteri olmasın inşallah geçicek nasıl olsa :)
geçmiş olsun canım. sağlığım iyi ve çalışabilirim diyorsan ofis işlerini sen yap, dışarı işlerini eşin yapsın. ishal bol sıvı kaybı demek, bol bol su iç canım çok öpüyorum.
bende tam tersi hep kabızım hep kabızım. ppoff. hemoroid bile oldum artık vücudumuzda yıkım başlıyor :) hani her doğum yeni bir yenilenme demekti :) kandırıldım valla.
geçmiş olsun tatlım hayırdır ne oldu? dün iyiydin. orta kulak iltihabı filan mı? antibiyotik kullanımını gerektirmez umarım.
sağol denizcim bol su içiyorum canım sıvı kaybını önlemek için..senin neyin var tatlım okuyamadım geçmiş çok geçmiş olsun kuzucum sana dazaten tatlım artık ofis işlerini ben yapıcam bi kaç tane duruşma var benim girmem gerekn onun haricinde gitmicem. ağustosta adli tatil eylülde de zaten artık gelmem büroya kociş çok sıkışmadıkça..canım yaa gyno ferro sanol dışkıyı çok yumuşatıyo sen onu kullanmıyosun?
yaa kübramın nesi var çok geçmiş olsun.
canım muz herhalde bi tane yemek ideal şeftali de mi kabız yapıyohanzade , muzu kes bence. günde 2 tane yiyorsa kesin kabızlık yapıyordur. kabız olan arkadaşlar fazla şeftalide tüketmeyin. oda kabızlık yapıyor. bilginize,
ben biraz bi meyveyi çok yedim ama size söylemicem çünkü her yerde yok henüz herhalde o da beni cırcır yaptı
ohh maşallah benım kızım ne kadarlık oldu yaaa sankı cok zayıff gelıo bana 19+3 te 280 gr dı et tavuk bek yemıyorum ondanmı acaba yaa canım istemıyor ama yaaa balık ta pek yemıyorummmmTeyzeleri dün kontrolümüz vardı maşallah herşey yolunda çok şükür oğluşum 860 gr 32 cm olmuş öyle güzel parmağını emiyordukiiii hele çenesini oynatışı bitirdi ayaklarınıda ağzına götürüyordu çok acıkmış beni bugünde şeker yükleme testimizi yaptırdık yarın sonuçlarımızı alacağız Bu arada bende 1 kilo almışım toplam 1kilo 400 gr oldu fit anne dedi dr :)) oğlumdan kareler sizee :)))
Eki Görüntüle 214210 Eki Görüntüle 214211
ay çok sevındım tatlı uykular tatlı rüyalar gör inşallahhkızlar, benim koca.cumartesi günü benim doğum günüm olduğundan bana hamile yastığı almış.kocaman bişey içine girip yatıyosun.beş tane yastığın yaptığını yapıyo (ayrıca doğum sonrasında emzirirken rahatlık sağlıyormuş). çok rahat tavsiye ederim. ayrıca benim koca pek bi düşünceliymiş garibim.geçenlerde pek bi çemkirmiştim.
heheheh kimsecikler kalmamış nerdeyse şu sevdiğim smile den yapıyım bende bariii ...hihihihihiih
ayy bunlara çok bakıyom benn ...kızımda bunlara benzemesiinn
sevdacım sağol canım, evet üzülmekle olmuyor. ama değiştiricem bu dr böyle bi kadınla doğum yapamam ben. rumuzada böyle olmuştu sanırım yanlış hatırlamıyorsam. neyse ayten gelsinde bi konuşlım onun hastasine gidicem inş bi dahakine..
ay kızlar. bir müşterim geldi kontorlü telefonu kullanmaya o da hamile..
ikili taraması yeni yapılmış ta.. 1:325 çıkmış doktorlar da tabi olumsuz konuşunca.. kadın bir de özele görünmek istiyor.. Rabbim sağlık versin inş bebişinde sıkıntı yoktur..
kadın da guatr falan çıkmış geçen sene.. doktorlar da beyinde gerileme olabilir sende demişler.. iyice paniklemiş.. bir de benim gittiğim doktora gitmiş.. yani zekai tahirde... pek bi üzüldüm..
geçmiş olsun canım. kulak ağrısı geçen gün bende de oldu gripten dolayı. grip misin ki?
hu huuuu iyi akşamlar hanımlar. biz gellddiikk.:80: nasılsınız?
bende ve burda iki üç arkadaşta daha guatr problemi var. düzenli doktora gidiyoruz, her gün ilaç içiyoruz. ilacını düzenli kullanırsa, her ay hormon testlerini yaptırırsa korkulacak bişe yoktur endişe etmesin bence. hakkında hayırlısı olsun.
Canım merhaba, sen yanlış hatırlamıyorsam Ortadoğu'ya Filiz Kavi Seçen'e gidiyordun, ben Metro Hastanesine Ferat Erol'a gidiyorum, aynı hastanede Gül Demirtaş Aşık var bayan doktor istersen ona da gidebilirsin (bu doktoru bilmiyorum sadece bir kişi eşimin okulundan bir erkek hoca, eşinin doktoruymuş, övgüyle bahsetti ama birebir gitmediğim için bir şey diyemem). Benim önceki doktorum da Adana Hastanesinde Muzaffer Şengül'dü, ondan da memnundum ama eşim Metro'ya ulaşımın daha rahat olduğunu söyledi bir de metro daha sakin bir hastane; diğeri daha kapsamlı olduğundan daha kalabalık bir hastane...
Her iki doktorda da bekleme oluyordu ama bahsettiğin gibi kaba bir muameleye maruz kalmadım, hatta eşim Ferat Bey'e ilk gidişte bekledik diye tartıştığı halde gayet kibar ve ilgili davrandı...
hoşgeldiniz efendim :) akşam sessizliği çöktü topiğe sanırım.. ya da fatmagüle kilitlendiler :)
prenses hanım nasıllar :)
ben ılk bas aradım ucret ogrenmek ıcın yarım saat ordan oraya aktardılar fıatı solememk ıcın 9 unda hastaneye gıttık doktor ayrıntılı muayenesını bene keedım yapıyorum dolppler ıcın de 2 tane hastane ısmı soyledı 15 gun sonraya randevu al su ahstaneye gıt orda bunu yaptır sonra bunu yaptır falan fılan hepsı nı bı hesapladık 140 tl falan olyo.. vazgectım baskayerde yaptırcam dedım.. cok karısık seyler soyledı... cd falan verdı mı peekı... ayy ıyıkı yaptırmamısım
kuzum geçmiş olsun..
bu kadın da sonra özelden bir doktorla görüştü, adam sonuçlara göre korkulacak bir durum yok dedi.. ikili 1:320 falan değince .. doktor da dedi ki eğer akraba evliliği varsa, ya da yaş 35 üstündeyse ozaman korkabilirsiniz dedi.. bende dinledim tabi..
sonracıma da zekai tahir burakta aynı doktorun yanına gittiğimizi öğrendik sohpet ettikçe..
zaten doktoruma ısınamamıştım, bu da bana bahane oldu tamamen değiştirmek için.. yarın randevu alıyorum kesin özelden...
hoşbulduk :) siz de hoşgeldiniz :)
akşam sessiz oluyor sanırım, birkaç kez gelmiştim akşamları, genelde bu şekilde görmüştüm ama son zamanlarda hatunlar coştu. uykusuzluklar başladı herhalde, ben de o kervana katılayım dedim ama yoklar
belki fatmagül izliyorlar, olabilir.
prensesim iyi teyzesi. babaannede yemek yedik, eve geldik, babamızla pazara gidip bolca meyve aldık. az sonra yiycez. pazar dönüşü uzandım. yattığım yerde pıtpıtladı yavrum, hareketlendi. eşim elini koyunca pıtpıtlar kesiliyor :) pıtpıtlar zaten nadir olan bir durum bizim için, bir de özellikle onun elini koyduğunda kesilince haliyle bozuldu :)
sen nasılsın, bebeğin nasıl?
iyi akşamlar kızlarr,
Eşimin kuzeninin eşi 1 saat önce doğum yaptı :)) Minnoş bir oğlumuz oldu ama göremedik. Kadın doğum hastanesinde devlette sezeryan oldu malesef ziyarteçi sati harici göremiyomuşuz. Biz neysede babası bile göremedi daha. Yaaa çok saçma ama baba göremiycekse ne anlamı kaldıııı
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız.ben akşam yemeğini fazla kaçırdım herhalde kendimi çatlıcak gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?