2011 Ekim Anneleri

kendimi bir tuhaf hissediyorum kulağım acıyor hanzadeciğim geçmişi bile okuyamıyorum aradan bakıp kapatıyorum sonra geri açıyorum yazı yazmaya takatim yok yarın sabah hastaneye gidicem sanırım

geçmiş olsun canım. kulak ağrısı geçen gün bende de oldu gripten dolayı. grip misin ki?

aynen canım yaa ben de bugün bürodayım ama bi ara yattım uyudum içeride bi de insan acaba bebeğe bi şey oluyo mudur endişesi taşıyo daha da geriliyosun..
canım patates hasla tuzsuz yagsız yee bak ben bu ara patates patates diye diyeee tuvalete çıkamıyomcanodan tastiklenmiş onaylanmışabartma ama sende heee 2-3 patitis yiiiiigeçmiş olsunnnnn
canomm bugün öğlen menüm haşlanmış 2 tane patatesti sadece sağol tatlım:))

tansiyonmuuuşekermiamanınnn ben kabız olunca 5 gün çıkamıyorum bir kere 10 gün olmuştuuuu
şaka yapıyosunnn nasıl dayanıyosun yaaa???

evet canım benimde doktorum doğuma kadar kullandıracak geçici tedbir mahiyetinde sadece 2-3 gün kesicem...

ohh maşallah benım kızım ne kadarlık oldu yaaa sankı cok zayıff gelıo bana 19+3 te 280 gr dı et tavuk bek yemıyorum ondanmı acaba yaa canım istemıyor ama yaaa balık ta pek yemıyorummmm
ay çok sevındım tatlı uykular tatlı rüyalar gör inşallahh

heheheh kimsecikler kalmamış nerdeyse şu sevdiğim smile den yapıyım bende bariii ...hihihihihiih

ayy bunlara çok bakıyom benn ...kızımda bunlara benzemesiinn

Son düzenleme:

Canım merhaba, sen yanlış hatırlamıyorsam Ortadoğu'ya Filiz Kavi Seçen'e gidiyordun, ben Metro Hastanesine Ferat Erol'a gidiyorum, aynı hastanede Gül Demirtaş Aşık var bayan doktor istersen ona da gidebilirsin (bu doktoru bilmiyorum sadece bir kişi eşimin okulundan bir erkek hoca, eşinin doktoruymuş, övgüyle bahsetti ama birebir gitmediğim için bir şey diyemem). Benim önceki doktorum da Adana Hastanesinde Muzaffer Şengül'dü, ondan da memnundum ama eşim Metro'ya ulaşımın daha rahat olduğunu söyledi bir de metro daha sakin bir hastane; diğeri daha kapsamlı olduğundan daha kalabalık bir hastane...
Her iki doktorda da bekleme oluyordu ama bahsettiğin gibi kaba bir muameleye maruz kalmadım, hatta eşim Ferat Bey'e ilk gidişte bekledik diye tartıştığı halde gayet kibar ve ilgili davrandı...

Son düzenleme:

bende ve burda iki üç arkadaşta daha guatr problemi var. düzenli doktora gidiyoruz, her gün ilaç içiyoruz. ilacını düzenli kullanırsa, her ay hormon testlerini yaptırırsa korkulacak bişe yoktur endişe etmesin bence. hakkında hayırlısı olsun.

geçmiş olsun canım. kulak ağrısı geçen gün bende de oldu gripten dolayı. grip misin ki?

filizcim orda deprem olmuş. zarar görenleri gösterdi az önce tv. büyük geçmiş olsun canım Allah daha büyüklerini göstermesin.

kuzum geçmiş olsun..
bu kadın da sonra özelden bir doktorla görüştü, adam sonuçlara göre korkulacak bir durum yok dedi.. ikili 1:320 falan değince .. doktor da dedi ki eğer akraba evliliği varsa, ya da yaş 35 üstündeyse ozaman korkabilirsiniz dedi.. bende dinledim tabi..
sonracıma da zekai tahir burakta aynı doktorun yanına gittiğimizi öğrendik sohpet ettikçe..
zaten doktoruma ısınamamıştım, bu da bana bahane oldu tamamen değiştirmek için.. yarın randevu alıyorum kesin özelden...

Bekletmeyen jinekolog yok gibi zaten...
Bir de Ortadoğu'da tek kişilik oda için fark ödeniyor, odaları 2 kişilik, Metro & Adana hastanelerinde ise tek kişilik odalar... Doğum ücreti 350 lira, kalınan gün sayısı ücreti değiştirmiyor, refakatçı kalabiliyor, odalarında duş & tv var sanırım (Adana hastanesinde var Metro'da da vardır herhalde çünkü aynı grubun hastaneleri ve Metro daha yeni bir hastane)...

P.S. Mesaj düzenleme süresi dolduğundan böyle ekledim...

hoşgeldiniz efendim :) akşam sessizliği çöktü topiğe sanırım.. ya da fatmagüle kilitlendiler :)
prenses hanım nasıllar :)

hoşbulduk :) siz de hoşgeldiniz :)
akşam sessiz oluyor sanırım, birkaç kez gelmiştim akşamları, genelde bu şekilde görmüştüm ama son zamanlarda hatunlar coştu. uykusuzluklar başladı herhalde, ben de o kervana katılayım dedim ama yoklar
belki fatmagül izliyorlar, olabilir.
prensesim iyi teyzesi. babaannede yemek yedik, eve geldik, babamızla pazara gidip bolca meyve aldık. az sonra yiycez. pazar dönüşü uzandım. yattığım yerde pıtpıtladı yavrum, hareketlendi. eşim elini koyunca pıtpıtlar kesiliyor :) pıtpıtlar zaten nadir olan bir durum bizim için, bir de özellikle onun elini koyduğunda kesilince haliyle bozuldu :)
sen nasılsın, bebeğin nasıl?

Ben 4 temmuzda gideceğim ayrıntılı ultrason için, 15 lira ödeme yapacağımı söylediler...

çok fazla hasta baktıkları için ben z.tahir burak doktorlarına güveniyorum. çok hasta üzerinde tecrübe ediniyorlar. ayrıca doktorunun söylediğinde bence yanlışlık yok. çünkü guatr, özellikle hipotiroidi hamilelikte zeka engeli çocuk dünyaya getirme, kemik gelişim bozukluğu (cücelik) engeli taşıyan çocuklara sebep oluyor. bu bir gerçek. doktoru bunu söyledi diye kötü demek doğru değil bence. bunu bana da endokrin doktorum söyledi, pek çok kaynakta da öyle okudum. önlem alması gerektiğini söylemiştir belki. Allah hepimizin yavrusunu korusun. arkadaşın endokrin uzmanı isterse tavsiye edebilirim, hatta iletirsen sevinirim. başkent hastanesine gidiyorum. endokrin uzmanı yusuf beye gidiyordum ama o ümitköy hastanesindeymiş bir süredir, onun yerine umut beye gidiyorum çok memnunum. özel ama ssk anlaşmalı hastane. 38 tl veriyorum, tahlillere para ödemiyorum.
sen de içine sinen bir doktorla devam edersin umarım. doktor çok önemli bu süreçte.

sağol canım iyiyiz :)
abi ve ablalarımızı takip ediyoruz bu topikte, kendi topiğimizden memnun kalmadık ta :) 13 haftamız bitiyor yarın 14e ayak basıyoruz :) haliyle daha cinsiyetimiz de belli değil.. ay kendim bile diyince 14e basıyoruz diye inanamadım.. zaman nasıl akıp geçiyor :) daha dün ağlayıp sızlanıyordum bebişimiz olmuyor diye.. 7 ay bekletti bizi sıpa.. Rabbim isteyen herkese versin bu güzel mucizeyi..
herkesin evladı hayırlı uğurlu olur inşallah.. bende sabırsızlıkla 20. haftalarını bekliyorum.. hareketlerini hissetmek istiyorum artık :)

yukarıda verdiğin bilgiler için tşk ederim..
kadını görürsem mutlaka iletirim.. zekai tahirdeki doktor çok kötü demiş tahlil sonuçlarına risk sınırına yakın ama, onu yapman lazım şunu yapman lazım hiç bişiy dememiş..
açıkçası benim de içime sinmedi o kadın diyorum ya.. belki çok tecrubelidir ama bazı şeyleri de doktorun sana anlatması açıklaması gerekiyor.. bizimki kestirip atıyor, kesinlikle kötü demiyorum ama çok asık yüzlü biri..
kendi de hamile.. acaba o kime gidiyor kontrole :) çok merak ettim..

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarr,
Eşimin kuzeninin eşi 1 saat önce doğum yaptı :)) Minnoş bir oğlumuz oldu ama göremedik. Kadın doğum hastanesinde devlette sezeryan oldu malesef ziyarteçi sati harici göremiyomuşuz. Biz neysede babası bile göremedi daha. Yaaa çok saçma ama baba göremiycekse ne anlamı kaldıııı

ayyy ne güzel :) allah analı babalı büyütsün.. sağlık ve huzur dolu günler dilerim çekirdek aileye :)
hangi hastanede yapmış doğumu canım ?

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız.ben akşam yemeğini fazla kaçırdım herhalde kendimi çatlıcak gibi hissediyorum.

hoşgeldin nejlacıımm. öğlen yağlı yediğim için akşam hafif yedim. şimdi meyve yiyorum. onu yemek için de geç kaldım ama napim çok seviyorum. kirazı çok fazla yiyorum. kirazın kan sulandırıcı etkisi var, umarım suyunu çıkarmıyorumdur. soda filan içseydin, ya da yürüyüş yap çok daha iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…