nerde fotolar:)
wawwww 24 haftalık olmuşuz bebem 6 aylık olmuş beeehhhh koca herif oldu
canım deli gibi çalışıyorum yoğun bir haftasonu geçirdim dün evlilik yıldönümümüzdü de azcık yemeğe gittik gezdik:78:kulağımda bir şey çıkmadı ama şikayetlerim son sürat devam ediyo neyse bununla yaşamaya alışmalı demekki doktor birşey yok diyorsa yoktur sen de iyisindir umarım
evet yaa sevmedim ben bu usulü, saat 2 oldu daha yeni katılabildim. ipin ucunu kaçırmamak lazım, toparlamak zor oluyor hakikaten :) canom u sorma canım, çöp atmaya diye çıkıp kapı kapı geziyordur yine :) kim bilir nerde şimdi bu çılgın.
ablamlarla çok güzel vakit geçirdik evet, ablamlarla aramız çok uzak o yüzden sık sık görüşemiyoruz bir de onun bebeği var evden rahatlıkla çıkamıyor, eniştem yurt dışına gidiyor şimdi hiç çıkamaz tek başına çocukla çok zorlanır. bu arada eniştem afganistanda çalışıyordu, geldi, şimdi maldivler de çalışmaya gidiyornerden nereye hahaha :) tatil gibi yaa süper iş.
bebişinin sakinliği duyduğu seslerden mi acaba. hep anne ve babayı biliyorsa ve birdenbire sesler çok karmaşık, kalabalık geldiyse ürkmüştür belki yavrum. kıyamam ben ona. teyzesini bir dahaki görüşünde sesi tanıdık gelir, yabancılık çekmez o zaman annesi :) maşallah güzel yavruna.
karar vermekte zorlanırım ben ama iş konusunda bir karar vericez artık canım, ne zaman ayrılayım, ne zaman döneyim bilmiyorum şimdilik. olmadı bu hafta sonuna kadar düşünürüm, iyice okurum filan. yapıcaz artık savaş karşıtı bir şeyler :) evet iyiler bizimkiler, Allah razı olsun ikisinden de.
zaman çook çabuk geçiyor, haklısın. bir bakmışsın 38'de teker teker hastaneye koşturuyoruz :) konu komşuyla buraya haber gönderiyoruz, sancım başladı stop, suyum geldi stop, ciyyaakkk stop.
ohhh hayırlı olsun Rabbim daha uzun seneler birlikte kutlamayı nasip etsin.kaçıncı yılınız? bizim de 22 temmuzda 1 yılımız dolacak inş.
ben iyi sayılırım etlerim ağırıyo belim ağırıyo münüşüm ağırıyo :))) onun dışında iyiyim evdeyim hava çok sıcak dışarı çıkmaya da hiiiç niyetim yok
c.tesi gecesi banyoda düştüm, ayağım kaydı kalçamın üstüne düştüm, doktoru aradım hastanede buluştuk ultrasonla baktı bişey yok dedi jalp atışlarını dinledik. sonra eve gönderdi, içim hiç rahat değil kendimi çok suçlu hissediyorum. usg de gözükürmü ki bişey olduysa bile çok üzagünüm endişeliyim.
daha normal.belki karın duvarların kalındır.bi kaç haftaya görürüm seni.uyuyamıyom kıpırtıdan dersin.tam dalacakken lööpp diye bi döner içinde ayy diye fırlarsın.az kaldı Allahın izniyle dur sen. ben 26 dayım hoplattırıyo valla.
ben de hep öyle yapıyorum sonra da sohbeti kaçırıyorum :))) bu aralar önce son sayfaya bakıyorum bi selam veriyorum. ondan sonra geçmişe dalıyorum ordan da yeni sekmede aç diyorum cvp yazmak için (yeni aklıma geldi bunu yapmak :))))) öyle az daha yetişiyorum.
ama bugün topik çok sessiz. herkesler çalışıyo mu dinleniyo mu. canomm nerde
ablanlar gelmiş ne güzel hoş vakit geçirmişsiniz. benim de annemler geldiler. güzel bi haftasonu geçirdik. bebişim çok sakindi. teyzeye tekme at dedim ama kuzumu yordum zaar çok hafif tekmeledi.
inş. iş konusunda her şey gönlüne göre olur.Dua et Allah yanındadır, doğru kararı verirsin inş.
bu arada anam senle edanın patronundan her iş yerinde bi tane olsa savaşlar olmaz vallamaşallah diyelim de nazar değmesin.
zaman çok çabuk geçiyo 20li haftaları devirecez yakında bi bakmışız kucağımızdalardoğsalar da sevsek artık yaaa
evet yaa sevmedim ben bu usulü, saat 2 oldu daha yeni katılabildim. ipin ucunu kaçırmamak lazım, toparlamak zor oluyor hakikaten :) canom u sorma canım, çöp atmaya diye çıkıp kapı kapı geziyordur yine :) kim bilir nerde şimdi bu çılgın.
ablamlarla çok güzel vakit geçirdik evet, ablamlarla aramız çok uzak o yüzden sık sık görüşemiyoruz bir de onun bebeği var evden rahatlıkla çıkamıyor, eniştem yurt dışına gidiyor şimdi hiç çıkamaz tek başına çocukla çok zorlanır. bu arada eniştem afganistanda çalışıyordu, geldi, şimdi maldivler de çalışmaya gidiyornerden nereye hahaha :) tatil gibi yaa süper iş.
bebişinin sakinliği duyduğu seslerden mi acaba. hep anne ve babayı biliyorsa ve birdenbire sesler çok karmaşık, kalabalık geldiyse ürkmüştür belki yavrum. kıyamam ben ona. teyzesini bir dahaki görüşünde sesi tanıdık gelir, yabancılık çekmez o zaman annesi :) maşallah güzel yavruna.
karar vermekte zorlanırım ben ama iş konusunda bir karar vericez artık canım, ne zaman ayrılayım, ne zaman döneyim bilmiyorum şimdilik. olmadı bu hafta sonuna kadar düşünürüm, iyice okurum filan. yapıcaz artık savaş karşıtı bir şeyler :) evet iyiler bizimkiler, Allah razı olsun ikisinden de.
zaman çook çabuk geçiyor, haklısın. bir bakmışsın 38'de teker teker hastaneye koşturuyoruz :) konu komşuyla buraya haber gönderiyoruz, sancım başladı stop, suyum geldi stop, ciyyaakkk stop.
tünaydın kızlarrrrr biz bugun aşı oldukkk bagıra bagıraakocacım sakinleştirdiiii
teee bidahaki 27 temmuzdaymışşş 5 kere aşı olursam ömür boyu aşı olmama gerek yokmuşş düşünmek lazım
bu arada 64.300 gramcık olmuşummm
çok geçmiş olsun canım sabah bende koltuktan düşüyodum kiii zar zor tutundum bebişine bişi olmamıştırrrrr
benimi özlediniz bacılarrryok anacım bu sefer çöp atmaya çıkmadım aşı oldum kaçmıştım didim olmam belki kadın iğneyle yaklaşıverdi ama hiç hissetmedim ama şimdi acuk agriyyyyyy
ben balık yagı kullanmıyorum çok canım çekerse bakırköyede balıkçımız var oraya giderimm benim doktorum daha bana bişi demedi kilo hakkında ama yeni doktorum ne diyecek bilemiyorum zaten 12-yada 13 kilo ile finişş yapmak amacım 6 kilo daha alırım bize yiterrrnaber canommmm,, ben aşıda zorluk çekmedm ama ikii gün sonra kolum ağrımaya başlamıştı..ya sorma bn geçen ay nasıl olsuysa 3 kılo almışımama almış halimle ilk haöile kaldığım kıloya kavustum dr bu seferbişey demıom ama dikkatet dedi..ama ben pek bişeyde yemedm..annmede kaldım 1 hafta o mzn oldu olan :) bu balık yağı kılo aldırır mı acab aben geçen ay başlamıştım kullanmayaaaa...çok kılo almyakkk nolurrr
ii bakalım :) azcık ağrıyorsa yarın koluna dokunamayacaksın bile.. sanırım burda bazı hatunlar paylaşmıştı.. aşıdan sonra koluna buz tutarsan sonra fazla ağrı yapmıyormuş..
ama kim dediyse ses versin :) yalan demiş olmayım...
canom yani sonunda yedin iğneyi :) tahmin edebiliyorum o anki halini:76::76:
ben 27. kaftaya giridim bugün, 1 ay sonra 31 oluyo herhalde ondan sonra sölicek, nts nedir?
aa maşallah yaa size, kocaman olmuş bebeğin. biz hafta olarak oldukça gerideyiz, onun etkisi de vardır diye çok sıkıntı yapmıyorum aslında. yani yapıyordum da artık yapmıyorum :) çünkü daha belirgin olmaya başladı hareketleri. iki pıtpıt tan, üç pıtpıta geçebildik mesela :) bi de eninde sonunda olacak zaten, dediğin gibi karın duvarım kalındır, çin seddi filan gibidir belki. vardır mantıklı bir açıklaması. çok şükür iyi olduğunu görüyorum zaten, o yüzden rahatım şuan canım. 26'da hoplayıp zıplicaz desene :) hayırlısı canım. canı sağ olsun.
Sensen geçmiş olsun canım.Aman dikkat et kendine. Doktor bişey yok dediyse yoktur, sakın evham yapma tatlım. Allahım korusun meleğini. Bol dua oku. Şeytan evham yaptırıp bebikini üzmene izin vermesin. Neydi parolamız Mutlu anne&mutlu bebek. İyi düşün iyi olsuuuuun.
Bu aarada hani senin çizelgen? Bu büyük bebiklerin hepten çizelgesi yok anacım. aaaaa
Denizim maşallah senin patrona yaf. Benim patronda (Normalde ağustos sonu izni hakediyorum) ağustos başı da çıkabilirsin demişti. Ama Kociş "çıkma" diyor. Yerine gelen elemanı tam yetiştirmeden çıkarsan, evden işe bağlan çalış derler diyor ki kesin derler. Ben de zamanından önce gönderdiler diye yok diyemem.:26:E elemanda bulamadılar daha. pofff...Ama araba sürmek falan zor gelirse mecbur çıkarım napim.
AYYYHHH
çok sıkıldım bütün işler beni beklemiş biri bitiyor biri geliyor birde düğünümüz var ayın 10 unda belediye olarak 211 çifti evlendiriyoruz canım çıktııııııııı gelin damat kaynıyo burası
leyna kıss sen hangi müdürlüktesin yazı işlerimiiiiiii hangi belediyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?