2011 Ekim Anneleri

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar...
hastaneden geldim kulağıma baktırdım basınç testi yaptılar hiç bir şey çıkmadı kulağımda ama ben iyi değilim dedim sakız çiğneyip balon şişirecekmişim:26:
dün denize gitme dedim ama ben gittim ikeaya ama denizciğim emin ol sana iyilik yaptım çoookk kalabalıktı sürü halinde ilerliyordu herkes acayip birşeydi yani annemlerin evine çok yakın olduğundan geçerken uğradık dün eşimin bahsettiği çocuk kıyafetleri uyku tulumu bebek battaniyesi mama önlüğü mama tabağı çatalı kaşığı bardağından ibaretmiş bebebk odası için hoş aksesuarlar var belki ben de oradan bir oda alabilirim bebeğime

gunaydın canımmm fılız hanım bana 26. hafatada gel yapalım dedı.. bazı hastaneler sekerı keendısı vermıyyo eczaneden kendın alıyosun 50 mg lık.. sen yıne al yanında bulunsun.. yarım lıtre suya karıstırıyolar bıldıgın seekerlı su hıcbır ılac tadı yok.. 2 kez kan alıyolar bı sekerden once bır sekerli sudan sonra.. ben 28. haftada yaptırmıstım... butun bıldıklerımı yazdım hehehhe:)

herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar
her geçen gün ayrı bi heyecen sarıyo beni de bi yandan sabırsızlanıyorum bebeğimi kucağıma almak için diğer yandan bu günlerin tadını çıkarayım diyorum
bişey sorcam bu arada b2bişin 2 tane hastane çıkışı var 10lu set birini anneannesi birini babaannesi aldı minidamlanın bedeni 50 yazıyo ama gözüme küçük geliyo sizin aldıklarınızın bedeni kaç giyemeden büyürse diye korkuyorum

canım yenı dogan bedenı 50 oluyo zaten 0-3 ay bedenı gule gule gıyınsın mınıkk bebıs:)nasıl yakısır sımdı mıs gıbı,:)

Merhaba herkese;

Uzun zamandır yoktum biri bir özet geçsin gerçekten.

Olaylı Kayseri yolculuğumu tamamladım. Kayseri'de lekelenme tarzı bir kanamam oldu bir gece hastanede kaldım, sonra istirahat verdiler. 1 haftadır raporluyum yerimden kalkıp buraya yazasım bile gelmedi anlayacağınız keyifsizim. Birazdan doktora gidicem inşallah bebeğim çıkmıştır yukarıya.

Herkese tavsiyem benim yaptığımı yapıp bebeğinize zarar vermeyin. İster okul ister iş isterse aileden kaynaklansın stres yapmayın hiçbir şeyi. Olan bebeklerimize oluyor.

canım merak etme.. içinde kaybolur bile :)
biz de yeğenime aldığımız 3-5 parça bişiy vardı.. ayol dedim ayıp mı olur acaba pek küçük.. geçende eltim giydirmişti de.. kollarını bile kıvırmıştı.. bebiş minnacık içinde 3kg doğmuştu.. şu anda 9 günlük :)

geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine.. bende ağustos sonunda 2 haftalığına memlekete gidicem o sıralarda sanırım bende 21. haftalık falan olurum.. kazasız belasız gider geliriz inş.
canını sıkma, iyidir bebişin annesi.. üzmez o seni.. sende onu üzme

Hepinize günayydıın :) Biz geldik güzel teyzoşlar. Gününüz aydın, cumanız mübarek olsun :)
Aşı için sağlık ocağına gittik. doktorumuzun kolu kırılmış. haftaya gelecekmiş, aşı yaptıramadık ama tiroid için kan verdim, idrar tahlili için idrar verdim tit bakacaklar, kilo, tansiyon vs ölçümü yaptırıp geldim. hemşire yapmak istese bile buzdolapları bozukmuş yeni buzdolabı almışlar, uygun derecede soğutma yapması için kalibrasyon yapılacakmış. haftaya gidicem bu durumda.
sizler iyisinizdir umarım. hepinize güzel bir diliyorumm.

Zehracım geçmiş olsun. Kısa zamanda toparlanır, tehlikeyi atlatırsınız inşallah. Bu kadar stres yapma kendini de üzme, Beyza'mızı da.

hayırlı olsun bebişiniz canm bi de ilk olunca insan acemi oluyo daha bi telaş yapıyo ister istemez

canım geçmiş olsun hoşgeldin evet haklısın biz hamileyiz çok hassasız normalden daha çok dikkat etmemiz lazım kendimize ama işte olur olmaz etkileniyoruz bir şeylerden umarım iyi haberlerle gelirsin doktordan kendine dikkat et...

bak bak baakkk :) beni ekip gezmelere gitmiiş. kandırıkçı seniiii :)
şaka yapıyorum canım. ablamla eniştem de gitmiş dün. izdiham varmış. açılışı bekleyen bütün ankaraymış meğer :) ben de gitmeyelim diye sms attım sana sonra ama duramamış gitmiş hatun, hasta kulağına rağmen :)
geçmiş olsun canım, bol bol sakız çiğneyip patlat ama işyerinde dikkat et :) hahah çok güzel bu :)

Zehracım geçmiş olsun. Kısa zamanda toparlanır, tehlikeyi atlatırsınız inşallah. Bu kadar stres yapma kendini de üzme, Beyza'mızı da.

Teşekkürler canlarım, tehlikeyi atlattınız demişti Kayseri'deki doktor taburcu ederken. İnşallah kendi doktorum da olumsuz bir şey demez.

ayy güldürdün beniii
seni ekmedim valla bak gitmeyecektik öyle bir anda kandimizi orda bulduk
iyiki de gitmemişsin kaç saat gezdim 2 saklama kabı 5 elbise askısı aldım çıktım insan saflaşıyor orda nereye bakacağını şaşıyorsun en iyisi sakin bir zamanda gitmek bir gün seninle de gideriz artık bebişlerimizin odalarına güzel sepetler alırız..
sakız da midemi asitlendiriyor anacım ben çürükmmüyüm neyim

Gününüz Aydın Cumanız hayırlı ve bereketli olsun :)

Amin canım Allah razı olsun, ağzına yüreğine sağlık :)

Allah cızırtını vermesin sen dün kulağım diye sızlan sızlan sonra kalk ikeaya git hemde denize gitme çok izdiham var diyipte

Aksiliğe bak doktorun kolu kırılmış dolaplar bozuk vs. neyse bundada bir hayır vardır :) Haftaya ikinci partiyi olucaklarla beraber sızlanırsınız tek kalmassın ayy ne kötüyüm inşallah sızlamaz acımaz bişicik hissetmessin :))

Deniz seni kandırıp ikeaya gitmiş bu kız Not: (fişfikçi üye)

Bak bak bak hala ,iyikide gitmemişin diyo

Son düzenleme:
3 sabahtır sağ kasık sancısı ile uyanıyorum yataktan kalkarken çok canım acıyo benim, bel ağrım başladı iki gündür aynı zamanda karın ve sırt ağrılarımda hafiften geliyorum diyor ve karnım kaşınıyo :84: bakıyorum iz miz çatlak filan yok, iğne yerlerim delik deşik gerildikçe oralarmı kaşınıyo acaba diyorum. Neyse yakında çıkar ne varsa... İki akşamdır bacaklarımda çok ağrıyor.. Doktorun dediği gibi ağrılar iyice belli olmaya başladı aaa magnezyumumu içmedim bugün hemen alayım biraz olsun rahatlatıyor... Sabahları artık uykum.çok zor kalkıyorum... Sürekli yatsam uyurum haftasonu içinde bütün pilanım bu sürekli uzanıcam dinlenicem uyucam inşallah kalkmam sabahın köründe bu seferde..

Bu arada eşim eğitime gittiği için 2 gündür araba onda, taksiyle geldim genelde dün akşam dolmuşa bineyim dedim binmez olaydım ne adi insanlar var biri kalkıp yer vermedi bende 5 dakika sorna inip tekrar taksiye bindim dayanamadım... Eda ve dolmuşta gidenler maşallahınız var Allah yardım etsin... Çok zor gerçekten.. Bu insanlar ne mendebur gudubet anlayışsız olmuş artık... herkes resmen kafasını çevirdi. Neyse Pazartesi arabamı alırım... Alırımda 28. haftadan sonra ne yapıcam şimdidem kara kara düşünüyorum, çünkü 28 den sonra araba kullanmak yasak dedi doktor...

Son iki haftadır enerji menerji hak getire işe ölüm geliyo resmen, temmuz ve ağustosta geliyor Allah yardımcımız olsun......

biliyorum canım takılıyorum ben. ben görmemişlik yapıp istanbuldan halı bile almıştım burda hemen her gördüğümü almayım diyorum, daha sonra daha güzelleri gelirse pişman olurum sonra. önce biraz gezelim görelim altını üstüne getirelim ondan sonra alırız yavaş yavaş tamam şekercim daha sonra gidelim birlikte. ağustostan sonra tin tin gezeriz kısmetse o zaman alırız. hem daha güzel şeyler gelmiş olur belki.
sakızda iştah açıcı bi şey yok ya ondan miden kötü oluyodur :) acıktırıyor beni. ben de çok çiğneyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…