Evet en çokta ondan pimpiriklendim mihrimah, pekmez kek süt çikulata ne varsa yedim gece kalktım hemde 3 ten 5 e kadar dinledim ya bi kımıldar dimi yok anacım nerde... Benimde 1, 1,5 saat önce iki tekmeledi bitti.. İyi olsunda az oynasın insan merak ediyor bişimi oldu diye.. 28. haftadan sonra hareketleri saymaya başlıcaz o zaman düşünemiyorum halimizi yandık her hafta doktorda soluk alıcaz anlaşıldı şimdiden...
c.tesi gecesi banyoda düştüm, ayağım kaydı kalçamın üstüne düştüm, doktoru aradım hastanede buluştuk ultrasonla baktı bişey yok dedi jalp atışlarını dinledik. sonra eve gönderdi, içim hiç rahat değil kendimi çok suçlu hissediyorum. usg de gözükürmü ki bişey olduysa bile çok üzagünüm endişeliyim.
c.tesi gecesi banyoda düştüm, ayağım kaydı kalçamın üstüne düştüm, doktoru aradım hastanede buluştuk ultrasonla baktı bişey yok dedi jalp atışlarını dinledik. sonra eve gönderdi, içim hiç rahat değil kendimi çok suçlu hissediyorum. usg de gözükürmü ki bişey olduysa bile çok üzagünüm endişeliyim.
Herkese tünayydıın :) Ancak yazabiliyorum.
Geçmişe bakip gelicem diyoruz hep, bugün tam tersini yaptım :) hepsini okudum, onun için de geciktim hahah :) koca haftasonu, kolay değil tabi. ben ve kızım iyiyiz. haftasonu çok yorulduk. ctesi eşimin işyerinde ufak bir hobi bahçemiz var, oraya gittik. domates, biber, salatalık vs ekmişti kayınvalidemler, onları sulamaya, piknik yapmaya gittik. çok sıcaktı, fenalık geçiriyordum az kalsın. en iyi zamanında akşam serinliğinde eve döndük. ters iş yapmışız, kötü oldu. daha geç saatte gitmemiz lazım bundan sonra.
dün ablam ve eniştem geldi. uzun zamandır görüşemiyorduk. onun heyecanıyla sabah 7'de uyanıp yemek hazırlıklarına başladım. saat 2 gibi geldiler, yeğenimi çok özlemişim. kuzum benim, kızımın abisi olacak birlikte oynicaklar inşallah. akşam 8 gibi gittiler. pestilim çıkmış vaziyette uzandım, 10'da uyudum ama bir o kadar daha uyurdum. çok uykum var benim yaa off çok sıkılıyorum bu durumda. orta kararım yok ki, ya çok gezmek istiyorum, ya sürekli uyumak istiyorum yok mu benim normalim. pazartesi olması da canımı çok sıkıyor, çabucak cuma olsun, rahat rahat dinleneyim artık. dinlenme deyince, geçen hafta tonton patronum yine bir babalık yaptı :) doğum iznine istediğim zaman çıkabileceğimi ve dğumdan sonra 1 yıl da izin kullanabileceğimi söyledi. gerekli düzenlemeni yap, muhasebeye haber ver dedi. ne yapsam ne etsem ve iş kanunu da daha detaylıca öğrenmediğimden bir şey demedim hemen, biraz daha araştırma yapayım bugün. kararımı verdiğim an bildirim yapıcam. eşim sen bilirsin diyor. aslında doğumdan 1 yıl kadar sonra onun işyerine girmem yönünde çalışmalarımız olacak. olursa orayı tercih ederim ama şimdiki işimde de çok kolaylık sağlıyorlar bana. yine bir karar dönemecine geldim. yaa ben zaten kararsız bir insanım, bana bu sorulmaz ki şimdiii.
sizler iyisinizdir umarım. kendinize iyi bakın, hepimize iyi bir hafta olsun. hafta deyince :) bir haftamız daha doldu bugün. neyse ki pazartesilerin böyle güzel bir yanı var benim için.
görüşürüz öptüm sizi, kendinize ve minnoşlarınıza iyi bakın mmuckks :)
ooff bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsi gitmiiiş
kadıköy buluşmanızın fotolarını çok beğendim kızlar harikasınız.
kadınlar kulübünün en güzel hamişlerinin toplandığı topik olmuşuz yahuuu
maşallah hepinize. ben de gelebilseydim keşke, orda olsam gelirdim. olsun, sizi görmek de yetti.
Leynaaaa sen napıyosun, kulağın nasıl oldu?
çok geçmiş olsun.allah korumuş.doktorun herşey yolunda demiş.sakın daha fazla sıkıntı dert yapma kendine.kendine sıkıntı yaptıkça sancın artar,sen de düştüğüne yorar daha da dert yaparsın kendine.kısır döngüye girersin.çok şükür ucuz atlattım de geç.kontrollerini sıklaştırırsın için rahat etmesi için.
içiriğinde ne var tam ben de anlamadım.çünkü ben de hazır almıştım.kayınvaliden hevesliyse kendi alacaksa alsın hevesini kırma bi iki kere serersin.ama parası senden çıkacaksa ve hiç sevmem diyorsun dantelli şeyleri belliki kullanmıycan milletin ne dediğini de umursamıyorsan boşa para verme az buz para diil 600 de.ama gönlünü kırmim dersen sen bilirsin o zaman yaptırGünaydın Kızlar,
Size bişi danışıcam.
Kaynanam geldi bizde şimdi. Diyo ki, bebek doğduğunda her neye ihtiyacı olacaksa, 600 milyona yapıyolarmış. Ondan yaptıralım diyo. İşlemeli kaliteliymiş sölediğine göre. Bulunması lazımmış. O neymiş öle dedim ya, bikaç ay sonra büyüycek zaten. Artık içeriğinde ne var bilmiyorum. Eş dost gelip görcekmiş, lazımmış. Eşim de haa öleyse yaptıralım yaptıralım diyo...İkinci çocuğa kalırmış, toruna kalırmışHadi ikinci çocuğu anladım da, kendi gibi taaa torunlara sandıkta eşya bekletecem sanki:))
Kendisi Konyalı. Evlenirken gelinlerin çeyizlerini bi görseniz ağzınız açık kalır. Aklına gelebilecek her yerde danteellNeefffreet ederimm. Anneme de fazla yaptırmadım zaten. Gittim boncuk işlemeli çok güzel takımlardan aldım. Her yere de örtü örtmeyi sevmem. Öle yaptım diye beni eksik görüyo. Çeyizim yokmuş! Çekmecelerine örtü işletelim diyo kadın ya. İstemez dedim, saçma sapan şeyler. Sen bilmezsin diyo bana
Yani velhasılı kelam. Bu bebek takımı yine bu kadının abartması mı yoksa hakkaten gerekli mi? Anneleriniz de böle bişi söledi mi size?
ooff bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsi gitmiiiş
Kadınlar kulübünün en güzel hamişlerinin toplandığı topik olmuşuz yahuuu
Maşallah hepinize. Ben de gelebilseydim keşke, orda olsam gelirdim. Olsun, sizi görmek de yetti.
1 ay bekleyebileceğimi, hiç sanmıyorum zaten, bu ayda 3 hafta sonra gitmiştim. Belli bi haftadan sonra daha sık gidiliyo diye duymuştum ama kaç haftadan sonra bi,lmiyorum
ben de hep öyle yapıyorum sonra da sohbeti kaçırıyorum :))) bu aralar önce son sayfaya bakıyorum bi selam veriyorum. ondan sonra geçmişe dalıyorum ordan da yeni sekmede aç diyorum cvp yazmak için (yeni aklıma geldi bunu yapmak :))))) öyle az daha yetişiyorum.
ama bugün topik çok sessiz. herkesler çalışıyo mu dinleniyo mu. canomm nerde
ablanlar gelmiş ne güzel hoş vakit geçirmişsiniz. benim de annemler geldiler. güzel bi haftasonu geçirdik. bebişim çok sakindi. teyzeye tekme at dedim ama kuzumu yordum zaar çok hafif tekmeledi.
inş. iş konusunda her şey gönlüne göre olur.Dua et Allah yanındadır, doğru kararı verirsin inş.
bu arada anam senle edanın patronundan her iş yerinde bi tane olsa savaşlar olmaz vallamaşallah diyelim de nazar değmesin.
zaman çok çabuk geçiyo 20li haftaları devirecez yakında bi bakmışız kucağımızdalardoğsalar da sevsek artık yaaa
Herkese tünayydıın :) Ancak yazabiliyorum.
Geçmişe bakip gelicem diyoruz hep, bugün tam tersini yaptım :) hepsini okudum, onun için de geciktim hahah :) koca haftasonu, kolay değil tabi. ben ve kızım iyiyiz. haftasonu çok yorulduk. ctesi eşimin işyerinde ufak bir hobi bahçemiz var, oraya gittik. domates, biber, salatalık vs ekmişti kayınvalidemler, onları sulamaya, piknik yapmaya gittik. çok sıcaktı, fenalık geçiriyordum az kalsın. en iyi zamanında akşam serinliğinde eve döndük. ters iş yapmışız, kötü oldu. daha geç saatte gitmemiz lazım bundan sonra.
dün ablam ve eniştem geldi. uzun zamandır görüşemiyorduk. onun heyecanıyla sabah 7'de uyanıp yemek hazırlıklarına başladım. saat 2 gibi geldiler, yeğenimi çok özlemişim. kuzum benim, kızımın abisi olacak birlikte oynicaklar inşallah. akşam 8 gibi gittiler. pestilim çıkmış vaziyette uzandım, 10'da uyudum ama bir o kadar daha uyurdum. çok uykum var benim yaa off çok sıkılıyorum bu durumda. orta kararım yok ki, ya çok gezmek istiyorum, ya sürekli uyumak istiyorum yok mu benim normalim. pazartesi olması da canımı çok sıkıyor, çabucak cuma olsun, rahat rahat dinleneyim artık. dinlenme deyince, geçen hafta tonton patronum yine bir babalık yaptı :) doğum iznine istediğim zaman çıkabileceğimi ve dğumdan sonra 1 yıl da izin kullanabileceğimi söyledi. gerekli düzenlemeni yap, muhasebeye haber ver dedi. ne yapsam ne etsem ve iş kanunu da daha detaylıca öğrenmediğimden bir şey demedim hemen, biraz daha araştırma yapayım bugün. kararımı verdiğim an bildirim yapıcam. eşim sen bilirsin diyor. aslında doğumdan 1 yıl kadar sonra onun işyerine girmem yönünde çalışmalarımız olacak. olursa orayı tercih ederim ama şimdiki işimde de çok kolaylık sağlıyorlar bana. yine bir karar dönemecine geldim. yaa ben zaten kararsız bir insanım, bana bu sorulmaz ki şimdiii.
sizler iyisinizdir umarım. kendinize iyi bakın, hepimize iyi bir hafta olsun. hafta deyince :) bir haftamız daha doldu bugün. neyse ki pazartesilerin böyle güzel bir yanı var benim için.
görüşürüz öptüm sizi, kendinize ve minnoşlarınıza iyi bakın mmuckks :)
keşke gelebilseydin kuzum dün kulaklarınızı bol boool çınlattık denizle kübra ikeaya alışverişe gitmişlerdir geziyorlardık dedik edaylaooff bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsi gitmiiiş
kadınlar kulübünün en güzel hamişlerinin toplandığı topik olmuşuz yahuuu
maşallah hepinize. ben de gelebilseydim keşke, orda olsam gelirdim. olsun, sizi görmek de yetti.
cnm 3187 3188deniz nerde nerde kaçıncı sayfada geri dönemedim dönsem gelemezdim nolur söyle kuzum kaçtaysa bende bakıyım
wawwww 24 haftalık olmuşuz bebem 6 aylık olmuş beeehhhh koca herif oldu
deniz nerde nerde kaçıncı sayfada geri dönemedim dönsem gelemezdim nolur söyle kuzum kaçtaysa bende bakıyım
son iki ayda 15 günde bi çağırıyolar.nst yede bağlıyolar.37den sonra her hafta nst için çağırıyolardı.benim hastane öyle yani.aşağı yukarı aynıdır
Ben de çok evham yapıyordum ama kızımı tanımaya başladım sanırım. şiddet karşıtı benim yavrum. anladım yani, sevmiyor öyle tekme filan, tarzı değil :) ben de üstelemiyorum. zamane çocukları işte, ne yaparsın canım söz dinlemiyorlar :) her dr kontrolünde görüyoruz ki kıpır kıpır, ölçü almayı bile zorlaştırıyor ama hissetme ya da hissettirmeyle ilgili bi sıkıntımız var :)
söylediğiniz gibiyse uykuya dalma, sık sık uyuma dönemine giricez ama hala minik pıtpıtlar dönemindeyiz biz hala. şu süreci doyasıya yaşayamadım ya, ona yanarım peehh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?