hoşgeldin nejlacıımm. öğlen yağlı yediğim için akşam hafif yedim. şimdi meyve yiyorum. onu yemek için de geç kaldım ama napim çok seviyorum. kirazı çok fazla yiyorum. kirazın kan sulandırıcı etkisi var, umarım suyunu çıkarmıyorumdur. soda filan içseydin, ya da yürüyüş yap çok daha iyi gelir.
sağol canım iyiyiz :)
abi ve ablalarımızı takip ediyoruz bu topikte, kendi topiğimizden memnun kalmadık ta :) 13 haftamız bitiyor yarın 14e ayak basıyoruz :) haliyle daha cinsiyetimiz de belli değil.. ay kendim bile diyince 14e basıyoruz diye inanamadım.. zaman nasıl akıp geçiyor :) daha dün ağlayıp sızlanıyordum bebişimiz olmuyor diye.. 7 ay bekletti bizi sıpa.. Rabbim isteyen herkese versin bu güzel mucizeyi..
herkesin evladı hayırlı uğurlu olur inşallah.. bende sabırsızlıkla 20. haftalarını bekliyorum.. hareketlerini hissetmek istiyorum artık :)
yukarıda verdiğin bilgiler için tşk ederim..
kadını görürsem mutlaka iletirim.. zekai tahirdeki doktor çok kötü demiş tahlil sonuçlarına risk sınırına yakın ama, onu yapman lazım şunu yapman lazım hiç bişiy dememiş..
açıkçası benim de içime sinmedi o kadın diyorum ya.. belki çok tecrubelidir ama bazı şeyleri de doktorun sana anlatması açıklaması gerekiyor.. bizimki kestirip atıyor, kesinlikle kötü demiyorum ama çok asık yüzlü biri..
kendi de hamile.. acaba o kime gidiyor kontrole :) çok merak ettim..
iyi akşamlar kızlarr,
Eşimin kuzeninin eşi 1 saat önce doğum yaptı :)) Minnoş bir oğlumuz oldu ama göremedik. Kadın doğum hastanesinde devlette sezeryan oldu malesef ziyarteçi sati harici göremiyomuşuz. Biz neysede babası bile göremedi daha. Yaaa çok saçma ama baba göremiycekse ne anlamı kaldıııı
selam kızlar kaç zamandır giremiyorum bebişler büyümüş maşallah ... bi sorum olacak sanırım adı buymuş aranızda huzursuz bacak sendromu olan yada bilen varmı acaip bişi gece uyutmuyo...
selam kızlar kaç zamandır giremiyorum bebişler büyümüş maşallah ... bi sorum olacak sanırım adı buymuş aranızda huzursuz bacak sendromu olan yada bilen varmı acaip bişi gece uyutmuyo...
oo kocaman olmuşsunuz maşallah ikinize de :) biz de burda kızlarla bazen zaman ne çabuk geçti diye konuşup efkarlanıyoruz. benim de test yaptığım gün daha dün gibiydi. kese görmesiydi, kalp atışıydı derken hareketlendiler çok şükür. sürecin sonuna kadar sen de, biz de sağlıklı bir şekilde gider ve bu dönemi tamamlarız inşallah. 14. haftamı sevmiştim, mide bulantım azalmış, nerdeyse kesilmişti :) bizim yarın 5. ayımız doluyor, 6'ya gidiyoruz teyzesi. darısı size ve tüm isteyen, bekleyenlere olsun inşallah.
off ne zor bir kadınmış yahu :) belki hamileliği kötü geçiyordur, belki de hep öyledir bilemiycem.
bu arada şştt sizinkiler duymasın, topikle ilgili söylediklerini yani :) burda kal, yaşadıklarımızdan tecrübe edin istiyorsan. zamanı geldiğinde kolaylıkla uygularsın o zaman.hayırlı olsun bebeğin. maşallah.
hahh işte ben de ondan bahsediyordum veda konuşmamda. ben de çekiyorum bu illetten. iki gecedir uyumuyorum. eşimi rahatsız ediyorum diye yanından kalkıp başka odaya gidiyorumiki gecedir uykusuz olduğum için bu gece baygınlıktan uyanamam herhalde. umarım yani.
önce yoktu bende hamilelikte çıktı .bi çaresi varmıki acaba biraz bakındım internetten ama tatmin olamadım pek ...
bende yıllardır vardı, hamilelikte arttı.
öncelikli psikolojik sebepli oluyor. yorgunluk, sıkıntı, stresli zamanlarda artıyor. diğer sebebi de demir eksikliği.
tedavisinde parkinson hastalarının kullandığı ilaçları veriyorlar ama biz içemeyiz, içme sakın.
uyumadan önce bacak açma germe hareketleri yapıcaz az sonra eşimle. hafif bacak egzersizleri ve belden aşağını soğuğa yakın ılık suyla yıkamanı tavsiye ederim. bir de huysuzlanmaya başladığında onu yok saymaya çalışmak lazım. olmuyormuş gibi düşünmek lazım ama yapamıyoruz her zaman. tam bir tedavisi yok bildiğim kadarıyla.
Maşallah oğluşuna. Benim kızımında var el ağzında pozları hemde 2 tane son iki kontrolümde almıştım bi daha ki kontrolde de aynı pozu verirse aç kaldığını düşünmeye başlıycamTeyzeleri dün kontrolümüz vardı maşallah herşey yolunda çok şükür oğluşum 860 gr 32 cm olmuş öyle güzel parmağını emiyordukiiii hele çenesini oynatışı bitirdi ayaklarınıda ağzına götürüyordu çok acıkmış beni bugünde şeker yükleme testimizi yaptırdık yarın sonuçlarımızı alacağız Bu arada bende 1 kilo almışım toplam 1kilo 400 gr oldu fit anne dedi dr :)) oğlumdan kareler sizee :)))
Eki Görüntüle 214210 Eki Görüntüle 214211
Benim bildiğimde ilgilenmedikleri takdirde cezası var ilgilenmek zorundalarhmmmmm şimdi anlaşıldı bunların karın ağrısı. işim var diyorum yine de bir ara gelin diyorlar...
Kız sende bizimle birlikte doğurmayasın işin sonundatecrubelerinizi istiyorum zaten bazen :)
diğer topiktekiler gruplaşmışlar hep kendi aralarında konuşurlar.. başka yere bile bakmazlar..
bebişlerinizin cicilerini de artık paylaşıyorsunuz da onlar da fikir oluyor bana :)
bende artık biraz uzanayım..
bütün gün masa başındayım zaten.. kendimi kazık yutmuş gibi hissediyorum..
şimdi de iki dk oturup topiğe göz atıyorum :) eşim de birazdan gelir zaten..
bu akşam nerden çıktıysa halısahada maç yapacaklarmış iş arkadaşlarıyla (çok anlar ya maçtan ) şaşırttı beni :)
beni gezmeye çıkarmaz yorgunum der.. ama maça gelince hayır diyememiş :) sorucam hesabını bir gelsin de.. tadı kaçmasın diye telefonda laf sokmadım
kızlar yarın bebişimi görücem yuppi saat 9da gidicem ordan direk anneme gidicem kalıcam iki gün pazar dönücem size pazar yazarım anca doktorda yaşadıklarımı...çok yürüyünce ayaklarım şişiyor ya bugün pazara gittim bacaklarım şişmiş.....
Maşallah oğluşuna. Benim kızımında var el ağzında pozları hemde 2 tane son iki kontrolümde almıştım bi daha ki kontrolde de aynı pozu verirse aç kaldığını düşünmeye başlıycam
Benim bildiğimde ilgilenmedikleri takdirde cezası var ilgilenmek zorundalar
Kız sende bizimle birlikte doğurmayasın işin sonundaaman psikolojine dikkat et Ekim anneleri ekim anneleri derken bi bakmışsın sende ekimde almışsın kucağına
şaka bi yana tabi inşallah günlerinde alırız kucağımıza
İnşallah iyi geçer de güzel haberler verirsin bize Pazara kadar merak ederiz biz
iyi akşamlar kızlarr,
Eşimin kuzeninin eşi 1 saat önce doğum yaptı :)) Minnoş bir oğlumuz oldu ama göremedik. Kadın doğum hastanesinde devlette sezeryan oldu malesef ziyarteçi sati harici göremiyomuşuz. Biz neysede babası bile göremedi daha. Yaaa çok saçma ama baba göremiycekse ne anlamı kaldıııı
kızlar, dün beni aile hekimliğinden aradılar. hamile olduğumu ve telefonumu gittiğim hastaneden almışlar. bi sürü şey sordular. vaktiniz olursa uğrayın falan dediler. ne alaka ben özel doktora gidiyorum, zaten acıbadem'de doğum yapıcam falan dedim. onunla ilgilisi yok. bakanlık bizi zorunlu tutuyor, tüm hamillerin bilgilerini girmemiz gerekiyor dediler. ben de müsait değildim, sonra bir ara uğrarım dedim. sizi arayan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?