2011 Ekim Anneleri

hoşbuldum canım.en iyisini yapmışsın hafifi yemekle.afiyet olsun bende kirazı çok severim.yarasın minik prensese.az önce eşim sağolsun soda getirdi içtim. biraz iyi geldi.

oo kocaman olmuşsunuz maşallah ikinize de :) biz de burda kızlarla bazen zaman ne çabuk geçti diye konuşup efkarlanıyoruz. benim de test yaptığım gün daha dün gibiydi. kese görmesiydi, kalp atışıydı derken hareketlendiler çok şükür. sürecin sonuna kadar sen de, biz de sağlıklı bir şekilde gider ve bu dönemi tamamlarız inşallah. 14. haftamı sevmiştim, mide bulantım azalmış, nerdeyse kesilmişti :) bizim yarın 5. ayımız doluyor, 6'ya gidiyoruz teyzesi. darısı size ve tüm isteyen, bekleyenlere olsun inşallah.
off ne zor bir kadınmış yahu :) belki hamileliği kötü geçiyordur, belki de hep öyledir bilemiycem.
bu arada şştt sizinkiler duymasın, topikle ilgili söylediklerini yani :) burda kal, yaşadıklarımızdan tecrübe edin istiyorsan. zamanı geldiğinde kolaylıkla uygularsın o zaman.hayırlı olsun bebeğin. maşallah.

Gözünüz aydın fatoşcum Allah bağışlasın. Darısı başımıza olsun :) Ablamın doğumunda eniştem de görememişti, devlette yapınca öyle oluyor sanırım. ben ve kayınvalidesi vardır yanında. hadi ben neyse de, o en güzel anlar kayınvalideyle paylaşılmaz ama yaa :)

selam kızlar kaç zamandır giremiyorum bebişler büyümüş maşallah ... bi sorum olacak sanırım adı buymuş aranızda huzursuz bacak sendromu olan yada bilen varmı acaip bişi gece uyutmuyo...

yine bu saatte uykum geldi. ayakta uyumadan kalkıp yatayım ben hanımlar. yoksa şuracıkta sızıp kalıcam, göz kapaklarımı tutamıyorum. size iyi sohbetler, iyi geceler. Allah rahatlık versin, krampsız, huzursuz bacak olmadan (kendi adımaaaa ooff) şu geceyi atlatalım inşallah. öptüm sizi şekerler.

selam kızlar kaç zamandır giremiyorum bebişler büyümüş maşallah ... bi sorum olacak sanırım adı buymuş aranızda huzursuz bacak sendromu olan yada bilen varmı acaip bişi gece uyutmuyo...

hahh işte ben de ondan bahsediyordum veda konuşmamda. ben de çekiyorum bu illetten. iki gecedir uyumuyorum. eşimi rahatsız ediyorum diye yanından kalkıp başka odaya gidiyorum iki gecedir uykusuz olduğum için bu gece baygınlıktan uyanamam herhalde. umarım yani.

tecrubelerinizi istiyorum zaten bazen :)
diğer topiktekiler gruplaşmışlar hep kendi aralarında konuşurlar.. başka yere bile bakmazlar..
bebişlerinizin cicilerini de artık paylaşıyorsunuz da onlar da fikir oluyor bana :)
bende artık biraz uzanayım..
bütün gün masa başındayım zaten.. kendimi kazık yutmuş gibi hissediyorum..
şimdi de iki dk oturup topiğe göz atıyorum :) eşim de birazdan gelir zaten..
bu akşam nerden çıktıysa halısahada maç yapacaklarmış iş arkadaşlarıyla (çok anlar ya maçtan ) şaşırttı beni :)
beni gezmeye çıkarmaz yorgunum der.. ama maça gelince hayır diyememiş :) sorucam hesabını bir gelsin de.. tadı kaçmasın diye telefonda laf sokmadım

kızlar yarın bebişimi görücem yuppi saat 9da gidicem ordan direk anneme gidicem kalıcam iki gün pazar dönücem size pazar yazarım anca doktorda yaşadıklarımı...çok yürüyünce ayaklarım şişiyor ya bugün pazara gittim bacaklarım şişmiş.....

ben kaçar.. kafa zonklamaya başladı.. koca da nerde kaldıysa.. maçta bacağını mı kırdılar nettileerse artık
allah rahatlık versin sizlerede kuzularınıza da.. kocalara da :)

önce yoktu bende hamilelikte çıktı .bi çaresi varmıki acaba biraz bakındım internetten ama tatmin olamadım pek ...

önce yoktu bende hamilelikte çıktı .bi çaresi varmıki acaba biraz bakındım internetten ama tatmin olamadım pek ...

bende yıllardır vardı, hamilelikte arttı.
öncelikli psikolojik sebepli oluyor. yorgunluk, sıkıntı, stresli zamanlarda artıyor. diğer sebebi de demir eksikliği.
tedavisinde parkinson hastalarının kullandığı ilaçları veriyorlar ama biz içemeyiz, içme sakın.
uyumadan önce bacak açma germe hareketleri yapıcaz az sonra eşimle. hafif bacak egzersizleri ve belden aşağını soğuğa yakın ılık suyla yıkamanı tavsiye ederim. bir de huysuzlanmaya başladığında onu yok saymaya çalışmak lazım. olmuyormuş gibi düşünmek lazım ama yapamıyoruz her zaman. tam bir tedavisi yok bildiğim kadarıyla.

bakalım deneyeyim bende umarım işe yarar .yatağa girmek ızdırap oluyo sadece . yazık kocamıda uyutmuyorum.ben uyanınca oda uyanıyo beraber oturuyos..herkese iyi geceler uzanayım ancak uyurum :)

Maşallah oğluşuna. Benim kızımında var el ağzında pozları hemde 2 tane son iki kontrolümde almıştım bi daha ki kontrolde de aynı pozu verirse aç kaldığını düşünmeye başlıycam
hmmmmm şimdi anlaşıldı bunların karın ağrısı. işim var diyorum yine de bir ara gelin diyorlar...
Benim bildiğimde ilgilenmedikleri takdirde cezası var ilgilenmek zorundalar
Kız sende bizimle birlikte doğurmayasın işin sonunda aman psikolojine dikkat et Ekim anneleri ekim anneleri derken bi bakmışsın sende ekimde almışsın kucağına
şaka bi yana tabi inşallah günlerinde alırız kucağımıza

İnşallah iyi geçer de güzel haberler verirsin bize Pazara kadar merak ederiz biz

merak ettiricem ama annemlerde internet yok canım ya haber veremicem o yüzden..doktordan sonra direk gidicem anneme o yüzden:44:

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla huzurla buyusun inşallahhh
maalesef devlet hastanelerinde öyle oluyor

cnm, acıbadem hangisine gidyorsun, dr un ? ben de yeşilköy ınt.acıbadem e gidiorum, maslak ı merak ediyordum ama yoğun trafik falan vazgeçtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…